Ali Sami Yen Stadı

Ali Sami Yen Stadı

Son dakika ali sami yen stadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali sami yen stadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali sami yen stadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Sami Yen Stadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali sami yen stadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.045 ali sami yen stadı haberi bulunmuştur. Tüm ali sami yen stadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray - Manchester United maçı iptal mi edilecek? UEFA'dan son dakika kararı
Galatasaray - Manchester United maçı iptal mi edilecek? UEFA'dan son dakika kararı İstanbul'daki aşırı yağışın, Galatasaray-Manchester United maçını etkileme ihtimali futbolseverleri endişelendirdi. Hava tahminleri kentte yağışın gün boyu süreceğine işaret ederken, yağmurun maç saatinde şiddetini artırması durumunda karşılaşmanın oynanması tehlikeye girebilir. UEFA Yetkilileri, olağanüstü yağış nedeniyle Rams Park'ın zeminini inceledi ve kararı verdi.
29.11.2023 Galatasaray
Ali Sami Yen'de Ali Koç'la Fatih Terim yan yana! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu
Ali Sami Yen'de Ali Koç'la Fatih Terim yan yana! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu Süper Lig'in 37.haftasında ezeli rakibi Galatasaray'a 3-0 kaybederek taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la bağların koptuğu iddia edilirken, Ali Koç'un yeni teknik direktörünü belirlediği öğrenildi. Ali Sami Yen Stadı'nda Fatih Terim'le olan fotoğrafı olan yaratan Başkan Koç'un 'B' planını hazırladığı belirtilirken, Sarı Lacivertli kulüpte her an sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.
5.06.2023 Fenerbahçe
Al Nassr’dan gelen Aboubakar resmen futbolu unutmuş
Al Nassr’dan gelen Aboubakar resmen futbolu unutmuş Al Nassr’dan transfer edilen ve 4 maçta gol ya da asist katkısı sağlayamayan Aboubakar'ın silik performansı Beşiktaş cephesinde hayal kırıklığı yarattı.
6.02.2023 Beşiktaş
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız
Diyarbakır'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretiyle ilgili, "FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz." dedi. Ayrıca çıkar hesaplarının yükünü milletin omuzlarına yıkma peşinde olanlara meydan bırakmayacağını söyleyen Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.
23.10.2022 Siyaset
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli!
Galatasaray'ın efsanesi Cevad Prekazi'den sert sözler: Herkes hesap vermeli! Galatasaray'ın efsanevi isimlerinden Cevad Prekazi, Galatasaray'ı rezil eden herkesin hesap vermesi gerektiğini söyledi.
10.03.2022 Galatasaray
Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Galler maçı hangi kanalda? Türkiye Galler maçı kadrosu!
Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Galler maçı hangi kanalda? Türkiye Galler maçı kadrosu! EURO 2020 maçları devam ediyor. EURO 2020'deki ilk maçında İtalya karşısında mağlubiyet ile başlayan Türkiye, 2. maçına Galler ile çıkıyor. Milli takım, Galler karşısında 3 puan olmayı hedefliyor. Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye, Galler ile kozlarını paylaşacak. Milli takım Galler'i devirip gruptan çıkma hesapları yapıyor. Türkiye Galler maçını Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Galler maçı hangi kanalda? İşte Türkiye Galler maçı kadrosu!
16.06.2021 Gündem
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik'
Arda Turan'dan açıklama! 'Fenerbahçe'ye 4 sene kaybettirdik' Eşi Aslıhan Turan'ın Youtube kanalına konuk olan Arda Turan 2008 yılındaki şampiyonluğa değinerek 'Fenerbahçe'ye 4 yıl kaybettirdik' dedi.
12.05.2021 Galatasaray
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK GS derbisi saati ve kanalı! Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Beşiktaş Galatasaray derbisi için heyecan dorukta. Galatasaray, 3 puan hedefiyle Beşiktaş'ın karşısına çıkacak. İstanbul'da kar yağışı devam ederken her iki takımın taraftarı dev derbiyi bekliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
17.01.2021 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Yukatel Denizlispor, Beşiktaş'ı konuk ediyor! İlk 11'ler...
