Aks

Aks

Son dakika aks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aks gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 aks haberi bulunmuştur. Tüm aks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.
28.04.2024 Gündem
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti
Taksiler için yeni tarife belirlendi! Ücret resmen değişti Ölçü ve ölçü aletleri için gelecek yıl alınacak muayene ve damgalama bedelleri yeniden düzenlendi. Resmi Gazete’den duyurulan ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 liraya muayene edileceği bildirildi.
30.12.2023 Ekonomi
12 gün önce aldığı otomobil sonu oldu
12 gün önce aldığı otomobil sonu oldu İzmir'in Bayraklı ilçesinde, seyir halinde olan Erkan Bilgin'in kullandığı otomobil, belirlenemeyen nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan ağaca çarptı. Erkan Bilgin, 12 gün önce satın aldığı otomobilinde yaşamını yitirdi.
25.07.2023 Yaşam
Aks Nedir, Ne İşe Yarar? Aks Arızası Belirtileri Nelerdir?
Aks Nedir, Ne İşe Yarar? Aks Arızası Belirtileri Nelerdir? Aks aynı zamanda halk dilinde dingil olarak ifade edilmektedir. Motorlu araçlar üzerinden defransiyel doğrultusunda çıkan dönme hareketini tekerleklere ileten çelik mil olarak ifade edilebilir. Böylece aracın hareket etmesi ile beraber ileri, sağa veya sola ile arkaya gibi yönelme durumunu sağlar. Aynı zamanda aks ön ve arka süspansiyonun bir parçası olarak ifade edilebilir.
3.06.2023 Gündem
Awd Nedir, Ne İşe Yarar? Awd İle 4Wd Farkları Nelerdir?
Awd Nedir, Ne İşe Yarar? Awd İle 4Wd Farkları Nelerdir? Genel olarak 4 tekerden çekiş sistemi awd olarak ifade edilmektedir. Özellikle söz konusu zorlu yol şartları olduğu zaman çekişi 4 tekere yayarak daha dengeli bir sürüş imkanı verir. Bu doğrultuda eski sistemlerde ya ön aks kısmına ya da arka bölüme yayılma durumu olurken, awd sistemlerinde ise bu durum 4 tekerleğe yayılır
1.06.2023 Gündem
36 kişinin öldüğü apartmanda kesilmiş kolon tespit edildi
36 kişinin öldüğü apartmanda kesilmiş kolon tespit edildi Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde yıkılan ve 36 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı'nda bilirkişi tarafından yapılan incelemede, zemin katta kolon kesildiği tespit edildi.
26.03.2023 Gündem
Tapuda yeni dönem! Ev alım satımlarında sistem değişiyor
Tapuda yeni dönem! Ev alım satımlarında sistem değişiyor Ev almak isteyenleri ve evini satanları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kuruldu, resmen hayata geçti. İşte vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak sistemin detayları...
28.11.2022 Ekonomi
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur?
Araç Sınıfları Nedir? Hgs ve Ogs Araç Sınıfları Nasıl Bulunur? Araç sınıfları AKS aralığı yani dingil mesafesine göre belirlenmektedir. Buna göre, AKS aralığı farklı olan her araç farklı araç kategorisinde yer alır. 
7.11.2022 Gündem
Hafif ticari araç park halindeki TIR'a çarptı: 1 ölü
Hafif ticari araç park halindeki TIR'a çarptı: 1 ölü İzmir’in Bornova ilçesinde hafif ticari araç, emniyet şeridinde park halinde bulunan tıra arkadan ok gibi saplandı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.
25.10.2022 Yaşam
Yerli otomobil TOGG'da heyecanlandıran gelişme! Paylaşım merak uyandırdı
Yerli otomobil TOGG'da heyecanlandıran gelişme! Paylaşım merak uyandırdı Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye’nin heyecanla beklediği yerli araç TOGG 2023’ün ilk aylarında yola çıkması beklenirken yeni gelişme yaşandı. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla merak uyandırdı.
12.09.2022 Ekonomi
Otomobil, tramvay yolu kenarındaki ağaca çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
Otomobil, tramvay yolu kenarındaki ağaca çarptı: 2 ölü, 1 yaralı İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere vurup, savrulduğu tramvay yolu kenarındaki ağaca çarparak durdu. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
11.09.2022 Gündem
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada
Ak Partili Ünal: Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Türkiye'nin en çok yalan habere maruz kalan ülke olduğunu belirterek, "Türkiye, yalan habere maruz kalan ülkeler sıralamasında 1'inci sırada yüzde 49 ile. O yüzden lütfen bunların yalanlarına asla inanmayın" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Metruk binanın duvarı çöktü
Metruk binanın duvarı çöktü İzmir’in Konak ilçesinde 3 katlı metruk binanın duvarı sokağa çöktü. Çöken binada kimsenin olmadığı öğrenildi.
31.08.2022 Yaşam
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı. Kiraların düşmeye başladığını ifade eden Bakan Kurum, “Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak, konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek." dedi.
