Alabalık

Alabalık

Son dakika alabalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alabalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alabalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alabalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alabalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 alabalık haberi bulunmuştur. Tüm alabalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor Samsun'da geçtiğimiz günlerde istavrit ve mezgit balığı 100 TL’den satılıyordu, güneyden gelen sıcak havayla beraber kilosu 30 TL’den satılmaya başladı. Vatandaştan ilgi yok denecek kadar az olduğu belirtildi.
13.02.2024 Ekonomi
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım'
Devlet desteği aldı, paraya para demiyor! 'Kârlı bir iş, bu yıl 75 tona çıkardım' Devlet desteği ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Pek çok kişi aldığı devlet desteği ile kendi işinin patronu oluyor. Denize kıyısı olmayan ve bozkırın ortasında yer alan Yozgat’ın Çekerek ilçesinde bulunan barajda ağ kafes sistemi ile alabalık üreten girişimci Tuncay Erol, yıllık 25 ton olan kapasitesini devlet desteği ile 75 tona çıkardı.
30.01.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor
Ütü ile gelen lezzet! Yoğun ilgi görüyor Sivas’ta bir balık restoranı işletmecisi, ekmek arası balığı ütü eşliğinde tost haline getirip müşterilerine sunuyor.
5.11.2023 Yaşam
Hobi olarak başladı! Şimdi Türkiye'nin her yerine gönderiyor
Hobi olarak başladı! Şimdi Türkiye'nin her yerine gönderiyor Antalya'nın Akseki ilçesinde hobi olarak başladığı balık çiftliğinde milyonlarca yavru alabalık ve somon yetiştiriyor. 65 yaşındaki üretici Halil Arslan, yıllık 12 milyona çıkartacağı kapasitesiyle yurt içinin yanı sıra yurt dışına da satışını artıracak.
24.10.2023 Ekonomi
Su azalınca olanlar oldu! Oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü
Su azalınca olanlar oldu! Oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü Van'ın Gürpınar ilçesindeki 2 tesiste azalan su miktarı nedeniyle oksijensiz kalan 325 ton alabalık öldü.
7.08.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız' sözlerine ilişkin, "Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık; günaydın beyefendi, biraz gözünüzü açın. Şu anda bu açılan koridorların kapasitelerini daha da artırmak için bütün güzergahtaki ülkelerle oturuyoruz, toplantılar yapıyoruz, konuşuyoruz. Türkiye, tarih yazıyor" dedi.
7.05.2023 Gündem
Depremin psikolojik etkisinden balık tutarak uzaklaşmaya çalıştılar
Depremin psikolojik etkisinden balık tutarak uzaklaşmaya çalıştılar Kahramanmaraş’ta yaşanan depremzede vatandaşlar, depremin hem psikolojik etkisini azaltmak hem de Ramazan ayında vakit geçirmek için oltasını alıp baraja balık tutmaya gitti.
25.03.2023 Gündem
Gelin ve damada takı yerine "balık" taktı
Gelin ve damada takı yerine "balık" taktı Kahramanmaraş’ta dünya evine giren gelin ve damadın düğünündeki takı töreninde, bir balıkçı esnafı tarafından çifte alabalık takıldı.
27.11.2022 Yaşam
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti
20 Liraya düşen hamsi kapış kapış gitti Yozgat’ta balık sezonun açılmasıyla daha önce kilogramı 40 liradan satışa sunulan hamsi 20 liraya düşünce vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
27.11.2022 Yaşam
Kaybolan balıkçının cesedi, 58 metre derinlikte tespit edildi
Kaybolan balıkçının cesedi, 58 metre derinlikte tespit edildi Elazığ'da baraj gölünde batan teknedeki balıkçı Yaşar Zariç'in (56) cesedi, 58 metre derinlikte ROW cihazı ile tespit edildi. Ekipler, cesedi çıkarmak için çalışma başlattı.
13.09.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının test sürüşüne katıldı
Bakan Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının test sürüşüne katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Test sürüşü Kurtköy ve Sabiha Gökçen Havalimanı istasyonu arasında gerçekleştirildi.
12.09.2022 Ekonomi
Keban Baraj Gölü’nde tekne battı; kayıp balıkçı aranıyor
Keban Baraj Gölü’nde tekne battı; kayıp balıkçı aranıyor Elazığ’da, Keban Baraj Gölü’nde batan teknedeki 2 kişiden 1'i, sudan kendisi çıkarken, balıkçı Yaşar Zariç (56) kayboldu. Zariç için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 
9.09.2022 Yaşam
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir?
Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? Av yasağı Karadeniz’de 1 Eylül itibariyle sona erdi. Balıkçılar, ilk gün ağlarını denize saldı. Denize açılan balıkçılar, ağlarını istavritle doldurdu. Yeni balık sezonunda balık fiyatları pek çok kişi tarafından merak edilirken eylül ayında yenilecek balık çeşitleri de araştırılıyor. Peki, Balık fiyatları ne kadar? İstavrit, palamut, çipura ve barbun fiyatları ne kadar oldu? Eylül ayında hangi balık yenir? İşte 2022 eylül balık fiyatları!
