32 Gün

32 Gün

Son dakika 32 gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 32 gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 32 gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

32 Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 32 gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.770 32 gün haberi bulunmuştur. Tüm 32 gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parasını mevduata bağlayanlara kötü haber! Hesap değişti, faiz getirisi düşecek
Parasını mevduata bağlayanlara kötü haber! Hesap değişti, faiz getirisi düşecek Bankada parası olan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Mevduat faizleri ile ilgili yeni gelişme! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Liralaşma stratejisi kapsamında düşük tutulan Türk Lirası mevduatlara uygulanan gelir vergisi stopajı avantajı azalmaya başladı. Kısa vadede yüzde 5 olan vergi 2.5 puan artarak yüzde 7.5'e yükseldi. Parasını mevduata bağlayanlar elde ettikleri faiz gelirinden 2.5 puan daha vergi ödeyecek. 100 bin lirası olan bir vatandaş 32 gün vade ve yüzde 55 yıllık faiz üzerinden parasını mevduata yatırdığında aylık 241 lira yerine artık 361.6 lira stopaj ödeyecek.
2.05.2024 Ekonomi
Mevduat hesabında 32 gün detayı! Kazanç artıyor, faiz kararı sonrası oran değişti
Mevduat hesabında 32 gün detayı! Kazanç artıyor, faiz kararı sonrası oran değişti Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Karar sonrasında ise Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada Türk lirası mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranının yükseltildiği belirtildi. Peki Merkez Bankası’nın faiz kararı ve atılan yeni adım sonrasında bankalarda mevduat faizleri daha da yükselir mi?
27.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası açıkladı, mevduat faiz oranları değişti! İşte 100.000 TL'nin getirisi
Merkez Bankası açıkladı, mevduat faiz oranları değişti! İşte 100.000 TL'nin getirisi Merkez Bankası’nın son faiz artırımından sonra mevduat faizi oranları da yükseldi. 100 bin liraya 32 gün vadede sağlanan net kazanç bankadan bankaya göre değişmekle birlikte 4 bin 500 TL’ye kadar çıktı. Ayrıca, TCMB verileri ihtiyaç kredisi faizlerinde 22 yılın zirvesi görüldüğünü ortaya koydu.
23.03.2024 Ekonomi
Erzincan İliç'teki kayıp işçilerin pikabı bulundu
Erzincan İliç'teki kayıp işçilerin pikabı bulundu Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 32 gün önce meydana gelen toprak kayması sonrası 9 işçinin bulunması için çalışmalar sürdürülürken toprak altında kalan pikaba ulaşıldı.
16.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark
İstanbul'da kim önde? İşte son ankette Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki fark Yerel seçime 32 gün kala gözler rekabetin en yüksek seviyeye çıktığı İstanbul'da... Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında Optimar'ın 21-24 Şubat tarihleri arasında 3 bin kişi üzerinde yaptığı İstanbul anketinden çıkan çarpıcı sonuçlara yer verdi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Kur korumalı mevduattaki çözülmeyi hızlandıracak faiz adımı! Yüzde 50'nin üstüne çıkacak
Kur korumalı mevduattaki çözülmeyi hızlandıracak faiz adımı! Yüzde 50'nin üstüne çıkacak Kur korumalı mevduattan (KKM), TL vadeli mevduata geçenler için bankaların sunduğu faiz yıllık yüzde 45’e çıktı. Normalde bankaların sunduğu en yüksek faiz yüzde 25-35 bandında. Yüzde 45’lik faizden yararlanmak için 30 Haziran öncesinde KKM hesabının olması gerekiyor. KKM’den sonra 100 bin lirasıyla 32 gün vadeli mevduat hesabı açanın net kazancı 3 bin 747 lira oluyor. Öte yandan Ekonomistler alınan kararla birlikte kredi faizlerinin bir miktar daha yükseleceğini ama asıl faiz etkisinin KKM vadesi gelen mudilerin, TL mevduata geçişini teşvik noktasında görüleceğini söylüyor. Bir başka deyişle bankalar KKM hesabını kapatıp TL mevduata geçecek müşterileri için daha yüksek faiz önerecek. Mevcut durumda bu geçişte sunulan faiz yüzde 45-47 seviyelerinde. Önümüzdeki dönemde yüzde 50-55 bandında faizlerin gündeme geleceği de değerlendirmeler arasında yer alıyor.