12.08.2022 Ekonomi
Damperliye özel lastik üretti!
Damperliye özel lastik üretti! Prometeon, G02 PRO Multiaxle Plus lastiğini damperli kamyonlar için üretti.
10.08.2022 Otomobil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un direksiyonuna geçtiği görüntüleri paylaştı.
7.08.2022 Siyaset
TOGG'da son dakika gelişmesi! Seri üretime başlıyor
TOGG'da son dakika gelişmesi! Seri üretime başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 25 Haziran 2018'de kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kuruluşunun üzerinden geçen 4 yılın ardından Türkiye'nin vizyon projelerinden olan otomobili banttan indirmeye hazırlanıyor. Dünyada oyuncuları henüz başlangıç çizgisinde olan elektrikli akıllı cihazlar yarışında, Türkiye'nin küresel markası olarak boy gösteren Togg, seri üretime geçme konusunda son hazırlıklarını yapıyor.
25.06.2022 Ekonomi
Yaris Cross 667 bin TL’den Türkiye’de satışa çıkıyor!
Yaris Cross 667 bin TL’den Türkiye’de satışa çıkıyor! B-SUV segmentindeki Yaris Cross, lansmana özel 667.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.
23.06.2022 Otomobil
Şemdinli’de 2 terörist etkisiz hale getirildi, mühimmat ele geçirildi!
Şemdinli’de 2 terörist etkisiz hale getirildi, mühimmat ele geçirildi! Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.
20.06.2022 Gündem
Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 2 terörist etkisiz hale getirildi
Eren Abluka-2 Operasyonu'nda 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Soylu, Eren Abluka-2 Operasyonu'nda eylem hazırlığındaki 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.06.2022 Gündem
Treyler'e özel lastik üretti! Gücü 1 ton arttı
Treyler'e özel lastik üretti! Gücü 1 ton arttı Treyler için yeni üretilen lastiklerin taşıma kapasitesi 1 ton artacak.
16.06.2022 Otomobil
SGK tarafından her ay yansıtılıyor! Borçlar katlanarak artıyor, çoğu kişi bilmediği için ödemiyor...
SGK tarafından her ay yansıtılıyor! Borçlar katlanarak artıyor, çoğu kişi bilmediği için ödemiyor... SGK her ay yansıtıyor. Borç ödenmezse gecikme zammı ve cezası uygulanıyor. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Üniversite öğrencileri mezun olsalar bile 25 yaşına kadar genel sağlık sigortasından ücretsiz şekilde yararlanıyor. Ancak 25 yaş detayı çok önemli. Bu yaş geçildiği anda her ay 150 lirayı aşkın GSS prim borcu yansıtılıyor. Bilmeyen ve borcunu ödemeyen çok sayıda kişi bulunuyor. Yapılandırma ve af kanunlarından faydalanmayanların borçları da her ay katlanarak artıyor. 25 yaşı geçirmeden gelir testine başvurmak gerekiyor. Gelirleri brüt asgari ücretin üçte birinin altında tespit edilen üniversite mezunları GSS primi ödemekten muaf tutuluyor ve bedava sağlık sigortasından yararlanıyor. Borç sürprizi ile karşılaşmamak adına mutlaka gelir testi yaptırılmalı. Gelir testi sonucu yüksek çıktıysa da 15 gün içinde itiraz edilebiliyor. Gerçek dışı beyanlarda ise paralar yasal faizi ile geri alınıyor, SGK suç duyurusunda bulunuyor.
28.05.2022 Ekonomi
Yeni Range Rover Sport yollara çıkıyor!
Yeni Range Rover Sport yollara çıkıyor! Range Rover Sport’un üçüncü neslini tanıtıldı. Araç yıl son çeyreği ithal edilecek.
12.05.2022 Otomobil
Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temmuzda teslim ediliyor
Bakan Kurum müjdeyi verdi: Temmuzda teslim ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek olan 2023 seçimlerinde Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz." dedi. Bakan Kurum, Sivas’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, “Sivas’ımızı kentsel dönüşümle daha sağlıklı konutlara kavuşturuyoruz. Bu anlamda Esentepe, Yunus Emre ve Demirciler Mahallelerindeki riskli alanda kentsel dönüşüme devam ediyoruz. Bu kapsamda 475 konutumuzun yapımını tamamlayarak inşallah Temmuz ayında vatandaşlarımıza teslim ediyoruz." ifadelerini kullandı.
27.04.2022 Siyaset
Çanakkale Köprüsü tır, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve motosiklet geçiş ücreti ne kadar, kaç TL? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022!
Çanakkale Köprüsü tır, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve motosiklet geçiş ücreti ne kadar, kaç TL? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022! 1915 Çanakkale Köprüsü’nde 1 haftalık ücretsiz geçiş süresi bitti. Dünyanın en uzun orta açıklığına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü ve bağlantı otoyollarında gece yarısı bir haftalık ücretsiz geçiş süre sona erdi. Yeni geçiş ücretleri de belli oldu. Peki, Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022…
26.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.