Ampute Milli Takımı

Ampute Milli Takımı

Son dakika Ampute milli takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ampute milli takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ampute milli takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ampute Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ampute milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 ampute milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm ampute milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Ampute Futbol Dünya Kupası şampiyonu Türkiye
Ampute Futbol Dünya Kupası şampiyonu Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası finalinde Angola’yı 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Ay-yıldızlılar ilk kez dünya şampiyonluğunu elde etti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda rakibi Angola’yı finalde yenerek şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.
9.10.2022 Futbol
Somer Şef'ten Yasin'e ceza! Böylesi...
Somer Şef'ten Yasin'e ceza! Böylesi... Şef Somer Sivrioğlu, yarışma esnasında sporcularla konuşan Yasin'e koşu cezası verdi
24.09.2019 Magazin
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu
17. Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu 17. Türkiye Spor Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya Barış Telli'yi konuştu!
Dünya Barış Telli'yi konuştu! İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı'nın milli futbolcusu Barış Telli'nin, UEFA'ya verdiği röportaj büyük ses getirdi.
22.02.2019 Futbol
Ampute Milli Takımın Kaptanı Osman Çakmak’ın acı günü
Ampute Milli Takımın Kaptanı Osman Çakmak’ın acı günü Ampute milli takımın kaptanı Osman Çakmak’ın anne ve babası sobadan sızan gazdan zehirlendi. Yaşanan olayda Çakmak’ın annesi hayatını kaybetti, babası ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
3.02.2019 Futbol
UEFA'dan Barış Telli'ye büyük onur!
UEFA'dan Barış Telli'ye büyük onur! Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli’nin tanıtımı için video hazırlıyor.
18.01.2019 Futbol
Ampute Futbol Mili Takımı'ndan Oktay'a ziyaret
Ampute Futbol Mili Takımı'ndan Oktay'a ziyaret Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Diğer milli takımlarımızın hiçbir varlık gösteremediği aşamada siz bambaşka bir şekilde doğdunuz, Türkiye'nin kalbini hoplattınız." dedi.
17.01.2019 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı'nı kabul etti.
18.12.2018 Futbol
Ampute Milli Takımı, öğrencilerle buluştu
Ampute Milli Takımı, öğrencilerle buluştu Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde öğrencilerle buluştu.
13.12.2018 Futbol
Ampute Milli Takımı'ndan 'Engelliler Günü' paylaşımı!
Ampute Milli Takımı'ndan 'Engelliler Günü' paylaşımı! Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takımımız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
3.12.2018 Spor
Ampute Milli Takımı'ndan Devlet Bahçeli'ye ziyaret!
Ampute Milli Takımı'ndan Devlet Bahçeli'ye ziyaret! Meksika'da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda ikinci sırayı alarak tarihe geçen Ampute Milli Takımımız, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
15.11.2018 Futbol
Kadıköy'de Koray Şener unutulmadı!
Kadıköy'de Koray Şener unutulmadı! UEFA Avrupa Ligi D Grubu dördüncü maçında Fenerbahçe sahasında Anderlecht'i konuk etti.
8.11.2018 Fenerbahçe
TFF, Riva’da Ampute Milli Takımı’nı ağırladı
TFF, Riva’da Ampute Milli Takımı’nı ağırladı Türkiye Futbol Federasyonu, "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında desteklediği dünya ikincisi Ampute Milli Takımımızı Riva'da konuk edip, tarihi başarılarından dolayı kutladı.
7.11.2018 Futbol
Dünya ikincisi Ampute Milli Takımı yurda döndü
Dünya ikincisi Ampute Milli Takımı yurda döndü Dünya Kupası finalinde penaltı atışları sonucunda Angola'ya mağlup olarak dünya ikincisi olan Ampute Futbol Milli Takımı, yurda döndü.
6.11.2018 Futbol
Kasapoğlu: "Derbide yaşanan olayları kınıyorum"
Kasapoğlu: "Derbide yaşanan olayları kınıyorum" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "spor seferberliği" başlatacaklarını söyledi. Bakanlığının 2019 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Kasapoğlu, derbide yaşanan olaylara da değindi.
6.11.2018 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında konuştu. Erdoğan öğrencilere seslenerek; "Bazı öğrencilerimiz 'illa da' burs diyor. Evladım, illa da burs yok! Sen krediye de müracaat etsen, faiz uygulaması yok. Size en uygun taksitlerle ve sigortalı işe girdiğiniz zaman devlet bunu sizden tahsil edecek" dedi. Grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, "İran'a yaptırımları yanlış buluyorum. Dünyanın dengesini bozacak bir adım. Böyle bir yaptırıma kesinlikle uymayız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, ABD'nin SGD ile ortak devriyesi hakkında da, "Kabul edilebilir bir şey değil" sözlerini kullandı.
6.11.2018 Gündem
Son Dakika... Ampute Futbol Milli Takımımız Dünya ikincisi oldu
Son Dakika... Ampute Futbol Milli Takımımız Dünya ikincisi oldu Ampute Futbol Milli Takımı, Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ikinci oldu. Milliler, normal ve uzatma süreleri golsüz beraberlikle kapanan final maçında Angola'ya penaltı atışları sonunda 5-4 yenildi.
5.11.2018 Futbol
Ampute Milli Takımı'ndan ABD'ye farklı tarife: 5-1
Ampute Milli Takımı'ndan ABD'ye farklı tarife: 5-1 Ampute Milli Takımımız, Dünya Kupası F Grubu'ndaki üçüncü maçında ABD'yi 5-1'lik farklı bir skorla mağlup etti ve grubunu lider bitirerek bir üst tura yükseldi.
31.10.2018 Futbol
Ampute Millilerin Dünya Kupası mücadelesi başlıyor
Ampute Millilerin Dünya Kupası mücadelesi başlıyor Ampute futbolda Dünya Kupası heyecanı Meksika'da yaşanacak.
26.10.2018 Futbol
Gelin bu coşkuyu birlikte paylaşalım!
Gelin bu coşkuyu birlikte paylaşalım! UEFA, Almanya ile yarıştığımız EURO 2024'ün ev sahibini bugün açıklıyor.
27.09.2018 Futbol
Ampute Milli Takımı'nda Dünya Kupası hazırlıkları
Ampute Milli Takımı'nda Dünya Kupası hazırlıkları Bolu'da üçüncü kamplarına giren Ampute Milli Futbol Takımı, 2018 Dünya Kupası hazırlıklarına yeniden başladı.
5.09.2018 Futbol
"Dünya Kupası'nı namağlup kazanmak istiyoruz"
"Dünya Kupası'nı namağlup kazanmak istiyoruz" Son Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı'nın kaptanı Osman Çakmak, namağlup unvanlarını koruyarak Dünya Kupası'nı ülkelerine getirmek istediklerini söyledi.
23.07.2018 Futbol
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
Ampute Milli Takımı Umre ziyaretine  gitti
Ampute Milli Takımı Umre ziyaretine  gitti Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2017 Avrupa Ampute Futbol Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Türkiye Ampute Futbol Milli takımı oyuncuları Umre ziyaretini gerçekleştirmek üzere Suudi Arabistan'ın Medine kendine hareket etti. Futbolcular, Umre yolculuğu öncesinde Atatürk Havaalanı'nda, ziyaret ve 2018'de yer alacakları dünya kupası hakkında açıklamalarda bulundu.
8.02.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ampute Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ampute milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.