Abdülkadir Selvi

Abdülkadir Selvi

Son dakika abdülkadir selvi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdülkadir selvi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdülkadir selvi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdülkadir Selvi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdülkadir selvi gelişmeleri de dahil olmak üzere 555 abdülkadir selvi haberi bulunmuştur. Tüm abdülkadir selvi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş'
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş' CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama yalanlanmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Karabat'ın aldığı aldığı iddia edilen ihaleleri köşesine taşıdı.
6.01.2024 Gündem
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı
İsrail ve Hamas rehine takasında anlaştı İsrail ve Hamas rehine takasında uzlaştı. Netanyahu, “Rehineler aşamalar halinde serbest bırakılacak” açıklamasını yaptı.
21.11.2023 Dünya
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı!
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı! Haklarında kara para aklama, bahis oynatma ve vergi kaçırma gibi suçlardan soruşturma açılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. 18 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. Dilan Polat ve Engin Polat mahkeme kararı verildi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Dilan Polat'ın bir soruya cevap veremediğini yazdı.
13.11.2023 Gündem
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak Çalışma Bakanı Prof.Dr. Vedat Işıkhan gazetecilerle bir araya geldi. Işıkhan EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, maaşı henüz bağlanmayan EYT'lilerin maaşlarının yıl sonuna kadar bağlanacağını ifade etti.
19.09.2023 Ekonomi
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı...
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı... Partilerin yerel seçimler öncesi nasıl bir strateji geliştireceği merak konusu olmaya devam ediyor. 'İYİ Parti ve HDP yerel seçimlerde yeniden CHP'yi destekler mi?' sorusuna ilişkin Gazeteci Abdulkadir Selvi'den flaş bir iddia geldi.
16.08.2023 Gündem
Merkez Bankası’ndan özel bankalara dolar talimatı
Merkez Bankası’ndan özel bankalara dolar talimatı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Kur Korumalı Mevduat (KKM) dönüşlerinde özel bankalara döviz sağlayacak.
5.07.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar
Kılıçdaroğlu ‘yola devam’ diyecek! İşte CHP kulislerinde konuşulanlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30’da partisinin TBMM Grubu’nda konuşacak. Kılıçdaroğlu’nun konuşması için iyi bir hazırlık yaptığı ve kapsamlı bir açıklama yapacağı belirtiliyor.
20.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı
Kılıçdaroğlu'nun İstanbul planı! Son kulis bilgilerini Abdulkadir Selvi paylaştı Gazeteci Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçiminin ardından oluşturduğu yol haritasına dair kulis bilgileri CNN Türk'teki Akıl Çemberi programında paylaştı.
17.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Sinan Oğan kimi destekleyecek? İşte son kulis bilgisi
Sinan Oğan kimi destekleyecek? İşte son kulis bilgisi Bugün saat 17.00'de Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turu için hangi ittifakı destekleyeceklerini açıklayacak olan Sinan Oğan'ın kararının ne olacağına dair son kulis bilgisi dikkat çekti.
22.05.2023 Gündem
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımı açıkladı
Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan atılacak adımı açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Çalışma yaşamı ve ev kadınlarına emeklilik hakkında konuşan Erdoğan, "Ev hanımlarına yönelik planlarımız var. Ev hanımlarının sigortalılığı konusunda atacağımız adımlar olacak. Emeklilik primlerinin bir kısmını biz ödeyeceğiz. Aile bizim kutsalımız. Anayasal değişiklik yapacak kadar sahip çıkıyoruz. Bu alandaki kazanımlardan geri gitmek mümkün değil." dedi.
12.04.2023 Ekonomi
11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti 2023 seçim kampanyası ne zaman başlıyor?
11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak, AK Parti 2023 seçim kampanyası ne zaman başlıyor? Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri 14 Mayıs’ta yapılacak. Seçimlere 150 günden az bir süre kaldı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi köşesinde yazdı. Peki, 11 Nisan’da ne açıklanacak? AK Parti milletvekili adayları ne zaman belli olacak?
28.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ve İnce yarın görüşecek
Kılıçdaroğlu ve İnce yarın görüşecek Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşecek.
28.03.2023 Gündem
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti'
Seçimlerde partilerin kampanyası nasıl olacak? 'Sloganlar bile değişti' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçime ilişkin kararnameyi imzaladı. Resmi Gazete'de de yayımlanan karar sonrası seçimin 14 Mayıs'ta olacağı netleşti. Peki seçim sürecinde siyasi partiler nasıl bir yol haritası izleyecek, nasıl kampanyalar yürütecekler? CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında konuşan Gazeteci Abdulkadir Selvi, sürece ilişkin detayları açıkladı.
10.03.2023 Gündem
Akşener'in manevrası ters tepti, masa artık 5'li! 'CHP'yi bölmeye çalıştı yorumları var'
Akşener'in manevrası ters tepti, masa artık 5'li! 'CHP'yi bölmeye çalıştı yorumları var' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sert bir açıklamayla 6'lı Masa'dan kalkmasının etkileri sürerken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Ankara'da kulislerdeki son gelişmeleri aktardı. Canova, "CHP'deki kulislere göre İYİ Parti'nin son çıkışı biraz CHP'nin kendi içine yönelik bir manevra olarak algılandı. Yani partiyi bölmeye, parçalamaya çalıştı yorumları var. Akşener'in bu manevrasının CHP'ye göre ters teptiği ve aksine partiyi konsolide ettiği konuşuluyor" dedi. Canova, masadaki 5 partinin bugün birlik mesajı vereceğini ve adayın Kılıçdaroğlu olarak açıklanacağını aktardı.
4.03.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Zeydan Karalar, Tunç Soyer ve Vahap Seçer'in Ankara'da bir araya geldi. İmamoğlu ve Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verdiler.
3.03.2023 Gündem
Akşener'in İmamoğlu planı ortaya çıktı! İşte 6'lı Masa'nın ortak adayı...
Akşener'in İmamoğlu planı ortaya çıktı! İşte 6'lı Masa'nın ortak adayı... Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak işaret edilmesinin ardından gözler 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayına çevrildi. Bu süreçte ise tüm gözler aday olması muhtemel isimlere çevrilirken, Akşener'in İmamoğlu planı ve Kılıçdaroğlu’nun adaylık hamlesi ortaya çıktı.
25.01.2023 Gündem
AK Parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrası AK parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
20.01.2023 Gündem
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur
Davutoğlu'ndan tartışma yaratan sözler: Sözümüzü dinlemezse kriz olur 'Altılı Masa'da seçim sonrası 'imza yetkisi' olacağı yönündeki açıklamalar sonrası tartışmalar sürüyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun son açıklamaları dikkat çekti.
12.01.2023 Gündem
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu
Karadeniz gazının işleneceği yer belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, "Fatih Sondaj Gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervini keşfetti." dedi. CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin, "2030'larda enerji ihraç edebilen bir ülke konumunda olmamız için atılan en büyük adım bu adım." açıklamasında bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de bulunan gazın çok temiz ve kaliteli olduğunu belirtti.
26.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Abdülkadir Selvi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdülkadir selvi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.