Adanalı

Adanalı

Son dakika adanalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adanalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adanalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adanalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adanalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 783 adanalı haberi bulunmuştur. Tüm adanalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi Bir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
28.04.2024 Adana
Adanalı tarihçi yazar Yurtsever açıkladı! “Toplu göç ve soykırım haritası bulundu”
Adanalı tarihçi yazar Yurtsever açıkladı! “Toplu göç ve soykırım haritası bulundu” Adanalı Tarihçi Yazar Cezmi Yurtsever, Osmanlı arşivinden Türklerin toplu göç ve Ermeniler tarafından soykırıma uğradığını gösteren haritaların ortaya çıktığını söyledi.
28.04.2024 Adana
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor Adana, zengin bitki örtüsü ve verilen desteklerle bal üretiminde üst sıralardaki yerini koruyor. Kentte yaklaşık 2 bin 470 arıcının 495 bin kovanda bal üretimi yapılmasıyla geçen yıl 12 bin 280 ton bal üretildi. Adana bölgesindeki arıcılar yılın ilk balını da peteklerden sağmaya başladı.
28.04.2024 Adana
Adana’da Nisan ayında son 95 yılın sıcaklık rekoru kırıldı, 42 dereceye yükseldi "Sıcak olmazsa Adanalı 'hayırdır' der"
Adana’da Nisan ayında son 95 yılın sıcaklık rekoru kırıldı, 42 dereceye yükseldi "Sıcak olmazsa Adanalı 'hayırdır' der" Adana’da son 95 yıl içerisinde Nisan ayının en sıcak günü yaşanırken termometreler 42 dereceyi gösterdi. Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla kentte nisan ayının son haftasında termometreler güneş altında 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
25.04.2024 Adana
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı!
Amerika'da hayatını kaybeden fenomenin ailesi hukuk mücadelesi başlattı! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Gündem
Adana'da ihracat rekoru! Yılın ilk 3 ayında ihracat yüzde 9 arttı!
Adana'da ihracat rekoru! Yılın ilk 3 ayında ihracat yüzde 9 arttı! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
23.04.2024 Adana
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor
Adanalı çiftçiler hasat başlamadan taban fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını bekliyor Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, buğday hasadı başlamadan çiftçilerin beklentilerini karşılayacak şekilde fiyat ve prim desteğinin açıklanmasını istediklerini söyledi.
22.04.2024 Adana
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de ölü bulundu Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için yapılan otopsinin ardından getirildiği memleketi Adana’da toprağa verildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini öne sürerek sevgilisinden şikayetçi oldu.
21.04.2024 Magazin
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu Adanalı aile yıllardır her bayram aynı geleneği devam ettiriyor. Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu.
12.04.2024 Adana
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü
Adanalı Örümcek Adam davul çalarak vatandaşları sahura kaldırdı! Gören şaşkına döndü Adana'da 'Örümcek Adam' kostümü giyen bir kişi davul çalarak sahurda vatandaşları kaldırdı. Sahurda davul sesine uyanıp Örümcek Adam'ı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
9.04.2024 Adana
Bayramda zehirlenmelere dikkat! Gıda boyalı fıstıklı tatlılar sağlığı tehdit ediyor
Bayramda zehirlenmelere dikkat! Gıda boyalı fıstıklı tatlılar sağlığı tehdit ediyor Adanalı tatlı ustası, ucuz tatlılara konulan katkı maddeli ve gıda boyalı yer fıstığına karşı uyararak, tatlıda ucuz kullanılan kalitesiz malzemelerin zehirlenmelere yol açabileceğini söyledi.
9.04.2024 Adana
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu Adana’da 10 yıldır şalgamcılık yapan ve sağ ayağı tutmayan bedensel engelli Fevzi Güven, babaannesinin tarifinden yola çıkarak kendine has acılı ayran yapmayı başardı. Acıya düşkün Adanalılar Güven'in tezgahının önünde adeta kuyruk oluşturdu.
