50 Bin Konut

50 Bin Konut

Son dakika 50 bin konut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 50 bin konut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 50 bin konut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

50 Bin Konut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 50 bin konut gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.713 50 bin konut haberi bulunmuştur. Tüm 50 bin konut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Mağdur edilmeyecek
TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Mağdur edilmeyecek TOKİ, ilave konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan mülkiyet ve planlama sorunlarından dolayı yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını ve vatandaşların mağdur edilmeyeceğini açıkladı.
29.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Bakan Kurum duyurdu! 'Bayramda deprem bölgesindeki ilk evler teslim edilecek'
Bakan Kurum duyurdu! 'Bayramda deprem bölgesindeki ilk evler teslim edilecek' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı CNN TÜRK Özel Yayını'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Bayramda deprem bölgesindeki ilk evler teslim edilecek. Kentsel dönüşüme ilişkin kararlılığımız daha da arttı" dedi.
11.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marjinal çevrelerin kentsel dönüşüm çabalarımızı engellemesine göz yummayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Marjinal çevrelerin kentsel dönüşüm çabalarımızı engellemesine göz yummayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerinde artık daha kararlı davranacağız. Kentsel dönüşüm çabalarını engellemesine göz yummayacağız." dedi.
27.03.2023 Gündem
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu
İstanbul'da 50 bin konut için kura heyecanı! Bakan Kurum açıkladı, tarih belli oldu TOKİ kuralarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Bugün Tekirdağ'da yapılan kura çekimi sonrasında İstanbul için tarih merakla bekleniyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman? sorusuna yanıt verdi. Buna göre İlk Evim projesi kapsamındaki kura çekimleri 16 Mart'ta başlıyor.
13.03.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “ İçişleri Bakanlığı, Merkez/Taşra Teşkilatı Planlaması”, “Oy Verme Günü Alınacak Tedbirler”, “Oy Verme Günü ve Sonrasında Alınması Gereken Tedbirler” ve “Diğer Hususlar” konu başlıklarını içeren toplam 61 maddelik “Seçim Tedbirleri Genelgesi” gönderdi.
13.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da: Şehirleri 1 yılda ayağa kaldıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'da: Şehirleri 1 yılda ayağa kaldıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen bölgelerde inceleme yapmak üzere gittiği Adıyaman'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hava ve yol koşulları nedeniyle ilk günden gelemedik. Adıyaman’dan helallik istiyorum. Her şeyin farkındayız ve gereğini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi. Başka illere giden depremzedelere çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrinize sahip çıkın, ata yurdunuzu asla kalıcı olarak terk etmeyin. Yıkılan her konutun yerine daha iyisini yapıp sizlere vereceğiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, sarmalı kıyılmış tütündeki yüzde 55 olan ÖTV'nin yarı yarıya indirildiğini açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Dünyada bu kadar geniş alanda, çok nüfusun etkilendiği büyük felakete maruz kalıp da bizim kadar hızlı toparlanabilecek bir başka ülke olmamıştır." diyerek 'Şehirleri 1 yılda ayağa kaldıracağız ' açıklamasında bulundu.
