Adalet Komisyonu

Adalet Komisyonu

Son dakika adalet komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adalet komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adalet komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.142 adalet komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm adalet komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili açıklamada, "Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi, 12 kişi gözaltına alınmıştı" ifadelerini kullandı. Tunç, "Futbolcularla ilgili soruşturma söz konusu değil" dedi.
19.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 3 bin liralık ikramiyesi! Komisyonda kabul edildi
Emekliye 3 bin liralık ikramiyesi! Komisyonda kabul edildi Emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı 8. Yargı Paketi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
21.02.2024 Ekonomi
Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı! Lahey İsrail davası sonucu ne oldu, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı? Uluslararası Adalet Divanı nedir?
Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı! Lahey İsrail davası sonucu ne oldu, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı? Uluslararası Adalet Divanı nedir? Lahey Adalet Divanı İsrail kararı merak ediliyor. Uluslararası Adalet Divanı’nda İsrail aleyhine açılan soykırım davasında karar açıklandı. Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de yaşanan insani trajedinin son derece farkında olduğunu ve can kayıplarından derin endişe duyduğunu bildirdi. Öte yandan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail'e karşı açtığı "soykırım" davasını takip için Lahey'e gitmişti. Peki, Lahey İsrail davası sonucu ne oldu, Uluslararası Adalet Divanı kararları bağlayıcı mı? Uluslararası Adalet Divanı nedir? Lahey İsrail kararı ne oldu? İşte Uluslararası Adalet Divanı İsrail kararı…
26.01.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması!
Bakan Tunç'tan sporda şiddet açıklaması! 'Yedinci Yılında İstinaf Kanun Yolu Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye yüzyılında, herkes için daha güven veren, herkes için daha erişilebilir olan güçlü bir adalet sistemini hayata geçireceğiz“ ifadelerine yer verdi.
14.12.2023 Gündem
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi
Dijital Telif Yasası geliyor! AK Partili Yayman: Dijitalleşme çağında bu yasa kırmızı çizgi Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrilirken, dikkat çeken açıklamalar da geliyor. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
6.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
Kiracı - ev sahibi ilişkilerinde yeni dönem! Yarın başlıyor, kritik 30 gün detayı...
Kiracı - ev sahibi ilişkilerinde yeni dönem! Yarın başlıyor, kritik 30 gün detayı... Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen yarın başlıyor. Bakan Tunç konu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç arabuluculuk sistemi ile ilgili, "Yarından itibaren arabuluculuk müessesesine kira davaları da katılıyor. Kat mülkiyeti davaları zorunlu arabuluculuk kapsamında olacak." ifadelerini kullandı. Peki bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek? İşte ev sahibi ve kiracıların merak ettiği soruların yanıtı...
31.08.2023 Ekonomi
Yargıtay'da boş bulunan üyelik kadrolarına seçilen isimler belli oldu
Yargıtay'da boş bulunan üyelik kadrolarına seçilen isimler belli oldu Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Yargıtay'da boş bulunan 6 üyelik kadrosuna seçilen isimleri paylaştı.
26.07.2023 Gündem
Yılmaz Tunç kimdir? Yeni Adalet Bakanı kim oldu, Yılmaz Tunç kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç…
Yılmaz Tunç kimdir? Yeni Adalet Bakanı kim oldu, Yılmaz Tunç kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç… Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
3.06.2023 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Yeni kabine ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek.
3.06.2023 Gündem
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu AK Parti Meclis Grup Yönetimi belli oldu. Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olacak. Sivas Milletvekili Abdullah Güler AK Parti Grup Başkanı olacak.
30.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli? Ali İhsan Yavuz’un mesleği nedir? İşte biyografisi!
Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli? Ali İhsan Yavuz’un mesleği nedir? İşte biyografisi! Seçim sonuçları takip edilirken, açıklama yapan siyasi isimlerin kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Gündeme gelen isimlerden biri de Ali İhsan Yavuz oldu. Ali İhsan Yavuz, seçim sonuçlarına dair yaptığı açıklamalarla vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Ali İhsan Yavuz'un mesleği nedir?
14.05.2023 Gündem
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te
3 vekilin dokunulmazlık dosyası Meclis’te Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) 3 vekilin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi, TBMM'ye sunuldu.
17.03.2023 Gündem
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü?
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü? Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, 84 yaşında hayatını kaybetti. "367 krizi" ile tanınan Kanadoğlu, Ankara'da bir hastanede tedavi görüyordu. Peki, Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, neden öldü, kaç yaşındaydı? Sabih Kanadoğlu 367 olayı nedir? İşte Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun biyografisi...
