Alt Geçit

Alt Geçit

Son dakika alt geçit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alt geçit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alt geçit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alt Geçit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alt geçit gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 alt geçit haberi bulunmuştur. Tüm alt geçit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor"
Kadın Akademisi açıldı, Kent Meydanı 5. Etap’ın temeli atıldı! "Turist sayımız artıyor" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların mesleki eğitim ve psiko-sosyal destek alacağı Kadın Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Eş zamanlı olarak Kent Meydanı'nda, içerisinde ofisler ve dükkanların yer alacağı 5. Etap binasının temeli de atıldı. Açılış ve temel atma programının coşkusu, Kolpa müzik grubunun şarkılarıyla arttı. Adanalılar hem hizmetin sevincini yaşadı hem de konserle eğlendi.
10.03.2024 Adana
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti
Metrobüs durağındaki yürüyen merdiveni tamir edenişçi merdivenin çalışması sonucu sıkışarak hayatını kaybetti Şişli'de bulunan Zinzirlikuyu Metrobüs Durağı, Zorlu AVM alt geçidinde bulunan yürüyen merdivenleri tamir etmeye çalışan Buğrahan B.(31), yürüyen merdivenlerin bir anda çalışması sonucu yürüyen merdivende sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırılan Buğrahan B. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
16.02.2024 Gündem
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak
Adana Büyükşehir Belediyesi Aşevi açıldı! Herkesin karnı doyacak Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birlemiş Milletler Göç Örgütü (IOM) birlikteliğiyle hayata geçirilen aşevinin açılışı Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi’nde gerçekleştirildi.
7.02.2024 Adana
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi Cumartesi günü meydana gelen korkunç kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza yerinde yapılan incelemede, 89 metre fren izine rastlandı. 82 kilometre hız limitinin olduğu yolda aracın süratinin 117 kilometre olduğu değerlendirilirken, tutuklanan sürücü Sefa Selvi'nin (19) ifadesinde, ''Seyir halinde iken bir anda karşıma kalabalık grup çıktı. Direksiyonu refüje doğru kırdım, frene bastım ancak duramadım" dediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
Fatih'te yeni yapılan alt geçidi su bastı! Şok eden görüntü
Fatih'te yeni yapılan alt geçidi su bastı! Şok eden görüntü Fatih Samatya'da yeni yapılan alt geçidi su bastı. Belediye ekipleri yolu trafiğe kapatıp önlem alırken, bazı sürücüler uyarılara aldırış etmeyip alt geçitte biriken suyun içinden geçti.
29.09.2023 Yaşam
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü
Ankara'da şiddetli sağanak sele neden oldu! Yollar göle döndü Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışında bazı bölgelerde su baskınları yaşanırken, sokaktaki vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara Valisi Şahin, trafiğe kapatılan yolları açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Edirne'de kuvvetli yağmur! Evleri su bastı, araçlar yolda kaldı
Edirne'de kuvvetli yağmur! Evleri su bastı, araçlar yolda kaldı Edirne'de öğle saatlerinden sonra başlayan yağmur etkisini artırınca suyla kaplanan cadde ve sokaklarda bazı araçlar mahsur kaldı, evleri su bastı. Caddede suya gömülen aracında mahsur kalan bir kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.
17.05.2023 Yaşam
Bakan Soylu: Gabar’da Suudi Arabistan kalitesinde petrol çıktı
Bakan Soylu: Gabar’da Suudi Arabistan kalitesinde petrol çıktı Sarıyer'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar kuyusunda uzun zamandır çalışma yapıyorduk. Büyük bir rezerve ulaşılması hedefleniyordu. Şimdi Suudi Arabistan kalitesinde petrol çıktı' dedi.
24.04.2023 Gündem
Taksim’de Ukraynalı şahıs 'Savaşa hayır' diyerek intihar girişiminde bulundu
Taksim’de Ukraynalı şahıs 'Savaşa hayır' diyerek intihar girişiminde bulundu Taksim alt geçidinin üzerine çıkan Ukraynalı eski polis olduğu iddia edilen bir kişi, 'Savaşa hayır' diyerek intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 3 saatlik ikna çalışmalarının ardından ekiplerin güçlükle korkulukların arkasına aldığı şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
8.04.2023 Gündem
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi
İstanbul'a yeni raylı sistem geliyor! Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  "Sirkeci-Kazlıçeşme arasında atıl vaziyette duran 8,3 kilometrelik hattı gerekli iyileştirmeler ve değişimler yapılarak 8 istasyonla tekrar kullanıma başlatıyoruz" dedi.  
6.04.2023 Ekonomi
Başakşehir'de yeni bağlantı yolunun yapımında sona gelindi
Başakşehir'de yeni bağlantı yolunun yapımında sona gelindi Altınşehir Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Olimpiyat yan yol arasında bağlantıyı sağlayacaklarını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, asfalt çalışmasın ardından güzergâhında viyadüğün de bulunduğu yolun hizmete açılacağını söyledi.
1.04.2023 Gündem
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da açıklama yaptı. Bakanlar, afet bölgesindeki son durumu ve alınan önlemleri açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesinin açıklanacağı program nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 29 Ekim sabah saatlerinden itibaren kapalı olan yollarda araç trafiğine izin verilmeyecek. Vatandaşlar için alternatif güzergahlar ve trafiğin yönlendirileceği yollar açıklandı. Peki, 29 Ekim kapalı olacak yollar hangileri? Bugün ve yarın kapalı olacak yollar hangileri? İşte 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
28.10.2022 Gündem
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Tren Garı Kavşağı'nda yapılacak olan etkinlik dolayısıyla bazı yolların 09.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapatılacağını duyurdu.
9.10.2022 Gündem
Geleceğin bilinçli sürücü ve yayaları yetiştiriliyor
Geleceğin bilinçli sürücü ve yayaları yetiştiriliyor İçişleri Bakanlığınca 66 ilde oluşturulan 124 adet çocuk trafik eğitim parkında 254 binden fazla çocuğa trafik bilinci aşılandı.
7.08.2022 Gündem
Afyonkarahisar’da 9 araç birbirine girdi: 19 yaralı
Afyonkarahisar’da 9 araç birbirine girdi: 19 yaralı Afyonkarahisar’da 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 19 kişi yaralandı.
18.06.2022 Yaşam
Bakanlık: Gaziray Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı
Bakanlık: Gaziray Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Gaziantep'te yapımına devam edilen Gaziray'ın, elektrifikasyon testlerinin başladığı, projenin de yüzde 85'inin tamamlandığı açıklandı.
24.05.2022 Siyaset
MHP’li Bulut, ‘Ölüm yolunu’ meclise taşıdı
MHP’li Bulut, ‘Ölüm yolunu’ meclise taşıdı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, birçok yaralamalı ve ölümlü trafik kazasının meydana geldiği yolu Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na taşıdı.
20.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Alt Geçit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alt geçit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.