Amman

Amman

Son dakika amman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amman gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 amman haberi bulunmuştur. Tüm amman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli Pegasus, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldı.
3.05.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları seferlerini iptal etti İran’ın İsrail’e karşı başlattığı dron saldırılarının ardından Lübnan, İran, Irak, Ürdün gibi birçok ülkenin hava sahasının kapatmasının ardından Türk Hava Yolları (THY) bu ülkelere yapacağı uçuşları iptal etti.
14.04.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek CNN International'a konuşan üst düzey ABD'li yetkililer İsrail'in önümüzdeki hafta taktik değiştirmesini beklediklerini açıkladılar.
4.11.2023 Dünya
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi
Biden İsrail'de! Gazze saldırısına 'patlama' dedi ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Tel Aviv kentine geldi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birlikte kameralar karşısına geçen Biden hastane saldırısıyla ilgili, "Patlamayı diğer taraf yapmış görünüyor" ifadelerini kullandı.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi
Kraliyet düğünü El Hudud'u yaktı! Alaycı yorumlar ses getirdi Arap dünyasının en popüler hiciv sitelerinden biri, neredeyse dünyanın tüm kral, kraliçe, prens ve prenseslerinin akın ettiği Ürdün'deki şaşaalı düğünü birçok yorumla sayfasına taşıdı. Alaycı yorumlar Amman'ı karıştırmaya yetti.
5.08.2023 Dünya
Ürdün ve ABD arasında F16 anlaşması
Ürdün ve ABD arasında F16 anlaşması Ürdün, ilk etapta 12 adet olmak üzere ABD ile F16 satın alım anlaşması imzaladı.
19.01.2023 Dünya
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi) 2022 yılı büyükelçiler atamaları belli oldu. Tel Aviv'e 4 yıl sonra büyükelçi atanırken, Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilcisi, Sedat Önal BM Daimi Temsilcisi, Levent Gümrükçü NATO Daimi Temsilcisi, Selçuk Ünal Lahey Büyükelçisi, Murat Karagöz Lizbon Büyükelçisi oluyor.
6.10.2022 Gündem
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararnameyle, yeni büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ise AB Daimi Temsilciliği'ne getirildi. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi.
6.10.2022 Gündem
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti!
Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı dünyada gündem oldu! ABD'li rapçi Jksola Kapıcı İzzet şarkısıyla dans etti! ABD’li rapçi Jksola'nın Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı ile yaptığı dans sosyal medyanın gündeminde! Rapçi Jksola’nın Ankaralı Namık’ın şarkısıyla eğlendiği anları paylaşımı milyonlarca kez izlendi. Pek çok kişi de Ankaralı Namık’ın Kapıcı İzzet şarkısı sözlerini araştırıyor. Peki, Rapçi Jksola kimdir? İşte merak edilen Ankaralı Namık Kapıcı İzzet şarkısı…
17.08.2022 Ünlüler Dünyası
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı…
El kızı melek mi olur sözleri nedir? Kundurama Kum Doldu şarkısı kime ait, nerenin? Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur şarkısı… Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak olan FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı”nın şarkısı merak konusu oldu. Ezo’nun “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” demesiyle dikkatleri üzerine çeken dizide çalan “Duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur” sözleri araştırılıyor. El kızı melek mi olur sözleri nedir? El kızı şarkısı kimin, Kundurama Kum Doldu şarkısı nereye ait? El Kızı şarkısı…
23.10.2021 Gündem
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa  gömüldü
Elektrik santrallerdeki yakıtın bitmesinin ardından Lübnan karanlığa gömüldü Lübnan'da yakıt krizine bağlı olarak iki büyük elektrik santralinin durmasının ardından ülke geneline karanlık çöktü.
9.10.2021 Dünya
THY ve Finnair ortak uçuşlara başlıyor
THY ve Finnair ortak uçuşlara başlıyor Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), Finlandiya'nın bayrak taşıyıcı şirketi Finnair ile ortak uçuşlara (codeshare) başlıyor. İki havayolu şirketinin ilk etapta başlayacak ilk ortak uçuşu İstanbul-Helsinki olacak.
23.09.2021 Ekonomi
Ürdün'den İsrail'e nota: İhlaller derhal durdurulmalı
Ürdün'den İsrail'e nota: İhlaller derhal durdurulmalı Ürdün, İsrail'in Kudüs'e ve Filistinlilere dönük ihlalleri nedeniyle İsrail'in Amman Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığına çağırarak nota verdi.
9.05.2021 Dünya
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal vefat etti
Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal vefat etti Ürdün Kraliyet Divanı, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ın amcası Muhammed Bin Talal'ın (81) vefat ettiğini duyurdu.
29.04.2021 Gündem
Ürdün Kralı ve eski Veliaht Prensi Hamza krizin ardından görüntülendi
Ürdün Kralı ve eski Veliaht Prensi Hamza krizin ardından görüntülendi Ürdün Kralı 2. Abdullah ve eski Veliaht Prensi Hamza bin Hüseyin, Ev hapsi krizinin ardından Ürdün'ün bağımsızlık günü kutlamalarında ilk kez birlikte görüntülendi.
11.04.2021 Dünya
Ürdün Kralı 2. Abdullah resmen açıkladı: Fitne sona ermiştir
Ürdün Kralı 2. Abdullah resmen açıkladı: Fitne sona ermiştir Ürdün Kralı 2. Abdullah, "dış güçlerle ülkenin güvenliğini hedef alan birtakım faaliyetlere karıştığı" suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin'in ailesi ile birlikte sarayında bulunduğunu ve son günlerde yaşanan "fitnenin son bulduğunu" söyledi. Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden, Kral Abdullah'ı arayarak desteğini ifade etti.
7.04.2021 Dünya
Ürdün'de eski Veliaht Prensi ev hapsinde
Ürdün'de eski Veliaht Prensi ev hapsinde Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin ve beraberindeki üst düzey 20 kişinin "ülkenin istikrarına tehdit olduğu gerekçesiyle" gözaltına alındığı ifade edildi.
4.04.2021 Dünya
Suudi Arabistan'dan flaş Ürdün açıklaması
Suudi Arabistan'dan flaş Ürdün açıklaması Suudi Arabistan yönetimi, ülke güvenliğini korumak için alınan her türlü kararda Ürdün'ün yanında olduğunu açıkladı.
3.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Amman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.