28.02.2023 Gündem
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
28.02.2023 Gündem
Meclis deprem gündemi ile açılıyor
Meclis deprem gündemi ile açılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 3 haftadır ara verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi, çalışmalarına 28 Şubat'ta başlayacak. Peki gündemde hangi başlıklar var? Mecliste tüm partilerin ortak imzası ile deprem komisyonu kurulacak.
27.02.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
Aralık ayı kira artış oranı ne, Aralık ayı kira artış oranı yüzde kaç? TEFE-TÜFE kira artış oranı 2022
Aralık ayı kira artış oranı ne, Aralık ayı kira artış oranı yüzde kaç? TEFE-TÜFE kira artış oranı 2022 Aralık ayı kira artış oranı açıklandı mı, yüzde kaç? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Ev sahibi ve kiracılar TEFE TÜFE’ye göre ortaya çıkacak kira artış oranlarının açıklanıp açıklanmadığını merak ediliyor. TBMM Genel Kurulu'nda konut kira artışlarının, 1 Temmuz 2023'e kadar bir önceki kira yılına ait bedelin yüzde 25'ini geçmemesine ilişkin düzenleme kabul edilmişti. Peki, Aralık ayı kira artış oranı yüzde kaç oldu, TEFE-TÜFE kira artış oranı ne?
5.12.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ: Başörtüsü için Anayasa'nın 24. maddesi değişecek
Bakan Bozdağ: Başörtüsü için Anayasa'nın 24. maddesi değişecek Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında "Başörtüsü için tek maddede ek maddede 24. maddede değişiklik yapılmasına karar verildi." dedi. Bakan Bozdağ, "CHP'nin de destek vermemek için fazlaca bir bahane bulacağını düşünmüyorum. İki maddelik bir düzenleme yapılacak. İkincisi de 41. madde. Aile Türk toplumunun temelidir. Türk toplumunun, devletinin güçlü olmasını istiyorsak ailenin güçlü olması gerekir." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs açıklaması: Dört bir yandan sağlama almamız lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıbrıs açıklaması: Dört bir yandan sağlama almamız lazım Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin başörtüsü konusuyla ilgili kanun teklifi vermesini 'samimiyetsiz' bularak anayasa değişikliği şeklinde karşı teklif verdiklerini belirterek 'Farkında olmadan bize pas attı bizim de golü atmamız lazım." dedi. Erdoğan, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki ambargo ve silah kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'İlk işimiz İHA’ları, SİHA’ları Kuzey Kıbrıs’a yerleştirdik. Şu anda İHA ve SİHA’larımız oradalar' dedi.
7.10.2022 Siyaset
Dezenformasyon yasası nedir? Dezenformasyon yasası maddeleri nelerdir, Meclis’ten geçti mi, yasa metni yayımlandı mı? Dezenformasyonla Mücadele Yasası
Dezenformasyon yasası nedir? Dezenformasyon yasası maddeleri nelerdir, Meclis’ten geçti mi, yasa metni yayımlandı mı? Dezenformasyonla Mücadele Yasası Meclis’in açılmasıyla dezenformasyon yasası yeniden gündeme geldi. Yanlış bilgilendirme anlamına gelen 'dezenformasyon' manipülasyon amacı taşıdığından kara propaganda yöntemi olarak art niyetli kişilerce en çok kullanılan yöntemlerin başında geliyor. Peki, dezenformasyon yasası nedir, maddeleri nelerdir, son durum ne? 4 Ekim 2022 Dezenformasyonla Mücadele Yasası içeriği nedir, tam metni yayımlandı mı? Dezenformasyon yasası Meclis’ten geçti mi?
4.10.2022 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
2022 Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı?
2022 Ağustos ayı kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ağustos kira zammı ile en yüksek kira artış oranı ne oldu, yüzde 25 sınırı var mı? Ağustos ayı kira artış oranı merak ediliyor. Ekonomi gündeminin merakla beklediği temmuz ayı enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK, Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Temmuz enflasyonu aylık yüzde 2,37 artışla yıllık yüzde 79,60 oldu. Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) yıllık %144,61, aylık %5,17 arttı. Ağustos ayı kira artış oranı enflasyon rakamları sonrası belli oldu. Peki, Ağustos ayı kira artış oranı 2022 ne kadar oldu? İşte ağustos 2022 kira artış oranı…
3.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.