Abadi

Abadi

Son dakika abadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 abadi haberi bulunmuştur. Tüm abadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en ünlü dairesi satılık!
Türkiye'nin en ünlü dairesi satılık! Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden 'Bizimkiler'in çekildiği apartmanda hareketlilik var! ‘Almancıların’ yaşadığı daire satılık... Sabri Bey’e komşu aranıyor. Ancak binanın yaşı nedeniyle henüz alıcı çıkmadı .
30.01.2021 Ekonomi
ABD ve  İran arasında tehlikeli gerginlik
ABD ve İran arasında tehlikeli gerginlik İran'ın Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) müfettişine nükleer tesislere girme izni vermemesi, Avrupa Birliği (AB), ABD ve İran arasında gerginliğe neden oldu.
7.11.2019 Dünya
İşte Slimani'nin başarısızlık nedeni: O bir kurtarıcı değil
İşte Slimani'nin başarısızlık nedeni: O bir kurtarıcı değil Cnews'in yazarı Said El Abadi Fenerbahçe'de en çok eleştirilen isimlerden Islam Slimani'yi değerlendirdi. Cezayirli golcünün performansına şaşırmadığını aktaran Kuzey Afrikalı gazeteci, "Eğer bir takım için ya da kendi için işler kötüye gidiyorsa, Slimani bir kurtarıcı değildir, burası kesin" dedi.
28.11.2018 Fenerbahçe
İran'da 8 DEAŞ'lıya idam
İran'da 8 DEAŞ'lıya idam İran'da geçen yıl mecliste ve Devrim Lideri Ayetullah Humeyni'nin kabrinde düzenlenen saldırılarla ilgili yargılanan terör örgütü DEAŞ üyesi 8 kişi idam cezasına çarptırıldı.
13.05.2018 Dünya
Son dakika... İran'da on binlerce rejim yanlısı sokağa çıktı
Son dakika... İran'da on binlerce rejim yanlısı sokağa çıktı İran'da geçtiğimiz Perşembe günü başlayan protesto gösterilerinde bu kez rejim yanlıları sokağa indi. İran devlet televizyonuna göre on binlerce kişi sokakları doldurdu.
3.01.2018 Dünya
İsyancılar ‘Allah’a savaş açmak’tan yargılanacak!
İsyancılar ‘Allah’a savaş açmak’tan yargılanacak! İran’da 6’ncı gününe giren hükümet karşıtı gösterilerde ölü sayısı 29 oldu. Bir polis, av tüfeğiyle öldürüldü. Göstericiler ‘Allah’a savaş açmak’tan yargılanacak
2.01.2018 Dünya
İran'dan son dakika açıklamaları! Hamaney de...
İran'dan son dakika açıklamaları! Hamaney de... Tahran Devrim Mahkemesi Başkanı Musa Gazanfer Abadi, üçüncü günden sonra gösterilere katılan eylemcilerin daha ağır cezalara çarptırılacağını açıkladı. Ardından da Hamaney açıklama yaptı ve dış güçleri suçladı.
2.01.2018 Dünya
Son dakika... Hamaney sessizliğini bozdu
Son dakika... Hamaney sessizliğini bozdu İran'da perşembe gününden bu yana süren protestolarla ilgili ülkenin dini lideri Hamaney ilk kez konuştu. Söyleyecekleri merakla beklenen dini lider "Düşmanlarımız para, silah ve ajanlarla İran'ı karıştırdı" ifadesini kullandı. Şimdiye kadar 28 kişinin öldüğü protestolarla ilgili ABD Başkanı Donald Trump'tan bir yorum geldi. Trump, 'İran halkı yozlaşmış ve vahşi rejime karşı harekete geçti' dedi.
