Alternatifbank

Alternatifbank

Son dakika Alternatifbank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alternatifbank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alternatifbank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alternatifbank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alternatifbank gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 alternatifbank haberi bulunmuştur. Tüm alternatifbank haberleri aşağıda listelenmiştir.
1.150 TL kira yardımı!  2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde...
1.150 TL kira yardımı! 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği, başvuran alıyor, 3 ay içerisinde... Kira desteği ile ilgili son dakika açıklaması! 1.150 TL kira yardımı sağlanıyor. Başvuran alıyor. Sadece kira değil kredi desteği de veriliyor. 400 bin TL 'ye kadar kredi kullanım imkanı bulunuyor. Avantajlı kredi imkanında vatandaşlara faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti de sunuluyor. İki yıl geri ödemesiz kredilerde 10 yıl vade imkanı bulunuyor. 18 banka tüketiciler için devrede. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bu yıl risk tespiti yapılan 100 bin konutu dönüştürecek. Evi kentsel dönüşüme girecek vatandaşlara büyük şehirlerde bin 150 liraya kadar kira yardımı veriliyor. Ayrıca avantajlı koşullarda kentsel dönüşüm kredisi de devreye alınıyor. Ancak vatandaşların iki seçeneği bulunuyor. Kira yardımı ya da kredi desteğinden sadece birinden yararlanmak mümkün.
18.02.2022 Ekonomi
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi...
Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Tek tek açıklandı! İhtiyaç kredisi, ticari kredi... Banka faiz oranlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kredilerle ilgili flaş gelişme. 28 Ocak 2022 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre toplam Türk lirası kredi büyüklüğü 4 trilyon 972 milyar TL, toplam mevduat 5 trilyon 429 milyar TL oldu. Mevduat ile kredi arasında 457 milyar liralık fark hesaplandı. Merkez Bankası düşük faiz ile kredi kullandırılması için politika faizini yüzde 14 seviyelerine düşürdü. Ancak bu indirim piyasaya yansımadı. Bankalar kredilerde oranları yüksek tutuyor. İhtiyaç kredisi ortalama yüzde 25 faiz oranıyla tüketicilere sunulurken ticari krediler yüzde 33 oranla veriliyor.
4.02.2022 Ekonomi
Kredi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümetten büyük destek! Aylık 1500 lira...
Kredi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümetten büyük destek! Aylık 1500 lira... Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Hükümetten vatandaşa yönelik büyük kredi desteği sağlanıyor. Vakıfbank'ın kentsel dönüşüm kredisi oranı 120 ay vadede yüzde 1.29. Hükümetin faiz desteği ile oran enerji verimli konutta yüzde 0.88'e, standart konutta yüzde 0.96'ya geriliyor. Yani 400 bin liralık kredi çeken vatandaş yüzde 1.29'dan kredi kullandığında aylık 6 bin 571 lira ödeyecek. Bakanlığın desteğiyle faiz yüzde 0.88'e inince vatandaşın taksidi de 5 bin 410 lira oluyor. Böylece 139 bin 276 lira vatandaşın cebine kalıyor. Ayrıca riskli yapıda maliklere aylık, kiracılara defaten kira yardımı yapılıyor. Tutar illere göre değişirken İstanbul'da 1.500 liraya kadar çıkıyor. Yardım riskli yapıda 18 ay, riskli alanda 48 aya kadar sürüyor. Vatandaş müteahhitle kat karşılığı anlaşma yapmadan evini kendi dönüştürürse yüzde 18 yerine yüzde 1 KDV ödüyor. Tapu, noter, damga vergisi gibi harçlardan muafiyet sağlanıyor. Bakanlık kullanılan kredilere yıllık 400 baz puana kadar destek veriyor. Kira ve faiz desteği birlikte kullanılamıyor. Kira yardımından faydalananlar faiz desteğinden, faiz desteğinden faydalananlar da kira yardımından faydalanamıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Masrafsız kredi açıklaması! 36 ay vadeli...