6.04.2024 Adana
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı
İrfan Can Eğribayat künefe ve Adana Bombası’na hayran kaldı Fenerbahçe kalecisi İrfan Can Eğribayat, Adana’da yediği künefeye ve Adana Bombası’na hayran kaldı.
3.04.2024 Adana
Adana'da Adanalı dışında en çok nereli var? TÜİK açıkladı!
Adana'da Adanalı dışında en çok nereli var? TÜİK açıkladı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) internet sitesinde Adrese Dayalı Nüfus Kayıt İstatistiklerine göre Adana'nın nüfusu 2.257.602 olarak açıklandı. Bu nüfus içerisinde en fazla yer alan grup, 1.313.509 kişi ile Adanalılar oldu. Adana'da ikinci sırada ise 111.816 kişi ile Şanlıurfalılar bulunuyor.
1.04.2024 Adana
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap
Y. Adana Demirspor - Hatayspor maçının ardından 31 metrelik boru kebap Adanalı kebapçı, Y. Adana Demirspor ve Hatayspor arasında oynanan hazırlık maçı sonrası 31 metrelik boru kebabı yapıp iki kulübe de ikram etti.
1.04.2024 Adana
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor Ramazan ayında esnaf hareketli günler geçirirken, iftar saatlerinde lokantalar tıka basa doluyor. Bazı mekanlar ise yoğun kalabalıktan dolayı kaldırımlara da masa sandalye koyarak hizmet veriyor. Özellikle merkez ilçelerde ve cadde üstünde olan tatlıcılarda boş masa kalmazken, birçok Adanalı da yürüyüşe çıktığında soluğu tatlıcılarda alıyor.
28.03.2024 Adana
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor
Her gün onlarca aileye yardım kolisi dağıtıyorlar! Her gün 100 kişiye ulaşılıyor Adanalı hayırsever Ogün Sever Okur’un kurduğu Ogün Abi Derneği, Ramazan ayında her gün en az 100 ihtiyaç sahibi aileye yardım kolisi dağıtıyor.
26.03.2024 Adana
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur
Down Sendromlu Selin Naz, dünya şampiyonu oldu! Büyük gurur Antalya’da düzenlenen 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda, Adanalı down sendromlu cinmastikçi Selin Naz Özcan şampiyon oldu.
25.03.2024 Adana
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
Adana'nın tanınmış ünlüleri kimlerdir?
Adana'nın tanınmış ünlüleri kimlerdir? Türkiye’nin güzide şehirlerinden birisi de Adana. Halkı, sıcağı, doğası, yemekleri ile dünya çapında tanınan bir yer olmasının yanı sıra tarih boyunca da ünlü şahsiyetlere de  ev sahipliği yapmıştır. 
23.03.2024 Adana
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor
Adanalı kadınların güzellik sırrı ortaya çıktı! Güneş hasarlarına iyi geliyor Adanalı kadınların güneş hasarlarından korunmak için gerçekleştirdikleri güzellik rutini ortaya çıktı. Pirinç maskesi, özellikle Japon veya Kore cilt bakımı rutinleri arasında yer alıyor. Güneş hasarına iyi gelen bu maske Adanalı kadınlar tarafından yoğun şekilde tercih ediliyor. Pirinç sayesinde nesiller boyu parlak, pürüzsüz ve bembeyaz bir cilde sahip oluyorlar. Peki pirinç maskesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...
22.03.2024 Adana
Birçok Adanalı bile bilmiyor! Dünya günlerce konuştu, işte Adana'da çekilen dizi ve filmler
Birçok Adanalı bile bilmiyor! Dünya günlerce konuştu, işte Adana'da çekilen dizi ve filmler Adana, yemekleri ve tarihi zenginlikleriyle çok konuşulsa da aynı zamanda birçok film ve dizi setine de ev sahipliği yaptı. Güneyin incisini, tarihi dokusu ve atmosferiyle severek izlediğimiz filmlerde sık sık gördük. Dünyanın çok konuşulan ve izlenilen filmlerinden biri bile Adana'nın tarihi bir köşesinde çekildi. İşte Adana'da çekilen filmler ve dizilerden bazıları...
22.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adanalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adanalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.