2.01.2018 Dünya
Akıllı telefonlarda FETÖ izi
Akıllı telefonlarda FETÖ izi Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların otomatik klavye tahmininde tespit edilen bir açık kullanıcıları çileden çıkarttı. Android'in yeni sürümüne sahip akıllı telefonlarda 'muhterem' kelimesi yazıldığında, Google'ın klavyesi otomatik olarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ismini öneriyor. Söz konusu açık hakkında sosyal medyada da kampanya başlatıldı.
3.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Barzani geri adım attı: O referandum hiç yapılmadı varsayın!
Barzani geri adım attı: O referandum hiç yapılmadı varsayın! IKBY, Irak Federal Mahkemesi’nin referandumla ilgili “anayasada hiçbir bileşenin ayrılma hakkının olmadığı” yönündeki kararına, “Saygı duyuyoruz, diyalog başlatalım” yanıtı verdi
14.11.2017 Dünya
PKK’dan zorunlu askerlik!
PKK’dan zorunlu askerlik! Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki kolu YPG-PYD, kontrolü altındaki Halep’in kuzeyindeki Münbiç’te ‘zorunlu askerlik’ uygulaması başlattı.
11.11.2017 Dünya
Son dakika... 'Verileri paylaşmaya hazırız!'
Son dakika... 'Verileri paylaşmaya hazırız!' Kuzey Irak'tan memur maaşlarını ödemeyi kabul eden ancak miktara itiraz eden Bağdat hükümetine tepki geldi.
9.11.2017 Dünya
Son dakika haberi: 'Felaket olur!' 'Kürdistan' için...
Son dakika haberi: 'Felaket olur!' 'Kürdistan' için... Kerkük'te moraller bozuk. Peş peşe yaşanan krizlerin ardından bölgede bir 'kürt devleti' projesinin on yıllar sonrasına kaldığı kanaati oluştu. Fakat uzun vaadeli krizin Erbil'de değil Bağdat'ta olduğunu düşünüyorlar. ABD Başkanı’nın IŞİD’le Mücadelede Özel Temsilcisi Brett McGurk ise ülkesinin, “federal ve birleşik bir Irak’ta güçlü bir Kuzey Irak bölgesi desteklediğini” söyledi.
31.10.2017 Dünya
ABD'ye son dakika resti: Çekileceksiniz!
ABD'ye son dakika resti: Çekileceksiniz! İran destekli Haşdi Şabi, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ın kendilerine yaptığı Irak'tan çekilme çağrısına "IŞİD ortadan kalkınca siz çekileceksiniz" yanıtını verdi.
24.10.2017 Dünya
Son dakika... Haberler geliyor! Çatışma çıktı! 'Talimat aldık!'
Son dakika... Haberler geliyor! Çatışma çıktı! 'Talimat aldık!' Reuters haber ajansının son dakika olarak bildirdiği haberine göre, Kerkük- Erbil yolunda Irak ordusu ile Peşmerge arasında çatışma çıktı. Gelen son haberlere göre, Altınköprü'nün kontrolü tamamen Anti-Terör Birlikleri (CTS), Federal Polis ile Şii Haşdi Şabi'ye geçti. Peşmerge kaçtı. Yaralı peşmergeler ise pikaplarla hastaneye taşınıyor.
20.10.2017 Dünya
PKK, kentte siper aldı
PKK, kentte siper aldı Irak hükümetinin “Kerkük’te olmalarını savaş sebebi sayarım” dediği PKK’lılar kentte geçit yaptı. Kandil ve çevre bölgelerden silahlarıyla Kerkük’e gelen binlerce PKK’lı Irak ordusu ile çatıştı. Öte yandan bölgedeki yerel kaynaklar Kandil’den 1.200 PKK’lının zırhlı araçlarla Kerkük’e geleceğini iddia etti. İddiaların devamında ise IKBY’nin batı sınırındaki PKK’nın Suriye kolu YPG’nin kontrolü altında bulunan Rojava’dan da YPG’li teröristlerin Kerkük’e gitmek için hazırlandığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... 'Bu bir savaş ilanı! Bedelini ödeyecekler!'
