30 Büyükşehir

30 Büyükşehir

Son dakika 30 büyükşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 30 büyükşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 30 büyükşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

30 Büyükşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 30 büyükşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.594 30 büyükşehir haberi bulunmuştur. Tüm 30 büyükşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçime katılım oranı yüzde 78.11
YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçime katılım oranı yüzde 78.11 Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye geneli belediye başkanlığında CHP 35, AK Parti 24, DEM Parti 10, MHP 8, Yeniden Refah Partisi (YRP) 2, Büyük Birlik Partisi (BB) 1, İYİ Parti 1 belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
1.04.2024 Gündem
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide?
Kaç tane büyükşehir var 2024? CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı? Büyükşehir belediyeleri hangi partide? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Oy sayımı devam ediyor. İlk gelen sonuçlara göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de CHP adayları önde gidiyor. Peki, CHP kaç büyükşehir kazandı, kaç büyükşehir belediyesini CHP aldı?
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek AK Parti'de mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin merkez organları müracaatta bulunmayacak. İl ve ilçe başkanlarından da almayacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını kapsayacak şekilde müracaatlarını almıyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızın hiçbirinden müracaat almayacağız. Onları zaten müracaat etmiş olarak kabul ediyoruz ve değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi.
9.11.2023 Gündem
AK Parti'de yerel seçim hazırlığı: Ekim ayında parti kampa girecek
AK Parti'de yerel seçim hazırlığı: Ekim ayında parti kampa girecek AK Parti yerel seçim için 3 ana başlıkta saha çalışmasını yoğunlaştırıyor. MHP ise 24 Temmuz'da seçim startını vermişti. Peki Cumhur İttifakı yerelde de işbirliği yapacak mı? Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı ile MHP lideri işbirliğini görüştü. "Bir uyum var, ilerleye zamanda detaylar çalışılabilir" mesajı veriliyor.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçimlerin esas kazananının millet olduğunu belirterek, "85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı. Oyu eriyen HDP kaybetti, PKK kaybetti, PYD kaybetti, YPG kaybetti, millete ihanet edenler kaybetti" dedi.
28.05.2023 Gündem
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak?
İstanbul'da suya zam geldi mi, İSKİ suya zam mı yapacak? Suya zam mı yapıldı, suya zam mı gelecek? Su zammı da kapıda. İSKİ olağanüstü zam gündemiyle toplanacaklarını duyurdu. "En ucuz İSKİ'nin faturası" diyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Peki, İSKİ suya zam mı yapacak?
24.03.2022 Gündem
Su faturalarıyla ilgili zam açıklaması!
Su faturalarıyla ilgili zam açıklaması! Su faturalarıyla ilgili flaş zam açıklaması geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, her ay 500 milyon lira açık verdiğini ifade ederek, "İstediğimiz zam talebimiz uygulanmazsa bu durum vatandaşın musluğuna yansımaz ama yatırımlarımız gecikebilir. Bu durum ileride telafisi zor durumların ortaya çıkmasına neden olacak ve o durumda da alınacak önlemler fayda etmeyecektir" dedi.
24.03.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan son dakika  'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Kurum'dan son dakika 'Kanal İstanbul' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul ile gündeme gelmeye çalışanların ne yazık ki bir tehdit dili kullandığına şahit oluyoruz. Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, bakanlık çalışanları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor, vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar şunu çok iyi bilmelidir ki bu millet, bu tehditlere kulak asmaz, tehdit edenleri görüyor ve gereken cevabı da verecektir." dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak iller belli mi, yeni büyükşehirler ne zaman yürürlüğe girecek?
Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak iller belli mi, yeni büyükşehirler ne zaman yürürlüğe girecek? AK Parti tarafından hazırlanan düzenleme ile 51 ile daha büyükşehir statüsü verilmesi planlanıyor. 2024'te yapılacak olan yerel seçimler öncesi dikkat çeken kulis bilgisine göre AK Parti, büyükşehir belediyesi olmayan 51 ilin statüsünü değiştirmeye hazırlanıyor. Yaşadıkları illerin büyükşehir belediyesi unvanı verilip verilmeyeceğini merak eden vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek, Hangi iller büyükşehir olacak? Yeni büyükşehir olacak illerin listesi belli mi? sorularına yanıt arıyor.
23.04.2021 Gündem
51 belediyeye büyükşehir statüsü geliyor! İşte yeni sistem...
51 belediyeye büyükşehir statüsü geliyor! İşte yeni sistem... Son dakika haberine göre; AK Parti, 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde 30 büyükşehir dışında kalan diğer 51 il belediyesinin statüsünü de büyükşehir statüsüne getirmeyi gündemine aldı.
