3 Köprü

3 Köprü

Son dakika 3 köprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 köprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 köprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Köprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 köprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.025 3 köprü haberi bulunmuştur. Tüm 3 köprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan:  İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seddülbahir Kalesi ve Gelibolu-Eceabat Devlet Yolu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Dünyanın yaşadığı krizlerin önümüze çıkardığı fırsatları değerlendirebilmemiz için ihtiyacımız olan tek şey istikrar ve güven iklimine sıkı sıkıya sahip çıkmaktır. Bunu başarırsak Allah'ın izniyle hedeflerimize ulaşmamızı kimse engelleyemez' dedi. Öte yandan Erdoğan tahıl koridoru anlaşmasının süresinin uzatıldığını açıkladı.
18.03.2023 Gündem
Kanal İstanbul'un ihalesiyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama
Kanal İstanbul'un ihalesiyle ilgili Bakan Karaismailoğlu'ndan açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul’un ana ihalesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dünyanın bu işte tecrübeli en büyük altyapıları, deniz yapıları yapmış firmalarla da görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
20.07.2022 Ekonomi
Bayramda yola çıkacaklar dikkat! Ücretsiz yollar açıklandı
Bayramda yola çıkacaklar dikkat! Ücretsiz yollar açıklandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı bir televizyon programında Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacak yollara ilişkin açıklamalarda bulundu.
5.07.2022 Gündem
MSB'nin kurduğu geçici köprü ulaşıma açıldı
MSB'nin kurduğu geçici köprü ulaşıma açıldı Milli Savunma Bakanlığı'na (MSB)  bağlı 8 kişilik uzman ekip, Bartın'da selde yıkılan köprü için geçici köprü kurulumunu tamamladı, yol yeniden trafiğe açıldı.
4.07.2022 Gündem
MSB, Bartın'da geçici köprü kuruyor
MSB, Bartın'da geçici köprü kuruyor Milli Savunma Bakanlığı'na (MSB) bağlı 8 kişilik uzman ekip, Bartın'daki selde yıkılan köprü için geçici köprü kurulumu çalışmalarına başladı. Hafif alaşımlı köprünün kısa bir sürede tamamlanıp, trafiğe açılması planlanıyor.
3.07.2022 Yaşam
Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi 2022? Bayramda ücretsiz köprüler hangileri? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretli mi?
Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi 2022? Bayramda ücretsiz köprüler hangileri? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretli mi? Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi 2022? sorusu Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar tarafından araştırılan konuların başında geliyor. Ücretsiz körü ve otoyollar açıklandı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. Yapılan açıklamada, kararın, yap-işlet-devret projelerini kapsamadığı belirtildi. Peki, Bayramda ücretsiz köprüler hangileri? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretli mi? Bayramda hangi yollar ücretsiz? Ramazan Bayramı köprü ve otoyollar ücretsiz mi? İşte detaylar…
27.04.2022 Gündem
Bayramda ücretsiz olan köprüler! Bayramda köprüler ücretsiz mi 2022, hangi köprüler bayramda bedava, hangileri ücretli?
Bayramda ücretsiz olan köprüler! Bayramda köprüler ücretsiz mi 2022, hangi köprüler bayramda bedava, hangileri ücretli? Bayramda köprüler ücretsiz mi? sorusu yanıt buldu. Ramazan Bayramı süresince ücretsiz olarak geçilebilecek köprü ve otoyollar belirlendi. Karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı. Peki, Bayramda hangi köprüler bedava, hangileri ücretli? Bayramda Yavuz Sultan Selim Köprüsü (3. Köprü) ve Osmangazi Köprüsü ücretsiz mi? İşte Bayramda ücretsiz olan köprüler…
26.04.2022 Ekonomi
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi!
Bayramda hangi yollar ücretsiz, köprüler ve otoyollar bedava? Yap İşlet Devret otoyolları ve köprüleri hangileri? Bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi! Bayramda hangi yollar ücretsiz, hangi köprüler ve otoyollar bedava? Ramazan Bayramı'nda otoyolların, köprülerin ve toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 30 Mayıs saat 00.00'dan 5 Mayıs saat 07.00'ye kadar, 'yap-işlet-devret' modeliyle yapılan projeler hariç, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak. Peki, Yap İşlet Devret otoyolları hangileri, Yap İşlet Devret modeliyle yapılan köprüler hangisi? İşte bayramda ücretsiz otoyollar ve köprüler listesi…
26.04.2022 Gündem
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Yapan yanar, metrobüs, metro, otobüs...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Yapan yanar, metrobüs, metro, otobüs... Çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Mazeret sayılmıyor. Yapan yanar. İşinizde olabilirsiniz. Mahkeme kararları var… ‘Köprüde trafik vardı’ diyerek geç kalma mazeret olarak kabul edilmiyor. Metro arızası da metrobüs hatları gibi ikamesi olmayan ulaşım araçlarıdır. Bir metro arızasından kaynaklanan gecikmenin telafisini ne yazık ki yaya olarak yerine getiremeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda iş akdi fesih gerçekleşmez, gerçekleşmesi halinde işe iade davasını kazanabilirsiniz. Ancak bir duraklık kullanıyorsanız ve yürüyerek de gidebileceğiniz bir mesafede metrobüsün yapılmasını bekliyorsanız dolaylı yoldan işinizi aksatıyorsunuz anlamına gelmektedir ve ihtar sebebi.
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek? İstanbul'da seferlere başlayan deniz taksi ile köprü trafiğine girmeden deniz üzerinden yolculuk edebilecek. Haliç Tersanesi'nde üretilen deniz taksilerin seferlere başlamasıyla deniz taksi fiyatları ve inme binme yerleri sorgulanmaya başlandı. İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
