4+4+4

4+4+4

Son dakika 4+4+4 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 4+4+4 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 4+4+4 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

4+4+4

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 4+4+4 gelişmeleri de dahil olmak üzere 242.632 4+4+4 haberi bulunmuştur. Tüm 4+4+4 haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlkokul 5 yıl olacak mı? 5 artı 3 artı 4 eğitim sistemi eğitim sistemi geri mi gelecek?
İlkokul 5 yıl olacak mı? 5 artı 3 artı 4 eğitim sistemi eğitim sistemi geri mi gelecek? 11 Nisan 2012'de yürürlüğe giren 4+4+4 eğitim sistemi ile eğitim sistemiyle ilkokul 4 yıla indirildi. Sosyal medyada 4+4+4 eğitim sistemi yerine 5 artı 3 eğitim sisteminin geri geleceği iddia edildi. Söz konusu paylaşımların ardından veliler İlkokul 5 yıl olacak mı? 5 artı 3 eğitim sistemi geri mi gelecek? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, ilkokul 5 yıla mı çıkıyor?
26.02.2024 Gündem
Divan-I Hikmet Nedir, Özellikleri Nelerdir? Divan-I Hikmet Yazarı Kimdir, Ne Anlatıyor?
Divan-I Hikmet Nedir, Özellikleri Nelerdir? Divan-I Hikmet Yazarı Kimdir, Ne Anlatıyor? Divan-ı Hikmet 12. yüzyılda yazılmış önemli eserlerden birisidir. Hece ölçüsü ve dörtlükler ile yazılmış didaktik yapıda olan Divan-ı Hikmet dini, tasavvufi bir eser olarak bilinmektedir. Türk tarihinin çok önemli eserlerinden birisi olan Divan-ı Hikmet önemli kitap olmasının yanı sıra içeriğinde birçok değişik eser olduğu da bilinmektedir.
27.01.2024 Gündem
2. Sınıf Çarpma İşlemi: Çarpma İşlemi Problemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Çarpma İşlemi: Çarpma İşlemi Problemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Matematikte çarpma, iki veya daha fazla sayının çarpımını hesaplama işlemidir. İşlemin temel açıklaması, bir sayının başka bir sayıya göre tekrar tekrar toplanmasıdır. Örneğin 2'yi 3 ile çarpıyorsak bu, 3'ün kendisine iki kez eklenmesi anlamına gelir, yani 3 + 3 = 6. Bu, çocukların sayıları çarpması için basit bir tekniktir.
25.12.2023 Eğitim
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz. " dedi.
20.01.2023 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yüzde 93.78 oldu
MEB resmen duyurdu! Yüzde 93.78 oldu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından resmi açıklama geldi. MEB, eğitimin tüm kademelerinde güncel okullaşma oranlarını paylaştı. İçişleri Bakanlığı MERNİS kayıtları ve MEB verileri kullanılarak güncellenen verilere göre okul öncesinde 5 yaşta okullaşma oranı %93,78'e, ilkokulda %99,63'e, ortaokul kademesinde %99,44'e ve ortaöğretimde ise %95,06'ya yükseldi.
9.10.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 20 yıldır eğitimin yaygınlaştırılması ve fırsat eşitliği için tarihi nitelikte adımlar atıyoruz." dedi.
20.09.2022 Siyaset
Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir?
Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir? İçişleri Bakanlığı, Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın geçici görevle İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirildiğini duyurdu. Peki, Uşak Valisi Funda Kocabıyık kimdir? İşte Uşak Valisi Funda Kocabıyık’ın biyografisi…
27.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen atamalarında ağırlığı İstanbul'a veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen atamalarında ağırlığı İstanbul'a veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Eğitim Yatırımları Toplu Açılış Törenin'de konuştu. Erdoğan, "Son dönemde gerçekleştirdiğimiz öğretmen atamalarında önceliği ve ağırlığı İstanbul'a veriyoruz. 31 Ocak 2022 tarihinde ataması yapılan 7500 öğretmen İstanbul'da göreve başladı. Hayırlı olsun." dedi.
25.02.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Öğretmen yetiştirmenin sağlıklı planlamasının yapılması gerekir
Kılıçdaroğlu: Öğretmen yetiştirmenin sağlıklı planlamasının yapılması gerekir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Her yerde mantar gibi öğretmen yetiştiren okullar, üniversiteler; plansız ve programsız. Mezun öğretmenin çalışacağı yer yok. Öğretmen yetiştirmenin sağlıklı bir planlamasının yapılması gerekir" dedi.
27.11.2021 Siyaset
MEB resmen duyurdu! LGS, TEOG, SBS, OKS... Hepsini kapsıyor, ve belli oldu
MEB resmen duyurdu! LGS, TEOG, SBS, OKS... Hepsini kapsıyor, ve belli oldu Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Özer önemli bir çalışmaya imza attı. 12 milyon 230 bin öğrenciyi kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, araştırmacılar Bekir Gür, Ahmet Öztürk, ve Eren Suna ile birlikte Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi’nde yayımlanan bir çalışmaya imza attı.9. sınıf öğrencilerinin matematik başarısı incelendi. Ayrıca 10 yıllık periyotta uygulanan 4+4+4 sistem değişikliğinin etkileri de değerlendirildi.
2.11.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu"nun açılışında konuştu. Erdoğan, "İmam hatipler 28 Şubat döneminde vesayetçilerin hedefi olmuş, kat sayı zulmüyle üniversite hayallerine set vurulmuştur. Kkat sayı uygulamasını kaldırarak 4+4+4 uygulaması ile orta okul kısmını açarak imam hatiplerin fetret dönemini hamdolsun biz sonlandırdık" dedi.