Masrafsız kredi açıklaması! 36 ay vadeli... Alternatif Bank, kış mevsimi öncesi artan ihtiyaçların ve masrafların karşılanmasına destek olmak amacıyla müşterilerine dosya masrafsız Sonbahar Kredisi sunduğunu duyurdu.
23.10.2021 Ekonomi
Naturelgaz halka arz ne zaman?  Naturelgaz halka arz 2021 satış fiyatı ve hisse kodu ne, hangi banka belli mi?
Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz 2021 satış fiyatı ve hisse kodu ne, hangi banka belli mi? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Global Yatırım Holding iştiraki Naturelgaz Sanayi ve Ticaret'in halka arzına onay verdi. Şirketin pay başına satış fiyatı 8,50 TL olarak belirlendi. Naturelgaz halka arz ne zaman? Naturelgaz halka arz 2021 satış fiyatı ve hisse kodu ne, hangi banka belli mi?
19.03.2021 Gündem
6 ay ödemesiz 24 ay vadeli 100 bin TL kredi verilecek! Garanti Fonu kefaleti nedir? KGF (Kredi Garanti Fonu) kimler yararlanabilir?
6 ay ödemesiz 24 ay vadeli 100 bin TL kredi verilecek! Garanti Fonu kefaleti nedir? KGF (Kredi Garanti Fonu) kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi kamuoyunun merakla beklediği ekonomik reform paketini açıklamak için kameraların karşısına geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomi reform paketini açıklıyor. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir." dedi. Garanti Fonu kefaleti nedir? KGF ( Kredi Garanti Fonu) kimler yararlanabilir?
12.03.2021 Çalışma Hayatı
Bankalar tek tek duyurdu! Flaş faiz kararı
Bankalar tek tek duyurdu! Flaş faiz kararı Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor. Faizler yükseldi. Merkez Bankası'nın kararı sonrası bankalar harekete geçti. Açıklamalar peş peşe geldi. Bankalar yeni faiz oranlarını müşterilerine duyurdu. Bankada parası olanları sevindiren gelişme. Mevduat faizlerinde ciddi bir yükseliş oldu. Parasını bankada değerlendirenlerin kazancı arttı. Peki en yüksek faiz oranını hangi banka uyguluyor? Mevduat faizlerinde en yüksek faiz oranı şu an yüzde 18 olarak uygulanıyor. Merkez Bankası’nın sıkı para politikasını sürdürmesi mevduat faizlerinde artışı tetikliyor. Yükselen enflasyonla birlikte Merkez Bankası faizi yüzde 17 seviyesine yükseltti. Şubat ayında enflasyon yüzde 15.61 olarak gerçekleşti. Reel faizin enflasyonun üzerinde olması garanti para isteyen yatırımcıları mevduat faizine yönlendiriyor.
4.03.2021 Ekonomi
Kredi ve faiz desteği! 200 bin liraya kadar...
Kredi ve faiz desteği! 200 bin liraya kadar... Kredi ve faiz desteği ile ilgili çok önemli adım atıldı. Depreme karşı bir an önce evini ve işyerini kendisi dönüştürmek isteyenler için kullanılacak kredilere, faiz desteği veriliyor. Verilecek olan kredide üst limit 200 bin liraya yükseldi. Bu kapsamda kişilere, kendi evini dönüştürmesi halinde kira yardımı, faiz desteği, vergi, harç ve ücret muafiyeti sağlanacak. Üst limiti 200 bin liraya çıkarılacak krediden kimler yararlanabilir? Hangi bankalar veriyor? Ödemeler nasıl? İşte tüm detaylar...
4.01.2021 Ekonomi
Kredi faiz oranları değişti! Yükseldi
Kredi faiz oranları değişti! Yükseldi Kredi faizlerindeki oran arttı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 10.25’ten yüzde 15’e çıkarmasının ardından bankalar hem mevduat hem de kredi faizlerinde değişikliğe gitti. İhtiyaç kredisinde en düşük oran 1.35, konut kredisi faizindeki en düşük oran 1.25, taşıt kredisi faizindeki en düşük oran ise 1.30 olarak belirlendi. İşte bankaların kredi türüne göre faiz oranları...