27.02.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ konutlarının taksit ve ödemelerine ilişkin açıklama
Bakan Kurum'dan TOKİ konutlarının taksit ve ödemelerine ilişkin açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
9.11.2022 Ekonomi
TOKİ genç yaş sınırı kaç, TOKİ genç başvurusu nasıl yapılır? E devlet TOKİ genç başvuru ekranı ve diğer detaylar…
TOKİ genç yaş sınırı kaç, TOKİ genç başvurusu nasıl yapılır? E devlet TOKİ genç başvuru ekranı ve diğer detaylar… TOKİ genç başvuru şartları 2022 nelerdir, TOKİ sosyal konut genç başvurusu nasıl yapılır, yaş sınırı var mı? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan sosyal konut projesinin detayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ dar gelirli vatandaşlar dışında gençleri de unutmadı. Peki, TOKİ genç yaş sınırı kaç, TOKİ genç başvurusu nasıl yapılır? İşte E devlet TOKİ genç başvuru ekranı ve diğer detaylar…
19.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesine büyük ilgi! Bakan Kurum, satma ya da kiralama hakkının detaylarını anlattı
Sosyal konut projesine büyük ilgi! Bakan Kurum, satma ya da kiralama hakkının detaylarını anlattı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını anlattı. Bakan Kurum, "Başvuru sürecimizde 1 milyon 500 binin üzerinde kardeşimiz başvurmuş durumda. Müracaatlarımızın 514 binini genç kardeşlerimiz oluşturuyor. Biz evi teslim ettikten sonra vatandaşımız borcunu kapatıyorsa satma hakkına sahip. Niye bu gelir grupları başvuruyor ona bakmak lazım. Şartlara uyuyorsa zaten ev alma hakkına sahip oluyor. Dolayısıyla vatandaşımız ister kendisi oturur, ister kiraya verir. Belki zor duruma düştü, memleketinde ev alacak diyelim. Niye satıyorsunuz sorgulamadık. Vatandaşımıza biz güvendik. Şartlara uyanlara sen niye uyuyorsun deme hakkımız olamaz. Hak edilmiş bir üründe, projede kendi hakkını, tasarrufunu kullanmakta özgür vatandaşımız. Aslolan ihtiyacı olan vatandaşımız alıyor." dedi.
15.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ hangi banka? TOKİ evleri hangi bankayla anlaşmalı, taksit ödemeleri hangi bankaya yapılıyor?
TOKİ hangi banka? TOKİ evleri hangi bankayla anlaşmalı, taksit ödemeleri hangi bankaya yapılıyor? TOKİ hangi banka ile anlaşmalı, TOKİ taksitleri hangi bankaya yatıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’’Bu devasa sosyal konut projemizin ilk etabını oluşturan 250 bin konutu 2 yılda bitirerek hak sahiplerinin kullanımına sunmayı planlıyoruz. Projemizin bu ilk etabı dahi cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut atılımıdır. 50 binini İstanbul'da, 18 binini Ankara'da 12 bin 500'ünü İzmir'de 8 bin 650'sini Bursa'da, 7 bin 500'ünü Konya'da inşa edeceğiz. Diğer illerimizde de değişen sayılarda konut sayısı paylaşacağız. Şehit yakınları ve gazilere 12 bin 500 konut, engelli vatandaşlarımıza 12 bin 500 konut, emekli vatandaşlarımıza ise 50 bin konut kontenjan ayırıyoruz. Gençlerimiz için de bir kontenjan oluşturduk. 50 binini de gençlerimize tahsis ettik.’’ açıklamasını yapınca başvuru sürecine ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, TOKİ hangi banka? TOKİ evleri hangi bankayla anlaşmalı, taksit ödemeleri hangi bankaya yapılıyor?
14.09.2022 Ekonomi
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu Ev sahibi olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi duyuruldu. Çok düşük taksitlerle ev sahibi olunabilecek. Dev konut projesinin 2+1 ve 3+1 seçeneği bulunuyor. Toplam fiyat ve kampanyadan faydalanma şartları belli oldu. Belirlenen toplam konut ücretinin yüzde 10’u peşin olarak alınacak. Taksit ödemeleri ise sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Başvurular yarın itibarıyla alınacak. İşte detaylar...
13.09.2022 Ekonomi
Gençlere ucuz konut fırsatı! Başvurular yarın başlıyor
Gençlere ucuz konut fırsatı! Başvurular yarın başlıyor Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıkladı. Yüz yılın konut projesinde başvuru süreci yarın başlıyor, ekim ayına kadar devam edecek. Projde gençlere pozitif ayrımcılık yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu projemizde ilk defa gençlerimiz için de 18-30 yaş arası bir kontenjan oluşturduk. Konutların yüzde 20'sine denk gelen 50 binini de yarınımızın teminatı gençlerimize tahsis ettik." diye konuştu.
13.09.2022 Ekonomi
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır?
