7 Ocak

7 Ocak

Son dakika 7 ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 7 ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 7 ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

7 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 7 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.534 7 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 7 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
21.02.2024 İddaa
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti
Yaptıkları 'pes' dedirtti! Dükkan mühürlendi, kameralar anbean kaydetti Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan işletme sahibinin antihijyenik temizliği kameralara yansıdı. İşletme sahibinin fincanlara tükürerek temizlemesi üzerine Edirne Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri ruhsatı olmayan dükkanı mühürlendiğini açıkladı.
13.02.2024 Gündem
Hamas, 3 İsrailli rehinenin görüntüsünü paylaştı
Hamas, 3 İsrailli rehinenin görüntüsünü paylaştı Hamas ellerinde bulundurduğu rehinelerden 3 İsrailli genç kadının görüntülerini paylaşarak “Gazze Şeridi'nde El Kassam Tugayları tarafından esir alınan bazı kadın düşman askerlerinden mesaj” ifadesiyle paylaştı.
27.01.2024 Dünya
Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? Belediye başkanı olunca milletvekilliği düşer mi?
Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? Belediye başkanı olunca milletvekilliği düşer mi? 31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Partiler belediye başkan adaylarını açıklıyor. Bugün (7 Ocak) AK Parti aday tanıtım toplantısıyla birçok büyükşehir belediye başkanı adayını açıklayacak. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şu an İstanbul milletvekili olan Murat Kurum, belediye başkanı seçilmesi halinde milletvekilliği düşecek mi? Milletvekili olan biri belediye başkanı olabilir mi? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular
Erdoğan'dan CHP'ye tepki: DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak oldular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü partilerin elinde oyuncak olmaktır. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar, bölücü emellere set çeken sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar." ifadelerini kullandı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Akkuş'a da sert tepki gösteren Erdoğan, "Başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz" dedi.
19.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok
Bakan Bayraktar CNN Türk'te açıkladı: Doğal gazda zam planı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar CNN Türk ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, üretim ile eş zamanlı olarak arama çalışmalarının da devam ettiğini açıklayarak " Yeni gaz keşifleri olacak" müjdesini verdi. Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.
11.01.2024 Ekonomi
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı
MSB duyurdu: Harekat ve operasyon bölgelerinde telefon kullanımı yasaklandı Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre harekat ve operasyon bölgelerinde akıllı ve kameralı telefon kullanımı yasaklandı. Öte yandan bedelli askerlik tutarının, daha önce yapılan düzenleme ile memur maaş katsayısındaki artış oranına sabitlendiği ve miktar konusundaki belirsizliğin ortadan kaldırıldığı hatırlatıldı.
11.01.2024 Gündem
CHP Kadıköy belediye başkan adayı kim? AK Parti, MHP, İYİ Parti Kadıköy belediye başkan adayları 2024
CHP Kadıköy belediye başkan adayı kim? AK Parti, MHP, İYİ Parti Kadıköy belediye başkan adayları 2024 İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayı kim oldu? Türkiye’de yerel seçim maratonu başladı. Bu yıl il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri yapılacak. Belediye başkanları ve muhtarlar için aday belirleme süreci, devam ederken AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı merak konusu oldu. İşte detaylar…
10.01.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi
İstanbul Havalimanı 2024'e zirvede girdi Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (EUROCONTROL)'nın, yeni yılın ilk haftası verilerine göre İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 329 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
9.01.2024 Ekonomi
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı Fatih Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Fatih Camisi'nde iki kişiyi bıçaklayan Ömer Salgın tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
9.01.2024 Gündem
AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı ne zaman belli oluyor?
AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı ne zaman belli oluyor? AK Parti aday tanıtım toplantısı bugün Haliç Kongre Merkezi'nde yapılıyor. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi partiler adaylarını açıklamaya başladı. 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde, il, ilçe belediye başkanları, il belediye meclisi üyelerinin yanısıra muhtarlar da seçiliyor. Sandık başına gidecek vatandaşlar, "AK Parti Balıkesir Belediye Başkan adayı kim oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. 7 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacaı Balıkesir Belediye Başkan adayı...
