Ahmet Akça

Ahmet Akça

Son dakika Ahmet Akça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Akça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Akça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Akça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet akça gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 ahmet akça haberi bulunmuştur. Tüm ahmet akça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargıda yeni atamalar belli oldu
Yargıda yeni atamalar belli oldu Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ise İstanbul Anadolu Başsavcılığına atandı.
18.01.2024 Gündem
HSK kararnamesiyle yeni başsavcılar belli oldu
HSK kararnamesiyle yeni başsavcılar belli oldu Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, İstanbul Anadolu Başsavcısı oldu.
18.01.2024 Gündem
Yargıtay üyeliğine atama kararları Resmi Gazete'de
Yargıtay üyeliğine atama kararları Resmi Gazete'de Hakimler ve Savcılar Kurulu'nca (HSK), Yargıtay üyeliğine seçilen 4 yeni isim Resmi Gazete'de yayımlandı.
18.01.2024 Gündem
Yargıtay üyeliğine atama kararları Resmi Gazete'de
Yargıtay üyeliğine atama kararları Resmi Gazete'de Hakimler ve Savcılar Kurulu'nca (HSK), Yargıtay üyeliğine seçilen 4 yeni isim Resmi Gazete'de yayımlandı.
17.01.2024 Gündem
Primlere yeni düzenleme! SSK-Bağ-Kurluları kapsıyor, Bakan Bilgin açıkladı
Primlere yeni düzenleme! SSK-Bağ-Kurluları kapsıyor, Bakan Bilgin açıkladı Emeklilik prim gün sayılarıyla ilgili yeni gelişme. SSK ve Bağ-Kurlu yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, SSK ve Bağ-Kurlular arasında emeklilik için prim ödeme gün sayısı açısından farklılıklar olduğuna dikkat çekerek, "Bu konuda bir çalışma yapıyoruz" dedi. İşte haberin detayları...
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Bakan Gül'den, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Akça'ya ziyaret
Bakan Gül'den, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Akça'ya ziyaret Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ahmet Akça'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
18.01.2021 Siyaset
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı
HSK kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK), 324 adli yargı ile 61 idari yargı hakim ve savcılarının görev değişikliğine dair kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.12.2020 Gündem
Ahmet Akça kimdir? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ankara Batı Cumhuriyet eski başsavcısı Ahmet Akça kaç yaşında, nereli, evli mi?
Ahmet Akça kimdir? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ankara Batı Cumhuriyet eski başsavcısı Ahmet Akça kaç yaşında, nereli, evli mi? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça atandı. Akça’dan boşalan Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Gökhan Karaköse getirildi. Ahmet Akça kimdir?
24.12.2020 Gündem
İstanbul ve Ankara'nın yeni başsavcıları belli oldu
İstanbul ve Ankara'nın yeni başsavcıları belli oldu HSK kararnamesiyle, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Ahmet Akça, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına Şaban Yılmaz getirildi.
24.12.2020 Gündem
MEB harekete geçti! Yüzde 30 indirim ve...
MEB harekete geçti! Yüzde 30 indirim ve... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Yüz binlerce kişinin beklediği haber geldi. MEB'yakın takibi sonucu yüzde 30 indirim geliyor. Yüz yüze eğitimin ertelenmesi nedeniyle velilerde özel okul ücretlerinde büyük indirim beklentisi oluştu. Özel okul dernekleri yüzde 5 ile yüzde 30 oranında indirim telaffuz ederken, veliler en az yüzde 50 olmasını istiyorlar.Milli Eğitim Bakanlığı ise denetimleri sıklaştırıyor.
24.08.2020 Eğitim
Özel okullarda indirim yapılacak mı? Özel okul ücretleri ile ilgili gelişme! MEB uyarmıştı!
Özel okullarda indirim yapılacak mı? Özel okul ücretleri ile ilgili gelişme! MEB uyarmıştı! MEB'in okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime başlaması ile ilgili kararını açıklamasının ardından isteyen özel okulların yüz yüze eğitime başlayabileceği ifade edilmişti. Ancak özel okullarda da yüz yüze eğitimin ertelenmesi nedeniyle velilerde özel okul ücretlerinde büyük indirim beklentisi oluştu. Peki, Özel okullarda indirim yapılacak mı? Özel okul ücretleri ile ilgili gelişme!
23.08.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Ve belli oldu...
