Ahmet Taner Kışlalı

Ahmet Taner Kışlalı

Son dakika ahmet taner kışlalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet taner kışlalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet taner kışlalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Taner Kışlalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet taner kışlalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 ahmet taner kışlalı haberi bulunmuştur. Tüm ahmet taner kışlalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir? Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023 Gündem
Avcılar'da pazara bırakılan araçlara çekici operasyonu! Piyango kime çıkacak belli değil
Avcılar'da pazara bırakılan araçlara çekici operasyonu! Piyango kime çıkacak belli değil Avcılar'da semt pazarının kurulduğu caddeye park edilen kamyonet ve otomobil nedeniyle pazarcılar uzun süre tezgah açamadı. Esnaf, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından tezgah açabildi. Pazarcı Yusuf Danış, "Piyango hangi pazarcı arkadaşımıza çıkacak belli değil. Yine 2-3 araba bırakılmış. Mağdur oluyoruz. Saat 05.00, 05.30 gibi geliyoruz. Bırakılan arabalar nedeniyle tezgah açamıyoruz" dedi.
19.10.2023 Yaşam
Gece kulübünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Gece kulübünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var Bursa’da gece kulübünde çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
7.09.2023 Yaşam
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı Avcılar'da beton parçasının kopması sonucu bir kadının ölümüne neden olan 37 yıllık binanın tahliyesi için tanınan süre tamamlanırken, bölge idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı aldı.
10.05.2023 Yaşam
Avcılar'da öldüren binada boruların geçmesi için kirişlerin kırıldığı ortaya çıktı
Avcılar'da öldüren binada boruların geçmesi için kirişlerin kırıldığı ortaya çıktı Avcılar'da beton parçasının düşerek bir kadının ölümüne neden olduğu 37 yıllık binanın tahliye edilmesine karar verildi. Binanın bodrum katında yapılan incelemede kolonlardaki demirlerin korozyona uğradığı, bazı kirişlerin delinerek boru geçirildiği belirlendi. Tahliye nedeniyle bina sakinleri arasında tartışma çıktı.
25.04.2023 Yaşam
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim'
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim' Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kimlik kontrolünde ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, çocukları Yağmur (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Başkentte iş adamı, öğretim üyesini öldürdü
Başkentte iş adamı, öğretim üyesini öldürdü Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir restoranda çıkan tartışmada iş adamı P.A., belinden çıkardığı tabancasıyla ateş ederek öğretim üyesi G.Ç.’yi öldürdü.
25.12.2022 Yaşam
Zonguldak’ta dere taştı; caddeleri su bastı
Zonguldak’ta dere taştı; caddeleri su bastı Zonguldak’ta kısa süren kuvvetli yağışta Acılık Deresi taştı. Çaydamar Mahallesi’ndeki yediemin otoparkındaki 1 TIR ve 1 otomobil dereye devrildi, caddeler suyla doldu.
26.06.2022 Yaşam
Avcılar'da çocuk salıncakta sıkıştı
Avcılar'da çocuk salıncakta sıkıştı Avcılar'da 3 yaşındaki çocuk annesiyle gittiği parkta oturduğu salıncakta sıkıştı. Mahsur kalan çocuk, itfaiye ekibinin müdahalesiyle kurtarılarak alkışlar arasında salıncaktan çıkarıldı.
6.06.2022 Yaşam
Avcılar'da pazarda buldozer reyonu
Avcılar'da pazarda buldozer reyonu Avcılar Merkez Mahallesi'nde kurulan semt pazarında tezgah açan kadınlar, satacakları ürünleri sergilemek için çalışmaları bir günlüğüne durdurulan buldozeri vitrin olarak kullandı.
14.04.2022 Yaşam
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022 Gündem
Uğur Mumcu'nun ölümünün 29. yılı! Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!
Uğur Mumcu'nun ölümünün 29. yılı! Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi! Türk basınının duayen ismi, cesur gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 29. yılında anılıyor. Ankara'da 24 Ocak 1993'te, evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, Atatürk ilkelerini ve Türkiye’nin bağımsızlığını tutkuyla savunmuş, teröre karşı kaleminin gücüyle mücadele etmişti. Peki, Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!
24.01.2022 Gündem
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir?
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir? Aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban giden Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor. Uğur Mumcu, yaşasaydı bugün 79 yaşında olacaktı. Peki, Uğur Mumcu ne zaman doğdu? Uğur Mumcu kimdir? Uğur Mumcu neden öldü? İşte Uğur Mumcu'nun hayatı hakkında merak edilenler...
