Aleksey Navalnıy

Aleksey Navalnıy

Son dakika Aleksey Navalnıy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleksey Navalnıy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleksey Navalnıy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleksey Navalnıy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleksey navalnıy gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 aleksey navalnıy haberi bulunmuştur. Tüm aleksey navalnıy haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO harekete geçti! Kritik Rusya açıklaması
NATO harekete geçti! Kritik Rusya açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO ile Rusya arasında karşılıklı akreditasyon iptali ve ofislerin kapatılması kararlarının ardından ittifakın Rusya ile hala diyaloğa açık olduğunu söyledi.
20.10.2021 Dünya
NATO'dan Rusya'ya misilleme! Gerilim iyice artıyor
NATO'dan Rusya'ya misilleme! Gerilim iyice artıyor NATO, istihbarat görevlisi oldukları gerekçesiyle Rusya misyonundan 8 kişinin akreditasyonunu iptal etti.
6.10.2021 Dünya
Putin'den ABD açıklaması: İlişkimiz iç siyasi mücadeleye kurban edildi
Putin'den ABD açıklaması: İlişkimiz iç siyasi mücadeleye kurban edildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus-Amerikan ilişkilerinin son yıllarda ABD’deki iç siyasi mücadeleye kurban edildiğini söyledi.
14.06.2021 Dünya
ABD, Rusya'ya karşı harekete geçti! Kısıtlamalar geliyor
ABD, Rusya'ya karşı harekete geçti! Kısıtlamalar geliyor ABD Ticaret Bakanlığı, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesine tepki olarak Rusya'ya yönelik ihracat kısıtlamalarını genişleteceğini duyurdu.
17.03.2021 Dünya
Beyaz Saray: Rusya'dan kesinlikle yaptıklarının hesabı  sorulacaktır
Beyaz Saray: Rusya'dan kesinlikle yaptıklarının hesabı sorulacaktır Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya ile ilişkilerinin Donald Trump döneminden farklı olacağına işaret ederek, "Rusya'dan kesinlikle yaptıklarının hesabı sorulacaktır." ifadesini kullandı.
17.03.2021 Dünya
Putin muhalifi Aleksaşenko: Öldürülmekten korkuyorum
Putin muhalifi Aleksaşenko: Öldürülmekten korkuyorum ABD ve AB’nin Rusya’ya yaptırım uygulayacaklarını açıklamalarının etkisi sürüyor. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov’un “kısasa kısas” açıklamasından sonra bugün de Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, Moskova’nın ABD yaptırımlarına yanıt olarak yakında bir kara liste yayınlayacağını söyledi.
5.03.2021 Dünya
Rusya'dan ABD'ye yaptırım göndermesi!
Rusya'dan ABD'ye yaptırım göndermesi! Rusya’da Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, ABD’nin Rus muhalif lideri Aleksey Navalny’nin yargılanmasına yönelik yaptırım açıklamasına yanıt verdi. Peskov, Washington yönetimini Rusya'nın içişlerine müdahale etmesiyle suçladı.
3.03.2021 Dünya
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak
Beyaz Saray: Biden'ın Putin ile ilişkisi Trump'tan çok daha farklı olacak Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilişkisinin Donald Trump yönetiminden daha farklı olacağını açıkladı.
2.03.2021 Dünya
ABD ve AB duyurdu! Rusya'ya yeni yaptırımlar
ABD ve AB duyurdu! Rusya'ya yeni yaptırımlar ABD ve Avrupa Birliği (AB), Rus aktivist Aleksey Navalnıy vakası nedeniyle Rusya'ya yeni yaptırımlar duyurdu. ABD, 7 "üst düzey" Rus vatandaşını 'kara listeye' alırken AB, 4 Rus vatandaşına yaptırım getirdi.
2.03.2021 Dünya
AB’den Rusya’ya Navalnıy yaptırımı
AB’den Rusya’ya Navalnıy yaptırımı Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin dışişleri bakanları, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın tutuklanması nedeniyle Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulanmasını kararlaştırdı.
22.02.2021 Dünya
Rus muhalif Navalnıy para cezasına çarptırıldı
Rus muhalif Navalnıy para cezasına çarptırıldı Mahkeme, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'a "2. Dünya Savaşı gazisi İgnat Artemenko’ya iftira ettiği" gerekçesiyle 850 bin ruble (yaklaşık 80 bin Türk lirası) para cezası verdi.
20.02.2021 Dünya
AB ülkeleri Rusya'ya yaptırıma hazırlanıyor
AB ülkeleri Rusya'ya yaptırıma hazırlanıyor Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin dışişleri bakanlarının 22 Şubat'taki toplantısında Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın tutuklanması nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni yaptırım kararı çıkması bekleniyor.
19.02.2021 Dünya
Rusya AB'ye resti çekti!
Rusya AB'ye resti çekti! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Avrupa Birliği'nin yeni yaptırımlarının ülke ekonomisini riske atması durumunda, Moskova'nın AB ile ilişkileri koparmaya hazır olduğunu açıkladı.
