Son dakika... 'ABD'yi tokatla çıkarırız'
Son dakika... 'ABD'yi tokatla çıkarırız' İran ile ABD arasında gerilim yükseliyor. Tansiyonu yükselten son dakika açıklamaları ve haberleri peş peşe geliyor... İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Amerika Birleşik Devletleri'nin Suriye'deki askeri varlığı için "ABD, ya kendi isteğiyle buradan çıkar ya da tokatla çıkarırız" dedi.
2.02.2018 Dünya
'İkinci bir İsrail'e izin vermeyeceğiz! Türkiye ile...'
'İkinci bir İsrail'e izin vermeyeceğiz! Türkiye ile...' İran'ın IKBY'de önceki gün düzenlenen bağımsızlık referandumunun sonucuna, Bağdat ve Ankara ile birlikte karşı duracağını açıklayan Velayeti'den çok konuşulacak İsrail açıklamaları geldi.
27.09.2017 Dünya
İran'ın Suriye'de ateşkese rağmen Hizbullah ısrarı
İran'ın Suriye'de ateşkese rağmen Hizbullah ısrarı İran lideri Hamaney'in Başdanışmanı Velayeti, Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünde sağlanan ateşkes anlaşmasına rağmen, Hizbullah'ın Suriye'den çıkmayacağını belirtti
17.06.2021 Dünya
Rusya Yemen'e girecek
Rusya Yemen'e girecek Rusya, Suriye’nin ardından Riyad ve Tahran arasında savaşa dönüşen Yemen’e girme hazırlığı yapıyor. İran dini lideri Hamaney’in danışmanı Ali Ekber Velayeti, Rusya’nın desteğiyle Yemen’e müdahale edeceklerini duyurdu. İki ülkenin hedefinde Lübnan da var.
22.02.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri