Alparslan Öztürk

Alparslan Öztürk

Son dakika alparslan öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alparslan öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alparslan öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alparslan Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alparslan öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 alparslan öztürk haberi bulunmuştur. Tüm alparslan öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Kendi kendine konuşuyor normal değil
Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Kendi kendine konuşuyor normal değil Eski manken Ebru Şancı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Şancı, son olarak kendisinden 10 yaş küçük futbolcu eşinin en doğal hallerini ifşa etti. Ünlü isim, yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılıp, Spor Toto 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olan Alpaslan Öztürk'ün konsol oyunu oynadığı anları takipçileriyle paylaştı.
24.11.2022 Magazin
Ebru Şancı hastanelik oldu! "8 kilo verdim ama ruhum iyileşmedi"
Ebru Şancı hastanelik oldu! "8 kilo verdim ama ruhum iyileşmedi" Futbolcu Alparslan Öztürk'ün manken eşi Ebru Şancı sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Son olarak 20 gün önce bir hastane paylaşımı yapan eski manken herkesi merak ettirmişti. Ebru Şancı başına gelenleri günler sonra takipçileriyle paylaştı. Yaşadığı zor anları sosyal medya hesabından paylaştı.
7.08.2022 Magazin
Alpaslan Öztürk için sıraya girdiler!
Alpaslan Öztürk için sıraya girdiler! Sezon sonunda Göztepe ile kontratı bitecek olan Alpaslan Öztürk için dev kulüpler sıraya girdi.
19.03.2021 Göztepe
Tüm dünyanın gözü bu transferde!
Tüm dünyanın gözü bu transferde! Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, 1 Ocak itiabariyle serbest kaldı.
2.01.2021 Galatasaray
Fenerbahçe harekete geçti! 6 milyona iki yıldız...
Fenerbahçe harekete geçti! 6 milyona iki yıldız... Yönetim, ön libero, sağ bek ve stoperde görev alabilen Alpaslan için Göztepe’nin kapısını çaldı. İzmir ekibi 3 milyon TL isterken, pazarlıklar sürüyor. F.Bahçe, Halil için de aynı kulübe teklif sunmaya hazırlanıyor.
7.05.2020 Fenerbahçe
Ebru Şancı çileden çıktı! 'Rezaletten çekinmem'
Ebru Şancı çileden çıktı! 'Rezaletten çekinmem' 2015 yılında futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenen ve ikizleri Mila ve Ceylin’i kucağına alan eski manken Ebru Şancı yaşadığı sitede site yöneticisiyle sorunlar yaşıyor. Hayvanları beslediği için evine kağıt gelen Şancı Instagram hesabından isyan etti.
5.04.2020 Magazin
Göztepe - Yeni Malatyaspor arasında kıran kırana maç!
Göztepe - Yeni Malatyaspor arasında kıran kırana maç! Süper Lig'in 11. haftasında Göztepe ile Yeni Malatyaspor, Serdar Gürler ve Gökhan Töre'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda çıkan tartışmada Eren Tozlu ve Alparslan Öztürk kırmızı kart gördü.
10.11.2019 Göztepe
Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk dudak dudağa
Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk dudak dudağa Eski manken Ebru Şancı, Göztepespor’da oynayan futbolcu eşi Alparslan Öztürk ve ikizleri ile Bodrum sezonunu açtı
18.06.2019 Magazin
Ebru Şancı kimdir?
Ebru Şancı kimdir? Eski manken Ebru Şancı'nın 3. çocuğu istemesi ve eşini ilgisizlikle suçlaması gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine güzel manken Ebru Şancı'nın hayatı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte Ebru Şancı kimdir? Sorusunun yanıtı...
15.11.2018 Gündem
Uslu ikizler
Uslu ikizler 2015 yılında futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenerek 1 sene sonra Mila ve Ceylin adlı ikizlerini kucağına alan manken Ebru Şancı önceki gün İstinyePark’daydı.
12.08.2018 Magazin
Ebru Şancı'dan takipçisine olay cevap
Ebru Şancı'dan takipçisine olay cevap "Kocam bana sakalların var diyor" itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düşen eski manken Ebru Şancı, bu açıklamasının ardından takipçilerinin diline düştü.
10.04.2018 Magazin
Kocam beni Recep İvedik’e benzetiyor
Kocam beni Recep İvedik’e benzetiyor Ebru Şancı, 3 yıl önce evlendiği futbolcu eşi Alparslan Öztürk’ün kendisini Recep İvedik’e benzettiğini itiraf etti ve ekledi “Çocuklarla ilgilenmekten kendime zaman ayıramıyorum”
23.03.2018 Magazin
"Kocam bana 'sakalların var' diyor"
"Kocam bana 'sakalların var' diyor" Eski manken Ebru Şancı, arkadaşı Berrin Çetiner'i ziyaret etti
23.03.2018 Magazin
İkizler  büyüdü
İkizler büyüdü 2015 yılında futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenen Ebru Şancı, ikiz kızları Mila ve Ceylin ile önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
1.03.2018 Magazin
Kocam dava açacak
Kocam dava açacak 2015’te futbolcu Alparslan Öztürk ile evlenen eski manken Ebru Şancı, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündemde.
18.09.2017 Magazin
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım Geçtiğimiz ekim ayında ikiz bebeklerini kucağına alan Ebru Şancı, instagram'da yaptığı paylaşımla takipçilerini gülümsetti.
13.12.2016 Magazin
Doğum sonrası ilk gezinti
Doğum sonrası ilk gezinti Geçen ay ikizleri Mila ve Ceylin’i dünyaya getiren Ebru Şancı, futbolcu eşi Alparslan Öztürk ile önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi...
12.11.2016 Magazin
Servetinin yarısını alırım
Servetinin yarısını alırım Geçtiğimiz yıl kendisinden 10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Renkli Sayfalar’a konuk oldu...
26.05.2016 Magazin
Ebru Şancı: Gecelik ilişki için yuvamı yıkmam
Ebru Şancı: Gecelik ilişki için yuvamı yıkmam 10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, konuk olduğu programda "Gecelik ilişki için yuvamı yıkmam" dedi.
21.01.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan tek gecelik ilişki açıklaması
Ebru Şancı'dan tek gecelik ilişki açıklaması Geçtiğimiz yıl kendisinden 10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Renkli Sayfalar'a konuk oldu...
26.05.2016 Magazin
30’una kadar annesiyle yaşayan adam alınmaz!
30’una kadar annesiyle yaşayan adam alınmaz! Geçen yıl futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan, 2 aylık hamile Ebru Şancı, Kanal D’de “Renkli Sayfalar” programına konuk oldu...
29.03.2016 Magazin
Ebru Şancı'nın ikizleri göründü!
Ebru Şancı'nın ikizleri göründü! Geçtiğimiz yıl Eskişehirli futbolcu Alparslan Öztürk ile Belçika'da nikah masasına oturan Ebru Şancı anne olmak için gün sayıyor...
18.03.2016 Magazin
Prenses Di’nin tacını taktı
Prenses Di’nin tacını taktı Futbolcu Alparslan Öztürk ile Belçika’daki bir şatoda evlenen Ebru Şancı, Prenses Di’nin tacının aynısını taktı ‘Şans getirir inşallah’ dedi
18.09.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alparslan Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alparslan öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.