Ak Parti Myk Toplantısı

Ak Parti Myk Toplantısı

Son dakika AK Parti MYK toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AK Parti MYK toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AK Parti MYK toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ak Parti Myk Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ak parti myk toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 ak parti myk toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm ak parti myk toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti MYK toplantısı bitti mi, MYK toplantısı bugün saat kaçta başladı?
AK Parti MYK toplantısı bitti mi, MYK toplantısı bugün saat kaçta başladı? AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti Genel Merkezi'nde başladı. Peki, AK Parti MYK toplantısı bitti mi, MYK toplantısı bugün saat kaçta başladı?
14.06.2022 Siyaset
AK Parti MYK toplanıyor!
AK Parti MYK toplanıyor! AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak AK Parti MYK toplantısında Rusya'nın Ukrayna saldırısı, bölgedeki son durum ve Ankara'nın yürüttüğü diplomasi trafiğinin ele alınması bekleniyor.
6.03.2022 Gündem
Ömer Çelik'ten 'Laiklik' polemiği açıklaması: Anayasadan çıkmasını hiçbir şekilde istemiyoruz!
Ömer Çelik'ten 'Laiklik' polemiği açıklaması: Anayasadan çıkmasını hiçbir şekilde istemiyoruz! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Laiklik prensibinin Anayasa'da korunması gerektiğini düşünüyoruz. Hiçbir şekilde Laikliğin Anayasa'dan çıkmasını AK Parti olarak istemiyoruz. Biz Laiklik prensibinin Anayasa'da korunması gerektiğini düşünüyoruz. Hiçbir şekilde bununla ilgili başka bir yaklaşıma olumlu bakmıyoruz" dedi.
13.09.2021 Siyaset
AK Parti MYK toplantısı sona erdi
AK Parti MYK toplantısı sona erdi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.
28.06.2021 Gündem
MYK toplantısı ne zaman 2021? AK Parti MYK toplantısı bugün saat kaçta?
MYK toplantısı ne zaman 2021? AK Parti MYK toplantısı bugün saat kaçta? AK Parti MYK bugün 'bildiri' gündemiyle toplanacak. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), emekli amirallerin bildirisi üzerine bugün toplanıyor. AK Parti MYK toplantısı bugün saat kaçta?
5.04.2021 Gündem
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası!
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalar yaptı.Çelik, "Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destekten dolayı Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a verdiği destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eğer Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzelmesine yeniden katkı sağlarız.' diye. Bunu da 2020 yılının en aptalca şakası olarak değerlendirmek mümkündür." dedi.
4.01.2021 Siyaset
MYK toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? AK Parti MYK toplantısı gündeminde 4 madde var!
MYK toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? AK Parti MYK toplantısı gündeminde 4 madde var! AK Parti MYK toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MYK toplantısı bugün saat 16.00'da yapılacak. MYK toplantısındaAzerbaycan'ın Şuşa zaferi, Biden'in ABD başkanı seçilmesi, İzmir depremi sonrasındaki inşa çalışmaları ve ekonomideki gelişmeler değerlendirilecek.
9.11.2020 Gündem
Erdoğan: Halkta karşılığı olan, partiye oy getirecekleri isimleri bulalım
Erdoğan: Halkta karşılığı olan, partiye oy getirecekleri isimleri bulalım Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti MYK toplantısında yöneticilere "Şubatta kongreler bitiyor, martta sahaya güçlü inelim. Halkta karşılığı olan, partiye oy getirecekleri bulalım. Sahada, kadınlara ve gençlere çok iş düşüyor.Kısır çekişmeleri bırakalım. Saflarımızı sıklaştırarak yola devam edeceğiz" diye talimatlar verdi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı!
AK Parti MKYK toplantısı ne zaman? AK Parti MYK ve MKYK toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek olan AK Parti MKYK ve MYK toplantılarında, merakla beklenen asgari ücret konusu gündeme alınacak. Toplantılarda yeni yılda asgari ücretle ilgili hem işverenlerin hem de çalışanların beklentileri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilecek.
15.11.2021 Siyaset
Seçim barajı yüzde 7'ye iniyor! AK Parti düğmeye bastı
Seçim barajı yüzde 7'ye iniyor! AK Parti düğmeye bastı AK Parti'nin bir süredir üzerinde çalıştığı Siyasi Partiler Kanunu'nda değişiklik öngören taslak çalışması, Merkez Yürütme Kurulu'nda görüşüldü. Kuruldan MHP ile müzakere kararı çıktı. AK Parti'nin taslağında seçim barajının yüzde 7'ye indirilmesi, seçim bölgelerinin 7 vekille sınırlandırılması gibi düzenlemeler var.
