Ağaoğlu Şirketler Grubu

Ağaoğlu Şirketler Grubu

Son dakika Ağaoğlu Şirketler Grubu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ağaoğlu Şirketler Grubu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağaoğlu Şirketler Grubu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağaoğlu şirketler grubu gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 ağaoğlu şirketler grubu haberi bulunmuştur. Tüm ağaoğlu şirketler grubu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağustos 2023’te halka açılan şirketten yeni adım
Ağustos 2023’te halka açılan şirketten yeni adım Ağustos 2023’te halka açılan Tatlıpınar Enerji, Ağaoğlu Yenilenebilir Enerji Yatırım Holding A.Ş.’nin, tüm yönetim imtiyazlı hisseleri de dâhil olmak üzere yüzde 30’luk hisse devrine ilişkin sözleşme imzaladı.
26.12.2023 Ekonomi
Tatlıpınar (TATEN) Enerji ne zaman işlem görecek? Tatlıpınar Enerji hisse kaç lot verdi? TATEN halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi…
Tatlıpınar (TATEN) Enerji ne zaman işlem görecek? Tatlıpınar Enerji hisse kaç lot verdi? TATEN halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi… Tatlıpınar Enerji borsada ne zaman işlem görecek, Tatlıpınar Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı? TATEN borsa işlem tarihi yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan Tatlıpınar Enerji talep toplama işlemleri 10-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirildi. Tatlıpınar Enerji halka arz sonuçları belli olunca Tatlıpınar Enerji (TATEN) borsa işlem tarihi de gündeme geldi. Tatlıpınar Enerji'nin halka arz büyüklüğü 1,58 milyar lira oldu. Tatlıpınar Enerji paylarının mevcut halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 22,50 TL olarak açıklandı ve belirlenen halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü 1.579.500.000 TL olarak gerçekleşti. Peki, Tatlıpınar Enerji ne zaman işlem görecek,  Tatlıpınar Enerji hisse kaç lot verdi? Tatlıpınar hisse borsa işlem tarihi…
15.08.2023 Ekonomi
Tatlıpınar Enerji halka arz oluyor
Tatlıpınar Enerji halka arz oluyor Ağaoğlu Şirketler Grubu’na bağlı Tatlıpınar Enerji, SPK’dan aldığı halka arz izninin ardından Borsa İstanbul’un yeni üyesi olmaya hazırlanıyor.
7.08.2023 Ekonomi
Burak Kutluğ: Enerjide halka açılma kararı aldık
Burak Kutluğ: Enerjide halka açılma kararı aldık Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun bir süredir sürdürdüğü kurumsallaşma çalışmalarında çok önemli bir mesafeyi geride bıraktıklarını söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, “Bugün itibarıyla artık bir üst seviyeye geçtik ve enerjide halka açılma kararı aldık” dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, kalp krizi mi geçirdi?
Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, kalp krizi mi geçirdi? İş insanı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldı. Peki, Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Ali Ağaoğlu kimdir, kaç yaşında, kalp krizi mi geçirdi?
29.06.2022 Gündem
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Son dakika... İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu'nun, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
29.06.2022 Ekonomi
Ali Ağaoğlu’na fare şoku! Başına gelenler 'Yok artık' dedirtti...
Ali Ağaoğlu’na fare şoku! Başına gelenler 'Yok artık' dedirtti... Yoğun iş maratonuna iki günlük kısa bir ara verip Bodrum'a giden Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun başına gelenler 'Yok artık' dedirtti...
20.07.2020 Magazin
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi
Ali Ağaoğlu ve Petek Ertüre oğulları için bir araya geldi Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu’nun 2013’te Petek Ertüre’den Ali Ege adında bir oğlu olmuştu.
27.05.2019 Magazin
Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18
Ali Ağaoğlu: Ruh yaşım 18 Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 65'inci yaşına çiftle kutlamayla girdi
5.03.2019 Magazin
Hüseyin Ağaoğlu'nun Boğaz turu
Hüseyin Ağaoğlu'nun Boğaz turu Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere takıldı. İş adamının teknesinde bulunan kadının genç şarkıcı Elif Akbaş olduğu ortaya çıktı.
24.10.2018 Magazin
Çürüklerin ayıklanacağı bir dönem yaşayacağız
Çürüklerin ayıklanacağı bir dönem yaşayacağız Konkordato ilan edeceği iddia edilen Ağaoğlu, “Toplam borcum varlığımın yüzde 10’u bile değil. Gerekirse varlık satar, kapatırım” dedi. Dünyanın ve Türkiye’nin güllük gülistanlık olmadığını söyleyen Ağaoğlu, çürük elmaların eleneceği bir dönemin yaşanacağını söyledi.
7.08.2018 Ekonomi
Ağa’ya gelin geldi
Ağa’ya gelin geldi Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve eşi Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, doktor Muzaffer Ergöz ve eşi Gülser Ergöz’ün kızları Burçin Ergöz ile önceki gün Beşiktaş’ta bulunan Four Seasons The Bosphorus Hotel’de muhteşem bir nikah töreniyle evlendi.
