Akşehir

Akşehir

Son dakika akşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 471 akşehir haberi bulunmuştur. Tüm akşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Gezmek için geldiler, paraları bitince kadının telefonunu gasbettiler
Gezmek için geldiler, paraları bitince kadının telefonunu gasbettiler Konya'ya gezmek için gelen 3 kişi, paraları bitince bir kadının cep telefonunu gasbetti. Telefonu satmak istedikleri teknoloji mağazasında suçüstü yakalanan şüphelilerden Fazıl İ. (18) ve Muhammet A. (22) tutuklandı, Ramazan Ç. (19) ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.01.2024 Gündem
Bedriye'yi herkes kayıp sanıyordu! Aylar sonra kan donduran itiraf: Boğarak öldürdüm
Bedriye'yi herkes kayıp sanıyordu! Aylar sonra kan donduran itiraf: Boğarak öldürdüm Konya'nın Akşehir ilçesinde yaklaşık 4 aydır kayıp olarak aranan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç’ın (35) eşi Tayfur Kılıç (35) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan Tayfur Kılıç, eşini öldürüp, cesedini uçurumdan attığını itiraf etti.
28.10.2023 Yaşam
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Konya'da 4.8 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Konya'nın Kulu ilçesinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. 6 Şubat depremlerinden sonra uzmanlar Türkiye’nin kaydığı yönünde açıklamalar yapmıştı. Bu kaymanın Konya'da yaşanan depremleri tetikleme ihtimali var mı? Prof. Dr. Murat Utkucu 'harita' detayına dikkat çekerek gerçeği açıkladı.
29.08.2023 Gündem
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı
4 yaşındaki kızıyla kaldırımda yürüyen babanın üstüne beton parçaları yağdı Konya’nın Akşehir ilçesinde kaldırımda yürüyen ailenin üzerine bir binadan beton parçaları düştü. Bir anda beton parçalarının altında kalan baba ile 4 yaşındaki kızı yaralanırken, anne son anda kurtuldu. Yaralı baba ve kızının tedavisi hastanede devam ediyor.
4.08.2023 Yaşam
Afyonkarahisar’dan acı haber geldi! Jandarma astsubay kazada şehit oldu
Afyonkarahisar’dan acı haber geldi! Jandarma astsubay kazada şehit oldu Afyonkarahisar’da meydana gelen tır kazasında yol güvenliği için yola duba koymaya çalışan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Tatlı (33) arkadan gelen ve sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki astsubay yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak şehit düştü.
31.07.2023 Gündem
Bir garip olay! Misafirliğe gittiği ablasının 1 haftalık torununu kaçırdı
Bir garip olay! Misafirliğe gittiği ablasının 1 haftalık torununu kaçırdı Eskişehir'de misafirliği gittiği ablası N.A.'nın 1 hafta önce dünyaya gelen torununu kaçıran Hülya A. (44), taksiyle geldiği Konya'nın Akşehir ilçesi girişinde yakalandı. Bebek, sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edilirken, sevk edildiği mahkemece adli kontrolle serbest kalan Hülya A., ifadesinde ''İkiz çocuğum öldüğü için psikolojim iyi değildi. Bebeği yaşadığım Mardin'e götürmek için kaçırdım'' dedi.
26.07.2023 Gündem
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Saffet kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Suna ve Abidin ayrılığı sonrası Ediz Akşehir'in canlandırdığı Saffet karakteri de araştırılmaya başlandı. Ferit ve Seyran ikilisinden sonra Korhan Ailesi'nde en merak edilen çift olan Abidin ve Suna Yalı Çapkını son bölümde ayrıldı. Gözyaşlarının sel olduğu sahneler sonrası Suna'ya talip olan Saffet karakteri kimdir? Ediz Akşehir kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
31.03.2023 Televizyon
Konya TOKİ kura sonuçları! Konya Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar kura sonuçları!
Konya TOKİ kura sonuçları! Konya Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar kura sonuçları! TOKİ 250 bin sosyal konut kurası Konya ve Zonguldak illeri ile devam ediyor. Konya’da Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar ileçelerinde olmak üzerece toplam 1200 konut hak sahiplerini buldu. Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekilişleri belli oldu. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Konya Ereğli, Beyşehir, Akşehir ve Karapınar kura sonuçları açıklandı mı? İşte 2022 Konya Toki kura sonuçları!
