Altan Gördüm

Altan Gördüm

Son dakika altan gördüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altan gördüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altan gördüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altan Gördüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altan gördüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 altan gördüm haberi bulunmuştur. Tüm altan gördüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var!
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var! 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy, sevenlerine güzel haberi duyurdu.
16.11.2022 Magazin
Altan Gördüm mahkemelik oldu! İcra takibi başlatıldı
Altan Gördüm mahkemelik oldu! İcra takibi başlatıldı Hayat Bilgisi, Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl ve Beni Böyle Sev gibi dizilerde rol alan Altan Gördüm mahkemelik oldu. Altan Gördüm hakkında 52 bin 824 lira 23 kuruş icra takibi başlatıldı.
9.10.2021 Magazin
TRT'nin yeni dizisi Mevlana'da şok ayrılık! Başrol...
TRT'nin yeni dizisi Mevlana'da şok ayrılık! Başrol... TRT dijital platform için büyük bir hazırlık sürecine girdi. TRT'nin dijital platformu için hazırlanan dizilerden birisi de Mevlana...
23.08.2021 Magazin
Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı!
Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı! Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı. Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu. Pek çok kişi bu haberin ardından Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığı ne? Boğaç Aksoy lenfoma mı oldu? sorularını araştırıyor. İşte Boğaç Aksoy hayatı, filmleri ve hastalığı ile ilgili merak edilenler...
5.05.2021 Gündem
Vahide Perçin yeniden mi kansere yakalandı?
Vahide Perçin yeniden mi kansere yakalandı? Rol aldığı diziden ayrılır ayrılmaz saçlarını kısacık kestiren oyuncu Vahide Perçin, Etiler’de eski eşi Altan Gördüm’le görüntülendi.
10.11.2020 Magazin
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim?
Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? Sinema sanatçısı Yeşilçam'da bir döneme damga vuran isim Oya Aydoğan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu Gurur Aydoğan sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Gurur Aydoğan Instagram hesabından Oya Aydoğan'ın gençlik fotoğrafını, "Bugün sen gideli tam 4 sene oldu meleğim. Seni çok seviyorum. Her gün aklımdasın." notuyla paylaştı. Gurur Aydoğan haberlerinin ardından pek çok kişi de internette Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan kaç yaşında, babası kim? sorularını merak ediyor. İşte Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler...
15.05.2020 Gündem
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu
Gökhan İnler: Beşiktaş'a karşı oynamak başka bir duygu Medipol Başakşehirli futbolcu Gökhan İnler, ligdeki diğer maçlarla ilgilenmediklerini dile getirerek hafta sonu Beşiktaş'a karşı oynayacakları karşılaşmanın kendisi için başka bir duygu ifade ettiğini söyledi.
11.04.2019 Başakşehir
Altan Gördüm: Oyunculuğu bıraktım!
Altan Gördüm: Oyunculuğu bıraktım! Oyuncu Altan Gördüm, geçen gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı
1.01.2019 Magazin
Altan Gördüm: Yeter artık!
Altan Gördüm: Yeter artık! Altan Gördüm önceki gün Akmerkez'de objektiflere takıldı. Tecrübeli oyuncu sağlık sorunu yaşadığı iddialarını yalanladı.
3.12.2018 Magazin
Bebek’te  tiyatro kurdu
Bebek’te tiyatro kurdu Altan Gördüm, önceki gün Bebek’teydi.
7.09.2018 Magazin
Hande Doğandemir kimdir?
Hande Doğandemir kimdir? Hande Doğandemir kimdir? Sorusu gündemde çok sık araştırılıyor. Başarılı ve güzel oyuncu Hande Doğandemir'in hayatı merak ediliyor. İşte Hande Doğandemir hakkındaki tüm bilgiler ve yer aldığı projeler...
1.08.2018 Gündem
Sanatçı sağlıklı olmalı
Sanatçı sağlıklı olmalı Bebek’te argörüntülenen Altan Gördüm, 200 kişilik bir kültür merkezi ve sahne açmak için hazırlık yaptığını söyledi.
19.06.2018 Magazin
Evlenmiyoruz!
Evlenmiyoruz! Altan Gördüm, önceki gece Beyoğlu’nda görüntülendi.
7.01.2018 Magazin
Usta oyuncular Vahide Perçin ile Altan Gördüm evleniyor!
Usta oyuncular Vahide Perçin ile Altan Gördüm evleniyor! Oyuncu Vahide Perçin, yollarını ayırdığı eski eşi Altan Gördüm ile birlikte yeniden aynı çatı altında olma kararı aldı.
5.01.2018 Magazin
Usta oyuncu kızı yaşındaki kızla fena yakalandı!
Usta oyuncu kızı yaşındaki kızla fena yakalandı! Beş yıllık eşi Vahide Gördüm ile evliliği bitiren Altan Gördüm, Etiler'de trafikte beklerken yanındaki genç kızla objektiflere yakalandı.
16.10.2017 Magazin
Çok panik gördüm
Çok panik gördüm Vahide Perçin ile evliliğini 5 yıl önce bitiren Altan Gördüm, önceki akşam Etiler’de genç bir kızla görüntülendi.
15.10.2017 Magazin
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe Trt 1 28 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı 05.58’de İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı ile başlayacak. Daha sonra Trt 1 yayın akışı Doktor Geldi, İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz adlı yerli dizinin yayınlanması ile devam edecek. Beni Böyle Sev adlı yerli dizinin ardından tekrar Doktor Geldi, Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı yerli diziler Trt 1 ekranlarında olacak. Erhan Çelik ile Ana Haber’den sonra Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı Konyaspor Vitoria Guimaeres ve Yalaza Trt 1’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Bebek’e kültür merkezi
Bebek’e kültür merkezi Altan Gördüm, önceki gün Bebek’te görüntülendi.
4.06.2017 Magazin
Tek başına
Tek başına Oyuncu Altan Gördüm, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.
29.04.2017 Magazin
Kanser farkındalığı için buluştular
Kanser farkındalığı için buluştular Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), toplumun çocuk kanserleri hakkında bilinçlenmesini sağlamak amacıyla ‘Nerede Yaşam Varsa Orada Umut Vardır’ sergisine ev sahipliği yaptı
23.02.2017 Magazin
‘Tadımız yok’
‘Tadımız yok’ Altan Gördüm, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi...
7.01.2017 Magazin
Annesinin şansına
Annesinin şansına Altan Gördüm ve kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Vahide Perçin önceki gün Bebek’teydi...
29.12.2016 Magazin
Sette anne yok usta var!
Sette anne yok usta var! Altan Gördüm, eski eşi Vahide Perçin ve kızları Alize Gördüm’ü önceki akşam sahibi olduğu Etiler Sepya Meyhane’de ağırladı...
28.12.2016 Magazin
'Sette anne yok, usta var'
'Sette anne yok, usta var' Star TV'de yayınlanan 'Anne' adlı dizide annesi Vahide Perçin'le birlikte rol alan Alize Gördüm, "Annemle oynamak onur veriyor" dedi.
28.12.2016 Magazin
Baba-kız keyfi
Baba-kız keyfi Başarılı oyuncu Altan Gördüm, geçtiğimiz gün kendisi gibi oyuncu olan kızı Alize ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı...
20.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Altan Gördüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altan gördüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.