15.07.2018 Magazin
Ali Ağaoğlu'nun evine giden bunu mutlaka yapıyor
Ali Ağaoğlu'nun evine giden bunu mutlaka yapıyor Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun boğaza nazır evini ziyaret eden edene. Ağaoğlu'nun güzel misafirleri, malikaneden fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor
11.07.2018 Magazin
’Savcımız bu ülkenin Başbakanı olacak’
’Savcımız bu ülkenin Başbakanı olacak’ Yurt dışına kaçan eski savcı Zekeriya Öz'ün Dubai tatilinin masraflarının kendisi tarafından karşıladığına ilişkin belge almak için iş adamı Ali Ağaoğlu'nun ofisine gittiği ve Öz'ün kasası olduğu iddia edilen avukat Tayfun Aktaş'ın, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan yargılanmasına devam edildi. İstanbul 34. Ağır Ceza Mahkemesi, tanıklar Ali Ağaoğlu, Orhan Konak ve Hüseyin Sipahi ile ilgili zorla getirilme kararı verdi.
6.07.2018 Gündem
Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı
Ağaoğlu, Katar Finans Merkezi ile niyet mektubu imzaladı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin en büyük gayrimenkul geliştiricisi ve altyapı inşasından sorumlu olan Ağaoğlu, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Finans Merkezi’nin yöneticileri ile bir niyet mektubu imzaladı. Ali Ağaoğlu; “ İmzaladığımız niyet mektubunun İstanbul Finans Merkezi ve Katar Finans Merkezi arasında bir stratejik ortaklık oluşturma yolunu açtığına inanıyorum” dedi
20.04.2018 Ekonomi
Arap sahibinden satılık
Arap sahibinden satılık Ağaoğlu’nun Maslak 1453 projesinden 2013’te 2 kule alan Suudi Abduljawad Holding, bir bloktaki 322 daireyi satışa çıkardı. 5 yıl önce metrekaresi 4 bin TL olan projede, bugün ikinci elde fiyatlar 12 bin TL’ye yükselirken, Suudiler ortalama 9.750 TL fiyat belirledi.
15.03.2018 Ekonomi
Yılbaşı şoku!
Yılbaşı şoku! Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun gerçekleştirmeyi planladığı ve “Türkiye’nin en büyük yılbaşı sokak konseri” olarak duyurduğu yılbaşı kutlaması iptal edildi.
28.12.2017 Magazin
Ağaoğlu’nun hibe ettiği Tesla otoparkta çürüyor
Ağaoğlu’nun hibe ettiği Tesla otoparkta çürüyor Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun, “en sevdiğim otomobilimdi” dediği ve 2011’de İTÜ’ye bağışladığı, Türkiye’ye gelen ilk elektrikli araç Tesla’nın kullanılmayıp bir kenara atıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Ağaoğlu ailesi servet transferi yapıyor
Ağaoğlu ailesi servet transferi yapıyor Çekmeköy Park projesini tanıtan Ali Ağaoğlu, “Ağaoğlu Ailesi diye tanımladığımız daire sahiplerimize kazandırmayı önemsiyorum. Büyük Ağaoğlu Ailesi’ne servet transferi yapıyorum. Kârımı vatandaşla paylaşıyorum” dedi.
6.10.2017 Ekonomi
Ali Ağaoğlu sevgilisini kızdıracak! Eski eşini...
Ali Ağaoğlu sevgilisini kızdıracak! Eski eşini... Ali Ağaoğlu yeni projesi Maslak 1453'ün kiralama ve pazarlama bölümünün başına eski eşi Ayten Alpar'ı getirdi.
15.08.2017 Magazin
53 gizemli rekortmen
53 gizemli rekortmen Türkiye’nin 2016 yılı gelir vergisi rekortmeni 2015’te olduğu Semahat Arsel oldu. İlk 3’te Rahmi Koç ile Şarık Tara yer alırken, 100 mükellefin 53’ü bilgilerinin açıklanmasını istemedi.
8.08.2017 Ekonomi
Ali Ağaoğlu: Tatilde olmazsa olmazım...
Ali Ağaoğlu: Tatilde olmazsa olmazım... Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, kadınları yine kızdırabilir. Ağaoğlu, "Tatilde olmazsa olmazım kadınlar." dedi.
26.07.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu'nun eski aşkının bomba videosu!
Ali Ağaoğlu'nun eski aşkının bomba videosu! Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli, yeni aşkı Sedat Kumaş ile öpüştüğü videolarını paylaştı. İşte Hazal Mesudiyeli'nin o görüntüleri...
26.07.2017 Magazin
Ev alıp satacaklar dikkat! O süre 10 yıla çıkıyor
Ev alıp satacaklar dikkat! O süre 10 yıla çıkıyor Ev ve arsa gibi taşınmazlarını satacaklara getirilecek kademeli vergi istisnasına inşaatçılardan destek geldi.Sektör temsilcileri uygulamanın vergi yükünü azaltıp, arsa bulmayı kolaylaştıracağını ifade ediyor.
29.06.2017 Ekonomi
Ağa’dan dostlarına iftar yemeği
Ağa’dan dostlarına iftar yemeği Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz akşam, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.
13.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağaoğlu şirketler grubu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.