27.11.2020 Ekonomi
Bankada parası olana güzel haber... Oranlar değişti, fark arttı! Yatıran kazanıyor
Bankada parası olana güzel haber... Oranlar değişti, fark arttı! Yatıran kazanıyor Duyan bankaya koşuyor. Parasını Türk Lirası'nda değerlendirenler kazanıyor! Fark arttı. Faiz farkı 463 liraya çıktı. 100 bin lira aylık 1299 lira faiz geliri sağlıyor. Stopaj avantajı ise yılbaşına kadar devam edecek. Tüm Türkiye Merkez Bankası faiz kararına kilitlenmişti. Karar sonrası bankaların mevduat hesap faiz oranlarının nasıl değişeceği araştırılıyordu. Bankalardan parasını mevduat hesabında değerlendirmek isteyenler için güzel haber geldi. Faiz oranları yükseldi, mevduat hesabının faiz getirisi arttı. Tasarruflarını Türk Lirası’nda değerlendirenler farklı bankalardan seçenekleri kullanabiliyor. 100 bin liralık mevduatta bankalar arasındaki faiz farkı 463 liraya kadar yükselebiliyor.
23.11.2020 Ekonomi
En yüksek faiz oranı... 100 bin liraya ayda 1299 lira
En yüksek faiz oranı... 100 bin liraya ayda 1299 lira En yüksek faizi veren bankalar belli. Mevduat bankaları son aylarda faizleri yükseltmeye başladı. Hoş geldin faizi adı altında verilen ve sadece birkaç ay geçerli olan faizi seçmek yerine daha yüksek faizi sürekli olarak sunan bankaları tercih etmek gerekiyor. İşte, CepteTeb, ING Bank, Fibabank, Alternatifbank, ICBC Bank Turkey, Akbank, Denizbank, Halkbank, Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA, İş Bankası, HSBC, Vakıfbank'ın 32 günlük faiz oranları...
12.11.2020 Ekonomi
Emeklilere faizsiz kredi!
Emeklilere faizsiz kredi! Emeklilere faizsiz kredi veren bankalar netleşmeye başladı. Corona virüsü salgının ardından açıklanan destek programlarının dışında bankalar kendi emekli müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar düzenliyor. Emeklilere faizsiz kredi de bu kampanyalardan biri. Bankaların emeklilere verdiği kredi yaşı ise 75-80 arasında değişmektedir. İşte emekliye faizsiz kredi veren bankalar…
14.05.2020 Emekli
Önleminizi alın! Binanızı güçlendirin
Önleminizi alın! Binanızı güçlendirin Türkiye’de 6.5 milyondan fazla konutun dönüşmesi gerekiyor. Bu konutları yıkıp yeniden inşa etmek için ciddi bir kaynak ve zaman lazım. Depreme karşı önlem almak isteyenler yıkım yerine güçlendirme ile hem süre hem de maliyet avantajı sağlayabilir. Güçlendirme süreci nasıl başlar, kimler yetkili, maliyeti nedir, kredi desteği var mı? İşte yanıtlar..
30.01.2020 Gündem
Konut kredisi faizleri düşer mi? İşte son durum...
Konut kredisi faizleri düşer mi? İşte son durum... Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi kullanarak bu hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. Uzun süre yüksek seviyelerde seyreden faiz oranları Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası düşme eğilimine girdi. Devlet bankalarının faiz oranlarını 0.99’ a kadar düşürmesinin ardından özel bankalar da harekete geçti. Bugün itibariyle özel bankalarda konut kredisi faizleri devlet bankalarının da altına düştü. Özel bankaların 0.98’e kadar çektiği faiz oranlarının ardından vatandaşlar devlet bankalarının faizleri daha da düşürüp düşürmeyeceğini merak ediyor. Konut kredileri daha da düşer mi? İşte tüm detaylar…
15.11.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte en uygun konut kredisi...
