Ali Duman

Ali Duman

Son dakika Ali Duman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Duman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Duman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Duman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali duman gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 ali duman haberi bulunmuştur. Tüm ali duman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlar sabırsızlıkla bekliyordu! Uzmanlar EYT düzenlemesini yorumladı
Milyonlar sabırsızlıkla bekliyordu! Uzmanlar EYT düzenlemesini yorumladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği EYT düzenlemesinin detaylarını paylaştı. Uzmanlar, "Kimler emekli olacak? Hangi şartları yerine getirenler emekli olacak?" sorularına yanıt arayan emekli adaylarının meraklarını giderdi. İşte uzman isimlerin yaptığı EYT yorumları...
28.12.2022 Ekonomi
Pençe-Kilit bölgesinde bir komando binbaşı şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir komando binbaşı şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden döşenen El Yapımı Patlayıcının (EYP) patlaması sonucu Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman'ın şehit olduğunu duyurdu.
5.12.2022 Gündem
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili 5 farklı formül! Canlı yayında açıkladı...
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili 5 farklı formül! Canlı yayında açıkladı... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika açıklaması. EYT ile ilgili 5 farklı formül üzerinde duruluyor. Çok sayıda kişi EYT için nasıl bir formülün uygulanacağını merak ediyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Duman açıkladı. EYT için nasıl bir yol izlenecek? Çözüm için hangi formüller üzerinde duruluyor? İşte EYT ile ilgili yapılan açıklama...
11.11.2021 Emekli
Aksaray'da tarım işçilerini taşıyan minibüs, TIR'a çarptı: 5'i çocuk 17 yaralı
Aksaray'da tarım işçilerini taşıyan minibüs, TIR'a çarptı: 5'i çocuk 17 yaralı Gelen son dakika haberine göre; Aksaray'da TIR'a arkadan çarpan tarım işçilerini taşıyan minibüsteki 5i çocuk 17 kişi yaralandı.
24.09.2021 Yaşam
Emeklilere kötü haber! Aylıklar kesilecek
Emeklilere kötü haber! Aylıklar kesilecek Emeklileri ilgilendiren kötü haber geldi. Emekli olan fakat bir yerden çalışmadan sigortalı gösterilen kişi büyük risk alıyor. SGK tarafınca yayımlanan bilgiler ile birlikte sahte sigorta uyarısı yapılmıştır. Kişiler emekli olabilmek için sahte sigorta yapmışlarsa; tüm emeklilik primleri silinecek. Devletin yanıltma gerekçesi ile sahte sigortalı olan vatandaşların tüm primleri; devlete ve devlet hazinesine aktarılacak.
28.09.2020 Emekli
Ev kadınları nasıl emekli olur?
Ev kadınları nasıl emekli olur? Milyonlarca ev kadını nasıl emekli olacağını merak ediyor. Ev kadınları nasıl emekli olabilir? Ev kadınlarının emekli olabilmesi için şartlar neler? Sigortası olmayan ev kadınlarına emeklilik imkanı var mı? İşte tüm bilgiler...
9.07.2020 Emekli
Ev hanımları çalışmasa da borçlanarak emekli olabilir mi? 25 yıl evli kalan emekli olacak mı?
Ev hanımları çalışmasa da borçlanarak emekli olabilir mi? 25 yıl evli kalan emekli olacak mı? Ev hanımları borçlanarak emekli olabilir mi? Ev hanımları için emekli olma şartları nelerdir? 25 yıl evli kalan emekli olacak mı? Çalışmayan kadınlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Ali Duman, ev hanımları için TBMM´ye sunulan teklifin yasalaşması halinde, ev hanımlarının “çalışmasa dahi borçlanarak emekli” olabileceğini belirtti. İşte ev hanımlarına emeklilik müjdesi doğuran haberin detayları…
9.01.2020 Emekli
'Yasa geçerse ev hanımları borçlanarak emekli olabilecek'
'Yasa geçerse ev hanımları borçlanarak emekli olabilecek' Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Ali Duman, ehanımları için TBMM’ye sunulan teklifin yasalaşması halinde, ev hanımlarının "çalışmasa dahi borçlanarak emekli" olabileceğini belirtti.
8.01.2020 Ekonomi
EYT son durum: EYT (Erken Emeklilik Yasası) konusunda neler konuşuldu?