25.09.2021 Gündem
Kastamonu Bozkurt'ta en kritik saatler... Zaman daralıyor
Kastamonu Bozkurt'ta en kritik saatler... Zaman daralıyor Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 70'e ulaştı. Selin ikiye ayırdığı Bozkurt’ta mahalleler arasında geçiş sağlamak için de Ezine nehri üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri seyyar köprüler kuruyor. Bozkurt ilçesinde selde kaybolanlar için zaman daraldı. Kurtarma ekipleri, kayıplara bir an önce ulaşabilmek amacıyla insan üstü bir çabayla mücadele ediyor. Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Batı Karadeniz'de selden etkilenen bölgelere ayni bağış yapmak için Sosyal Yardım hattı ALO 144'ün aranabileceğini bildirdi.
16.08.2021 Gündem
Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi
Yüzde 50'sini devlet karşılayacak! Bakan Pakdemirli müjdeyi verdi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Kanola tohumunun bundan sonra yüzde 50'sini Bakanlık olarak biz karşılayacağız." dedi.
10.07.2021 Ekonomi
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 4 saatten, 1 saat 20 dakikaya düşecek
Bakan Karaismailoğlu: 4 saatten, 1 saat 20 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesine ilişkin, "Projenin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek" dedi.
28.11.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş programı
Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş programı Kahramanmaraş'ta üzerinde 11 çift tüplü tünelin de bulunduğu, Kahramanmaraş-Göksun karayolu tamamlandı. Yoldaki ilk sürüşü ise bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a ne zaman gelecek?
7.11.2020 Gündem
Kahramanmaraş Göksun yolu son durum: Yol ne zaman açılacak? Kahramanmaraş Kayseri arası kaç km kısalacak?
Kahramanmaraş Göksun yolu son durum: Yol ne zaman açılacak? Kahramanmaraş Kayseri arası kaç km kısalacak? Kahramanmaraş'ı Kayseri'ye bağlayan güzergahta inşa edilen 64,1 kilometrelik Kahramanmaraş-Göksun yolu bugün hizmete giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yapacağı yolda, daha önce 80 dakika süren yolculuk 39 dakikaya düşecek. Kahramanmaraş Göksun yolu ne zaman açılacak? Kahramanmaraş Kayseri arası kaç km olacak? Kahramanmaraş Göksun yolu son durum...
7.11.2020 Gündem
Ve tamamlandı! İlk sürüşü yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
Ve tamamlandı! İlk sürüşü yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak Kahramanmaraş'ta üzerinde 11 çift tüplü tünelin de bulunduğu, 4.6 milyar liraya mal olan Kahramanmaraş-Göksun karayolu tamamlandı. Yoldaki ilk sürüşü ise yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.
6.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermenistan'a çağrı: Derhal terk etsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermenistan'a çağrı: Derhal terk etsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Deniz Hukuku ve Doğu Akdeniz Sempozyumu'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün Azerbaycan topraklarına saldıran Ermenistan'ı bir kez daha kınıyorum. Türkiye, tüm imkanları ve tüm kalbiyle dost ve kardeş Azerbaycan'ın yanında olmayı sürdürecektir. Ermenistan'ın işgal ettiği Azerbaycan topraklarını derhal terk etmesiyle bölge yeniden barışa ve huzura kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.
28.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni'nde konuştu. Yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız" dedi. Kanal İstanbul Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Siyaset
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza!
Kuzey Marmara Otoyolu'nda zincirleme kaza! Kuzey Marmara Otoyolu Ali Bahadır bağlantı yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Kaza sonucu ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
19.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıkmalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıkmalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta düzenlenen 'Orta Anadolu Ekonomi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, Ramazan ayı içerisinde Sivas'a hızlı trenin geleceğini söyledi. Erdoğan, "Trump'a 'Patriot verin ama Rusya ile şartlar aynı olacak' dedim. BM'de bu konuları tekrar görüşeceğiz." ifadelerini kullandı.
4.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çin ile aynı vizyonu paylaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çin ile aynı vizyonu paylaşıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye olarak dünya barışı, güvenliği ve istikrarının korunması, çok taraflılığın teşvik  edilmesi ve serbest ticaretin sürdürülmesi gibi alanlarda Çin ile aynı vizyonu paylaşıyoruz." ifadesini kullandı.
2.07.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! İstanbul Bahçelievler'deki Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mursi'nin ölümü kutlu bir ölümdür. 25 dakika can çekişirken zalimler doktor çağırmadılar. Ölümünü beklediler. Şimdi buradan Mısır yönetimine sesleniyorum, Mısır adli makamlarına sesleniyorum. Zalimler için yaşasın cehennem." dedi.
20.06.2019 Siyaset
Yozgat'ta ekili arazileri dolu ve sağanak vurdu
Yozgat'ta ekili arazileri dolu ve sağanak vurdu Yozgat'ta sağanakla birlikte etkili olan dolu yağışı, tarım alanlarına zarar verdi. Sel sularının taşıdığı ağaç kütüğü, ilçe yolunun araç geçişini kapatırken, bölgedeki 3 köprü de sel nedeniyle ulaşıma kapandı.
17.06.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

3 Köprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 köprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.