Ali Demir

Ali Demir

Son dakika Ali Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.921 ali demir haberi bulunmuştur. Tüm ali demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü Şanlıurfa'da, husumetli iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Demir (40) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.09.2023 Yaşam
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Uzman Çavuş şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Uzman Çavuş şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, PKK terör örgütünün taciz ateşi sonucunda bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
24.08.2023 Gündem
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış'
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış' Mersin Erdemli’de sahile yakın noktada dere kenarındaki parkta terk edilen bebek eşiyle yürüyüşe çıkan bir hastane personeli tarafından bulunarak ambulansla sevk edildiği hastanede tedavi altına alındı. Murat ismi verilen 3-4 günlük erkek bebeğin 3 kilogram ağırlığında 50 santim boyunda oluğu belirtildi. Polis ekipleri hastanede doğduğu değerlendirilen bebeğin annesini bulmak için çalışmalara başladı.
15.06.2023 Yaşam
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı TFF 3’üncü Lig 3'üncü Grup'ta bugün oynanacak olan Bergama Belediyespor- Osmaniyespor Futbol Kulübü maçı için İzmir’in Bergama ilçesine giden konuk takımın taraftarlarını taşıyan minibüs, Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde kaza yaptı. Bariyerlere çarpıp, yan yatan minibüsteki 1 kişi öldü, 9-10 kişi de yaralandı.
27.11.2022 Yaşam
Oğlu sırra kadem bastı! 'Bulana 5 bin TL vereceğim'
Oğlu sırra kadem bastı! 'Bulana 5 bin TL vereceğim' Adana’da, 10 gün önce evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Ali Demir'in babası evladının bulunmasını istiyor. Baba Cuma Demir, "Birisi oğlumu bulursa, oğlumun cenazesini ya da dirisini bulana, canlı görene 5 bin TL para vereceğim. Yeter ki oğlum çıksın" dedi.
25.11.2022 Yaşam
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı
Pelin Karahan'a büyük şok! Eşi acil ameliyata alınmıştı Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın sağlık sorunları yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, eşinin akciğer embolisi sebebiyle ameliyata alındığını söyleyerek; iş insanının son durumunu paylaştı.
9.11.2022 Magazin
Fındık fiyatlarında flaş gelişme! Ve başladı
Fındık fiyatlarında flaş gelişme! Ve başladı Ordu'da yeni sezon fındık alımına, Toprak Mahsulleri Ofisi'nce (TMO) başlandı. Ofiste alımı yapılan sezonun ilk fındığının 53 randıman geldiğini kaydeden Ordu Valisi Tuncay Sonel, “Fiyat 55 lira 12 kuruş olarak belirlendi. Bu da şunu gösteriyor; çiftçilerimiz bahçelerine bakım yaptığı zaman, destek alındığı zaman bereketli oluyor” dedi.
22.08.2022 Ekonomi
Başakşehir'de 4 katlı iş merkezinde yangın
Başakşehir'de 4 katlı iş merkezinde yangın İstanbul Başakşehir'de, 4 katlı iş merkezinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ve yaralanan olmadı.
30.06.2022 Yaşam
Pelin Karahan'dan oğlu Ali Demir'e: Ah ne ara büyüdün sen
Pelin Karahan'dan oğlu Ali Demir'e: Ah ne ara büyüdün sen Pelin Karahan, 2014 yılında Bedri Güntay'la dünya evine girmişti. Mutlu birlikteliklerini iki çocukla taçlandıran çiftin büyük oğlu Ali Demir, yedi başına bastı. Güzel oyuncu da oğlunun doğum gününü Instagram'dan paylaştığı karelerle kutladı.
28.12.2021 Magazin
Meslek lisesi savunma sanayisine seri üretim yapıyor
Meslek lisesi savunma sanayisine seri üretim yapıyor Konya'da, Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, savunma sanayisine seri üretimle 250 çeşit mekanik parça yapıyor.
14.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Kimliklerle ilgili flaş açıklama! 1 ay içerisinde...
Kimliklerle ilgili flaş açıklama! 1 ay içerisinde... Kimliklerle ilgili kritik açıklama! Türkiye’de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kimliklerde yeni dönem başladı. Artık değişti, yeni uygulama hayata geçti. Vatandaşların 1 ay içerisinde bildirimini yapması gerekiyor. Türkiye'de binlerce kişinin ad ve soyadını artık internet üzerinden değiştirdiğini dile getire Edirne Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Meltem Bal, doğum bildirimi başvurusunun da dijital ortamda açıldığını duyurdu.