Yukatel Denizlispor, Beşiktaş'ı konuk ediyor! İlk 11'ler... Yukatel Denizlispor ile Beşiktaş Süper Lig'de 40. kez karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu.
20.06.2020 Beşiktaş
Gary Neville'dan G.Saray itirafı!
Gary Neville'dan G.Saray itirafı! İngiltere'de yorumculuk yapan eski futbolcu Gary Neville, hayatında rastladığı en gürültülü statlardan birinin Ali Sami stadı olduğunu açıkladı.
1.11.2018 İngiltere
Galatasaray Avrupa'da 100. galibiyetini arıyor
Galatasaray Avrupa'da 100. galibiyetini arıyor UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında 3 Ekim Çarşamba günü Portekiz'in Porto takımına konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini arayacak.
1.10.2018 Galatasaray
Galatasaray - Lokomotiv Moskova
Galatasaray - Lokomotiv Moskova Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibini konuk ediyor.
19.09.2018 Galatasaray
İsveç - Türkiye
İsveç - Türkiye Türkiye ile İsveç UEFA Uluslar B Ligi mücadelesiyle, 11. kez karşı karşıya geliyor.
10.09.2018 Futbol
Emre Akbaba: "Hayatımda iki kez ağladım..."
Emre Akbaba: "Hayatımda iki kez ağladım..." Galatasaray'ın Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışının ardından Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba, sarı-kırmızılı ekibin resmi dergisine konuştu.
9.09.2018 Futbol
Süper Lig'in "farklı" skorları
Süper Lig'in "farklı" skorları Beşiktaş, 1989-1990'da Adana Demirspor'u 10-0 yenerek, 60 sezonu geride kalan lig tarihindeki en farklı skorlu sonucu aldı. Lig tarihinde 8 ve daha farklı skorlu biten toplam 8 maç yapıldı.
6.08.2018 Süper Lig
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım
Abdurrahim Albayrak: Aday olacağım Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Habertürk TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
13.05.2018 Galatasaray
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Kasımpaşa - Fenerbahçe Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor.
28.04.2018 Fenerbahçe
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar!
Alex de Souza'dan samimi açıklamalar! Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Mehmet Demirkol ile Irmak Kazuk'un sorularını yanıtladı.
22.03.2018 Fenerbahçe
Mecidiyeköy’e yer altı meydanı!
Mecidiyeköy’e yer altı meydanı! Kabataş’tan Mahmutbey’e kadar gidecek metro ile birlikte 2018’in sonunda açılacak Mecidiyeköy Metro İstasyonu adeta bir yer altı meydanı olacak. 400 m2’den 2 bin m2’ye çıkarılan istasyondan kentin nerede ise tüm noktalarına aktarma yapılacak. İstanbul’da sürücüsüz ikinci hat olacak
25.02.2018 Gündem
Arda Turan'dan Ali Sami Yen paylaşımı
Arda Turan'dan Ali Sami Yen paylaşımı Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Galatasaray'ın 11 Ocak 2011 yılında veda ettiği Ali Sami Yen Stadı için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
11.01.2018 Süper Lig
Fatih Terim'den Taffarel açıklaması
Fatih Terim'den Taffarel açıklaması Fatih Terim, Göztepe galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.
24.12.2017 Galatasaray
Galatasaray, yaklaşık 9 yıl sonra 5 gol yedi
Galatasaray, yaklaşık 9 yıl sonra 5 gol yedi Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-1 yenilen Galatasaray, yaklaşık 9 yıl sonra ligde kalesinde 5 gol birden gördü.
18.11.2017 Galatasaray
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim"
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, "2018'de Dursun Özbek aday olur ve seçilirse, genel kurul üyeliğinden istifa ederim" dedi.
1.05.2017 Futbol
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez!
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez! Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalarda bulundu
28.03.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ali Sami Yen Stadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali sami yen stadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.