Air Canada

Air Canada

Son dakika Air Canada haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Air Canada ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Air Canada haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Air Canada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan air canada gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 air canada haberi bulunmuştur. Tüm air canada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri  onayladı
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri onayladı Kanada, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarında yapılan değişiklikleri onayladığını açıkladı.
17.12.2020 Dünya
Kanada'da koronavirüsten ilk ölüm
Kanada'da koronavirüsten ilk ölüm Kanada'nın British Columbia eyaletinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile enfekte olan bir kişinin öldüğü, bunun virüs nedeniyle ülkedeki ilk ölüm olduğu bildirildi.
9.03.2020 Dünya
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar?
Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Belirtileri nelerdir? Kişisel önlem alma yollar? Wuhan Koronavirüs, diğer adıyla Vuhan Zatürresi Çin’in Wuhan kentinde çıktı ve birçok ülkeye yayıldı. Virüs çevre ülkelerin dışında ABD, Kanada, Avustralya, Almanya, Fransa gibi binlerce kilometre uzaklıktaki ülkelere de yayılıyor. Sağlık afetine dönüşen Wuhan Koronavirüs salgını nedeniyle toplam 17 kişi öldü. 170 kişiye ise Koronavirüs salgını teşhisi konuldu. Wuhan Koronavirüs salgını nedir? Kaç kişi öldü? Kişisel olarak nasıl önlem alınır? Koronavirüsten nasıl konulur?
31.01.2020 Gündem
Corona virüs için dünya alarmda! Tek tek iptal ediliyor
Corona virüs için dünya alarmda! Tek tek iptal ediliyor Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip corona virüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle çeşitli hava yolu şirketleri Çin'e yapılacak uçuşları askıya aldı.
30.01.2020 Dünya
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor...
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor... İş dünyası koronavirüsteki gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Sürecin uzaması durumunda başta cep telefonları olmak üzere pek çok sektörün etkilenmesi bekleniyor. Ülkedeki fuarlar askıya alınırken, turizmde de iptaller sürüyor
30.01.2020 Ekonomi
Kanada'dan coronavirüs önlemi! Tüm uçuşlar iptal edildi
Kanada'dan coronavirüs önlemi! Tüm uçuşlar iptal edildi Çin’de başlayarak yayılan coronavirüs salgını nedeniyle uçak seferlerini iptal eden havayolu şirketlerine Kanada Havayolları Air Canada da katıldı.
29.01.2020 Dünya
Uçuşlarda yeni dönem! O uygulama kaldırılıyor...
Uçuşlarda yeni dönem! O uygulama kaldırılıyor... Air Canada havayolu şirketi, iki cinsiyete işaret ettiği için yolcularına artık “bayanlar ve baylar” şeklinde hitap etmeme kararı aldı.
16.10.2019 Dünya
Uyuyakalan kadın uçakta unutuldu!
Uyuyakalan kadın uçakta unutuldu! Kanada'da, Air Canada şirketinin uçuşunda uyuyakalan bir kadın, unutulduğunu ve kendisini birkaç saat sonra park halindeki karanlık uçakta bulduğunu söyledi.
24.06.2019 Dünya
Tarihin en büyük kazası yaşanıyordu!
Tarihin en büyük kazası yaşanıyordu! Air Canada uçağı az kalsın, pist yerine, kalkış için sıraya girmiş olan dört uçağın bulunduğu taksi yoluna iniş yapıyordu.
13.07.2017 Dünya
Faciadan 'kıl payı' dönüldü!
Faciadan 'kıl payı' dönüldü! San Francisco Havalimanı’nda tarihin en büyük faciası ‘kıl payı’ atlatıldı. Hava trafik kontrol memurları, 5 uçağın çarpışmasını önledi.
13.07.2017 Dünya
Chicago Bulls büyük avantaj yakaladı!
Chicago Bulls büyük avantaj yakaladı! NBA play-off'ları ilk turunda Boston Celtics'i 111-97 yenen Chicago Bulls, deplasmanda oynadığı iki maçı da kazanarak seride 2-0 üstünlük sağladı
19.04.2017 NBA
Russell Westbrook tarihe geçti
Russell Westbrook tarihe geçti Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Oklahoma City Thunder'ın yıldızı Russell Westbrook, sezonu "triple-double" ortalamasıyla kapatmayı garantileyen organizasyon tarihindeki ikinci oyuncu oldu.