Okullar ne zaman açılacak? Ve belli oldu... Okulların ne zaman açılacağı merak konusuydu. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu da uygun görürse ve bu iyileşme sürerse okulları 1 Haziran’dan itibaren açacakları mesajını vermişti. Haziranın ilk haftası, lise ve üniversite sınavına girecek olan 8 ve 12’nci sınıflar ile bağımsız anaokulu ve kreşler açılışa hazırlanıyor. Haziranın ikinci yarısında ise tüm kademelere ‘telafi eğitimi’ için okullar açılacak.
16.05.2020 Eğitim
Özel okullar da "telafi eğitimleri" yapacak
Özel okullar da "telafi eğitimleri" yapacak Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, "Uzaktan eğitim döneminde verilmiş olan konuların tamamını programa ilave ederek yaz döneminde de olsa öğrencilerimiz için telafi edeceğiz. Bu nedenle hiçbir öğrencinin hak kaybı olmayacaktır." dedi.
24.03.2020 Eğitim
Ümraniye'de yangın paniği
Ümraniye'de yangın paniği İstanbul Ümraniye'de 6 katlı bir binanın birinci katında katında yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle üst katta oturanlar mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalanları merdivenle kurtardı.
27.11.2019 Gündem
'GSM operatörleri için yeni mevzuat düzenlemesi hayata geçirilecek'
'GSM operatörleri için yeni mevzuat düzenlemesi hayata geçirilecek' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Yakın zamanda operatörlerin yüksek maliyet ve özellikle şehir içindeki altyapı çalışmalarında yaşadıkları sorunları ortadan kaldıracak bir mevzuat düzenlemesini hayata geçirecek adımlar atmayı planlıyoruz" dedi.
18.10.2019 Ekonomi
Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım!
Yerli otomobille ilgili flaş paylaşım! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu "Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla TOGG Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Yıl sonunda halkımızın beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik" dedi.
5.08.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! İstanbul'da düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçen ay itibarıyla ihracatımız geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 5,4 artarak 15 milyar 273 milyon dolara ulaştı. İhracatımızın ithalatımızı karşılama oranı yüzde 84,4’e ulaştı." dedi.
3.05.2019 Gündem
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı Turkcell, şirketin Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun, 15 Mart tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.
15.03.2019 Ekonomi
Emine Erdoğan: Teknolojiyi tasarlayan ve üreten olmak en büyük hedefimiz
Emine Erdoğan: Teknolojiyi tasarlayan ve üreten olmak en büyük hedefimiz Emine Erdoğan, "Geleceği yazmaya niyetli genç kızlarımızı ve kadınlarımızı, insanı kendine esir eden değil, insana hizmet eden teknoloji dünyasına davet ediyorum." dedi.
27.11.2018 Gündem
Akıllı şehirde dev ortaklık
Akıllı şehirde dev ortaklık Turkcell ve Çinli Huawei, Türkiye’ye 5G teknolojisine dayalı akıllı şehirler kazandırmak için ortak çalışmalara başlayacak. Çin’de imzalanan iş birliği töreninde konuşan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Akça, “Bu imzalar Turkcell’in 5G’de öncü rol üstlenmesi adına son derece önemli. Ülkemize yeni teknolojiler kazandıracağız” dedi
23.10.2018 Ekonomi
3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle, 3 bin 19'u adli, 301'i idari yargıda görevli 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
26.07.2018 Gündem
FETÖ'nün Adli Tıp yapılanması davasında karar
FETÖ'nün Adli Tıp yapılanması davasında karar FETÖ'nün Adli Tıp Kurumu yapılanmasına yönelik 50 sanıklı davada, 36 sanık 2 yıl ila 8 yıl 9 ay arasında değişen hapis cezasına çarptırıldı.
28.06.2018 Gündem
Turkcell’den Türkiye’nin verisine 2 milyar lira
Turkcell’den Türkiye’nin verisine 2 milyar lira Turkcell, Gebze’den sonra İzmir’de de veri merkezi açtı. 2 yıl içinde Ankara ve Çorlu’da da yeni yatırım yapacaklarını söyleyen Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, “Bu merkezlerimiz de faaliyete girdiğinde yeni nesil veri merkezlerine yaptığımız yatırım miktarı 2 milyar liraya ulaşacak” dedi
22.06.2018 Ekonomi
Yerli otoda şirketin adı belli oldu
Yerli otoda şirketin adı belli oldu “Yerli Otomobil” projesinde tarihi bir adım atıldı. Kuruluş ve ortaklık sözleşmeleri imzalanan şirketin adı “Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş.” oldu. Projenin başına dünyanın en başarılı Türk yöneticilerinden Mehmet Gürcan Karakaş getirildi.
3.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Akça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet akça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.