15.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dün imzalanan kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek bakanımızı, gerek bu noktada Memur-Sen tarafını, tüm işçi ve memur kesimini, 2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir." dedi.
24.08.2021 Siyaset
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Derbinin favorisi Beşiktaş
Derbinin favorisi Beşiktaş Yılın maçına saatler kala misli.com üyeleri kritik 90 dakika öncesi favorisini belirledi.
7.05.2021 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık, net söylüyorum. Şu anda emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP'li olanlar vardır. Bundan sonra hesabını çok ağır vereceksiniz." dedi. Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yaz aylarında inşallah temelini atacağız. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
7.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: 20 bin öğretmenimizin atamasını yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: 20 bin öğretmenimizin atamasını yapacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Hizmete aldığımız 7 bin 541 yeni derslikle, Ankara'daki toplam derslik sayımızı 49 bin 700'e ulaştırmış bulunuyoruz. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen atamasını daha yapacağız. 20 bin öğretmen atamamızın milletimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
23.02.2021 Siyaset
Bakan Selçuk açıkladı: 15 Şubat'tan 10 gün önce okullar...
Bakan Selçuk açıkladı: 15 Şubat'tan 10 gün önce okullar... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk salgın döneminde eğitim hakkında merak edilen başlıkları CNN TÜRK’te değerlendirdi. Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Okullar hangi şartlarda açılmalı? Uzaktan eğitimde ders notları ve karneler nasıl verilecek? Eğitimciler aşılamada öncelik grubuna alınacak mı? Göksu Öngören Özgür ve Hakan Çelik sordu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yanıtladı. İşte detaylar...
17.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın Fransız markaları satın almayın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın Fransız markaları satın almayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda konuştu. Erdoğan, "Fransız markalara itibar etmeyin bunları satın almayın." dedi.
26.10.2020 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan eğitim için 14 maddelik çözüm önerisi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan eğitim için 14 maddelik çözüm önerisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin pandemi döneminde eğitimde 14 maddelik çözüm önerisini açıkladı.
16.09.2020 Siyaset
Son dakika...  LGS sonuçları açıklandı
Son dakika... LGS sonuçları açıklandı Milyonlarca öğrenci ve veli merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'nca LGS kapsamında 20 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları "meb.gov.tr" adresinden açıklandı.
16.07.2020 Eğitim
Kılıçdaroğlu: Çağdaş uygarlığın üzerine eğitimle, bilimle çıkacaksınız
Kılıçdaroğlu: Çağdaş uygarlığın üzerine eğitimle, bilimle çıkacaksınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eğitim partiler üstüdür. 'Milli' olmak kendi içine kapanık olmak değildir. Kendi değerlerimizi evrensel değerlerle buluşturmak demektir. Çağdaş uygarlığın üzerine eğitimle, bilimle, araştırmayla çıkacaksınız. Düşüncenin önündeki bütün engelleri kaldırarak çıkacaksınız" dedi.
18.01.2020 Siyaset
Bakan Selçuk'tan sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi
Bakan Selçuk'tan sözleşmeli öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programına konuk olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün açıklanan 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
21.12.2019 Eğitim
Özel okullarda tehlike büyüyor! 5 yılda iki katına çıktı
Özel okullarda tehlike büyüyor! 5 yılda iki katına çıktı Son 5 yılda sayıları hızla artan özel okulların çoğu, plansız büyüdükleri için kontenjanlarını dolduramadı. Yüzde 60’ı boş olan özel okullar batma tehlikesiyle karşı karşıya. Doğa Koleji’nin durumuyla birlikte tartışmaya açılan özel okullar için MEB’den acil çözüm bekleniyor.
18.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak "Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut" projesinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında vatandaşların aylık sabit 894 lira taksitle ev sahibi olacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' ile ilgili sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen otur işine bak" dedi. Erdoğan, "İnşallah en yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız. Kanal İstanbul, Boğazı ciddi bir felaketten koruma projesidir" ifadesini kullandı.
12.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

4+4+4 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 4+4+4 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.