3 Bin Lira

3 Bin Lira

Son dakika 3 bin lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 bin lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 bin lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Bin Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 bin lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.187 3 bin lira haberi bulunmuştur. Tüm 3 bin lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Bayram tatilinin faturası belli oldu: 11 TL'den başlıyor
Bayram tatilinin faturası belli oldu: 11 TL'den başlıyor Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla yılın ilk uzun dönem tatili için rotalar oluşturulmaya başlandı. 5-15 Nisan 2024 tarihlerinde uçaklarda neredeyse boş yer kalmazken, otobüsçüler ek seferlere hazırlanıyor. Bu dönemde Karadeniz ve Kapadokya turlarına yoğun talep var. Bodrum, Antalya, Marmaris ve Kıbrıs da bayram tatili için en çok aranılan bölgeler oldu. Peki bu talebin faturası ne? 5 yıldızlı otellerde 4 gece konaklama 11 bin liradan başlıyor. Bir gece konaklamalı kültür turlarının fiyatı ise ortalama 3 bin lira. İşte bayram tatilcilerini yakından ilgilendiren o fiyatlar...
29.03.2024 Gündem
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor
İnşaat sektörü günlüğü 3 bin liraya işçi bulamıyor Konut satışının hız kesmeden devam ettiği kentte bir yandan da konut arzı sağlanmaya çalışılıyor. Sektörün kanayan yarası haline gelen istihdam sorunu halen çözülemedi. Sektör temsilcileri günlüğü 3 bin lira yevmiyle işçi aradıklarını ancak bulamadıklarını dile getiriyor.
22.03.2024 Ekonomi
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek
İŞKUR'dan 25 bin TL destek! Aylık 3 bin lira verilecek İŞKUR, kadın istihdamı yapan şirketlere 25 bin lira destek vereceğini açıkladı. İşyerleri, çalıştırdıkları sigortalı sayısının yüzde 10’una kadar katılımcı talep edebilmektedir. Ayrıca, proje çerçevesinde çalışan kadın işçiye 0-66 ay aralığında çocuk sahibi olması halinde aylık 3 bin lira çocuk bakım desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan tarihi açıkladı
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan tarihi açıkladı Ramazan ayına kısa bir süre kala, emekliler için ödenen ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Her bayram öncesi 2 bin lira olarak ödenen ikramiyelere bin lira zam gelmiş ve 3 bin lira olarak güncellenmişti. Milyonlarca emekli ve hak sahibi şimdi 2024 Ramazan Bayramı ikramiyelerinin hesaplarına ne zaman yatacağını merak ediyor. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarihi açıkladı.
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Gram altın fiyatlarında sürpriz yükseliş! Gramda 3 bin lira için tarih verildi
Gram altın fiyatlarında sürpriz yükseliş! Gramda 3 bin lira için tarih verildi Gram altın fiyatlarıyla ilgili görüşmemiş rakam verildi. Altın fiyatları yükselişini güçlendirdi. Ons altın 2017 dolar seviyesinden işlem görürken altın gram fiyatı haftanın ilk işlem gününde serbest piyasalarda 2088 lirayı görerek yeni bir rekora imza attı. Öte yandan altının 3 bin lira olacağıyla ilgili tarih verildi. Peki altın fiyatları tarafından beklenen aralık ne?
21.02.2024 Ekonomi
Emekliye 6 bin TL ek ödeme müjdesi! EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar dikkat
Emekliye 6 bin TL ek ödeme müjdesi! EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar dikkat Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüzde 49,25'lik emekli zammı maaşlara yansıdı. Milyonların geliri 2024'te Temmuz zammı ile bir kez daha artacak. Temmuz zammı öncesi iki emekli ikramiyesi ödenecek. Bayram ikramiyesi emekliler yılına özel yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltildi. 3 bin lira ikramiyeden yeni emekli olanlar ve emeklilik başvurusu yapanlar da yararlanacak. Ancak emekli ikramiyesi için bu tarihlere dikkat etmek gerekiyor.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Altın fiyatlarına Fed büyük darbeyi vurdu! Gram altında 3000 lira uyarısı hemen geldi
Altın fiyatlarına Fed büyük darbeyi vurdu! Gram altında 3000 lira uyarısı hemen geldi Altın fiyatlarına büyük darbe vuruldu. Ons altın ve gram altında düşüş başladı.1965 TL bandında seyrini sürdüren gram altın hafta içi düşüşte zirvesini yeniledi. Bu noktada alım ve satım yapmayı düşünenler başta olmak üzere pek çok kişi 15 Şubat canlı altın fiyatlarını sorguluyor. Öte yandan altın fiyatlarında gerçekleşen büyük düşüş sonrası uyarılar peş peşe geldi. Düşüşlerin alım fırsatı olduğunu ifade eden uzmanlar gram altında 3 bin lira için o tarihi işaret etti. Peki, bugün gram, yarım, çeyrek, tam, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?