28.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kıdem tazminatı ve part-time çalışma için flaş talimat!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kıdem tazminatı ve part-time çalışma için flaş talimat! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın hazırladığı istihdam paketi konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girdi. İçinde, kıdem tazminatı, part-time çalışma gibi tartışmalı düzenlemelerin bulunduğu geniş kapsamlı çalışma konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu konuları taraflara sorarak uzlaşma arayıp daha sonra getirin” dedi.
17.07.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolarla ilgili çarpıcı sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Olağan Kongresi öncesi salon dışında toplanan partililere seslendi. Buradan dünyaya önemli mesajlar vereceğiz diyen Erdoğan, "Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var. Ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonda da çökertemeyecekler" dedi.
18.08.2018 Siyaset
Kabine partili olmayan bakanlarla kuruluyor
Kabine partili olmayan bakanlarla kuruluyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Meclis grubundan bakan atamayacağı sinyalini verdi, “Şimdi artık partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturuyoruz” dedi
6.07.2018 Siyaset
Ankara'da kulisleri kaynıyor! Kabinede 5-6 isim...
Ankara'da kulisleri kaynıyor! Kabinede 5-6 isim... Ak Parti’yi 2019 seçimlerine hazırlayacak MYK’da ‘genç’ ve ‘aktif’ bir yönetim yaratmayı hedefleyen Erdoğan, ‘deneyimli isimler’ ile ‘gençleri’ buluşturmayı hedefliyor. Kulislerde kabinede de 5-6 isimlik revizyon beklentisi konuşuluyor
29.05.2017 Siyaset
A takımı belli oldu
A takımı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından ilk MKYK toplantısını bugün gerçekleştirildi. MKYK toplantısında partinin yeni MYK’sı da belirlendi.
30.05.2017 Siyaset
Tarihi gün! Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Tarihi gün! Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı AK Parti’de ‘İkinci Erdoğan’ dönemi bugün yapılan olağanüstü kongreyle başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bin 370 delegenin imzasıyla Ak Parti Genel Başkanlığı'na aday gösterildi ve 998 gün sonra bin 414 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanı oldu.
21.05.2017 Siyaset
Binali Yıldırım'dan AK Parti'ye tarih uyarısı
Binali Yıldırım'dan AK Parti'ye tarih uyarısı MYK toplantısının ardından milletvekilleriyle bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, partilileri referandumla ilgili tarih vermeyin diye uyardı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: PKK'ya katılım son 40 yılın en düşük düzeyinde
Başbakan Yıldırım: PKK'ya katılım son 40 yılın en düşük düzeyinde Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün 8 saate yakın süren MYK toplantısında terörle mücadele ve anayasa değişikliği süreçlerine ilişkin bilgi verdi.
29.09.2021 Gündem
Geceyi misafir odasında geçirdi
Geceyi misafir odasında geçirdi HDP’li 9 milletvekili ve Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ ile tutuklanan Selahattin Demirtaş’ın dün gece konulduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde geceyi misafir odasında tek başına geçirdiği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
AK Parti kulisleri bu iddiayı konuşuyor
AK Parti kulisleri bu iddiayı konuşuyor AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, teşkilatlarla ilgili yetkisinin MKYK tarafından geri alınmasının ardından yaptığı dünkü kısa grup konuşması siyasi kulisleri hareketlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den sert sözler: Ne idüğü belirsiz adamın...
Bahçeli'den sert sözler: Ne idüğü belirsiz adamın... Başkanlık Divanı toplantısında muhalif hareketleri yakından izlediklerini belirten Bahçeli, ‘MHP’nin karıştırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Ne idüğü belirsiz adamın sözleriyle görevimi bırakmam’ dedi.
29.09.2021 Gündem
Seçim hükümetine veda
Seçim hükümetine veda Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin 1 Kasım seçimlerinden yüzde 49...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten sert mesajlar!
Hükümetten sert mesajlar! AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay açıklama yaptı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem
Cem Uzan'dan sonra Demirtaş senaryosu uygulanıyor
Cem Uzan'dan sonra Demirtaş senaryosu uygulanıyor Başbakan Davutoğlu, "2002'de Cem Uzan, 2007'de Erkan Mumcu, 2011'de Kılıçdaroğlu ve şimdi de Demirtaş senaryosu uygulanıyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay, düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Dört eski bakandan Zafer Çağlayan, Muammer Güler ve Erdoğan Bayraktar'ın tekrar aday olma isteklerini Başbakan'a ilettikleri iddialarını değerlendirmesi istenen Atalay, "Adaylık istekleri ile ilgili bir bilgim yok. Bir şey duymadım" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ak Parti Myk Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ak parti myk toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.