Abdurrahim Karakoç

Abdurrahim Karakoç

Son dakika Abdurrahim Karakoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdurrahim Karakoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdurrahim Karakoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdurrahim Karakoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdurrahim karakoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 abdurrahim karakoç haberi bulunmuştur. Tüm abdurrahim karakoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zarifoğlu ve Karakoç'u andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zarifoğlu ve Karakoç'u andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu vefatlarının yıl dönümünde rahmetle andı.
7.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır FETÖ/PDYnin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateşte şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun (22) babası Osman Ağaroğlu, "Biz tarafsız olamayız, bizim tarafımız devletimizin yanıdır. Biz iki yüzlü olamayız, biz münafıklar gibi olamayız" dedi.
15.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şair Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu ölüm yıl dönümleri nedeniyle andı.
7.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon ve büyüme açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon ve büyüme açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’taki toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız." dedi.
10.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakoç ve Zarifoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakoç ve Zarifoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şair Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu, vefatlarının yıl dönümünde andı.
7.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Birileri 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'nda tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne sığındı. Hayatın korkuyla geçmiş. Korkaksın bitiksin. Bu işler korkakların işi değil. Yürek ister yürek." dedi.
15.03.2021 Siyaset
MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt, DP'ye katıldı
MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Enginyurt, DP'ye katıldı MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti'ye (DP) katıldı.
18.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edebiyat Yolu'nu hizmete açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Edebiyat Yolu'nu hizmete açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş-Göksun yolunun açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışını gerçekleştirdikleri yolun adını "Edebiyat Yolu" olarak belirlediklerini bildirdi.
7.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj! 'Bize durmak haramdır'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj! 'Bize durmak haramdır' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin büyüyüp güçlendikçe karşısına çıkan engeller ile maruz kaldığı saldırıların da arttığını söyledi. Türkiye'nin önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıp, terörle mücadele verdiklerini anlatan Erdoğan, "Asla bize dayatılan düzene teslim olmadık" dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bugün yaptığı görüşmeden mutlu haberler aldığını ve 30 yıldır süren işgalin yakında sona ereceğini dile getiren Erdoğan, 15 Kasım'da Devlet Bahçeli ile birlikte Kıbrıs'a giderek törenlere katılıp, ardından Kapalı Maraş'ta birlikte piknik yapacaklarını kaydetti.
7.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Soğuklar başlamadan yaraları saracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Soğuklar başlamadan yaraları saracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki depreme ilişkin, "Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız." dedi.
1.11.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Şimdi netice zamanı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya net mesaj! 'Şimdi netice zamanı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılının açılış konuşmasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Özellikle Minsk üçlüsü denilen Amerika, Rusya, Fransa ve bunların 30 yıla yakın zamandır bu sorunu ihmal ettikleri için bugünlere yansıyan bu olumsuz durumun karşısında ateşkes arayışı içinde bulunmaları her şeyden önce kabul edilebilir bir şey değildir. Ha bir şey mi isteniyor o zaman işgalcilerin bu topraklardan çıkmaları gerekir ki burada bir çözüme ulaşılsın. İşte şimdi netice zamanı." ifadelerini kullandı.
1.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi İstanbul tekrar çöp dağlarıyla, adeta bir rezillik...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi İstanbul tekrar çöp dağlarıyla, adeta bir rezillik... Cumhurbaşkanı Erdoğan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Haliç'i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? O iyi hale getiren bizdik, şimdi ne hale geldi görüyorsunuz dimi? İstanbul'u çöp dağları ile aldık, şimdi yine İstanbul yine rezillik. Daha 1.5 yıl öncesine kadar hiçbir sıkıntının yaşanmadığı şehirlerimiz akmayan sular, bir türlü durağa gelmeyen otobüsler ile gündem oluyor." dedi. Yerel yönetimler reformunu ile ilgili de konuşan Erdoğan "Önümüzdeki yasama yılında gündeme getirmeyi planlıyoruz " diye konuştu.
20.08.2020 Siyaset
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne izin... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne izin... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre, 65 yaş üstü vatandaşlar haftanın her günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı ile ilgili kısıtlama, küçüklerin ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kaldırıldı. Nikah salonları 15 Haziran'dan itibaren düğün salonları ise 1 Temmuz'dan itibaren hizmet vermeye başlıyor. Hem uluslararası sağlık yardımları hem de ilaç geliştirme çalışmaları ile ilgili önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bugüne kadar sağlık yardımı veya ihracat izni talebine olumlu karşılık verdiğimiz ülke sayısı 125’i bulmuştur. Hekimlerimizin COVİD-19 hastalığı tedavisinde etkin şekilde kullandığı Favipiravir isimli ilacı TÜBİTAK çatısı altında çalışan bilim insanlarımız kendi sentezimizle üretmeyi başardı. Sağlık Bakanlığımızın ruhsat sürecini tamamlamasının ardından ilaç kullanıma sunulacaktır.'' ifadelerini kullandı.
9.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şair Karakoç ve Zarifoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şair Karakoç ve Zarifoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şair Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu ölümlerinin yıl dönümünde andı.
7.06.2020 Gündem
Bakan Albayrak, şair Karakoç ve Zarifoğlu'nu andı
Bakan Albayrak, şair Karakoç ve Zarifoğlu'nu andı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şair Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nu ölümlerinin yıl dönümünde andı.
7.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Corona Virüsü hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda tetkikler sonucunda Corona Virüsü tespit edildi. Ailesi ve yakın çevresi de yakın izlemeye alınmıştır. Gereken her türlü önlemi vakitlice aldık. Yakın çevremizde bu kadar yaygınlaşmış bir virüsten korunmak maalesef olamadı. Türkiye inşallah bu sıkıntıyı herhangi bir kayıp vermeden atlatacaktır" dedi. İdlib mutabakatına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Yapılacak en küçük saldırıya sadece karşılık vermekle kalmayacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyarak konuşmasını sona erdirdi.
11.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Yunanistan'a çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan sınırından yansıyan utanç verici görüntülerin, Batı'nın gerçek değerini ortaya koyduğunu söyledi.
4.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Bin 650 liraya yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Bin 650 liraya yükseltildi AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan binlerce öğrencinin beklediği müjdeyi açıkladı. Erdoğan, "2020 Ocak ayı itibariyle lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi veya bursu rakamları 500 liradan, yüzde 10 artışla, 550 liraya çıkıyor. Öğrenim kredisi rakamları ocak ayından itibaren yüksek lisansta bin 100 lira, doktorada bin 650 lira olarak uygulanacak" diye konuştu. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularına yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretine ilişkin soruya, "Gitmeden önce kendileriyle telefon görüşmesi yapacağız. O telefon görüşmesine göre nihai kararımızı vereceğiz" şeklinde yanıt verdi.
5.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Barış Pınarı Harekatı, Fırat’ın doğusunda barış ve istikrarı, Suriyelilerin güvenle evlerine dönmelerini sağlayacak." dedi.
9.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakoç ve Zarifoğlu için mesaj yayımladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karakoç ve Zarifoğlu için mesaj yayımladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk edebiyatının önemli şair ve yazarlarından Abdurrahim Karakoç ve Cahit Zarifoğlu'nun vefat yıl dönümleri dolayısıyla mesaj yayımladı.
7.06.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Abdurrahim Karakoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdurrahim karakoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.