EYT son durum: EYT (Erken Emeklilik Yasası) konusunda neler konuşuldu? Emeklilikte Yaşa Takılan, EYT yasası ile ilgili son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi Vedat Bilgin’in görevlendirdiği iddialarıyla başlayan EYT süreci, hakkında hükümetten son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroglu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bir açıklama yaptı. Peki, peş peşe gelen açıklamalar sonrası, EYT’de son durum nedir? EYT hakkında yapılan açıklamaları sizin için derledik. İşte EYT son durum, Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili son dakika haberleri…
23.11.2019 Emekli
3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili son dakika gelişmesi!
3600 ek gösterge ve EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişi bekliyordu ve hükümetten peş peşe son dakika açıklamaları geldi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, EYT ile ilgili 10'dan fazla analiz yaptıklarını ama sürdürülebilir olmadığını söyledi. 3600 ek gösterge ile ilgili ise "Kapsamlı hazırlık yapıyoruz" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de dün EYT ile ilgili son sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediğini dile getirmişti.
20.11.2019 Gündem
EYT'de son durum! EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi...
EYT'de son durum! EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi... Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan (EYT) gelecek haberi bekliyordu. EYT konusunun Meclis gündemine gelip gelmeyeceği, 2. Yargı Paketinde yer alıp almayacağı merak konusuydu.Meclis'ten haber bekleyen EYT'lilerle ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sorunu nedir? EYT’liler ne istiyor?
16.11.2019 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) son durum ne? EYT çıkar mı?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) son durum ne? EYT çıkar mı? EYT son dakika haberleri ve gelişmeleri yakından takip ediliyor. EYT ne zaman çıkacak, son durum ne? Vatandaşlar tarafından en sık soruların başında geliyor. EYT konusunun Meclis gündemine gelip gelmeyeceği, 2. Yargı Paketinde yer alıp almayacağı merak konusu. Son olarak Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı. Peki, EYT son durum ne? EYT erken emeklilik son dakika haberleri…
13.11.2019 Emekli
EYT son dakika haberleri: EYT’de son durum ne?
EYT son dakika haberleri: EYT’de son durum ne? EYT son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatından sonra peş peşe gelen açıklamaların en sonuncusu Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’dan geldi. Peki, EYT yasası çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ne olacak?
21.10.2019 Emekli
EYT'de son durum nedir? Naci Ağbal'dan EYT açıklaması...
EYT'de son durum nedir? Naci Ağbal'dan EYT açıklaması... EYT son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? Yaşa takılanlar emekli olacak mı? EYT kimleri kapsayacak? Aylardır ülke gündeminden düşmüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin’i görevlendirmesinden sonra, EYT konusunda yapılan açıklamaların ardı arkası kesilmedi. Son olarak konuyla ilgili, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal bir açıklama yaptı. Peki EYT yasası çıkacak mı? İşte en son EYT haberleri…
19.10.2019 Emekli
EYT meclise geldi mi? Kuzu: Kademeli bir düzenleme...
EYT meclise geldi mi? Kuzu: Kademeli bir düzenleme... Meclis açıldı, milyonlarca EYT’lilerin gözü kulağı meclisten gelecek habere çevrildi. EYT son dakika gelişmeleri oldukça yakından takip ediliyor. EYT meclise geldi mi? EYT çıkacak mı? EYT yasası son durum nedir? soruları arama motorlarının en çok aranan sorularını oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimat vermesiyle başlayan EYT’linin umudu, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi Prof.Dr Vedat Bilgin’in görevlendirilmesi, peşine Sosyal Güvenlik Komisyonu’ndan Ali Duman’ın 3 farklı yöntem üzerinde durmasıyla daha da arttı. Son olarak Kuzu, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte en son EYT haberleri...
4.10.2019 Emekli
Meclis bugün açılıyor! EYT son durum ne? EYT çıkacak mı?
Meclis bugün açılıyor! EYT son durum ne? EYT çıkacak mı? “EYT yasası çıkacak mı?” sorunun yanıtını arayan kişiler EYT ile ilgili haberleri araştırmaya devam ediyor. EYT bekleyen vatandaşlar gözlerini bugün açılacak Meclis’e çevirdi. En son yapılan açıklamalarda EYT konusunda 3 yöntemin konuşulduğu bildirilmişti. Peki, EYT son durum ne? EYT yasası çıkacak mı?