28.10.2021 Gündem
Münir Can Cindoruk kimdir? Elkızı Ali Demir’i oynayan Münir Can Cindoruk kaç yaşında, nereli? Oynadığı diziler ve hayatı…
Münir Can Cindoruk kimdir? Elkızı Ali Demir’i oynayan Münir Can Cindoruk kaç yaşında, nereli? Oynadığı diziler ve hayatı… Münir Can Cindoruk kimdir? FOX TV ekranlarında yayınlanan Elkızı dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. İzleyicilerin merak ettiği isimlerden biri de, Münir Can Cindoruk oldu. Elkızı dizisinde Ali Demir’i canlandıran Münir Can Cindoruk kimdir, Caner Cindoruk ile Münir Can Cindoruk kardeş mi?
23.10.2021 Gündem
Pelin Karahan yardım için sergi açacak!
Pelin Karahan yardım için sergi açacak! Pelin Karahan’ın hobi amaçlı yapmaya başladığı resimlerinin ünü yayılıyor. Yardım dernekleri, sadece kendi duvarlarını süslemek için yaptığı tablolarını sergilesin diye ünlü oyuncuya teklif üzerine teklif yapıyor.
22.09.2021 Magazin
Bir tatlı kaşığının fiyatı 100 lira! Salgında talep arttı, hızla tükeniyor
Bir tatlı kaşığının fiyatı 100 lira! Salgında talep arttı, hızla tükeniyor Tokat Arı Yetiştiricileri Birliği Başkan Ali Demir, kent genelinde yılda 10 kilo civarında üretilen arı sütünün bir tatlı kaşığı fiyatının 70 ile 100 lira, kilosunun ise 7 bin ile 10 bin liradan satıldığını söyledi. Özellikle koronavirüs nedeniyle arı sütü taleplerine yetişemediklerini belirten Demir, yeni üretim için bahar ayının gelmesini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.
21.01.2021 Ekonomi
Elazığ’da sis bastırdı, göz gözü görmüyor
Elazığ’da sis bastırdı, göz gözü görmüyor Elazığ'da akşam saatlerinde sis etkisini gösterirken sürücüler zor anlar yaşadı. Meteoroloji ise bölge geneli için sis, buzlanma ve don uyarısı yaptı.
3.01.2021 Yaşam
Güntay Ailesi'nden mutluluk pozu
Güntay Ailesi'nden mutluluk pozu Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay, çocukları Ali Demir ve Eyüp Can’la önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı.
7.11.2020 Magazin
Pelin Karahan: Setleri özledim
Pelin Karahan: Setleri özledim Oyuncu Pelin Karahan, çocukları Ali Demir ve Can Eyüp ile Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi.
25.07.2020 Magazin
Pelin Karahan'dan havluyla önlem!
Pelin Karahan'dan havluyla önlem! Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve çocukları Ali Demir ve Can Eyüp ile Bodrum’da tatil yapıyor.
27.06.2020 Magazin
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim?
Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık filmi oyuncuları kim? Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in yaptığı, senaryosunu da Sadık Şendil’in kaleme aldığı Son Hıçkırık filmi bir Yeşilçam klasiği olarak dönemin öne çıkan yapımları arasındadır. Son Hıçkırık Kerime Nadir’in 1955 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Peki, Son Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Son Hıçkırık şarkısı kimin? İşte Son Hıçkırık oyuncuları…
3.05.2020 Gündem
Salgın nedeniyle evde kutlama
Salgın nedeniyle evde kutlama Pelin Karahan, üç yaşına giren oğlu Can’ın doğum gününü, salgın nedeniyle evinde kutladı.
29.03.2020 Magazin
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
ÖSYM eski Başkanı Ali Demir ve yardımcısı Pekşen'e FETÖ davası
ÖSYM eski Başkanı Ali Demir ve yardımcısı Pekşen'e FETÖ davası Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ÖSYM eski Başkanı Ali Demir ve ÖSYM eski Başkan Yardımcısı Ömer Pekşen hakkında, toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
22.02.2020 Gündem
Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in yargılanmasına 20 Mart'ta başlanacak
Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir'in yargılanmasına 20 Mart'ta başlanacak Demir hakkında hazırlanan iddianamede "FETÖ üyeliği" ve "zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma" suçlarından 18 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.
23.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.