8.04.2017 NBA
Ersan İlyasovalı Hawks kaybetti
Ersan İlyasovalı Hawks kaybetti Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Miami Heat, milli basketbolcu Ersan İlyasova'nın yeni takımı Atlanta Hawks'ı 108-90 yendi.
25.02.2017 NBA
İstanbul'da kar yağışı nedeniyle uçuşlar iptal edildi! İşte iptal edilen uçuşlar
İstanbul'da kar yağışı nedeniyle uçuşlar iptal edildi! İşte iptal edilen uçuşlar İstanbul kar yağışına tekrar teslim oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hafta başından itibaren yaptığı analizler bu sabah etkisini gösterdi. İstanbul'da sabah 06:00 itibariyle kar yağışı başladı. Olumsuz hava koşullarından dolayı Atatürk Havalimanın'da yüzlerce uçuş iptal edildi. İstanbul'da iptal edilen geliş ve gidiş seferlerinin tam listesini sizler için derledik. İşte İstanbul'da kar yağışı sebebiyle iptal edilen uçuşlar...
29.09.2021 Gündem
10 yaşındaki çocuk yolcu uçakta öldü
10 yaşındaki çocuk yolcu uçakta öldü Kanada havayolları şirketi Air Canada'nın Toronto-Londra seferini yapan yolcu uçağında, 10 yaşındaki kız çocuğunun öldüğü bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Fransa'da 'güvenlik' skandalı
Fransa'da 'güvenlik' skandalı Fransa'nın başkenti Paris'teki Charle de Gaulle Havalimanı'nda 3 Haziran'da geçiş yapan 17 yolcunun güvenlik kontrolünden geçmeden uçağa bindiği ortaya çıktı. Kanada'nın Toronto kentine giden uçağa binen yolcuların, Toronto'ya indikten sonra kontrolden geçtikleri belirtildi.
8.06.2016 Dünya
NBA'de ilk finalist Cleveland Cavaliers
NBA'de ilk finalist Cleveland Cavaliers Cleveland Cavaliers, deplasmanda Toronto Raptors'ı mağlup etti ve finale yükseldi
28.05.2016 NBA
Toronto Raptors geri döndü
Toronto Raptors geri döndü Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Cleveland Cavaliers'ı 105-99 yenen Toronto Raptors, Doğu Konferansı final serisinde durumu 2-2 yaptı.
24.05.2016 Basketbol
Curry yok, Thompson var!
Curry yok, Thompson var! Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'ları ilk turunda Houston Rockets'ı 115-106 yenen Golden State Warriors, seride durumu 2-0 yaptı.
19.04.2016 Basketbol
Thunder 8'de 8 yaptı!
Thunder 8'de 8 yaptı! NBA'de Oklahoma City Thunder, deplasmanda Toronto Raptors’ı 119-100 yendi.
29.03.2016 NBA
Havada tehlike: 20 yaralı!
Havada tehlike: 20 yaralı! Kanada Havayolları Air Canada’nın Şanghay-Toronto seferini yapan Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağında türbülans nedeniyle 20 yolcu yaralandı...
31.12.2015 Dünya
Kanada uçağı türbülansa girdi: 21 yaralı
Kanada uçağı türbülansa girdi: 21 yaralı Şanghay-Toronto seferini yapan Kanada Havayolları uçağının türbülansa girmesi sonucu üçü çocuk 21 yolcu yaralandı.
31.12.2015 Dünya
Yıldızlar sahne alıyor
Yıldızlar sahne alıyor Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2015-16 sezonu, 28 Ekim Çarşamba günü sabaha karşı oynanacak Atlanta Hawks-Detroit Pistons, Chicago Bulls-Cleveland Cavaliers ve Golden State Warriors-New Orleans Pelicans maçlarıyla başlıyor.
26.10.2015 Basketbol
Hamile kadın uçakta doğum yaptı
Hamile kadın uçakta doğum yaptı Kanada Havayolları'na ait uçağın hamile yolcusu, uçak Pasifik okyanusu üzerindeyken doğum yaptı. Bölgede acil iniş yapacak bir havaalanı olmayınca uçak rotasına devam etti.
12.05.2015 Yaşam
Uçakta seks başına iş açtı
Uçakta seks başına iş açtı Air Canada uçağında üzerine ceket örtüp yanında oturan adamla sevişmeye başlayan genç kadın, üç ayrı suçtan yargılanacak!
11.05.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Air Canada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki air canada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.