12.02.2021 Dünya
NATO, Navalnıy'ın serbest bırakılması çağrısında bulundu
NATO, Navalnıy'ın serbest bırakılması çağrısında bulundu NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rus muhalif Aleksey Navalnıy ve destekçilerinin gözaltına alınmasını kınayarak Navalnıy'ın bir an önce serbest bırakılmasını istedi.
9.02.2021 Dünya
AB'de Rusya krizi! Borrell'in istifası isteniyor...
AB'de Rusya krizi! Borrell'in istifası isteniyor... Avrupa Parlamentosu'ndaki 70'den fazla milletvekili, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'in geçen haftaki Rusya ziyaretinde "küçük düşürücü" gelişmeler karşısında AB'nin çıkarlarını savunamadığını iddia ettiler. Milletvekilleri, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e yazdıkları mektupta, "Sayın Borrell kendi rızasıyla istifa etmezse AB Komisyonu Başkanının harekete geçeceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandılar.
8.02.2021 Dünya
Almanya bir Rus diplomatı 'istenmeyen kişi ilan etti
Almanya bir Rus diplomatı 'istenmeyen kişi ilan etti Almanya, Rusya'nın Berlin Büyükelçiliğinde çalışan bir Rus diplomatı "istenmeyen kişi" ilan etti.
8.02.2021 Dünya
Yeni kriz kapıda! AB, Rusya'ya yaptırım sinyali verdi
Yeni kriz kapıda! AB, Rusya'ya yaptırım sinyali verdi Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borell, Rusya'nın AB ile yapıcı diyalog fırsatını değerlendirmek istemediğini belirterek, bundan "sonuç çıkarmak" zorunda kalacaklarını, yaptırımların buna dahil olduğunu kaydetti.
7.02.2021 Dünya
Macron'dan Avrupa'ya uyarı: Rusya ile diyalog olmazsa...
Macron'dan Avrupa'ya uyarı: Rusya ile diyalog olmazsa... Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya ile aralarında "katı diyalog" olmazsa Avrupa'da barış, güvenlik ve istikrarın sağlanamayacağını belirtti.
5.02.2021 Dünya
ABD'den flaş Suudi Arabistan kararı! Tamamen sona eriyor
ABD'den flaş Suudi Arabistan kararı! Tamamen sona eriyor ABD Başkanı Joe Biden, ülkesinin Yemen'deki savaşta Suudi Arabistan'a verdiği askeri desteği sona erdirdiğini ve ilgili silah satışlarını durdurduğunu açıkladı.
4.02.2021 Dünya
Rusya karıştı! Binlerce kişi gözaltında
Rusya karıştı! Binlerce kişi gözaltında Rusya'da binlerce kişi, yoğun güvenlik önlemlerine rağmen, tutuklu Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın serbest bırakılması için Moskova ve St. Petersburg'da çok sayıda gösteri düzenledi. Göstericilere müdahale eden polis, birçok kişiyi gözaltına aldı. İnsan hakları örgütleri, 82’si gazeteci olmak üzere 3 bin 800’den fazla kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
31.01.2021 Dünya
Rusya'dan TikTok ve Vkontakte'ye uyarı
Rusya'dan TikTok ve Vkontakte'ye uyarı Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor), TikTok ve Vkontakte sosyal medya sitelerine uyarı yazısı göndererek, gençleri izinsiz protestolara katılmaya teşvik eden yayınların durdurulmasını talep etti.
22.01.2021 Bilim ve Teknoloji
AB, Rusya'dan Navalnıy'ı serbest bırakmasını istedi!
AB, Rusya'dan Navalnıy'ı serbest bırakmasını istedi! Avrupa Birliği (AB), Almanya'dan dönüşünde Moskova'da gözaltına alınan Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın derhal serbest bırakılması için Rusya'ya çağrıda bulundu.
17.01.2021 Dünya
Rusya'da sıcak gelişme! Her an tutuklanabilir
Rusya'da sıcak gelişme! Her an tutuklanabilir Rus muhalif Aleksey Navalnıy, zehirlendiği iddiasıyla tedavi gördüğü Almanya'dan döner dönmez Moskova'da havaalanında gözaltına alındı.
17.01.2021 Dünya
Rusya, AB'nin uyguladığı 'Navalnıy' yaptırımlarına, yaptırımla karşılık verdi
Rusya, AB'nin uyguladığı 'Navalnıy' yaptırımlarına, yaptırımla karşılık verdi Rusya, Avrupa Birliği'nin (AB) Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın kimyasal maddeyle zehirlendiği iddiasıyla kendisine yönelik aldığı yaptırım kararına, yaptırımla karşılık verdi.
22.12.2020 Dünya
AB ülkeleri Rusya'ya yaptırımlar için uzlaştı
AB ülkeleri Rusya'ya yaptırımlar için uzlaştı Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın zehirlenmesi nedeniyle Rusya'ya yaptırım uygulanmasında prensipte mutabık kaldı.
12.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aleksey Navalnıy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleksey navalnıy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.