15.09.2023 Ekonomi
TL vadeli mevduatında büyük kazanç! Faiz yüzde 45'e çıktı
TL vadeli mevduatında büyük kazanç! Faiz yüzde 45'e çıktı Kur korumalı mevduattan (KKM), TL vadeli mevduata geçenler için bankaların sunduğu faiz yıllık yüzde 45’e çıktı. Normalde bankaların sunduğu en yüksek faiz yüzde 25-35 bandında. Yüzde 45’lik faizden yararlanmak için 30 Haziran öncesinde KKM hesabının olması gerekiyor. KKM’den sonra 100 bin lirasıyla 32 gün vadeli mevduat hesabı açanın net kazancı 3 bin 747 lira oluyor.
8.09.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan bankalara Kur Korumalı Mevduat talimatı
Merkez Bankası'ndan bankalara Kur Korumalı Mevduat talimatı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalara Kur Korumalı Mevduat talimatı gönderdi. Döviz dönüşümlü hesaplarda TL mevduata geçiş hedefi yüzde 5'ten yüzde 10'a yükseldi. Geçilecek TL mevduatın vadesi en az 32 gün olarak belirlendi.
28.08.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: 11 ilimize 5 milyar liralık destek sağlıyoruz
Bakan Kirişci: 11 ilimize 5 milyar liralık destek sağlıyoruz Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "11 ilimizde besicilerin hayvanlarını yemlemede sıkıntısı olmasın, diye 1,5 milyar liralık destekleme daha gündeme getirdik. 11 ile dağıtılan 3,4 milyar liralık destek, yuvarlak rakamla 5 milyar liraya çıkmış oldu" dedi.
9.03.2023 Ekonomi
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Necip Hablemitoğlu kimdir, nerede ve nasıl öldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
YÖK, bazı vakıf üniversitelerinin akademik personeline yeterli ücret artışı vermediğini tespit etti
YÖK, bazı vakıf üniversitelerinin akademik personeline yeterli ücret artışı vermediğini tespit etti Yükseköğretim Kurulu (YÖK), bazı vakıf üniversitelerindeki akademisyenlerin maaşları ve işten çıkarılması ile ilgili şikayetlere yönelik başlattığı incelemede, söz konusu üniversitelerin akademik personele ödenen ücretlerde devlet üniversitelerindeki ücret artışının gözetilmediğini tespit etti.
21.07.2022 Eğitim
Bolu'da, TEM'in İstanbul yönü 32 gün sonra ulaşıma açıldı
Bolu'da, TEM'in İstanbul yönü 32 gün sonra ulaşıma açıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönündeki viyadüklerde derz değişimi çalışmalarının tamamlanmasıyla TEM Otoyolu, 32 gün sonra trafiğe açıldı.
17.06.2022 Gündem
Liseli Buket, 32 gündür kayıp! Babası açıkladı: 'Ölmüş olabileceğinden şüpheleniyorum'
Liseli Buket, 32 gündür kayıp! Babası açıkladı: 'Ölmüş olabileceğinden şüpheleniyorum' İzmir'in Dikili ilçesinde 32 gün önce okula gitmek için evden çıkan, bir daha da haber alınamayan lise öğrencisi Buket Uslu'nun (15) ailesi, kızlarının akıbetinden endişe ediyor. Baba Veli Uslu, "32 gündür kızım kayıp. Bu sürede bırakın görmeyi sesini dahi duymadık. Ölmüş olabileceğinden şüpheleniyorum" dedi.
9.04.2022 Gündem
Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Faizlerle ilgili flaş gelişme! Artık...
Bankada parası olan milyonları ilgilendiriyor! Faizlerle ilgili flaş gelişme! Artık... Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor. Banka faizleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Banka faizleri düşüyor. Yeni müşterilere uygulanan yüzde 20'ye kadar varabilen TL mevduat faizlerinin dışında hemen hemen tüm bankalarda 32 günlük TL mevduata uygulanan faiz oranları yüzde 15'in altına indi. Merkez Bankası'nın bankaların ortalamaları olarak verdiği veriye göre de 1 aylık TL mevduat faizi 25 Şubat haftasında yüzde 15,62 seviyesine geriledi. 18 Şubat haftasında bu oran yüzde 16,03 iken 28 Ocak haftasında ise yüzde 16,86 civarında bulunuyordu. Merkez Bankası verilerine göre 1 aylık vadenin yanı sıra 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık vadelerdeki TL mevduat faizlerinde de düşüş yaşandı. 28 Ocak haftasında 3 ay vadeli TL mevduat faizi yüzde 19 iken 25 Şubat haftasında yüzde 17,23'e düştü. 1.77 puanlık gerileme yaşandı 3 ay vadeli TL mevduat faizlerinde ortalama olarak. 6 aylık vadede ise 28 Ocak haftasında yüzde 18,73 olan faiz oranı 25 Şubat haftasında yüzde 17,44'e indi. Yine 1.3 puanlık gerileme oldu. 1 yıl vadeli mevduatlarda 28 Ocak haftasında faiz oranı yüzde 20,20 iken 25 Şubat haftasında yüzde 17,64 seviyesine düştü. 2.5 puanın üzerinde bir düşüş oldu. TL mevduat faizinde en büyük düşüş de 1 yıla kadar vadeli TL mevduat hesaplarında yaşandı.