4.12.2022 Ekonomi
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
Bariyerlere çarpan tır devrildi: 2 kardeş hayatını kaybetti
Bariyerlere çarpan tır devrildi: 2 kardeş hayatını kaybetti Konya’nın Akşehir ilçesinde kontrolden çıkan tırın bariyerlere çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, tır sürücüsü ve yanında bulunan kardeşi hayatını kaybetti.
16.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Konya'da TIR, otomobile çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Konya'da TIR, otomobile çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde, TIR'ın çarpmasıyla hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ergün Yılmaz yaşamını yitirdi, yanındaki Yakup S. de yaralandı.
6.10.2022 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Artık bu çağ dışı tartışma bitsin
Kılıçdaroğlu: Artık bu çağ dışı tartışma bitsin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Başörtüsü kanun teklifimizi bugün meclise veriyoruz. Göreceğiz kim samimi kim samimi değil. Artık kanunu çıkaralım ve bu çağ dışı tartışma bitsin. Yüreği yeten de peşimden gelsin" dedi.
4.10.2022 Siyaset
7,5 yıl hapisle aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı
7,5 yıl hapisle aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı Konya'nın Akşehir ilçesinde hakkında PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin Özdurak polis tarafından yakalandı. Özdurak, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
30.09.2022 Yaşam
Uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı
Uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı Konya’nın Akşehir ilçesinde zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alındı.
15.09.2022 Yaşam
Bakan Akar: Bunlar kundaktaki bebeklere dahi kurşun sıkmış alçaklardır
Bakan Akar: Bunlar kundaktaki bebeklere dahi kurşun sıkmış alçaklardır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Bunlar kundaktaki bebeklere dahi kurşun sıkmış alçaklardır” dedi.
24.08.2022 Gündem
Bakan Akar: Bir asır önce 'var olma' mücadelesi verirken, bugün dünyada söz sahibi durumdayız
Bakan Akar: Bir asır önce 'var olma' mücadelesi verirken, bugün dünyada söz sahibi durumdayız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Akşehir Onur Günü'nde yaptığı konuşmada, "Bir asır önce 'var olma' mücadelesi verirken, bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, uluslararası ilişkilerde özne haline gelen, etki ve ilgi alanı her geçen gün genişleyen, küresel ve bölgesel gelişmeler karşısında proaktif davranarak bölgesinde ve dünyada söz sahibi olan etkin bir güce ulaşmış durumdayız" dedi.
24.08.2022 Siyaset
Kadir Şeker tahliye edilmişti! Davada flaş gelişme
Kadir Şeker tahliye edilmişti! Davada flaş gelişme Konya'da Kadir Şeker tarafından öldürülen Özgür Duran'ın aile avukatlarının Kadir Şeker'in tekrar tutuklanmasına yönelik yaptığı talep Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi tarafınca reddedildi. Dosya, Yargıtay’a gönderilecek.
2.08.2022 Gündem
Bakan Kurum: Güçlü Türkiye anlayışıyla hizmet götürüyoruz
Bakan Kurum: Güçlü Türkiye anlayışıyla hizmet götürüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği’ne katıldı. Bakan Kurum, çok yakın zamanda Akşehir’in tüm Türkiye’nin, bölgenin en önemli turistik destinasyonlarından bir tanesi olacağını belirterek, “Büyük Türkiye yolculuğunda, büyük Türkiye’de güçlü şehirler, güçlü Türkiye anlayışıyla hizmet götürüyoruz. Nerede bir afet olsa, nerede bir sel olsa, heyelan olsa, yangın olsa biz ilgili tüm arkadaşlarımızla iki saat içerisinde orada oluyoruz. Vatandaşlarımızın yarasını sarıyoruz” dedi.
9.07.2022 Siyaset
Doktor Ekrem Karakaya'yı öldüren güvenlik görevlisinin babası: Çocuğumdan çok doktora üzülüyorum
Doktor Ekrem Karakaya'yı öldüren güvenlik görevlisinin babası: Çocuğumdan çok doktora üzülüyorum Konya'da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'yı (47), tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar eden güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay'ın (39) babası Kasım Akçay, ''Böyle bir olay yaşandığına hala inanamıyorum. Böyle bir olayın yaşanmasını da asla istemezdim. Kendi çocuğumdan çok doktora üzülüyorum. 2 çocuğu var. Kelimelerle tarif edilemez bir durum'' dedi.
8.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Akşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.