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte en uygun konut kredisi... Konut kredisi faizlerinde yaşanan düşüş sonrası kredili ev satışlarında yüzde 410'luk ciddi bir artış yaşandı. Kredi faizlerindeki düşüş devam ederken vatandaşların talebi de devam ediyor. İşte en uygun konut kredileri...
17.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! Konut kredisi faiz oranlarında son durum…
Konut kredisi faizleri düşüyor! Konut kredisi faiz oranlarında son durum… Ev sahibi olma hayali kuran milyonlarca vatandaş konut kredisi faiz oranının düşmesiyle birlikte bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için bankaların yolunu tutuyor. İşte bankaların en güncel konut kredisi faiz oranları…
8.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte son durum...
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte son durum... Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi kullanarak bu hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. Uzun süre yüksek seviyelerde seyreden faiz oranları Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası düşme eğilimine girdi. Konut kredisi kullanmak isteyenler için kredi faizlerindeki son durum haberimizde…
20.09.2019 Ekonomi
Alternatif Bank'ın eski binası 62 milyon liraya satıldı!
Alternatif Bank'ın eski binası 62 milyon liraya satıldı! AG Anadolu Grubu Holding, Alternatif Bank`ın İstanbul Harbiye`deki eski genel müdürlük binasını sattığını açıkladı.
20.11.2018 Ekonomi
3’üncü Havalimanı için 1 milyar $ kredi alıyor
3’üncü Havalimanı için 1 milyar $ kredi alıyor 3’üncü Havalimanı’na taşınmaya hazırlanan THY, yerli ve yabancı bankalarla kredi için imza aşamasına geldi. Kredi, binalar, satış ofisleri ve taşıma bantları gibi yatırımlarda kullanılacak
27.06.2018 Ekonomi
Katar tedirginliği
Katar tedirginliği Arap ülkelerinin Katar’la ilişkilerini kesmesi piyasalarda tedirginlik yarattı. Petrol fiyatları 50.50 $’a yükseldi. Katar borsası % 7 gerilerken, Katar’da iş yapan Türk şirketleri de BIST’te kayıplar yaşadı
5.06.2017 Ekonomi
3 yeni banka sırada
3 yeni banka sırada BDDK Başkanı Akben, ABD, Dubai ve Bahreyn’den ülkemizde bankacılığa ilgi duyan 3 finans kuruluşu olduğunu belirterek, “Bunların 2017 yılında Türkiye’de olacağını düşünüyoruz” dedi
26.12.2016 Ekonomi
Sendikasyonlarda tedirginlik yok
Sendikasyonlarda tedirginlik yok Türk bankaları darbe girişiminin ardından sendikasyon kredilerinin % 95’ini yeniledi. Bu dönemde yurt dışından 7.5 milyar dolarlık kaynak sağlandı
12.12.2016 Ekonomi
Ekonomiyi canlı tutun fırsatları ıskalamayın
Ekonomiyi canlı tutun fırsatları ıskalamayın Başbakan Binali Yıldırım ile bankacıların görüşmesi tam 4.5 saat sürdü. Bankaları yatırım yapmak isteyenleri finanse etmeye ve ekonomiyi canlı tutmaya çağıran Başbakan, riskleri gözeteceğim derken fırsatların kaçırılmamasını istedi.
2.11.2016 Ekonomi
Kefil derdine son!
Kefil derdine son! Kredi çekmek için bankaya giden esnafın en büyük engeli genelde kefil oluyor. Tanıdık kefil bulmak kolay değil, İşte tam bu noktada devletin de destek verdiği 'Kredi Garanti Fonu imdada yetişiyor
5.10.2016 Ekonomi
Fitch 15 Türk bankasının kredi notunu düşürdü
Fitch 15 Türk bankasının kredi notunu düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 15 Türk bankasının yerel para biriminden uzun vadeli kredi notlarını birer kademe düşürdü
26.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alternatifbank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alternatifbank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.