Adil Gür

Adil Gür

Son dakika adil gür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adil gür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adil gür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adil Gür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adil gür gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 adil gür haberi bulunmuştur. Tüm adil gür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adil Gür hakkında soruşturma başlatıldı
Adil Gür hakkında soruşturma başlatıldı A&G Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü Adil Gür, katıldığı bir televizyon programında Ruslarla ilgili söylediği sözler nedeniyle savcılığa ihbar edildi. Savcılık ihbarın ardından Gür hakkında “Halkın Bir Kesimini Bölge Farklılığına Dayanarak Alenen Aşağılama” suçu kapsamında soruşturma başlattı.
27.06.2020 Gündem
Skandal sözler söyleyen Adil Gür'e şok
Skandal sözler söyleyen Adil Gür'e şok Canlı yayında "Bütün kadınlardan özür diliyorum ama Ruslardan başka türlü dost olur sadece" diyen araştırma şirketi sahibi Adil Gür hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Gür'ün sözlerine çeşitli kesimlerden sert tepki geldi.
4.03.2020 Gündem
Suriyeliler ile ilgili çarpıcı araştırma!
Suriyeliler ile ilgili çarpıcı araştırma! TÜRK-İŞ için hazırlanan Suriyeliler ile ilgili ankette, yüzde 40 oranında göçmenin ülkesine dönmek istemediği ve Türkiye'de kalmak istediği ortaya çıktı.
6.12.2019 Gündem
CHP anketinde Mansur Yavaş ilk sıraya oturdu!
CHP anketinde Mansur Yavaş ilk sıraya oturdu! Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkanlarıyla ilgili yaptırdığı memnuniyet anketinde Mansur Yavaş'ın yüzde 60'lık bir oranla ilk sırada yer alması dikkat çekti. İmamoğlu ise yüzde 54'lerde kaldı.
6.12.2019 Siyaset
Erdoğan-Merkel basın toplantısından atılmıştı! Kimliği belli oldu
Erdoğan-Merkel basın toplantısından atılmıştı! Kimliği belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ikili görüşme sonrası düzenledikleri ortak basın toplantısında, güvenlik güçleri tarafından salondan çıkarılan ismin Adil Yiğit olduğu ortaya çıktı.
28.09.2018 Gündem
Erdoğan’ı başkan yapan 10 puanlık farkın sırrı!
Erdoğan’ı başkan yapan 10 puanlık farkın sırrı! Seçimde Erdoğan yüzde 52.5 oy alarak Türkiye’nin ilk başkanı oldu, ancak partisi yüzde 42.5’le tam 10 puan gerisinde kaldı. Anketlerinde sonuçlara en yakın tahmin yapan Adil Gür, aradaki 10 puan farkın analizini VATAN için yaptı...
25.06.2018 Gündem
Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi
Araştırmacılar seçim sonuçlarını değerlendirdi ANAR'ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, CHP'nin bu ittifak sisteminde zararlı çıktığını, "bazı partileri parlamentoya taşıyacağım" diye destek vermesinin oy kaybına yol açtığını belirterek, "CHP'nin stratejisi çok başarılı ve iyi planlanmış bir strateji değildi. İttifaktan küçük partiler daha kar ederek çıkarken büyük partiler biraz maliyet ödedi." dedi.
25.06.2018 Siyaset
Bu kez taça çıkmadılar
Bu kez taça çıkmadılar Referandumda taça çıkan Adil Gür seçime saatler kala sonucu doğru bildi. Tarhan Erdem de bu kez isabetli tahmin yaptı.MHP’yi kimse bilemedi.
24.06.2018 Gündem
Son dakika: Ve yeni anket geldi! Bu sonuçlara göre...
Son dakika: Ve yeni anket geldi! Bu sonuçlara göre... Son anket sonuçları yayınlandı. A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür'ün yaptığı son kamuoyu yoklamasında Afrin operasyonu ve siyasi ittifaklara halkın bakışını araştırdı. İşte son anketten çıkan sonuçlar...
8.03.2018 Gündem
Son dakika: Son anket bu sabah açıklandı, çarpıcı rakama göre...
Son dakika: Son anket bu sabah açıklandı, çarpıcı rakama göre... Son anket çalışması bu sabah yayınlandı. A&G Araştırma Genel Müdürü Adil Gür'ün yaptığı çalışmada çarpıcı rakamlar yer alıyor. Gür, "Son dönemde 3 büyük olay birçok konuda farklı düşünen Türkiye kamuoyunu birleştirdi: 15 Temmuz ihaneti, Kudüs ve Afrin. Zeytin Dalı operasyonuna destek yüzde 90. Türkiye, PYD’nin PKK’nın uzantısı olduğu konusunda ise hemfikir." dedi. İşte bütün detaylar...
12.02.2018 Gündem
Bomba anket sonucu:  Tarihin en yüksek seviyesinde
Bomba anket sonucu: Tarihin en yüksek seviyesinde Araştırma ve danışmanlık şirketlerinin Türkiye'nin ABD'ye bakış açısına dair yaptıkları anketlerin sonuçlarına göre, katılımcıların büyük bölümü kendisini "ABD karşıtı" olarak değerlendiriyor.