15.02.2024 Ekonomi
Altın, dolar ve borsa yatırımcısına çarşamba günü uyarısı! Gram ne zaman 3 bin lira olacak
Altın, dolar ve borsa yatırımcısına çarşamba günü uyarısı! Gram ne zaman 3 bin lira olacak Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları ABD'den gelecek verilere odaklandı. Altın gram fiyatı ons tarafındaki hareketle yön bulacak. Altın fiyatlarındaki beklentilere ilişkin uzmanlar flaş açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, 'O tarih kritik' diyerek altın için rakam verdi. Peki dolar ve borsada beklentiler ne? Küçük yatırımcıyı nasıl bir dönem bekliyor? İşte detaylar...
28.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Kar etmek isteyenlere çok kritik uyarı geldi
Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Kar etmek isteyenlere çok kritik uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Altın yatırımcısına uyarılar peş peşe geldi. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların kârlarını arttırması için uzmanlardan önemli analiz geldi. Öte yandan altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik, Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok merak edilenler arasına getirdi. Bunun yanında altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün saat 16.30’da açıklanacak olan aralık ayı ABD enflasyonunda olacak. Öte yandan dünyada merkez bankalarının faiz indirim beklentilerinin erkenden satın alındığına ilişkin beklentiler 'Altın fiyatları için köpük var mı' sorusunu getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sorunun cevabını açıklayarak ons ve gram altın fiyatına ilişkin beklentilerini açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte detaylar...
12.01.2024 Ekonomi
Altının kaderi belli olacak, saatler kaldı! Gram altın için 3000 lira işaret edildi, tarih verildi
Altının kaderi belli olacak, saatler kaldı! Gram altın için 3000 lira işaret edildi, tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Altın yatırımcısına uyarılar peş peşe geldi. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların kârlarını arttırması için uzmanlardan önemli analiz geldi. Öte yandan altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik, Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok merak edilenler arasına getirdi. Bunun yanında altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün saat 16.30’da açıklanacak olan aralık ayı ABD enflasyonunda olacak. Öte yandan dünyada merkez bankalarının faiz indirim beklentilerinin erkenden satın alındığına ilişkin beklentiler 'Altın fiyatları için köpük var mı' sorusunu getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sorunun cevabını açıklayarak ons ve gram altın fiyatına ilişkin beklentilerini açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Altın fiyatlarında tarihi yükseliş! Gramda 3 bin lira için tarih verildi, çeyrek, yarım, tam...
Altın fiyatlarında tarihi yükseliş! Gramda 3 bin lira için tarih verildi, çeyrek, yarım, tam... Altın gram fiyatı, 2023 yılının başından bu yana yüzde yaklaşık 76 kazanç getirdi. Altın fiyatları için yaşanan rekorlar altın borcu olanları ve düğün yapacakları piyasaya odakladı. Bu kapsamda 'Altın fiyatları yükselişi sürecek mi' sorusu yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılına dair altın fiyatları beklentisini tek tek açıkladı. Öte yandan Ons altın güne 2053 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 2053 dolar, en yüksek de 2065 dolar seviyesi görüldü. Gram altın saat arasında 2012 liraya kadar çıktı ve tarihi yüksek seviyesini görmüş oldu.