8.03.2022 Ekonomi
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Abdullah Avcı'dan şampiyonluk sözleri: Büyük bir adım daha attık
Abdullah Avcı'dan şampiyonluk sözleri: Büyük bir adım daha attık Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 4-0'lık Alanya galibiyetinin ardından, şampiyonluk yarışında büyük bir adım daha attıklarını belirterek, "Her seferinde daha fazlasını isteyerek, daha fazla galibiyet alarak, daha iyi oyunlar oynayarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
20.02.2022 Trabzonspor
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikasti ile ilgili, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, adliyeye sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Necip Hablemitoğlu suikastinin detayları merak ediliyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu nasıl öldü? Hablemitoğlu suikastinin detayları!
8.02.2022 Gündem
Bankalardan son dakika faiz açıklaması! Peş peşe duyurdular! İşte bankaların faiz oranları
Bankalardan son dakika faiz açıklaması! Peş peşe duyurdular! İşte bankaların faiz oranları Faiz ile ilgili son dakika açıklaması! Bankalar peş peşe faiz oranlarını duyurdu. Parasını 32 gün mevduat hesabında tutan vatandaşlar 1662 liraya kadar para kazanıyor. İşte Türkiye İş Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Şekerbank, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Yapı Kredi, HSBC, QNB Finansbank faiz oranları...
27.12.2021 Ekonomi
2 kez koronavirüs olan doktordan 'Aşı olun' çağrısı!
2 kez koronavirüs olan doktordan 'Aşı olun' çağrısı! Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Kazım Kıratlı, "Aşılanma salgının bitmesi için tek çare. Aşılanma yaşı her geçen gün düşüyor. Bu sayede hastanelere ve yoğun bakımlara başvuru oranı düştü. Aşı olunmazsa bu hastalık bitmez." dedi.
11.06.2021 Sağlık
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün, 650 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün, 650 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 650 lira yatırılıyor. Son 3 gün kaldı. Tek tek açıklandı. Yüzde 19.5 gelir sağlayabilirsiniz. Parası olan vatandaşlar birikim yapmak istiyor ve bunun için de kendilerine en uygun seçeneği arıyor. Riske girmek istemeyenler vadeli mevduatı seçiyor. Bankadaki 40 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran bir kişi, vade sonunda 650 lira kazanç elde ediyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre uzatılmazsa 31 Mayıs indirimler için son tarih. Bu tarihe kadar açılan hesaplarda indirim uygulanacak. Faiz getiri tablosu ve bankaların güncel oranları da açıklandı, ne kadar para ne kadar kazanç sağlıyor, bankaların faiz oranları ne? İşte tüm bilgiler...
28.05.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! 10 gün kaldı, 812 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! 10 gün kaldı, 812 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 812 lira yatırılıyor. Yüzde 19.5 gelir elde ediliyor. Tek tek açıklandı. Parası olan vatandaşlar yatırım yapmak için uygun seçenek arıyor. Ancak riske girmek istemeyenler vadeli mevduatı tercih ediyor. Bankadaki 50 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran kişi, vade sonunda 812 lira gelir elde ediyor. Öte yandan 5-10 bin lira da olsa paranın günlük faizde tutulması önem taşıyor. Faizi ertesi gün hesaba geçiyor. Faiz getiri tablosu da açıklandı, ne kadar para ne kadar kazanç sağlıyor? İşte tüm bilgiler...
21.05.2021 Ekonomi
Valör uygulaması nedir? BDDK Valör uygulaması ne anlama geliyor?
Valör uygulaması nedir? BDDK Valör uygulaması ne anlama geliyor? BDDK'dan yapılan açıklamaya göre, döviz ve altın işlemlerinde uygulanan valör uygulaması kalkıyor. BDDK'dan yapılan açıklamanın ardından pek çok kişi de "Valör uygulaması nedir? BDDK Valör uygulaması ne anlama geliyor?" sorusunu araştırıyor. Peki, Valör uygulaması nedir? İşte BDDK'nın Valör uygulaması hakkında merak edilenler...
8.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

32 Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 32 gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.