7.01.2024 Gündem
AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Erzurum Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu? AK Parti Erzurum Belediye Başkanı ne zaman açıklanacak? 31 Mart Yerel seçimleri için geri sayım başladı. 5 yılda bir yapılan Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlar sandık başına gidecek. İl, ilçe belediye başkanlarının belli olacağı, muhtarların seçileceği 31 Mart seçimleri önce AK Parti'de adaylarını açıklamaya başladı. 7 Ocak Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde saat 14:00'da yapılacak aday tanıtım toplantısında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli olacak? Peki AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayı kim oldu?
7.01.2024 Gündem
AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı kim oldu? AK Parti Kocaeli adayı ne zaman açıklanacak?
AK Parti Kocaeli Belediye Başkanı kim oldu? AK Parti Kocaeli adayı ne zaman açıklanacak? 5 yılda bir yapılan Yerel Seçimler 31 Mart 2024 yılında yapılacak. 2024 Mahalli İdare seçimlerinde Belediye başkanı, il belediye meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtarlar belli oluyor. Gözler bugün AK Parti'nin yapacağı belediye başkan adayları tanıtım toplantısında olacak. 7 Ocak Pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak aday tanıtımı saat 14:00'da başlayacak. Peki AK Parti Kocaeli belediye başkanı kim oldu?
7.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul adayı saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da
AK Parti İstanbul adayı saat kaçta açıklanacak, ne zaman? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da AK Parti’nin İstanbul adayı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak’ta açıklanacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından AK Parti İstanbul adayı saat kaçta açıklanacak, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Öte yandan Ahmet Hakan, Hürriyet’teki köşesinde kulislerde adı geçen 4 ismi açıkladı.
6.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu?
AK Parti İstanbul adayı kim oldu? 31 Mart 2024 İstanbul AK Parti belediye başkan adayı belli oldu mu? Türkiye'de her 5 yılda bir düzenlenen yerel seçimlere az kaldı. 2024 yılında gerçekleşecek olan il, ilçe, köy ve mahalle seçimleri için maraton başladı. Peki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim oldu?
6.01.2024 Gündem
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
Süper Lig'de 19. haftanın hakemleri açıklandı
Süper Lig'de 19. haftanın hakemleri açıklandı Trendyol Süper Lig'de yarın yapılacak 2024 yılının ilk santrası öncesi 19. haftanın hakemleri açıklandı.
4.01.2024 Süper Lig
Meksika, Arkadaş’ın ilk doğum gününe herkesi davet etti
Meksika, Arkadaş’ın ilk doğum gününe herkesi davet etti Meksika Savunma Bakanlığı, Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Proteo’nun anısına Türkiye’nin hediye ettiği yavru köpek Arkadaş’ın 7 Ocak’ta doğum gününün kutlayacaklarını duyurarak herkesi kutlamalara davet etti.
4.01.2024 Dünya
Bolu'da başladı, kar İstanbul'a lapa lapa geliyor! Meteoroloji 21 kent için fırtına ve kar uyarısı yaptı: 1-7 Ocak hava nasıl olacak?
Bolu'da başladı, kar İstanbul'a lapa lapa geliyor! Meteoroloji 21 kent için fırtına ve kar uyarısı yaptı: 1-7 Ocak hava nasıl olacak? Türkiye'de kış etkili olmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25-31 Aralık 2023 haftalı hava durum tahmin raporunu yayınladı. 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yapıldı. Dün akşam Bolu'da yağmur kendini kar yağışına bıraktı. D-100 karayolu beyaz örtüyle kaplandı. Yeşil alanlarda 5 cm'lik kar kalınlığı oluştu. Yüksek kesimlerde devam eden yağış sonrası İstanbullu vatandaşlar bu hafta İstanbul'a kar var mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Yılbaşına haftasına girilen Türkiye'de pek çok il kar yağışı almaya devam ediyor. Hava durumu uzmanları İstanbul'da kar yağışının Ocak ayında olacağını belirtiyor. İşte haftalık hava durumu tahminleri...
3.01.2024 Gündem
1-7 Ocak haftalık burç yorumları: Aygül Aydın bu hafta burçlar hakkında neler söyledi?
1-7 Ocak haftalık burç yorumları: Aygül Aydın bu hafta burçlar hakkında neler söyledi? Astrolog Aygül Aydın, 1-7 Ocak 2024 haftalık burç yorumlarını paylaştı. 2 Ocak itibariyle Merkür'ün Yay burcunda ileri hareketine başlayacağını söyleyen Aydın, haftanın en şanslı burcunu da açıkladı.
1.01.2024 Astroloji
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak Panathinaikos'la anlaşan Fatih Terim, ilk transferini Süper Lig devinden yapmayı planlıyor.
27.12.2023 Galatasaray
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı
Süper Lig'de 16, 19 ve 20'nci haftaların programı açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de ertelenen 16'nci hafta ile 19 ve 20'nci hafta maçlarının programını açıkladı.
26.12.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

7 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 7 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.