6.02.2018 Siyaset
Kritik zirve sona erdi
Kritik zirve sona erdi Türkiye'de siyasetin ve 2019 seçimlerinin kaderini belirleyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşme sona erdi. Zirve öncesi ünlü anketçi Adil Gür, AK Parti-MHP ittifakı ile ilgili yaptıkları anketi açıkladı. Gür, ittifakın seçmen tarafından olumlu karşılandığı ve MHP seçmeninin yüzde 82'sinin Erdoğan'a oy veririm dediğini söyledi. Gür,"2019'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Erdoğan aday olması halinde seçmenin yüzde 65,9'u kendisine oy vereceğini ifade etmiştir" diye konuştu.
10.01.2018 Siyaset
Araştırmacı Adil Gür'ün acı kaybı
Araştırmacı Adil Gür'ün acı kaybı Araştırmacı Adil Gür'ün babası emekli öğretmen Bayram Gür 78 yaşında hayatını kaybetti.
28.09.2017 Yaşam
Baba-oğul Türkiye için "uçacak"
Baba-oğul Türkiye için "uçacak" İbrahim Dinçer, oğlu Kerem'le, Arnavutluk'ta yapılacak Yamaç Paraşütü Hedef Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Adil Gür kendini savundu
Adil Gür kendini savundu A&G'nin sahibi Adil Gür, referandumda yüzde 60 evet çıkacak anketinin tutmamasına ilişkin kendini savundu
29.09.2021 Gündem
Adil Gür'den sonuçlara ilk tepki geldi
Adil Gür'den sonuçlara ilk tepki geldi Ünlü anketçi Adil Gür "İlk sonuçlar araştırma ve tahminlerimizi doğruluyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
Referanduma bir gün kala 3 şirket birden sonuç açıkladı
Referanduma bir gün kala 3 şirket birden sonuç açıkladı Anayasa değişikliği halk oylamasına bir gün kala, 3 araştırma şirketi anket sonuçlarını açıkladı. GENAR'ın anketinden çıkan sonuç, 'Evet 54.3', 'Hayır 45.7' oranında iken, Andy-Ar, 'Evet 53.7' 'Hayır' oranının ise yüzde 46.3 olarak açıkladı. Argetus ise, 'Evet' oyunun yüzde 55.6 civarında olduğunu duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Son anket geldi! Sandıktan çıkacak olan...
Son anket geldi! Sandıktan çıkacak olan... Türkiye pazar günü yapılacak referanduma kilitlendi. Adil Gür son anketi duyurdu. Gelen anket sonuçlarında evet yüzde 60'ı gördü.
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçi açıkladı! Sandıkta hile yine gündemde
Ünlü anketçi açıkladı! Sandıkta hile yine gündemde Ünlü anketçi Adil Gür her zaman merak edilen bir soruya yanıt verdi. Seçim sandıklarında hile yapılabilir mi? İşte yanıtı...
29.09.2021 Gündem
İşte Kürt seçmenin referandum tercihi
İşte Kürt seçmenin referandum tercihi Adil Gür, 16 Nisan'da Kürt kökenli seçmenlerin çoğunluğunun tercihinin 'evet' olacağını yazdı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü anketçiden bomba açıklama! MHP, CHP ve HDP...
Ünlü anketçiden bomba açıklama! MHP, CHP ve HDP... Ünlü anketçi Adil Gür gizlenen seçmenleri yazdı. MHP'de görüş farklılığı olduğunu açıklayan Gür bunun referandumla ilgili olmadığını söyledi. Gür'ün son dakika açıklamalarının tamamı haberimizde
29.09.2021 Gündem
Adil Gür son anketi açıkladı
Adil Gür son anketi açıkladı 1 Kasım'ın tek bileni Adil Gür yaptığı son anketi yayınlandı. Son ankete göre AK Parti ve MHP seçmeni yakın cevaplar verdi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan için ‘Evet’ diyeceklerin oranı artıyor!
Erdoğan için ‘Evet’ diyeceklerin oranı artıyor! Referanduma sayılı günler kala artık halk kararını vermek üzere. Son yapılan araştırmalardan sonra Erdoğan için 'evet' diyenlerin oranı arttı.
29.09.2021 Gündem
1 Kasım'ın tek bileninden "17 Nisan" açıkması
1 Kasım'ın tek bileninden "17 Nisan" açıkması En son referandum anketini aylar önce duyuran araştırma şirketi A&G'nin sahibi Adil Gür, bugünkü köşesinde 16 Nisan'la ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İşte son anketler! Oranlar farklı ama...
İşte son anketler! Oranlar farklı ama... 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referanduma sayılı günler kala, anket şirketleri çalışmalarına hız verdi. Peki son yapılan anketlerde vatandaş ne yanıt verdi? Bütün anketlerde oranlar değişiyor. Ancak ortak bir nokta var. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adil Gür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adil gür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.