1.10.2019 Gündem
EYT'de flaş gelişmesi yaşandı: EYT kanun teklifi kimleri kapsayacak?
EYT'de flaş gelişmesi yaşandı: EYT kanun teklifi kimleri kapsayacak? Emeklilikte yaşa takılanlar gündemden hiç düşmüyor. Milyonlarca emeklinin uzun bir süredir beklediği yasa Meclis gündemine girdi. Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklaması, ardından konuyla ilgili, Sosyal Politikalar Kurulu üyesi, Prof. Dr. Vedat’ın görevlendirilmesi ve son olarak Ali Duman’ın EYT yasası ilgili 3 farklı yöntemden bahsedildiğini söylemesi emeklileri meraklandırdı. Peki, EYT kanun teklifi ne içeriyor? EYT yasası çıkacak mı? EYT yasasında son durum ne?
2.10.2019 Emekli
EYT yasası komisyonda: 3 teklif Meclis'te!
EYT yasası komisyonda: 3 teklif Meclis'te! EYT yasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Ali Duman da konuyla ilgili bir açıklamada bulundu: Son bir yıl içinde Meclise, EYT yararına 20 dolayında yasa teklifi verildiğini ve tekliflerde üç farklı emeklilik yönteminin yer aldığına dikkat çekti.
25.09.2019 Gündem
Emekli olmayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! 20 bin lira...
Emekli olmayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! 20 bin lira... Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Ali Duman, 2019 yılında beklenen asgari ücret zammıyla birlikte, borçlanmayı yeni yılda yapacak SGK'lıların 20 bin liraya kadar zarara uğrayacakları uyarısı yaptı.
24.12.2018 Ekonomi
5 milyon kişiyi heyecanlandıran son dakika gelişme! Maaşlara 355 lira zam...
5 milyon kişiyi heyecanlandıran son dakika gelişme! Maaşlara 355 lira zam... Emeklilerin intibak umudunu yeşerten bir gelişme yaşandı. 2000 yılından sonra emekli olanların aylık bağlanma oranlarının yükseltilmesi için 7 maddeden oluşan bir intibak teklifi Meclis'e sunuldu. Konu ile ilgili daha önce Anayasa Mahkemesi'ne başvuran emeklilere, mahkeme adres olarak Meclis'i göstermişti.
7.11.2018 Ekonomi
Son dakika: Emekliye 7 fırsat! Gözler Meclis'te
Son dakika: Emekliye 7 fırsat! Gözler Meclis'te Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Meclis'te emeklilere yönelik 7 yasa teklifi var. Teklifler yasalaşırsa, emeklilerin maaşları artacak, ek gelir çıkacak, faturalarda indirim ve yakacak yardımı da başlayacak.
31.10.2018 Ekonomi
Son dakika! Emeklilik bekleyenlere müjde! O yasa geliyor...
Son dakika! Emeklilik bekleyenlere müjde! O yasa geliyor... Emekli olmayı bekleyen yüz binlerce kişiye son dakika müjdesi geldi. Gelen son habere göre beklenen yasa hazırlandı. Çıkacak olan yasaya göre emeklilikte çıraklık ve stajyerlik başlangıç tarihi dikkate alınacak. İşte tüm detaylar...
17.09.2018 Ekonomi
Emekli olmak isteyenler için önemli gelişme!
Emekli olmak isteyenler için önemli gelişme! Tüketici Başvuru Merkezi (TBM) Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Ali Duman, emeklilikte yaşa takılanlar için hazırlanan yeni tasarının yasalaşması durumunda, 1999 yılından önce sigortalı olan yüzbinlerce kişinin, diğer koşulları da sağlamaları halinde, "yaşa takılmadan" emekli olabileceğine dikkat çekti.
12.09.2018 Ekonomi
Sporcular en çok burun estetiği yaptırıyor
Sporcular en çok burun estetiği yaptırıyor Estetik uygulamalar sporcular için önem taşıyor. Estetik Cerrah Op. Dr. Ali Duman, "Sporcular en fazla burun ameliyatı için geliyor. Bu operasyonları performans artışı ve vücut algısı için tercih ediyorlar.” diyor.
4.03.2017 Arşiv
Usta yazar için Vali'den flaş açıklama
Usta yazar için Vali'den flaş açıklama İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yaşar Kemal'in sağlık durumunun stabil ve doktorların umutlu olduğunu belirtti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Duman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali duman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.