26.12.2023 Ekonomi
200 dairesi var dediler! Gerçek ortaya çıktı, yüzde 800 zam yaptı site karıştı
200 dairesi var dediler! Gerçek ortaya çıktı, yüzde 800 zam yaptı site karıştı Ankara’da Tümerkent Sitesi’nde 5 yıl ve üzeri kiracılarına kira tespit davası açarak 14 bin lira kira bedeli isteyen ev sahibine iki kiracısı fahiş zam olduğu iddiasıyla itiraz etti ve olay yargıya taşındı. Kiracıların avukatı bu durumun Ticaret Bakanlığının fahiş zam yapan ev sahiplerine para ve hapis cezası verileceğine yönelik yaptığı açıklamaya aykırı olduğunu, ev sahibinin avukatı ise rayiç bedeli bilirkişi raporları ile hesapladıklarını, 5 yıl ve üzeri kiracı oldukları için hakkaniyet indirimi uygulayarak 14 bin lira istediklerini söyledi. Ayrıca Tümerkent Sitesi’nde toplam 167 daire olduğu, Celal T’nin ise 200 dairesi olmadığı, kendisi ve ailesi üzerine 32 dairesinin olduğu öğrenildi.
30.09.2023 Yaşam
Ceren, Mahsun çıktı! 3 bin liraya anlaştı, eve gidince hayatının şokunu yaşadı
Ceren, Mahsun çıktı! 3 bin liraya anlaştı, eve gidince hayatının şokunu yaşadı Bakırköy'de bankadan 50 bin TL çeken Y.C.A. adlı kişi internetten tanıştığı Ceren Ç.'nin evine giderek 3 bin TL'ye birliktelik karşılığında anlaştı. Ödeme sırasında Ceren Ç. ve evde bulunan arkadaşı Hüseyin D., 50 bin TL'nin tamamını zorla alıp Y.C.A'yı evden kovdu.  Gözaltına alınan Ceren Ç. ve Hüseyin D.'nin cinsiyet değiştirdikleri ortaya çıktı.
27.09.2023 Yaşam
İstanbul'da deprem şurası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz
İstanbul'da deprem şurası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bilim insanları olarak yaklaşan tehlikeye karşı kamuoyunu vatandaşlarımızı her gün ikaz ediyorsunuz. Yürütme olarak her ikaza kulak veriyoruz. Çıkacak kanunla Meclisimiz de üzerine düşeni yapmış olacak. Yargı'nın da kolaylaştırıcı anlayışla sürece dahil olacağına inanıyorum. Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızdan beklentilerimiz bu çalışmalara destek vermesi." dedi.
15.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023 Gündem
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Suriye uyruklu spor salonu işletmecisi H.B.’nin yaklaşık 2 bin üyeden topladığı paralarla kaçtığı iddia edildi. Sabah geldikleri salonu boş gören üyeler, polise giderek şikayetçi oldu.
13.07.2023 Yaşam
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi
Yüksek zam beklentisi vatandaşları harekete geçirdi Tokat'ta sürücü kurslarına beklenen zam, vatandaşları harekete geçirdi. Tokat'a sürücü kursu ve diğer masraflarla beraber tek seferde B sınıfı ehliyet kazanmaya hak kazanan vatandaşlar 9 bin Türk lirasına ehliyet sahibi oluyor.
11.07.2023 Ekonomi
Sahilde aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası! Yiyecek ve içecek ücretleri de ekstradan ödeniyor
Sahilde aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası! Yiyecek ve içecek ücretleri de ekstradan ödeniyor Kurban Bayramı tatilinde turizm hareketliliğinin yaşandığı Antalya'da sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Gündem
Kurban bağışında 'sahte dernek' uyarısı: Bu paraya ancak hindi alıp kesebilirsiniz
Kurban bağışında 'sahte dernek' uyarısı: Bu paraya ancak hindi alıp kesebilirsiniz Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, kurban bağışı toplama bahanesiyle, sahte dernekler kurulduğunu belirterek, "Dini vazifelerini yerine getirmek için para biriktirip kurban kesecek insanların emeğini kimse çalmasın" dedi.
22.06.2023 Yaşam
Eskişehir’de kiralık ev bulmak zorlaştı! Emlakçılar birbirini arıyor, fiyatlar 3-4 kat arttı
Eskişehir’de kiralık ev bulmak zorlaştı! Emlakçılar birbirini arıyor, fiyatlar 3-4 kat arttı Eskişehir’in geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla göç alması emlak sektöründe kiralık daire bulmayı zorlaştırırken, kira fiyatlarının 2 yıl öncesine göre 3 ila 4 kat arttığı belirtiliyor.
20.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

3 Bin Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 bin lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.