5 Lira

5 Lira

Son dakika 5 lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.219 5 lira haberi bulunmuştur. Tüm 5 lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye’nin en erkenci tescilli karpuzunun yetiştiği Adana’da fideler toprakla buluştu. Mayıs ayında hasadına başlanması planlanan karpuzun kilogram fiyatının tarlada en az 5 lira olması bekleniyor.
2.04.2024 Adana
Adana'da farklı hasat başladı, yurt dışından yoğun talep görüyor! Kilo fiyatı belli oldu
Adana'da farklı hasat başladı, yurt dışından yoğun talep görüyor! Kilo fiyatı belli oldu Adana'da halk arasında 'kan portakalı' olarak bilinen 'Smith red blood'ın hasadı başladı. Faydası saymakla bitmeyen ve tam bir 'C' vitamini zengini olan portakal, 1 dönümden 5 ton ürün verirken, bahçede kilosu 12 TL'den alıcı buluyor.
21.03.2024 Adana
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024 Sahurda fırınlar açık mı, sorusu Ramazan ayıyla birlikte en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlara yoğun ilgi var. Ramazan pidesini özleyenler fırınların kapısında kuyruk oluyor. Sahurunu sıcak pide ya da ekmekle almak isteyenler ise sahurda fırınların çalıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan ayında sahurda fırınlar açık mı, çalışıyor mu? İşte Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024…
13.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.
26.02.2024 Ekonomi
Adana karpuzu mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı
Adana karpuzu mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye’nin en erkenci tescilli karpuzunun yetiştiği Adana’da fideler toprakla buluştu. Mayıs ayında hasadına başlanması planlanan karpuzun kilogram fiyatının tarlada en az 5 lira olması bekleniyor.
26.02.2024 Adana
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı
Adana karpuzu Mayıs ayında sofralarda olacak! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye’nin en erkenci tescilli karpuzunun yetiştiği Adana’da fideler toprakla buluştu. Mayıs ayında hasadına başlanması planlanan karpuzun kilogram fiyatının tarlada en az 5 lira olması bekleniyor.
9.02.2024 Adana
Bu portakaldan kan akıyor! Kilosu 12 liradan satılıyor
Bu portakaldan kan akıyor! Kilosu 12 liradan satılıyor Türkiye’nin portakal ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan Adana’da halk arasında "kan portakalı" olarak bilinen 'Smith red blood'ın hasadı sürüyor. Kan portakalı, bahçede kilogramı 12 liradan alıcı buluyor.
7.02.2024 Adana
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi İstanbul'daki ticari taksilerde zamlı tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. Bundan sonraki süreçte taksi kullanmak bir gün öceney göre yüzde 28.09 oranında zamlanmış oldu.
13.01.2024 Ekonomi
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar
Fatih Terim ile Seçil Erzan arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan davasında bilirkişi raporu hazırlandı. Erzan'ın telefon ve sim kartının incelenmesiyle hazırlanan raporda, Fatih Terim ile arasındaki mesaj kayıtları yer aldı.
2.01.2024 Gündem
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu
Kafe ve restoranlarda artık zorunlu olacak! Uygulamaya sokuldu Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
2.01.2024 Ekonomi
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi
Kuyumcular yeni madeni 5 lirayı değerlendirdi Eskişehir’de kuyumcular tedavüle giren sınırlı sayıdaki madeni 5 liraların gramajına göre kullanımının daha avantajlı olduğunu belirterek ellerinde olduğu sürece vatandaşlara bu özel parayı sağladıklarını söyledi.
21.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi
İstanbul'da ekmek fiyatları her yerde farklı! İşte bu haksız kazancın sebebi İstanbul'da farklı ilçelerde farklı fırınlarda ekmek fiyatları farklı fiyatlara satılıyor. Peki ekmek fiyatları neden farklı? Fırınlar kendi fiyatlarını mı belirliyor? Vali ekmek fiyatları ile ilgili net konuştu. Merak edilen tüm detayları CNNTÜRK masaya yatırdı. İşte haberin ayrıntıları...
11.12.2023 Ekonomi
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar İstanbul'da çalışan taksiciler, taksimetre tarifesine zam yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, gelen zamlar karşısında esnafın mağdur olmaması için zam istediklerini belirtti.
13.11.2023 Ekonomi
2.5 TL madeni para mı geliyor? 2.5 lira madeni para ne zaman kalktı, 2.5 TL demir para yeniden mi gelecek?
2.5 TL madeni para mı geliyor? 2.5 lira madeni para ne zaman kalktı, 2.5 TL demir para yeniden mi gelecek? 34 yıl önce tedavülden çekilen 2.5 TL’lik madeni paraların yeniden dolaşıma sokulması için Darphane’nin, gerekli tüm hazırlıkları tamamladığı iddia edildi. İddialar arasında 2.5 TL’lik madeni paraların basımı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan onayının beklendiği de yer alıyor. Peki, 2.5 TL madeni para mı geliyor? 2.5 lira madeni para ne zaman kalktı, 2.5 TL demir para yeniden mi gelecek?