23.04.2021 Siyaset
128 milyar dolar talimatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıklayacak...
128 milyar dolar talimatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün açıklayacak... Son dakika haberine göre; AK Parti “yerel yönetimler” düzenlemesini yeniden gündemine aldı. Büyükşehirlere gelir payı sınıflaması, kalan 51 ilde hizmetlerin daha hızlı verilebilmesi için “bütünşehir” formülünün devreye sokulması formülü masada... Öte yandan Erdoğan toplantıda Merkez Bankası rezervleri hakkında 'bilgilendirme' talimatı verdi. İşte detaylar...
21.04.2021 Siyaset
Yeni mezun gençlere istihdam müjdesi! Bakan Kurum duyurdu
Yeni mezun gençlere istihdam müjdesi! Bakan Kurum duyurdu Yüz binlerce yeni mezun genç için güzel haber. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık ve ilgili kuruluşlarda istihdam edilecek teknik personelin yüzde 20'sinin, artık yeni mezun veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 3 yıl geçmiş gençlerden oluşacağını açıkladı.
26.03.2021 Ekonomi
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu Yarın Ülker Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Cüneyt Çakır düdük çalacak.
5.02.2021 Galatasaray
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig heyecanı devam ediyor. Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği dev maç ile ilgili iki takımın taraftarı da mücadelenin zamanını, başlama saatini ve hangi kanalda oynanacağını sorguluyor. Peki, FB GS derbisi ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
2.02.2021 Galatasaray
16.hafta hakemleri belli oldu
16.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 16.hafta hakemleri belli oldu.
30.12.2020 Süper Lig
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Beşiktaş Galatasaray derbisi günü ve saati!
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Beşiktaş Galatasaray derbisi günü ve saati! Süper Lig’de maç programlarının açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş Galatasaray derbisinin oynanacağı tarih de netleşmiş oldu. 19. hafta maç programı içerisinde yer alan Beşiktaş Galatasaray derbisi her iki takımın taraftarları tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman? Beşiktaş Galatasaray derbisi detayları...
23.12.2020 Gündem
1000 lira cezası var! Milyonları yakından ilgilendiriyor
1000 lira cezası var! Milyonları yakından ilgilendiriyor Çöp atmanın artık cezası büyük olacak. Çöp atan vatandaşlara 1000 lira ceza kesilecek.
19.12.2020 Gündem
Ezber bozan atama! Derbinin hakemi...
Ezber bozan atama! Derbinin hakemi... Süper Lig'de 29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak.
25.11.2020 Fenerbahçe
Bakan Kurum açıkladı! Tüm Türkiye'de uygulanacak, 2021'de devreye alınıyor
Bakan Kurum açıkladı! Tüm Türkiye'de uygulanacak, 2021'de devreye alınıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kentsel dönüşüm kapsamında yatırım bedeli 39 milyar lira olan 110 bin konutun dönüşümünü başlattık. 98 bin 524 bağımsız bölümü riskli yapı olarak tespit ettik. Bütün Türkiye'de uygulanacak Bina Kimlik Sistemini 2021 yılında devreye alacağız." dedi.
20.11.2020 Ekonomi
Araç muayene ücretlerinde yeni dönem! Resmen açıklandı...
Araç muayene ücretlerinde yeni dönem! Resmen açıklandı... Arabası olan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan geldi. Ücret ödemesinde yeni dönem. Oktay, Dijital Türkiye Platformu'nun her geçen gün gelişmeye ve zenginleşmeye devam ettiğini belirterek, "Beğeni toplayan 'Araçlarım' uygulamasına yönelik 2'nci faz çalışmalarını sürdürüyoruz. Hâlihazırda sadece nakit olarak ödenebilen araç muayene ücretlerinin kredi kartıyla ödenmesi de mümkün hale gelecektir" dedi.
16.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Sokağa çıkma yasakları geri dönüyor! Eğer uymazsak...
Sokağa çıkma yasakları geri dönüyor! Eğer uymazsak... Vakaların yeniden artışa geçmesi ‘kış’ önlemlerini gündeme getirdi. 15 gün içinde görülecek sonuçlar bu önlemlerin şeklini de belirleyecek. Kasım başındaki verilere göre gece belli bir saatten sonra sokağa çıkılmaması, hafta sonu ve yaş grubu yasakları geri gelebilecek. Öte yandan Antalya Valisi Yazıcı, "Nüfusumuza oranla rakamlarımız, 30 büyükşehir içinde alt sıralarda yer alıyor. Eylül'de tüm ülkemizde olduğu gibi yükseliş gösteren vaka sayılarının son 3 haftadır düşüşe geçtiğini görmekteyiz" dedi.
20.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘aşiretleşmeyin’ talimatı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘aşiretleşmeyin’ talimatı! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan parti kurmaylarına flaş talimat. Erdoğan, “Milletvekili veya il başkanlarının akrabalarını partinin yönetimine koymamaya dikkat edin. Aşiretleşmeyelim” dedi.
14.10.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

30 Büyükşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 30 büyükşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.