American Crime Story

American Crime Story

Son dakika American Crime Story haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan American Crime Story ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını American Crime Story haber sayfamızda bulabilirsiniz.

American Crime Story

haberleri sayfasında son dakika yaşanan american crime story gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 american crime story haberi bulunmuştur. Tüm american crime story haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti Bu yıl 70'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan HBO'yu bu sene geride bıraktı.
18.09.2018 Kültür Sanat
Kod adı Versace
Kod adı Versace American Crime Story dizisinin ‘Versace’ adlı üçüncü sezonunun çekimleri Miami’de yapılıyor.
16.05.2017 Magazin
Kırmızı halı neşesi!
Kırmızı halı neşesi! BAFTA Televizyon Ödülleri önceki gün sahiplerini buldu. Ünlü oyuncuların kırmızı halı geçişinde neşeli halleri dikkat çekti
15.05.2017 Magazin
Ricky Martin bakın hangi dizide yer alacak!
Ricky Martin bakın hangi dizide yer alacak! ‘American Crime Story’ dizisinin merakla beklenen üçüncü sezonu için çekimler başladı.
10.05.2017 Magazin
Ricky Martin dizi setinde
Ricky Martin dizi setinde ‘American Crime Story’ dizisinin merakla beklenen üçüncü sezonu için çekimler başladı.
9.05.2017 Magazin
Diziye transfer oldu
Diziye transfer oldu ‘American Crime Story’nin moda tasarımcısı Gianni Versace cinayetini ele alacak olan üçüncü sezonunda Latin Amerikalı şarkıcı Ricky Martin’in rol alacağı öğrenildi.
11.04.2017 Magazin
Lady Gaga'dan sürpriz proje
Lady Gaga'dan sürpriz proje ABD'li şarkıcı Lady Gaga, ünlü TV dizisi 'American Crime Story'nin (Amerikan Suç Hikayesi) üçüncü sezonunda rol alacak.
20.02.2017 Magazin
Seri katil Criss
Seri katil Criss Yayınlanan ilk sezonuyla oldukça sevilen American Crime Story’nin üçüncü sezonunda 1997’de gerçekleşen Gianni Versace cinayeti anlatılacak.
18.02.2017 Magazin
Game Of Thrones bombası!
Game Of Thrones bombası! Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri'nde, 2015'e damgasını vuran "Games of Thrones", bugün açıklanan 2016 Emmy Ödülü adayları listesinde de zirvede yer aldı.
15.07.2016 Kültür Sanat
Bu adamı yaşamak çok zordu
Bu adamı yaşamak çok zordu 1994 yılında Amerika’da izlenme rekorları kıran ‘O.J. Simpson’ davası ‘The People V. O. J. Simpson: American Crime Story’ adıyla dizi olarak yayınlanıyor. Amerika ile aynı anda FOXCRIME ekranlarında Türkiye’de vizyona giren dizide, karısını öldürmekten yargılanan eski futbolcu O. J. Simpson’ı canlandıran Oscar ödüllü oyuncu Cuba Gooding, “Bu adamı yaşamak çok zordu. Onu ruhumdan atmak biraz zaman aldı” diyor
26.02.2016 Magazin
Dizideki her sahne şaşırtıcı
Dizideki her sahne şaşırtıcı 1994 yılında Amerika’yı kasıp kavuran ‘O.J. Simpson’ davasını anlatan ‘The People V. O. J. Simpson: American Crime Story’ adlı dizi, Amerika ile aynı anda Türkiye’de yayınlanmaya başladı. Dizi hakkında merak edilenleri, dizinin yaratıcıları Larry Karaszewski ve Scott Alexander anlattı
21.02.2016 Magazin
Robert Kardashian olmak büyük şans
Robert Kardashian olmak büyük şans American Crime Story Çarşamba günleri FOXCRIME’de. Dizinin ilk sezonu ünlü sporcu V. O. J. Simpson’un eski karısını öldürmekle suçlandığı davayı konu alıyor. Kim Kardashian‘ın babası avukat Robert Kardashian rolünde David Schwimmer var. Ünlü oyuncu ile diziyi konuştuk
14.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

American Crime Story ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki american crime story haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.