2.11.2023 Ekonomi
5 Türk Lirası'nın basım kararı Resmi Gazete'de
5 Türk Lirası'nın basım kararı Resmi Gazete'de Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak basılacak olan madeni 5 Türk Lirası'na ilişkin detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Toplamda 100 milyon adet basılacak 5 Türk Lirası'nın piyasadaki hacmi 500 milyon lira oldu.
31.10.2023 Ekonomi
Memura ve emekliye hem mesai hem maaş müjdesi! 2024 yılında büyük zam geliyor
Memura ve emekliye hem mesai hem maaş müjdesi! 2024 yılında büyük zam geliyor Memur ve memur emeklisi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Memur ve memur emeklilerine ocakta yapılacak zam yüzde 50'ye ulaşırken, 2024 bütçesine göre fazla mesaileri ikiye katlanacak, yurtiçi tazminat, harcırahı da artacak. Memurların fazla mesai ücreti 5 lira 40 kuruştan 10 lira 10 kuruşa çıktı. Gündelik tazminat, harcırah tutarı da en alt kademeli memurda 400 lira, ek göstergesi 8000 ve daha yüksek kadrolar için de 465 liraya yükselecek. İşte memur ve emekliyi ilgilendiren detaylar...
19.10.2023 Memur
Balık fiyatları tezgahta 5 katına çıkıyor! Hem balıkçılar hem de tüketici şikayetçi
Balık fiyatları tezgahta 5 katına çıkıyor! Hem balıkçılar hem de tüketici şikayetçi Balık halinde esnaf ile balıkçı arasında gerilim var. İstanbul Beylikdüzü'ndeki Gürpınar balık halinde denize açılmayan balıkçılar ile hale balık almaya gelen esnaf arasındaki tartışma yaşandı. Peki, kim haklı? Balık tezgahlara ulaşana kadar fiyatı neden 5 kat artıyor? İşte konunun ayrıntıları...
24.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı Toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya başlandı. Yeni ücret tarifesiyle, 22.25 TL olan metrobüs ücretinin, kredi kartı ve banka kartıyla yapılan temassız ödemelerde 60 TL, İET otobüslerindeki 15 TL’lik tam bilet ücretinin ise 30 TL olduğu görüldü. Kredi kartı kullanarak ödeme yapan bazı İstanbullular, ücret farkını yüksek buldu. Metrobüse binmek için kredi kartıyla temassız ödeme yapan Asiye Zengin, "Bu ücret çok fazla, normalde 22,5 lira, benden 60 lira aldı. 60 lira bayağı yüksek" dedi. Zengin daha sonra, iade almak istediğini belirterek güvenlik görevlisinden yardım istedi, o anlar kameraya yansıdı.
16.08.2023 Ekonomi
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri...
Fön makinesi yerine kalas, çekirdek paketinin içinden yılan kafası! İşte 2023'ün en ilginç şikayetleri... 2023'ün en ilginç şikayetleri belirlendi. 2023'ün ilk yarısında iletilen şikayetler derlenip hazırlanan raporun detaylarını paylaşıldı. Buna göre, 6 ayda gelen 247 bin 946 şikayetten öne çıkanlar şöyle: "Bilinen bir zincir mağazadan tuzlu çekirdek aldım. İçinden yılan kafası çıktı ve yedik afiyetle birazını. Yazıklar olsun." "1 adet fön makinesi sipariş verdim ve gelen kargoyu ben olmadığım için arkadaş teslim aldı ve gelen kargodan fön makinesi yerine kalas odun çıktı." "Hamam böcekleri ölsün ve benim rüyama girmesin lütfen. Çok şikayetçiyim bu durumdan ama elimden bir şey gelmiyor. Kim bu hamam böcekleri ve dev saman balyalarını hazırlayıp rüyama gönderiyorsa Allah onun belasını versin.”
9.08.2023 Gündem
Kocaeli toplu taşıma ücretleri 2023! Kocaeli’de ulaşıma zam geldi mi, Kocaeli otobüs kentkart fiyatları ne kadar oldu? Kocaeli öğrenci, öğretmen, yaşlı bileti ücretleri…
Kocaeli toplu taşıma ücretleri 2023! Kocaeli’de ulaşıma zam geldi mi, Kocaeli otobüs kentkart fiyatları ne kadar oldu? Kocaeli öğrenci, öğretmen, yaşlı bileti ücretleri… Kocaeli toplu taşımaya zam mı geldi, Kocaeli toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu taşıma zammı gündemi ile toplandı. Söz konusu toplantıyla Kocaelili vatandaşlar Kocaeli toplu taşımaya zam mı geldi, Kocaeli öğrenci, öğretmen, yaşlı bileti ne kadar oldu? sorularına yanıt aramaya başlandı. İşte Kocaeli toplu taşıma ücretleri 2023 ile birlikte otobüs, tramvay, vapur ücretleri…
2.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5 Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.