Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

Son dakika Ahu Tuğba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahu Tuğba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahu Tuğba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahu Tuğba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahu tuğba gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 ahu tuğba haberi bulunmuştur. Tüm ahu tuğba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda Yeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, kızı ile ABD’ye yerleşmişti. Sanatçının trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.
26.04.2024 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Ahu Tuğba ile olan aşkıyla hafızalara kazındı! Meriç Erkan bambaşka bir hayatı seçti, geçmiş itirafları olay oldu
Ahu Tuğba ile olan aşkıyla hafızalara kazındı! Meriç Erkan bambaşka bir hayatı seçti, geçmiş itirafları olay oldu Ahu Tuğba'nın unutulmaz aşkı olarak bilinen Meriç Erkan, bir döneme damga vuran isimlerin arasındaydı. İlginç dansları ve katıldığı izdivaç programlarıyla adından söz ettiren Erkan, yaşam tarzını ve adını değiştirdi. Cüppe ve sarıklı haliyle gündem olan Mahmut Erkan, Katarsis programında bilinmeyenleri anlattı. Erkan, "Ben bir yalancıydım, öyle ölmek istemedim" itirafında bulundu.
30.06.2022 Magazin
Ahu Tuğba havuzdan paylaştı! 'Yıllara meydan okuyorsun'
Ahu Tuğba havuzdan paylaştı! 'Yıllara meydan okuyorsun' 80'li ve 90'lı yıllara damga vuran Ahu Tuğba, herkes kar pozu verirken havuzdan paylaşım yaptı. 66 yaşındaki usta oyuncuya "Yıllara meydan okuyorsun" yorumları yapıldı.
14.03.2022 Magazin
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı' Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.
12.02.2022 Magazin
Ahu Tuğba'dan bomba Meriç Erkan itirafı! "Allah yoluna girdiyse..."
Ahu Tuğba'dan bomba Meriç Erkan itirafı! "Allah yoluna girdiyse..." Meriç Erkan'ın maneviyata yönelmesi, son görüntüsü ve açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan hakkında Yeşilçam'ın yıldız oyuncusundan bomba bir itiraf geldi. Meriç Erkan'ın son görüntüsünü gören Ahu Tuğba "Aşk yaşamadık, TV formatıydı" dedi.
11.02.2022 Magazin
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı...
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı... Oyuncu Ahu Tuğba ile yaptığı programla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdiğini açıkladı: “İsmim artık Mahmut.”
10.02.2022 Magazin
Meriç Erkan son hali ile şaşırttı!
Meriç Erkan son hali ile şaşırttı! Oyuncu Ahu Tuğba ile yaptığı programla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdiğini açıkladı...
10.02.2022 Magazin
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli?
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali sonrası hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bir döneme damgasını vuran Ahu Tuğba’nın da eski sevgilisi Meriç Erkan ismini değiştirdi, sakallı ve sarıklı imajıyla sosyal medyaya damga vurdu. Peki, Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali ve yeni adı…
10.02.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı Sisi lakaplı Seyhan Soylu'dan bomba bir itiraf geldi! İzzet Yıldızhan için "Eskiden aşk yaşadık" itirafında bulundu. Seyhan Soylu, yayına Ahu Tuğba'yı bağladı. Ahu Tuğba yaşanılan bu aşkla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
18.01.2022 Magazin
Ahu Tuğba kızının lüks otomobilini çöpe attı!
Ahu Tuğba kızının lüks otomobilini çöpe attı! Yeşilçam'ın güzel oyuncularından Ahu Tuğba sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ahu Tuğba son olarak kızı Anjelik'in otomobilini çöpe attığı anları paylaştı.
16.07.2021 Magazin
Amerika'da 'açım' de, komşun su vermez!
Amerika'da 'açım' de, komşun su vermez! Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Ahu Tuğba, uzun süredir Amerika'nın Miami kentinde yaşıyor. Corona virüs salgınının olduğu şu günlerde yaşadıklarını anlatan Tuğba, çarpıcı açıklamalar yaptı.
5.04.2020 Magazin
Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen itiraf: Boynuzlandım!
Ahu Tuğba'dan yıllar sonra gelen itiraf: Boynuzlandım! Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Ahu Tuğba yıllar sonra ilk kez bir programa katıldı.
2.10.2019 Magazin
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...'
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...' 2017 yılında katıldığı moda yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz değişimini sosyal medyadan duyurarak adının artık 'Doruk' olduğunu söylemişti...
22.09.2019 Magazin
Usta senarist Deniz Yayın vefat etti
Usta senarist Deniz Yayın vefat etti Ses sanatçısı Onur Akay, senarist ve sinema araştırmacısı Deniz Yayın’ın vefat ettiğini duyurdu
15.09.2018 Magazin
Ahu Tuğba 'Adnan Oktar'lı fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu
Ahu Tuğba 'Adnan Oktar'lı fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu Oyuncu Ahu Tuğba'nın Oktar'la bir fotoğrafı dikkat çekerken, Tuğba, yıllar sonra o fotoğrafın hikayesini ses sanatçısı Onur Akay’a anlattı...
20.07.2018 Magazin
Yorgun Ahu
Yorgun Ahu YEŞİLÇAM’IN ünlü oyuncusu Ahu Tuğba, Bodrum tatiline devam ediyor.
29.06.2018 Magazin
'Kocalarım arkadaşlarımı hamile bıraktı!'
'Kocalarım arkadaşlarımı hamile bıraktı!' Verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili itiraflara bulunan Ahu Tuğba, "Evlendiğim kişilerden arkadaşlarımı ve evde çalışan personelleri hamile bırakanlar oldu" dedi
19.05.2018 Magazin
Mezuniyet sevinci
Mezuniyet sevinci Oyuncu Ahu Tuğba’nın Amerika’nın Florida şehrinde yaşayan kızı Anjelik Calvin önceki Everglades University’den mezun oldu.
24.04.2018 Magazin
Ahu Tuğba'nın şoke eden değişimi!
Ahu Tuğba'nın şoke eden değişimi! Bir döneme damga vuran isimlerden Ahu Tuğba, aşırı zayıf haliyle görenleri şaşırtıyor. Ünlü oyuncuyu görenler, "Sağlık problemi mi var?" sorusunu sormadan edemiyor.
10.02.2018 Magazin
Ahu Tuğba'nın kızı ile Broody Jenner yan yana!
Ahu Tuğba'nın kızı ile Broody Jenner yan yana! Ahu Tuğba'nın ABD'de okuyan kızı Anjelik Calvin, önceki akşam Miami'de katıldığı bir partide Kim Kardashian'ın üvey kardeşi Broody Jenner ile bir araya geldi.
25.10.2017 Magazin
Ahu Tuğba’nın efsane aşkından bomba itiraf!
Ahu Tuğba’nın efsane aşkından bomba itiraf! ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un sunuculuğunu üstlendiği “Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan'dan şaşırtıcı iddialar.
24.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahu Tuğba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahu tuğba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.