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ projesi için start verildi. Projeden, şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, emekli ile gençler faydalanabilecek. Projenin duyurulmasının ardından emekliler başvuru şartlarını araştırıyor. Peki, Emekli için başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? Emeklilerin gelirinin ne kadar olması gerekiyor? İşte detaylar…
13.09.2022 Emekli
TOKİ kampanyasından kimler faydalanacak?  Emekli ve gençlere kaç TOKİ konutu ayrıldı? TOKİ sosyal konut taksitleri ne kadar olacak?
TOKİ kampanyasından kimler faydalanacak? Emekli ve gençlere kaç TOKİ konutu ayrıldı? TOKİ sosyal konut taksitleri ne kadar olacak? Milyonların beklendiği en büyük TOKİ sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Vatandaşlar toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlara 2280 liradan taksitlerle 240 ay vade ile sahip olacak. Peki, TOKİ kampanyasından kimler faydalanacak? Emekli ve gençlere kaç TOKİ konutu ayrıldı? TOKİ taksitler ne kadar olacak? TOKİ ödemeleri kaç yıl olacak? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konut projesi fiyatları ne kadar olacak, taksit ödemeleri nasıl olacak? 2+1 ve 3+1 konutlar için aylık ne kadar ödenecek?
TOKİ sosyal konut projesi fiyatları ne kadar olacak, taksit ödemeleri nasıl olacak? 2+1 ve 3+1 konutlar için aylık ne kadar ödenecek? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan 81 kentte Sosyal Konut Projesi’nin detaylarını açıkladı. Erdoğan, ''Başvurular yarın başlayacak, Ekim sonuna kadar devam edecek'' dedi. Açıklamanın ardından TOKİ sosyal konut projesi fiyatları araştırılamaya başlandı.
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! Yeni düzenleme geliyor
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! Yeni düzenleme geliyor Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili yeni düzenleme geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev ve kira fiyatlarıyla ilgili harekete geçileceğini bildirerek eylül ayını işaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önümüzdeki ayın ortasına doğru konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek yeni düzenleme geliyor." dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ofislerin konuta dönüşebileceğini, bununla birlikte İstanbul'da 10 bin Türkiye genelinde ise 50 bin ofisin konuta dönüşmesine imkan veren yönetmeliğin yürürlüğe girdiğini. söylemişti. Konuyu uzmanlar yorumladı ve kısa vadede ofis konut dönüşümünün meyvesini verebileceğini belirttiler.
20.08.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! TOKİ duyurdu, 50 bin konut...
Ev almak isteyenler dikkat! TOKİ duyurdu, 50 bin konut... Ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. TOKİ'den sosyal konut açıklaması geldi. 50 bin adet konut inşa edilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. TOKİ tarafından yürütülen Sosyal Konut Programı kapsamında 2021 sonunda 80 bin konut üretilmesi planlandı. Program kapsamında 2022'de ise 50 bin konutun sosyal ve teknik donatılarıyla üretilmesi hedefleniyor. 2021 Eylül sonu itibarıyla Türkiye'de toplam konut sayısı (konut, lojman, yazlık/mevsimlik konut, kapıcı dairesi ve konut inşaatları) 40,2 milyona ulaştı.
26.10.2021 Ekonomi
Yabancıya konut satış verileri belli oldu
Yabancıya konut satış verileri belli oldu Eylül ayında yabancılar konut alımında tüm zamanların rekorunu kırdılar. 6630 adet konut yabancılara satıldı. Yıl sonuna kadar 50 bin konut satışı hedefinin yakalanacağı bekleniyor.
13.10.2021 Ekonomi
İstanbul'daki 20 yaş üstü konutların 3'te ikisi deprem sigortasız
İstanbul'daki 20 yaş üstü konutların 3'te ikisi deprem sigortasız Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan, "Türkiye'de hem zorunlu deprem sigortası yapılması hem de riskli konutların güçlendirilmesi konusunda faaliyetlere hız verilmeli ve daha fazla aksiyon alınmalı" dedi.
27.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e 50 konut sözü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e 50 konut sözü Ankara'da 'İdlib' konulu istişare toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de yıl sonuna kadar 30 bin 785 briket ev taahhüdünü 50 bine çıkardıklarını söyledi. Toplantıya telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da "50 konut da biz söz vermiş olalım" dedi.
25.06.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

50 Bin Konut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 50 bin konut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.