Altın pasaport programı iptal mi edilecek? Rus ve Belaruslulara kötü haber! Vatandaşlık verilmesi...
Altın pasaport programı iptal mi edilecek? Rus ve Belaruslulara kötü haber! Vatandaşlık verilmesi... Avrupa Birliği Komisyonu, üye ülke hükümetlerinden “altın pasaport” olarak da bilinen ve yatırımcılara vatandaşlık verilmesine imkan tanıyan ulusal programları sona erdirmelerini istedi. Komisyon, para karşılığında Belarus ve Rusya’dan gelenlere vatandaşlık verilmesi işlemlerinin askıya alınması çağrısında bulundu.
29.03.2022 Dünya
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi
Rum lideri Anastasiadis 'Altın pasaport' skandalıyla ilgili ilk ifadesini verdi Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) en az 2.5 milyon Euro yatırım yapanlara vatandaşlık ve AB genelinde vizesiz seyahat hakkı verilmesini sağlayan "altın pasaport" uygulaması skandalının ardından Rum lideri Nikos Anastasiadis ilk defa ifade verdi. Anastasiadis, suçlamaları reddetti.
2.02.2021 Dünya
Rum Meclisi yayınladı! 4 bin 500 kişilik bu liste ülkede kriz çıkardı
Rum Meclisi yayınladı! 4 bin 500 kişilik bu liste ülkede kriz çıkardı Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde ‘Altın Pasaport’ skandalının ardından ülkedeki siyasetçilerin batık krediler üzerinden 14.7 milyon euroluk yolsuzluk yaptığı ortaya çıktı. Rum Meclisi'nin internet sitesinde yayınlanan 4 bin 500 kişilik liste ülkede kriz çıkardı.
30.01.2021 Dünya
Skandal! 'Altın pasaport' olarak AB pasaportu sattılar
Skandal! 'Altın pasaport' olarak AB pasaportu sattılar Avrupa Birliği üyesi olan Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerine 'Kıbrıs Cumhuriyeti' pasaportu sattığı ortaya çıktı.
16.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri