Alkollü İçki

Alkollü İçki

Son dakika alkollü içki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alkollü içki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alkollü içki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alkollü İçki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alkollü içki gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.194 alkollü içki haberi bulunmuştur. Tüm alkollü içki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor?
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor? Seçim günü kafelerin açık olup olmadığına dair araştırmalar seçime saatler kala sorgulanıyor. 31 Mart yerel seçimlerde oyunu kullanan vatandaşlar seçimi açık yer olup olmadığını araştırmaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Peki, seçim günü nereler açık, seçim günü kafeler açık mı? 31 Mart’ta kafeler kaçta açılacak, kapalı mı olacak?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak?
Seçim günü kahveler açık mı, 31 Mart kahvehaneler kapalı mı? Seçimde kahveler kaçta açılıyor, kaça kadar kapalı, kıraathaneler 31 Mart Pazar günü kaçta açılacak? Seçim günü kıraathaneler açık mı, kahveler 31 Mart’ta kapalı mı? Seçim günü olan 31 Mart’ta kahvehaneler, kıraathaneler ve internet kafelerin açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Oy kullanma görevini yerine getirdikten sonra günlük yaşamına devam etmek isteyen vatandaşlar seçim günü açık olacak ve kapalı olacak yerleri öğrenmeye çalışıyor. Peki, seçim günü kahvehaneler kaça kadar kapalı, 31 Mart’ta kahveler kaçta açılacak?
29.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
81 ilde Çengel-5 operasyonu: 187 ton sahte ve kaçak alkole el konuldu
81 ilde Çengel-5 operasyonu: 187 ton sahte ve kaçak alkole el konuldu Kaçak ve sahte alkol ticaretine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel-5" operasyonlarında 187 ton kaçak ve sahte alkol ele geçirildi.
29.12.2023 Gündem
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında
81 ilde eş zaman 'Çengel' Operasyonu: 216 şüpheli gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğin önlenmesine yönelik 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 216 şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu.
4.11.2023 Gündem
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var
İzmir'de kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gözaltı var İzmir genelinde kaçak ürün satışı yapanlara yönelik operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Cinsel içerikli ürünlerden içkiye, sigaradan çeşitli tütün mamullerine kadar pek çok kaçak ürüne el koyuldu.
12.10.2023 Gündem
Alkol ve sigaraya ÖTV zamı belli oldu
Alkol ve sigaraya ÖTV zamı belli oldu TÜİK'in enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından, alkollü içki ve sigarada ÖTV tutarı yüzde 14,82 artacak. ÖTV zammının fiyatlara yansıtılması bekleniyor. Haziran ayı itibarıyla yıllık enflasyon yüzde 38,21 olarak gerçekleşti.
5.07.2023 Ekonomi
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi Kapıkule Sınır Kapısı’nda yürütülen operasyonda toplam 1 milyon Tük lirası değerinde elektronik sigara, alkollü içki ve ilaç ele geçirildi.
9.06.2023 Gündem
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek
Seçim günü yasakları devrede! 24 saat sürecek Seçim yasakları dün saat 18.00 itibarıyla devreye girdi. Sabah 6'dan gece 24'e kadar alkollü içki satışı yasak olacak. Propaganda yasağı 24 saat devam edecek.
14.05.2023 Gündem
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar...
Seçim yasakları başladı! İşte detaylar... Türkiye sandık başına gidiyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle seçim yasakları devreye girdi.
13.05.2023 Gündem
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir?
Seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları nelerdir? 14 Mayıs seçim günü AVM’ler kapalı mı, seçim yasakları neler? 14 Mayıs seçim günü yasaklarının açıklanmasının ardından vatandaşların yasaklara yönelik aramaları da arttı. Peki, Seçim günü AVM’ler kapalı mı, restoran ve kafeler kapalı mı olacak? Seçim yasakları nelerdir?
