Alperen Ocakları

Alperen Ocakları

Son dakika alperen ocakları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alperen ocakları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alperen ocakları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alperen Ocakları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alperen ocakları gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 alperen ocakları haberi bulunmuştur. Tüm alperen ocakları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Destici'den "Cumhur ittifakı genişleyecek mi?" sorusuna yanıt: Millet ve devlet hassasiyeti gösterenler dahil olabilir
Destici'den "Cumhur ittifakı genişleyecek mi?" sorusuna yanıt: Millet ve devlet hassasiyeti gösterenler dahil olabilir Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ”Cumhurbaşkanımız ve AK Parti heyetiyle kendim ve heyetimiz güzel faydalı bir görüşme gerçekleştirdik” dedi. Destici, 'Cumhur İttifakı genişleyecek mi?' sorusuna, "Millet ve Devlet hassasiyeti gösterenler dahil olabilir" şeklinde cevap verdi.
9.03.2023 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye gözlerin çevrildiği ülke haline dönüştü
BBP Genel Başkanı Destici: Türkiye gözlerin çevrildiği ülke haline dönüştü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin, savaşın sona erdirilmesi için gözlerin çevrildiği, ümitlerin beklendiği ülke haline dönüştüğünü belirterek, "İnşallah beklentimiz, ümidimiz; kısa zamanda savaşın sona ermesi, buna da Türkiye'nin vesile olması. Türkiye'de barış görüşmeleri sonucunda böyle bir kararın ortaya çıkması, Türkiye için de büyük bir başarı ve kazanç olacak" dedi.
29.03.2022 Siyaset
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek...
Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme! Her şey değişecek... FETÖ elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmanın üzerinin örtülmesini talep ettiği ortaya çıktı. Bu önemli bilgi, FETÖ’nün Elazığ avukatlar sorumlusu Abdullah Önder’in, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde yer aldı.
26.02.2020 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu, mezarı başında anıldı
Muhsin Yazıcıoğlu, mezarı başında anıldı Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 10'uncu yılında Tacettin Dergâhı'nda bulunan mezarı başında anıldı.
24.03.2019 Siyaset
BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan oldu
BBP İstanbul İl Başkanı Yaşar Sayan oldu Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanlığı'na Yaşar Sayan seçildi.
14.10.2018 Siyaset
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanına silahlı saldırı
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanına silahlı saldırı Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın aracına silahlı saldırıda bulunuldu.
8.03.2018 Gündem
Alperen Ocakları'ndan Kerkük açıklaması
Alperen Ocakları'ndan Kerkük açıklaması Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, "Kerkük'teki soydaşlarımızı, akrabalarımızı yalnız bırakmayacağız. Gönüllü 200 kişiden oluşan öncü birliğimiz ile 5 Ekim'den sonra canımızla, malımızla kardeşlerimizle birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz“ dedi.
29.09.2021 Gündem
Büyük abi’den keleşli poz!
Büyük abi’den keleşli poz! Hrant Dink cinayetinin ‘büyük abi’si Erhan Tuncel, memleketi Elazığ’da köy korucularını ziyaret edip kalaşnikoflarla poz verdi
29.09.2021 Gündem
Ülkücü hareketin sembol ismi Ahmet Er son yolculuğuna uğurlandı
Ülkücü hareketin sembol ismi Ahmet Er son yolculuğuna uğurlandı Dün hayatını kaybeden ülkücü hareketin sembol isimlerinden ve MHP'nin ve BBP'nin kurucularından biri olan Ahmet Er, son yolculuğuna uğurlandı. 90 yaşında hayata gözlerini yuman Er'in cenazesi ülkücü camiayı bir araya getirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da Er'in ailesini telefonla arayarak taziyelerini bildirdiği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
İngiliz Vali diye kahraman doktorun heykelini kırdılar
İngiliz Vali diye kahraman doktorun heykelini kırdılar Anıtta Makarios’un yanı sıra İngiliz Vali sanılarak Dr. Fazıl Küçük’ün silüeti de tahrip edildi.
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları'ndan referandum açıklaması
Alperen Ocakları'ndan referandum açıklaması Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşad Mican, bazı basın yayın kuruluşlarının "Alperenler referandumda 'hayır' sinyali verdi" şeklindeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Yalan haberle birlikte algı operasyonu yapmak istiyorlar. Bizi bu oyuna alet etmesinler. Bizler bu oyunlara alet olmayacağız." dedi.