22.08.2021 Gündem
İstanbul'da pazarda ilginç anlar! 'En fazla alışveriş yapana otomobil hediye'
İstanbul'da pazarda ilginç anlar! 'En fazla alışveriş yapana otomobil hediye' İstanbul Avcılar'da semt pazarı kurulacağını unutan sürücünün park ettiği otomobili gören esnaf, sahibine ulaşamayınca aracı yolun ortasına taşıdı. Pazarın ortasında park edilen otomobil, zabıtanın devreye girerek yaptığı araştırmadan sonra sahibine ulaşılması ardından çadır direkleri yerlerinden oynatılarak pazar alanından çıkartıldı.
1.07.2021 Yaşam
Ankara'da söylemesi zor olan bulvarın ismi değiştirildi
Ankara'da söylemesi zor olan bulvarın ismi değiştirildi Ankara'da vatandaşlar tarafından zor söylenen 'Bangabandhu Şeyh Muciburrahman Bulvarı'nın ismi, 'Bangabandhu Bulvarı' olarak değiştirildi.
17.12.2020 Yaşam
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı!
Selam Tevhid Kumpası davasında ceza yağdı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Selam Tevhid kumpasına ilişkin elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürlerinin aralarında bulunduğu 77 sanıkla ilgili mahkeme heyeti kararını açıkladı.
16.12.2020 Gündem
İstanbul'da Formula 1 nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da Formula 1 nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da düzenlenecek Formula 1 yarışlarının tanıtımı ve tanıtım filmi çekimleri için 9-10 ve 11 Kasım tarihlerinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.
8.11.2020 Gündem
4 belediye 110 memur alımı yapacak! Belediye memur alımı şartları nelerdir?
4 belediye 110 memur alımı yapacak! Belediye memur alımı şartları nelerdir? 4 ilçe belediyesi 110 memur alımı yapacak. Kocaeli Gebze Belediyesi 45, İstanbul Eyüpsultan Belediyesi 25, Bursa Yıldırım Belediyesi 30, Antalya Gazipaşa Belediyesi de 10 memur olmak üzere toplam 110 memur alımı yapacak.
9.07.2020 Personel Alımı
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı!
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı! 25 Kasım İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi listesine göre, 25 Kasım 2019 Pazartesi İstanbul’un birçok ilçesindeki sem ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
25.11.2019 Yaşam
Üniversite öğrencisi kızların eğlencesi kötü bitti
Üniversite öğrencisi kızların eğlencesi kötü bitti Bursa'da kontrolden çıkan otomobil orta refüje çıktıktan sonra ağaca çarparak durabildi. Kazada otomobilde bulunan 2 üniversite öğrencisi kız yaralandı.
6.08.2019 Yaşam
İzmit'te otobüs devrildi: 7 yaralı
İzmit'te otobüs devrildi: 7 yaralı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, belediye otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.
22.05.2019 Gündem
Kemal Batmaz'ın dosyası Ankara'ya gönderildi
Kemal Batmaz'ın dosyası Ankara'ya gönderildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu belirlenen örgütün "sivil imamı" Kemal Batmaz ve eşinin de aralarında olduğu 5 sanığın yargılandığı davada, Kemal Batmaz'ın dosyasının tefrik edilerek Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki "Akıncı Üssü davası" dosyası ile birleştirilmesine karar verildi.
30.04.2019 Gündem
Muharrem İnce sahneden indirilen kişiyi arayıp özür diledi
Muharrem İnce sahneden indirilen kişiyi arayıp özür diledi Dün İzmir mitinginde sahneye çıkarak Muharrem İnce ile selfie yapmaya çalışan kişi korumaların sert müdahalesiyle karşılaşmıştı. Selfie'nin ardından korumalar tarafından sahneden itilerek uzaklaştırılan vatandaş için Muharrem İnce bir telefon görüşmesi yaptı. CHP'nin cumhurbaşkanı adayı bugün Balıkesir'de vatandaşlara seslendi. İnce, " "Öğretmenler, 24 Kasım'da hepinize bir maaş ikramiye vereceğiz. Öğretmenlere 3600 ek gösterge vereceğiz. Ek ders ücretlerini vergiden muaf tutacağız." dedi. İşte bütün detaylar...
28.05.2018 Siyaset
Son dakika: ADD'nin 27 Mayıs tweeti hakkında soruşturma başlatıldı
Son dakika: ADD'nin 27 Mayıs tweeti hakkında soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Atatürk Düşünce Derneği'nin 27 Mayıs paylaşımı hakkında darbeyi övdükleri gerekçesiyle soruşturma başlattı. Akşam saatlerinde ADD'den açıklama geldi.
28.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Taner Kışlalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet taner kışlalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.