Akıl Hastalığı

Akıl Hastalığı

Son dakika akıl hastalığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akıl hastalığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akıl hastalığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akıl Hastalığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akıl hastalığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 621 akıl hastalığı haberi bulunmuştur. Tüm akıl hastalığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
22.09.2023 Gündem
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
5.06.2023 Gündem
(Hakimlik mülakat sonuçları) Hakimlik savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı?
(Hakimlik mülakat sonuçları) Hakimlik savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen adli hakimlik ve savcılık sınavı, idari hakimlik sınavı, avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavı mülakat sonuçları bakanlığın internet sitesinde yayınlandı.
1.06.2023 Çalışma Hayatı
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı
Ünlü YouTuber'dan ötenazi kararı! 40'tan fazla kişiliği var, 'yardımlı intihar' tartışma yarattı Çocukluk travması nedeniyle çoklu kişilik bozukluğu yaşayan ünlü YouTuber Olympe, kararını şok edici bir videoyla anlattı. Olympe, bir ötenazi kliniğinde hayatına son vermek istediğini açıkladı. 23 yaşındaki Fransız genç kadın ötenazinin yasal olduğu Belçika'daki doktorlarla temasa geçtiğini söyledi. Genç kadının kararı takipçileri ve psikiyatristler arasında tartışmaya neden oldu.
26.01.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay...
6 yaşındaki çocuk bu görüntüden sonra yok oldu! Annesinin intihar notundaki detay... Annesinin okuldan aldığı 6 yaşındaki çocuk, bir anda yok oldu. Son kez otelde güvenlik kameralarına yansıyan o görüntüden sonra küçük çocuktan bir daha haber alınamadı. Annesinin korkunç sonu, intihar notu ve ipuçları, olayı ilginçleştirmeye yetti. Yıllar sonra yaşanan bir gelişme ise aileyi isyan ettirdi.
21.01.2023 Dünya
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
15.01.2023 Gündem
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı
DSİ personel alımı başvuru ekranı! DSİ personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte DSİ 1273 personel alımı başvuru kılavuzu ve kadro branş dağılımı DSİ personel alımı başvuru ekranı açıldı. DSİ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. DSİ 1.273 sözleşmeli personel alımı için başvuru yapacaklar alıma ilişkin detayları sorguluyor. Online yapılacak başvurular bugün başladı, 23 Ocak’a kadar devam edecek. DSİ işçi alımı 2021-2022 KPSS puan sıralamaları esas alınarak yapılacak olup yazılı ve sözlü sınav uygulanmayacak. İşte DSİ personel alımı başvurusu ile kadro ve branş dağılımı…
11.01.2023 Personel Alımı
Bebek Sahili'nde cinsel ilişkiye giren kadın hakkında yakalama kararı
Bebek Sahili'nde cinsel ilişkiye giren kadın hakkında yakalama kararı Bebek Sahili'nde gündüz saatlerinde Özgür Kavi ile cinsel ilişkiye giren Carmen Maria T. hakkında, Adli Tıp Kurumu'nda muayene edilebilmesi için yakalama kararı çıkartıldı.
11.01.2023 Yaşam
3 yaşındaki kızını öldürmüştü! Akıl sağlığı raporu çıktı
3 yaşındaki kızını öldürmüştü! Akıl sağlığı raporu çıktı Ankara'da, 3 yaşındaki kızı Elif Lülecioğlu'nu terlikle döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Şerife Lülecioğlu'nun (36) cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi.
10.01.2023 Yaşam
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, İstanbul, Denizli, Diyarbakır ve Erzurum’da istihdam edilmek üzere, mühendis, kimyager ve biyolog alınacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adli Tıp Kurumu personel alımı şartları!
28.12.2022 Personel Alımı
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı?
PTT personel alımı 2023 başvuruları başladı mı, 55 bin personel alımı yapacak mı? PTT personel alımı duyurusu yayınlandı mı? PTT personel alımı duyurusu uzun süredir bekleniyor. 2023 yılına girilmesine günler kala PTT personel alımı olup olamayacağı merak ediliyor. Peki, PTT 55 bin personel alımı ne zaman, PTT personel alımı ilanı yayımlandı mı? 2023 PTT memur alımı başvuru başladı mı, ne zaman?
24.12.2022 Personel Alımı
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları!
İller Bankası 18 ilde 400 personel alacak! İşte İler Bankası iş başvurusu şartları! İller Bankası duyurdu! 18 ilde mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 19 Aralık 2022- 3 Ocak 2023 tarihleri arasında online olarak alınacak. Peki, İller Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İller Bankası başvuru şartları ne? İller Bankası nedir, ne iş yapar? İşte detaylar…
19.12.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları!
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) duyurdu. En az lise mezunu personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne (MTA) mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarına KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak. Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MTA personel alımı şartları!
12.12.2022 Personel Alımı
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları! Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği duyurdu! Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylarda, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, İktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakülteleri mezuniyeti şartı aranıyor. Peki, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MGK personel alımı şartları ne? MGK uzman yardımcısı alımı şartları!
9.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adli Tıp Kurumu KPSS’den en az 70 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Tıp Kurumu personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, büro personeli, aşçı, şoför, hizmetli, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru ile koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı!
Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı illere göre dağılımı! Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları başladı! Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kadro ve meslek dağılım listesi ile başvuru şartlarını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ve esube iskur gov tr başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Akıl Hastalığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akıl hastalığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.