2.09.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yarıdan fazla ucuzladı, işte ikinci günde güncel fiyatlar
Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yarıdan fazla ucuzladı, işte ikinci günde güncel fiyatlar Denizlerde av yasağı 1 Eylül'de sona ermişti. Karadeniz'de 'vira bismillah' diyen ve denize açılan balıkçıların ağları, ilk günden istavritle doldu. 120 liraya satılan istavritin kilo fiyatı da 50 liraya geriledi. Diğer balıkların güncel fiyatları da ikinci günde belli oldu.
2.09.2022 Ekonomi
İznik Gölü'ne 1 milyon 43 bin sazan yavrusu salındı
İznik Gölü'ne 1 milyon 43 bin sazan yavrusu salındı Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nce Bursa'da İznik Gölü'ne 1 milyon 43 bin sazan yavrusu salındı. Bursa'da bu yıl içinde 45 göl ile gölete toplam 2 milyon 500 bin sazan yavrusu bırakılmış oldu.
18.08.2022 Yaşam
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı
Hollywood yıldızlarının ustası köyüne döndü! ‘Sifu usta’ Eskişehir’de alabalık tesisi açtı Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara sahip Eskişehirli ünlü aktör ve dövüş sporları ustası Emin Boztepe, Kovid-19 salgınıyla birlikte ABD’nin Los Angeles şehrindeki hayatını bırakıp, baba ocağı olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Bağlıca Köyü’nde alabalık tesisi açtı.
17.08.2022 Yaşam
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Hamsi, istavrit, barbun ve mezgit...
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Hamsi, istavrit, barbun ve mezgit... Balık fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Hamsi, istavrit, barbun, mezgit, alabalık, somon, sazan, yayın ve kefal, çipura ve levrek fiyatlarında son durum açıklandı. Kültür balıklarının satışından umduğunu bulamayan balıkçılar, yeni sezonu iple çekiyor.
28.06.2022 Ekonomi
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek...
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek... Kütahya’nın Tavşanlı Balık Pazarı'nda yaz sezonu balıklar tezgahlarda yerini aldı.
22.06.2022 Ekonomi
Balık fiyatları ikiye katlandı! Kilosu...
Balık fiyatları ikiye katlandı! Kilosu... Karadeniz’de bugünlerde avlanan balık çeşitlerinde önemli ölçüde azalma görülürken, daha önceleri tezgâhları bol bol süsleyen istavritte azalışa geçti. Yaklaşık iki hafta önce kilosu 15 TL’den satılan istavrit, bugünlerde azalmasıyla kilosu 30-35 TL’ye yükselirken, hamsi ise pek görülmedi.
28.02.2022 Ekonomi
Hamsi ortadan kayboldu! Kilosu fırladı
Hamsi ortadan kayboldu! Kilosu fırladı Karadeniz’de yaklaşık son 1 aydır İğneada taraflarında bol miktarda avlanarak tezgâhları süsleyen hamsi, bu defa üzdü. Trabzon’da son iki gündür tezgahlarda görülmeyen hamsi yerini ağırlıklı olarak kültür balıklarına bırakırken, hamsinin olmayışı balıkçıyı da vatandaşı üzdü.
14.02.2022 Ekonomi
Ucuz balık Diyarbakır’da ciğer ve kebabın tahtını salladı
Ucuz balık Diyarbakır’da ciğer ve kebabın tahtını salladı Diyarbakır’da, başta ciğer olmak üzere kebap türleri yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Korona virüs salgınıyla birlikte vücut direncini arttırıcı besinlere yönelen Diyarbakırlılar, son dönemlerde ciğer yerine balığı tercih etmeye başladı.
2.02.2022 Yaşam
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün pek çok canlı türünün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, "Tüm bölge müdürlerimize talimatımdır. Birinci önceliğiniz, nesli tehlike altında olan türleri bulmak ve koruma altına almaktır. Evlatlarımıza eksiksiz bir doğa teslim etmek için dağ tepe demeden 'gece gündüz' demeden çalışın. Ben daima sizlerin yanındayım" dedi.
14.12.2021 Siyaset
Hamsi bu yıl erken tükendi! Fiyatlar tavan yaptı
Hamsi bu yıl erken tükendi! Fiyatlar tavan yaptı Karadeniz'de deniz suyu sıcaklığının mevsim normalinin üzerinde seyretmesi nedeniyle hamsi sürüleri, daha soğuk olan Gürcistan ve Rusya kıyılarına yöneldi. Sezon başında bolca avlanan ve balıkçıların yüzünü güldüren hamsi, bu sezon erken tükendi. Karadeniz’in güneyinde avcılığı dibe vuran hamsinin az miktarda avlanması ile kilo fiyatı 10 TL'den 40'TL'ye çıkarken, çoğu tezgahlarda ise hamsi kalmadı.
9.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alabalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alabalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.