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları'ndan "izdivaç programı" karşıtı kampanya
Alperen Ocakları'ndan "izdivaç programı" karşıtı kampanya Alperen Ocakları, izdivaç programlarının yayından kaldırılması için Üsküdar'daki Mihrimah Sultan Cami önünde stant açarak imza kampanyası başlattı.
19.02.2017 Yaşam
Aydın'da temsili "Noel Baba"nın başına silah dayayan 10 kişi serbest
Aydın'da temsili "Noel Baba"nın başına silah dayayan 10 kişi serbest Nazilli ilçesinde, yılbaşı kutlamalarını protesto etmek için temsili "Noel Baba"nın başına silah dayanması olayına ilişkin gözaltına alınan 10 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı
1.01.2017 Yaşam
Alperen Ocakları'na soruşturma yok
Alperen Ocakları'na soruşturma yok Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Alperen Ocakları'na bağlı bir grubun, yılbaşı kutlamalarını protesto etmek için temsili 'Noel Baba'nın başına silah dayamasına soruşturma açılmadığı kaydedildi.
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları yılbaşı kutlamalarını protesto etti
Alperen Ocakları yılbaşı kutlamalarını protesto etti Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, yılbaşı kutlamalarını protesto etti.
29.09.2021 Gündem
Noel Baba'nın başına silah dayadılar
Noel Baba'nın başına silah dayadılar Aydın'ın Nazilli içesinde Alperen Ocakları'na bağlı bir grup, yılbaşı kutlamalarını ilginç bir eylemle protesto etti.
29.09.2021 Gündem
Osmanlı Partisi’ni kuran bakın kim çıktı
Osmanlı Partisi’ni kuran bakın kim çıktı Türkiye'nin 91'inci siyasi partisi Osmanlı Partisi adıyla kuruldu. Ambleminde; hilal üzerine Arapça Elif ve Vav yazılı parti, "Lider Türkiye" sloganıyla" siyasi hayatına merhaba dedi. Partinin kurucusu İbrahim Ünye bu hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti.
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları'nda FETÖ gerilimi
Alperen Ocakları'nda FETÖ gerilimi Alperen Ocakları Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Akdeniz, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın kapatılan Zaman Gazetesi'nin 8 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan bir metinde imzası bulunduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Alperen Ocakları'ndan Destice'ye destek
Alperen Ocakları'ndan Destice'ye destek ALPEREN Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan, çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yanında olduklarını dile getirdi...
29.09.2021 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici'ye büyük şok!
BBP Genel Başkanı Destici'ye büyük şok! Alperen Ocakları, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'ye isyan bayrağı açtı.
29.09.2021 Gündem
Demokrasi nöbet devam ediyor!
Demokrasi nöbet devam ediyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstererek demokrasi nöbetini sürdürüyor.
29.09.2021 Gündem
Manavgat’ta idam cezası için imza kampanyası
Manavgat’ta idam cezası için imza kampanyası ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde idam cezasının getirilmesi için imza kampanyası başlatıldı...
29.09.2021 Gündem
Havalimanı saldırısıyla ilgili tutuklanan müteahhit ifade verdi!
Havalimanı saldırısıyla ilgili tutuklanan müteahhit ifade verdi! Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin tutuklanan Rıza C...
29.09.2021 Gündem
LGBTİ bireylerden Alperenler hakkında suç duyurusu!
LGBTİ bireylerden Alperenler hakkında suç duyurusu! İstanbul Taksim'deki Onur Yürüyüşü'nde basın açıklaması yapmaları polis müdahalesiyle engellenen, daha önce de Alperen Ocakları Vakfı ve Müslüman Anadolu Gençliği tarafından tehdit edilen LGBTİ bireyler savcılığa suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
'Onur Yürüyüşü'ne İzmirli Alperenler de tepki gösterdi
'Onur Yürüyüşü'ne İzmirli Alperenler de tepki gösterdi İSTANBUL’da 26 Haziran’da LGBTİ üyelerinin yapacağı ’Onur Yürüyüşü’ne İzmir Alperen Ocakları Başkanı Taner Kayaoğlu da tepki gösterirken, tavırlarının her kesimden destek gördüğünü öne sürdü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alperen Ocakları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alperen ocakları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.