Son dakika... 'Bu bir savaş ilanı! Bedelini ödeyecekler!' Peşmerge Güçleri Genel Komutanlığından son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, Kerkük’e yönelik saldırının, bölge halkına bir 'açık savaş ilanı' olduğu söylendi.
16.10.2017 Dünya
ABD'den Barzani'ye mektup! Tam metni ortaya çıktı
ABD'den Barzani'ye mektup! Tam metni ortaya çıktı Bloomberg sitesi, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani’ye gönderdiği mektubun tam metnini yayımladı. Tillerson mektupta, Barzani’den Bağdat’la içeriği ve zaman çizelgesi belirli müzakerelere son bir şans tanımasını öneriyor
14.10.2017 Dünya
Haşdi Şabi gücünün başında 'Azrail' var
Haşdi Şabi gücünün başında 'Azrail' var Kerkük sınırına dayanan Şii milis gücüne 1500 DEAŞ’lıyı tek başına öldürdüğü iddiasıyla ‘Şii Rambosu’ olarak anılan ve ‘Ebu Azrail’ olarak bilinen Falih Hasan komuta ediyor
14.10.2017 Dünya
İbadi'nin 6 talebi IKBY'ye iletildi ve süre başladı!
İbadi'nin 6 talebi IKBY'ye iletildi ve süre başladı! IRAK Merkezi Yönetim ile Kürt Bölgesel Yönetimi arasında Kerkük ile ilgili yaşanan gerginlik devam ederken, Irak'ın Kürt Cumhurbaşkanı Fuat Masum, akşam saatlerinde Süleymanye'ye gelerek KYB yetkilileri ile görüştü. Cumhurbaşkanı Masum'un, Irak Başkananı Haydar Abadi ve Heşdi Şabi güçlerinin Kürt yönetiminden istediği 6 talebini toplantıda Kürt yönetmine ilettiği belirtildi.
13.10.2017 Dünya
Irak’ta eller tetikte! Gerginlik had safhada
Irak’ta eller tetikte! Gerginlik had safhada Bağımsızlık referandumunun iptal edilmesine yönelik Bağdat merkezi yönetiminin talebinin Bölgesel Kürt yönetimi tarafından reddedilmesi sonrası Kürt yönetimi üzerinde uygulanan yaptırımlar çatışma riskini ortaya çıkardı.
13.10.2017 Dünya
IKBY'den flaş açıklama! 'Görüşmeye hazırız'
IKBY'den flaş açıklama! 'Görüşmeye hazırız' Kuzey Irak'taki Kürt Bölgesel Yönetimi Ulaştırma Bakanı Mevlud Murad, Irak hükümetinin bölgedeki havalimanlarında gözlemci bulundurması konusunda görüşmeler yapmaya hazır olduklarını söyledi.
28.09.2017 Dünya
Barzani gerilimi tırmandırıyor!
Barzani gerilimi tırmandırıyor! Irak Başbakanı Ibadi'nin Erbil yönetimine yönelik sınır ve havalimanlarının kontrollerinin 3 gün içerisinde Bağdat'a verilmesi talebine yanıt geldi.
27.09.2017 Dünya
Irak Ordusu’nu Kerkük’e sokmayız
Irak Ordusu’nu Kerkük’e sokmayız Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’nin bağımsızlık referandumuna günler kala, peşmerge Bağdat’ın askeri müdahale uyarısına, ‘Kerkük’e Irak askerlerinin girmesine izin vermeyiz’ diye karşılık verdi
21.09.2017 Dünya
Barzani’ye ‘askı’!
Barzani’ye ‘askı’! Tüm tepki ve tehditlere rağmen “Bedel ödemeye hazırız” diyerek sözde bağımsızlık referandumundan geri adım atmayan IKBY Başkanı Barzani’ye bir darbe daha geldi. Irak Federal Mahkemesi referandumu durdurma kararı aldı
18.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Abadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.