Akseki

Akseki

Son dakika akseki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akseki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akseki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akseki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akseki gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 akseki haberi bulunmuştur. Tüm akseki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü: Babası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Güler'in acı günü: Babası son yolculuğuna uğurlandı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in vefat eden babası Fikret Güler için Ankara’da ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.
10.02.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Bakan Güler'in acı günü! Babası hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
9.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı
Şehit pilotlar, son yolculuklarına uğurlandı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen (33) ile Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk'in (54) cenazesi, Ankara'da toprağa verildi.
5.02.2024 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
Hobi olarak başladı! Şimdi Türkiye'nin her yerine gönderiyor
Hobi olarak başladı! Şimdi Türkiye'nin her yerine gönderiyor Antalya'nın Akseki ilçesinde hobi olarak başladığı balık çiftliğinde milyonlarca yavru alabalık ve somon yetiştiriyor. 65 yaşındaki üretici Halil Arslan, yıllık 12 milyona çıkartacağı kapasitesiyle yurt içinin yanı sıra yurt dışına da satışını artıracak.
24.10.2023 Ekonomi
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı
Ali Erbaş, Filistin'deki saldırılarda ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kıldırdı. Erbaş, "Son 1 haftadır İsrail'in, Filistin üzerinde yapmış olduğu katliam, soykırım, dünyanın gözü önünde yapılıyor ve ne yazık ki insan olduğunu söyleyen bazı kimseler, bazı ülkeler bunu destekliyor" dedi.
18.10.2023 Gündem
Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir?
Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir? Duygu Nebioğlu kimdir, babası Metin Akpınar mı? Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar hakkında açtığı babalık davasının karara bağlandığı öne sürüldü. Kararda Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğu belirtilirken, Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Metin Akpınar evli mi, eşi kim? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Duygu Nebioğlu’nun annesi kimdir?
13.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Antalya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti Antalya'nın Manavgat ilçesinde kamyonet ile tırın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında kamyonette bulunan sürücü ve yanındaki yolcu hayatını kaybetti, tır sürücüsü yaralandı Kaza, Manavgat - Akseki D 695 Karayolunda yaşandı.
26.08.2023 Yaşam
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Antalya’da orman yangını!
Antalya’da orman yangını! Antalya’nın Akseki ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale başladı.
15.08.2023 Gündem
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Antalya’da feci kaza: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı
Antalya’da feci kaza: 2 ölü, 1’i ağır 3 yaralı Antalya’da otomobilin takla atması sonucu yaklaşık 30 metreden aşağı yuvarlanan otomobildeki karı koca yaşamını yitirdi, aynı aileden 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
28.06.2023 Gündem
Tazesinin kilosu 300 liradan, kurutulmuşu 2 bin 500 liradan alıcı buluyor
Tazesinin kilosu 300 liradan, kurutulmuşu 2 bin 500 liradan alıcı buluyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarının tazesinin kilogramı 300 liradan, kurutulmuşunun kilosu ise 2 bin 500 liradan alıcı buluyor.
4.05.2023 Ekonomi
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Polis Özgür Barçın, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı SURİYE'nin Tel-Abyad bölgesinde bomba yüklü şüpheli aracın kontrolü sırasında meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha uzmanı polis memuru Özgür Barçın (40) Ankara'da toprağa verildi.
1.05.2023 Gündem
Tatil cennetine nisan ayının sonunda kar yağdı
Tatil cennetine nisan ayının sonunda kar yağdı Turizmin başkenti Antalya’ya Nisan ayının sonunda kar yağdı. Akseki içesinde gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmurun ardından Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkisine saat 16.30 sıralarında kar yağışı başladı.
27.04.2023 Gündem
Manavgat'ta afet köyleri inşa edildi! Bakan Kurum: 910 köy evinin inşasına başlandı ve 550’si teslim edildi
Manavgat'ta afet köyleri inşa edildi! Bakan Kurum: 910 köy evinin inşasına başlandı ve 550’si teslim edildi Antalya Manavgat’ta yaşanan büyük yangınlardan sonra bölgede yöresel mimariye uygun yeni köy evleri inşa edildiğini söyleyen Bakan Murat Kurum, “910 köy evinin inşasına başlandı ve 550’si teslim edildi. Mayıs ayının sonuna kadar tüm köy evleri sahiplerine verilecek. Birçok afet ilinde olduğu gibi Manavgat’ı ayağa kaldırdık. Şimdi sıra 11 depremzede ilimizde. Deprem bölgesinde ilk etapta 319 bin, toplam 650 bin konut inşa edeceğiz” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlanacak
Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlanacak Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son yolculuğuna bugün Ankara'da uğurlanacak. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek.
14.02.2023 Gündem
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Antalya TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulaması başladı. 250 bin sosyal konut projesinde kura sırası Antalya’ya geldi. Antalya Alanya 500 konut, Manavgat 350 konut ve Serik 350 konut çekilişi 20 Ocak günü tamamlandı. Gazipaşa 300 konut, Kaş 200 konut ve Kemer 200 konut için hak sahipleri 21 Ocak günü belirlenecek. Peki, 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Antalya TOKİ kura sonuçları listesi…
21.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Bu konutları hangi şartlarda hak sahiplerine vereceğimizin müjdesini veriyorum İnşa ettiğimiz 900 afet köy konutunu maliyeti üzerinden yüzde 66 indirimle 2 yılı ödemesiz, 18 yıl vadeyle sahiplerine vereceğiz. Ahırlı ve ahırsız tiplerine göre büyüklükleri 93 metrekareyle, 280 metrekare arasında değişen konutların aylık ödemesi 2 bin 50 lira ile 3 bin 700 arasındadır. Toplam ödeme küçük tiplerde 445 bin lira, ahırlı tiplerde 797 bin lira olacaktır. Hak sahibi vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
7.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akseki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akseki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.