Aliağa

Aliağa

Son dakika aliağa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aliağa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aliağa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aliağa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aliağa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.151 aliağa haberi bulunmuştur. Tüm aliağa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı
Deniz ticaretinde rekor! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk çeyreğinde yaşanan ekonomik iyileşmenin ticari hayata yansımaya başladığını belirterek, 2024 yılı ilk çeyreğinde limanlarda elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,2 artarak 134 milyon 327 bin 597 tona yükseldiğini bildirdi. Uraloğlu, limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 17,9 gibi rekor bir oranda artarak 3 milyon 350 bin 817 TEU’ya ulaştığını açıkladı.
3.04.2024 Ekonomi
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Uraloğlu: 2023 yılında boğazlarımızdan 83 bin 892 gemi geçti
Bakan Uraloğlu: 2023 yılında boğazlarımızdan 83 bin 892 gemi geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023 yılında İstanbul Boğazı'ndan 39 bin, Çanakkale Boğazı'ndan ise 44 bin 892 olmak üzere boğazlarımızdan toplamda 83 bin 892 gemi geçti. Bu sayıyla, 2022 yılına göre yüzde 8,2 oranında artış olduğunu görüyoruz" dedi.
16.02.2024 Gündem
Aliağa sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü
Aliağa sahasında rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü TFF 3. Lig’in 19. haftasında Karabük İdmanyurdu’nu konuk eden Aliağaspor FK, rakibini 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.
11.02.2024 Şampiy10
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan Saat 15.10'da merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.01.2024 Gündem
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması
İzmir'de sökülecek olan 'Raymond Croze' gemisi için 'asbest' tartışması İzmir'in Aliağa ilçesinde söküm işlemleri planlanan 'Raymond Croze' gemisinin yüksek miktarda asbest taşıdığı iddiası tartışmaya neden oldu. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, "Geminin röntgeni olan ve asbest ile tehlikeli maddelerin olup olmadığını ölçen Tehlikeli Madde Envanteri (IHM) raporunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor" derken, söküm işlemlerini yapmaya hazırlanan firmanın İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Aydın, gemide iddia edilenin çok altında asbest olduğunu söyledi.
27.12.2023 Gündem
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Atalık Kavılca Buğdayı’na destek
Atalık Kavılca Buğdayı’na destek Gıda şirketi Ülker, Ardahan merkez köyleri ve Çıldır çevresinde üretim yapan çiftçilerden aldığı, 13 bin yıllık geçmişi olan Atalık Kavılca Buğdayı’yla ilgili farkındalığa destek veriyor.
3.11.2023 Ekonomi
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
28.10.2023 İddaa
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak- eylül döneminde limanlarda elleçlenen yük miktarının 391 milyon 801 bin 393 ton, konteyner miktarının ise 9 milyon 369 bin 438 TEU olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
Bahçeşehir Koleji evinde kazandı
Bahçeşehir Koleji evinde kazandı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta maçında Bahçeşehir Koleji, evinde Aliağa Petkim'i 91-80 mağlup etti.
7.10.2023 Basketbol
Petkimspor’un yeni transferlerinden büyük katkı
Petkimspor’un yeni transferlerinden büyük katkı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında P. Karşıyaka’yı konuk eden Aliağa Petkimspor’da yeni transferlerden David Efianayi, Kristers Zoriks ve Khyri Thomas, gösterdikleri performansla galibiyetin mimar oyuncularından oldular.
2.10.2023 Basketbol
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
29.09.2023 İddaa
Aliağa Limanı'nda 51 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi
Aliağa Limanı'nda 51 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Ailağa Limanı'na yanaşan bir gemide yapılan aramada, 51 ton kaçak akaryakıt ele geçirildiğini açıkladı.
16.09.2023 Ekonomi
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Aliağa ilçesinde saat 11:52'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
12.07.2023 Gündem
İki ilde art arda korkutan orman yangınları! Vatandaşlar tahliye ediliyor
İki ilde art arda korkutan orman yangınları! Vatandaşlar tahliye ediliyor İzmir'in Aliağa ve Menderes ilçelerinde orman yangını çıktı. İki yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızı karadan ve denizden tahliye ediyoruz" dedi. Muğla'nın da iki ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangınların kontrol altına alındığı bildirildi.
10.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aliağa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aliağa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.