5.05.2023 Gündem
Sahte içkiyle ölüm davası: İçkiyi satan sanığa 16 yıl 8 ay hapis
Sahte içkiyle ölüm davası: İçkiyi satan sanığa 16 yıl 8 ay hapis Bahçelievler’de arkadaşının getirdiği sahte içkiyi içtikten sonra zehirlenerek hayatını kaybeden Sevim Şenkaya (37)'nın ölümüyle ilgili davada, içkiyi satan Ercan Padak 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırtıldı.
7.04.2023 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda, dezenfektan adı altında üretilen ve sahte alkol imalatçılarına pazarlandığı ileri sürülen 14 ton 445 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Operasyonda 30 şüphelinin yakalandığı bildirildi.
7.04.2023 Gündem
İzmir'de fabrikaya sahte içki operasyonu
İzmir'de fabrikaya sahte içki operasyonu İzmir'in Bornova ilçesinde bir fabrikaya jandarma ekiplerince düzenlenen sahte içki operasyonunda 52 bin litre etil alkol ele geçirildi, işletme sorumlusu hakkında yasal işlem başlatıldı.
31.03.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “ İçişleri Bakanlığı, Merkez/Taşra Teşkilatı Planlaması”, “Oy Verme Günü Alınacak Tedbirler”, “Oy Verme Günü ve Sonrasında Alınması Gereken Tedbirler” ve “Diğer Hususlar” konu başlıklarını içeren toplam 61 maddelik “Seçim Tedbirleri Genelgesi” gönderdi.
13.03.2023 Gündem
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı
Seçim günü uygulama ve yasaklar Resmi Gazete'de yayımlandı  Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), seçim günü uygulanacak kuralları, oy kullanma saatlerini ve bir sandık bölgesindeki seçmen sayısını belirlediği kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 14 Mayıs'ta tüm ülke genelinde oy verme başlangıç ve bitiş saati 08.00-17.00 olarak belirlendi.
12.03.2023 Gündem
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, şubat ayında 7 bin 407 kırsal operasyon, 769 şehir operasyonu düzenlendiğini, 46 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.03.2023 Gündem
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi Ankara Altındağ'da gecekondunun içini eğlence mekanına çeviren kişiler suçüstü yakalandı. Dışarıdan gecekondu gibi görünen eğlence mekanında şişelerce sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir
Bakan Soylu: İmamoğlu ile 40 telefon araması gerçekleştirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bugüne kadar 40 telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bunun 29 tanesini karşı taraf, 11'inde de ben geri dönmüşüm. Bunar olabilir, peki niye yalan söyleme gereği duyuyorsunuz" dedi.
4.01.2023 Gündem
Vali Yerlikaya İstanbul'da 2022'de ele geçirilen sahte içki miktarını açıkladı
Vali Yerlikaya İstanbul'da 2022'de ele geçirilen sahte içki miktarını açıkladı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2022 yılında şimdiye kadar yapılan 711 operasyonda 100 buçuk ton alkollü içki ve 334 ton etil/metil alkol ele geçirildiğini açıkladı.
28.12.2022 Gündem
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı
İstanbul merkezli 6 ilde sahte alkol operasyonu: 18 gözaltı Yaklaşan yılbaşı öncesi sahte alkol ticaretine yönelik geniş çaplı çalışma başlatan İstanbul polisi, 6 ilde düzenlenen operasyonda 18 şüpheliyi gözaltına aldı. Baskınlarda, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan 1 ton 937 litre dezenfektandan üretilen alkollü içki sıvısı ele geçirildi.
13.12.2022 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı
İstanbul merkezli 7 ilde sahte alkol operasyonu: 32 gözaltı İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlarda, sahte alkol üretip, bunları yılbaşında piyasaya sürmeye hazırlanan 32 şüpheli yakalandı. Baskın yapılan 56 adreste piyasa değeri 15 milyon lirayı bulan tonlarca etil/metil alkollü sıvı ve yaklaşık 10 bin şişe alkol ele geçirildi. Şüphelilerin yakalanmamak için "kumaş kesiyoruz işte, arabanın tamiri bitti mi, yazlık" gibi şifreli cümlelerle iletişimde bulundukları öğrenildi.
22.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alkollü İçki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alkollü içki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.