Alican Önlü

Alican Önlü

Son dakika alican önlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alican önlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alican önlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alican Önlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alican önlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 alican önlü haberi bulunmuştur. Tüm alican önlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti Gri listede aranırken PKK’dan kaçan Merdan Rüştü Ovalıoğlu, ifadesinde, 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP’nin milletvekili listesinin Kandil’de hazırlandığını, adaylarla burada tek tek görüşüldüğünü söyledi. Ovalıoğlu, 12’si halen milletvekili 17 kişiyle ilgili tanıklıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
22.07.2022 Gündem
DBP Milletvekili Salihe Aydeniz’den polise yumruklu saldırı! Eyleme katılan 9 kişi böyle yakalandı...
DBP Milletvekili Salihe Aydeniz’den polise yumruklu saldırı! Eyleme katılan 9 kişi böyle yakalandı... Geçen pazar günü, Bursa Gemlik’te ‘Tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için Gemlik’e yürüyoruz’ sloganıyla PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine yapılacak eyleme katılmak için Kadıköy’de toplanan bir grup yürüyüş düzenlemişti. Eyleme müdahale eden Polis, 70 kişiyi gözaltına almıştı. Eylem sırasında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz, bir polis memuruna yumruk atmıştı.
17.06.2022 Gündem
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu
Tunceli'de polise taş atan şüpheli tutuklandı, 7 HDP’li vekil hakkında suç duyurusu Tunceli’de 2 gün önce eski PKK hükümlüsü Aysel Doğan’ın cenazesinde çıkan arbedede polise taş atarak yaralayan ve gözaltına alınan M.Ç., tutuklandı. Tunceli Valiliği de 7 HDP'li milletvekili hakkında da suç duyurusunda bulunulduğunu açıklayarak "Valiliğimizce provokasyonun mimarı başta Tunceli HDP Milletvekili Alican Önlü olmak üzere diğer tüm HDP milletvekilleri ile provokatörler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
16.05.2022 Gündem
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
CHP'li ve HDP'li vekillerin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te CHP'li 1 ve HDP'li 8 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 9 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
17.03.2022 Siyaset
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Gündem
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı
TİP ve HDP'li 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı HDP'li 7 ve Türkiye İşçi Partili (TİP) 1 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin 8 fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.01.2022 Siyaset
Gülistan Doku’nun ailesi Tunceli Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı
Gülistan Doku’nun ailesi Tunceli Adliyesi önünde oturma eylemi başlattı Tunceli'de 5 Ocak 2020’den bu yana ulaşılamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku için ailesi, kızlarının akıbetini öğrenmek için adliye binası önünde oturma eylemi başlattı. Anne Bedriye Doku, "Kadınlar artık ölmesin. Benim kızım ölmüşse eğer cansız bedenini bana verin. Onu bulana kadar burada oturacağım” dedi.
2.01.2022 Yaşam
HDP'li 13 vekilin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te
HDP'li 13 vekilin dokunulmazlık dosyaları Meclis'te HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş'ın da aralarında bulunduğu 13 HDP'li milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
6.12.2021 Siyaset
HDP'li 13 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu
HDP'li 13 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e sunuldu HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkındaki 16 yeni dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu
23.11.2021 Siyaset
Tunceli'de tepki çeken görüntü! CHP'li Gürsel Erol'dan açıklama geldi
Tunceli'de tepki çeken görüntü! CHP'li Gürsel Erol'dan açıklama geldi CHP Milletvekili Gürsel Erol tarafından Tunceli'de Alevi vatandaşların kutsal kabul ettiği Ana Fatma Ziyareti’nin önüne diktirilen aslan figürlü heykeller ve isminin yazıldığı tabela tepki çekti. Milletvekili Erol, tepkiler üzerine heykeller ile tabelayı kaldırttı. Erol, 'Ana Fatma hepimizin değeridir. Ziyaret yerinde, taş ustasının adımı yazdığı levha istemim ve bilgim dışında gelişen bir durum. Bu durumla ilgili eleştirilerin haklı olduğuna ben de katılıyorum.' şeklinde açıklamada bulundu.
