Ali Mahir Başarır

Ali Mahir Başarır

Son dakika Ali Mahir Başarır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Mahir Başarır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Mahir Başarır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Mahir Başarır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali mahir başarır gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 ali mahir başarır haberi bulunmuştur. Tüm ali mahir başarır haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP heyetini kabul etti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, CHP heyetini kabul etti TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile Grup Başkanvekillikleri Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın'ı kabul etti.
21.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek Vekilleriyle buluşan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, “CHP’nin tarihinde umutsuzluk yok. Mücadelemize devam edeceğiz. Daha etkin mücadele edeceğiz” dedi. Parti kulislerinde ise Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini konuşuluyor.
3.06.2023 Gündem
Meclis deprem gündemi ile açılıyor
Meclis deprem gündemi ile açılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 3 haftadır ara verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, çalışmalarına 28 Şubat'ta başlayacak. Peki gündemde hangi başlıklar var? Mecliste tüm partilerin ortak imzası ile deprem komisyonu kurulacak.
27.02.2023 Gündem
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı
Başarır ve Türkkan hakkında, dokunulmazlığın kaldırılması kararı TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.
31.01.2023 Gündem
Türkkan ve Başarır hakkındaki fezleke Meclis gündeminde
Türkkan ve Başarır hakkındaki fezleke Meclis gündeminde TBMM Hazırlık Komisyonu, Lütfü Türkkan ile Ali Mahir Başarır'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin kararını 31 Ocak Salı günü yapacağı toplantıda verecek.
25.01.2023 Gündem
Hazırlık Komisyonu, CHP'li Başarır ve İYİ Parti'li Türkkan'dan savunma istedi
Hazırlık Komisyonu, CHP'li Başarır ve İYİ Parti'li Türkkan'dan savunma istedi TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Lütfü Türkkan'ın dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin yazılı savunmalarını vermek üzere tebligat gönderdi. Komisyon, iki milletvekiline yazılı savunma için 24 Ocak, sözlü savunma için 25 Ocak tarihine kadar süre verdi.
17.01.2023 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Milletvekili Seyit Torun, CHP Milletvekili Turan Aydoğan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Meral Daniş Beştaş DBP Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı. 
30.11.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok
Bakan Bozdağ: Adalet Bakanı'nın yargıya talimat verme yetkisi yok Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, milletvekillerinin eleştiri ve sorularına yanıt verdi. Bakan Bozdağ, muhalefet milletvekillerinin, 'yargı yetkisi' ve 'yargıya müdehale' yapıldığına ilişkin eleştirilerine cevap verdi. Yargı yetkisi konusunun önemine dikkat çeken Bakan Bozdağ, "Yargı bağımsızlığı tarafsızlığı son derece önemli. Anayasa'nın 138'inci maddesi 'görülmekte olan dava hakkında soru sorulamaz, beyanda bulunamaz' diyor. Anayasamızın açık hükmüdür. Adalet Bakanı'nın yargıya yetki ve talimat verme yetkisi yoktur. Anayasa ve yasalar bana böyle bir yetki vermiyor. Vermemesi de gerekir" açıklamasında bulundu.
16.11.2022 Siyaset
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi
CHP'li 3 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı’na gönderildi CHP Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Seyit Torun ve Turan Akdoğan hakkında, Yalova 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sırasında mahkemeye yönelik sözleri nedeniyle, hakimlere alenen hakaret ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından hazırlanan fezleke, TBMM’ye sunulmak üzere Adalet Bakanlığı’na gönderildi.
10.11.2022 Siyaset
CHP'li Başarır hakkında, Bakan Soylu'yu tehditten fezleke
CHP'li Başarır hakkında, Bakan Soylu'yu tehditten fezleke Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik sözleri nedeniyle 'tehdit' suçundan fezleke düzenlendi.
28.10.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ: CHP’lilerin yaptığı hukuk tanımamazlıktır, haddini bilmemezliktir
Adalet Bakanı Bozdağ: CHP’lilerin yaptığı hukuk tanımamazlıktır, haddini bilmemezliktir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “CHP’lilerin yaptığı hukuk tanımamazlıktır, haddini bilmemezliktir” dedi.
27.10.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki
Kılıçdaroğlu'ndan Kaftancıoğlu kararına tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının Yargıtay tarafından onanması kararına CHP İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
12.05.2022 Siyaset
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında tazminat davası
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında tazminat davası DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın bir televizyon programında iftira niteliğindeki iddialarını bir kez daha yargıya taşıdı.
15.01.2022 Gündem
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusu
Demirören Şirketler Grubu'ndan Ali Mahir Başarır hakkında suç duyurusu DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında bir televizyon programında iftira niteliğindeki iddiaları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
14.01.2022 Gündem
Başarır'ın asılsız iddiaları yargıya taşındı
Başarır'ın asılsız iddiaları yargıya taşındı CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır’ın DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU hakkındaki asılsız iddialar yargıya taşındı.
6.01.2022 Gündem
Demirören Grubu'ndan açıklama
Demirören Grubu'ndan açıklama Temelleri 71 yıl önce atılan DEMİRÖREN ŞİRKETLER GRUBU’na yönelik belli odaklar tarafından uzunca bir süredir sistematik bir karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası yürütülmektedir.
4.01.2022 Gündem
4 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekeleri Meclis'te
4 milletvekilinin dokunulmazlık fezlekeleri Meclis'te HDP'li 2, CHP'li 1 ve TİP'li 1 milletvekiline ait 4 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
14.10.2021 Siyaset
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından "araç kiralama işinde açık ihale  yapılmadığı" iddialarına yanıt
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından "araç kiralama işinde açık ihale yapılmadığı" iddialarına yanıt Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, kısıtlı süreyi kapsayan araç kiralama ihalesinin doğrudan kamu hizmetlerine dokunan işlerinin aksamaması için zaruri haller nedeniyle geçici kiralamayla yapıldığını ve işlemlerin hepsinin kanuna uygun olduğunu bildirdi.
25.08.2021 Gündem
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi Türkiye trafik kontrol noktalarındaki “Benim kim olduğumu biliyor musun” sözlerinden kurtulamıyor. Temmuzda CHP’li Turan Aydoğan’dan sonra şimdi de AK Partili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise yönelik sözleri büyük tepki çekti. Yılmaz özür diledi.
24.08.2021 Siyaset
Mersin Valiliği'nden Milletvekili Yılmaz'ın aracının durdurulmasına ilişkin açıklama
Mersin Valiliği'nden Milletvekili Yılmaz'ın aracının durdurulmasına ilişkin açıklama Mersin Valiliği, Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın aracının durdurulmasıyla ilgili açıklama yaptı.
22.08.2021 Gündem
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu
TBMM Başkanı Şentop duyurmuştu! Fezlekenin ayrıntıları belli oldu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "33 fezlekenin Meclis'e ulaştığını duyurmuştu. "Dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle 25 milletvekili hakkında hazırlanan 33 fezlekede "terör örgütü propagandası yapma", "suçu ve suçluyu övme", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" gibi suçlamalar yer alıyor.
24.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel: İftiraların hesabı sorulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel: İftiraların hesabı sorulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın "vekalet ücreti" ile ilgili açıklamalarının iftira ve yalandan ibaret olduğunu ifade ederek, hukuk önünde bu iftiraların hesabının sorulacağını belirtti.
28.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Mahir Başarır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali mahir başarır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.