Ambulans

Ambulans

Son dakika ambulans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ambulans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ambulans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ambulans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ambulans gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.162 ambulans haberi bulunmuştur. Tüm ambulans haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Adana'da traktör yandı! İnceleme başlatıldı
Adana'da traktör yandı! İnceleme başlatıldı Adana’nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın"
Adana'da küçük kız dehşeti yaşadı! "Köpek de sahibi de tutuklansın" Adana’da annesiyle bayram gezmesinden dönerken Rottweiler cinsi köpek tarafından ısırılan 4 yaşındaki Asel Uğraş taburcu oldu. Korku dolu anları anlatan Uğraş, "Köpeğin sahibi ve köpeğin tutuklanmasını istiyorum" dedi.
17.04.2024 Adana
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatilinin başladığı günden bugüne kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masası'na 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldiğini belirterek, "Kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Lütfen trafik kurallarına uyun" dedi.
12.04.2024 Gündem
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde'de yapımına devam edilen patates deposunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
8.04.2024 Gündem
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti
Beşiktaş'ta gece kulübünde yangın faciası! 29 kişi hayatını kaybetti İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. Olay yerinde son dakika gelişmeleri devam ediyor. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Korkunç yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Beşiktaş'ta tadilat yapılan eğlence merkezinde 29 kişinin öldüğü yangına ilişkin, işletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'deki gece kulübünde, 29 kişinin hayatını kaybettiği yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu.
2.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü Denizli’nin Tavas ilçesinde kesin olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasındaki balkonun çökmesi sonucu çok sayıda partili yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
Tekirdağ'da facia! Tırla yolcu minibüsü çarpıştı: 5 ölü, 10 yaralı
Tekirdağ'da facia! Tırla yolcu minibüsü çarpıştı: 5 ölü, 10 yaralı Tekirdağ Saray'dan Çerkezköy istikametine giden 34 BGE 76 plakalı tır, Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Olay yerine ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.
21.03.2024 Gündem
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
İstanbul'da tramvay kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti İstanbul Fatih'te raylarda ilerleyen motosiklet sürücüsü İsmail Kurt tramvaya çarparak altında kaldı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. "7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar tahammül sınırlarını aşmıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir. Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
9.03.2024 Gündem
İlkokul müdürü veliyi ve öğrencileri darp ettiği iddia edildi
İlkokul müdürü veliyi ve öğrencileri darp ettiği iddia edildi Büyükçekmece’de deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı gerekçesiyle okul müdürü tarafından darp edildiği iddia edilen 14 yaşındaki öğrencinin velisi okula gelince müdürle arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada gözünden ağır yaralanan ve ayağında çatlak oluşan veli, müdürden şikayetçi olurken 3 öğrencinin daha olay sonrası darp gerekçesiyle müdür hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
6.03.2024 Gündem
Aydın’da şehiriçi yolcu minibüsü devrildi, çok sayıda kişi yaralandı! Feci kaza
Aydın’da şehiriçi yolcu minibüsü devrildi, çok sayıda kişi yaralandı! Feci kaza Aydın’ın Efeler ilçesinde yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.
6.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Sivas'ta ambulans helikopter yola inip, kazada yaralananları aldı
Sivas'ta ambulans helikopter yola inip, kazada yaralananları aldı Sivas'ın Kangal ilçesinde yola çıkan köpeğe çarpmamak isterken tarlaya devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı. Kaza yerine gönderilen ambulans helikopter ise yola inerek yaralıları aldı.
1.03.2024 Gündem
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ambulans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ambulans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.