3.11.2021 Gündem
HDP'li Milletvekili Önlü'ye soruşturma!
HDP'li Milletvekili Önlü'ye soruşturma! Öldürülen PKK'lı teröristin ailesine taziye ziyareti yapan HDP'li Milletvekili Alican Önlü hakkında soruşturma başlatıldı.
27.11.2020 Gündem
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakkında soruşturma başlatılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da arasında bulunduğu 28 milletvekiline ait 55 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu
6.03.2020 Siyaset
Terör kurbanı kardeşler son yolculuğuna uğurlandı
Terör kurbanı kardeşler son yolculuğuna uğurlandı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye önceden yerleştirildiği değerlendirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamını yitiren Ayaz ve Nupelda Güloğlu kardeşlerin cenazesi defnedildi.
16.07.2019 Gündem
8 milletvekili için flaş talep
8 milletvekili için flaş talep HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında bulunduğu 8 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu.
26.12.2018 Siyaset
HDP Eş Başkanı Buldan ve 3 vekil hakkında fezleke hazırlandı
HDP Eş Başkanı Buldan ve 3 vekil hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Buldan ve üç milletvekili hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan fezleke düzenledi.
13.11.2018 Siyaset
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke
HDP ve CHP milletvekilleri hakkında fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 12 HDP'li milletvekili hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak", 3 CHP'li milletvekili hakkında ise "cumhurbaşkanına hakaret" suçundan fezleke hazırlandı.
5.10.2018 Siyaset
Polisle tartışan HDP'li vekil yol kapattı
Polisle tartışan HDP'li vekil yol kapattı Tunceli'de HDP'li milletvekillerinin ormanlık alandaki örtü altı yangınlarını bahane ederek bölgeye gitmek istemesine, bölgedeki süren operasyonlar ve güvenlik gerekçesiyle izin verilmedi. Güvenlik güçleriyle tartışan milletvekillerinden Alican Önlü, Tunceli-Elazığ karayolunu aracıyla trafiğe kapatıp gruptakilerle oturma eylemi yaparken polis ekipleri müdahalede bulundu.
28.08.2018 Gündem
Tunceli’de HDP’den İnce’ye 17 bin oy geçti
Tunceli’de HDP’den İnce’ye 17 bin oy geçti Katılımın yüzde 86.25 oranında sağlandığı Tunceli il genelinde, cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 58.08 oy oranıyla CHP’li Muharrem İnce, milletvekili seçiminde de yüzde 52.07 oy oranı ile HDP birinci sırada yer aldı.
25.06.2018 Gündem
İşte HDP'nin milletvekili adayları
İşte HDP'nin milletvekili adayları Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.
21.05.2018 Siyaset
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı
HDP'li 8 milletvekilli hakkında fezleke hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP'li 8 milletvekili hakkında, "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Hükümetini, devletin askerini veya emniyet teşkilatını alenen aşağılama", "terör örgütü propagandası yapmak", "Siyasi Partiler Kanunu'na aykırı davranmak" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından fezleke hazırlandı.
10.04.2018 Siyaset
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı
HDP Milletvekili Yıldırım hakkında "yakalama" kararı çıkarıldı Diyarbakır'da görülen terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK ana davasında yargılanan HDP Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
22.01.2018 Siyaset
Askerden HDP'li vekile tokat gibi cevap!
Askerden HDP'li vekile tokat gibi cevap! HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü'nün güvenlik güçleri ile tartışmasında, noktada görevli askeri personel," Ben senin için değil, bu bayrak için ölürüm" diye cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Askerden HDP'li vekile tokat gibi cevap!
Askerden HDP'li vekile tokat gibi cevap! HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü'nün güvenlik güçleri ile tartışmasında, noktada görevli askeri personel," Ben senin için değil,bu bayrak için ölürüm" diye cevap verdi.Valilik, yol kontrol noktasında bulunan güvenlik güçlerinin,görevlerinin yerine getirmelerinin engellendiğini yönünde şikayette bulunduğunu ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alican Önlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alican önlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.