3 Ay Ödemesiz Kredi

3 Ay Ödemesiz Kredi

Son dakika 3 ay ödemesiz kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 ay ödemesiz kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 ay ödemesiz kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Ay Ödemesiz Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 ay ödemesiz kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 3 ay ödemesiz kredi haberi bulunmuştur. Tüm 3 ay ödemesiz kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi fırsatı! 3 ay ödemesiz 55 bin lira, başvurular internetten, 5 yıl vade imkanı
Kredi fırsatı! 3 ay ödemesiz 55 bin lira, başvurular internetten, 5 yıl vade imkanı 3 ay geri ödemesiz kredi imkanı! Avantajlı faiz oranları kredi kullanacakları bekliyor. Üst limitin 55 bin lira olarak belirlendiği kredi paketinde geri ödeme süresi 60 aya kadar çıkıyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar için kredi geri ödemesi küçük taksitlerle yapılabiliyor. DenizBank kredi detaylarını paylaştı. Başvurular internet aracılı ile yapılabiliyor. Ayrıca banka şubelerinden de nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. Kamu çalışanlarına özel olarak sunulan 3 ay geri ödemesiz kredide dosya masrafı ödenmiyor.
9.01.2022 Ekonomi
Şekerbank'tan kredi desteği! 36 ay vadeli 3 ay ödemesiz kredi
Şekerbank'tan kredi desteği! 36 ay vadeli 3 ay ödemesiz kredi Şekerbank, e-ticaret platformu üzerinden kadınlara özel finansman sağlamak üzere Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı kapsamında iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında girişimci kadınlar, program desteklerine ek olarak, Şekerbank’ın 250 bin liraya kadar, uygun faiz oranlarıyla sunduğu kredi imkanından faydalanabilecek. 36 ay vade ve 3 ay ödemesiz dönem imkanıyla sunulan finansal destekle, pandemi döneminde üretim ekosisteminin geliştirilmesi ve girişimci kadınların e-ticarette güç kazanmalarının desteklenmesi hedefleniyor.
13.08.2021 Ekonomi
Emekli, kamu personeli ve özel sektör çalışanı herkes alabiliyor! 3.000 TL'den başlıyor
Emekli, kamu personeli ve özel sektör çalışanı herkes alabiliyor! 3.000 TL'den başlıyor Nakit ihtiyacı olan emekli, kamu personeli ve özel sektör çalışanları yararlanabiliyor. 3 bin TL'den başlayıp 125 bin liraya kadar çıkıyor. VakıfBank harekete geçti. Kredi kararı duyuruldu. Bayramda nakit ihtiyacı olanlar için kredi kampanyası başlatıldı. VakıfBank bayram kredisinde 3 ay ödeme yapılmıyor. Kredi limiti 3 bin liradan başlayıp 125 bin liraya kadar çıkıyor. İşte detaylar...
19.07.2021 Ekonomi
Bayram kredisi! VakıfBank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank tek tek duyurdu, 3 ay ödemesiz..
Bayram kredisi! VakıfBank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank tek tek duyurdu, 3 ay ödemesiz.. Bankalar tek tek açıkladı. Bayrama özel kredi fırsatı! VakıfBank, Yapı Kredi ve QNB Finansbank kredi çekecekler için harekete geçti. 3 ay ödemesiz kredi kampanyası başlatıldı. Kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler yararlanabiliyor. İşte detaylar...
18.07.2021 Ekonomi
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra...
Bayram kredisi! Faizler düştü, ödemeler 3 ay sonra... Nakit ihtiyacı olana bayram kredisi fırsatı! 3 ay ödemesiz kredide faizler düşürüldü. Dev banka harekete geçti. Tüketici kredisinde bayram kampanyası yapıldı. QNB Finansbank bayrama özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak belirlendi. 10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.
11.07.2021 Ekonomi
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz...
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz... Bankalardan kredi atağı! Tek tek duyurdular. Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 3 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor. Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu. Kredi fırsatının detayları belli oldu. Her banka farklı faiz oranı uyguluyor. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 3 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
27.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular...
Kredi fırsatı! 3 ay ödeme yok, başvurular... Kredi kullanmayı düşünenler için harekete geçildi. Acil ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak ramazan fırsatı sunuluyor. 3 ay ödemesiz kredi imkanı bulunuyor. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Akbank yeni kredi fırsatını tüm müşterilerine duyurdu. Dev banka ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
25.04.2021 Ekonomi
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok
Akbank'tan ramazan fırsatı! 3 ay ödeme yok Akbank harekete geçti. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak. 250 bin TL'ye kadar kredi kullanılması mümkün. 36 ay vade seçeneği sunuluyor. Akbank, ramazanda KOBİ’lerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri ve ödeme planlarını kendilerinin belirleyebilecekleri kredi fırsatı sunuyor.
21.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Faiz yok, 100 bin TL...
Kredi fırsatı! Faiz yok, 100 bin TL... Halkbank resmen duyurdu. Yüz binlere güzel haber. Dev banka harekete geçti. Sıfır faizli kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar kredi kullanılabiliyor. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kendi işini kurmak ya da daha da büyütmek isteyen kadınları desteklemek amacıyla başlattıkları kadın girişimci kredilerinin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, yıl sonuna kadar 100 bin kadın girişimciye ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.
8.04.2021 Ekonomi
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Kredi fırsatı, 9 ay ödeme yok
QNB Finansbank kararı resmen duyurdu! Kredi fırsatı, 9 ay ödeme yok Yüz binlerce kişiye güzel haber. 9 ay geri ödemesiz kredi imkanı. QNB Finansbank harekete geçti. Dev banka alınan kararı resmen duyurdu. Avantajlı koşullarla kredi imkanı sunuluyor. 9 ay anapara ödemesi yapılmadan 36 ay vade imkanı ile kredi kullanılabiliyor. Aylık faiz oranı ise 1,41 olarak belirlendi. QNB Finansbank, Kovid-19 salgını nedeniyle dönemsel nakit akışı ve yeni döneme hazırlık amacıyla yatırım ihtiyacını karşılamak üzere KOBİ'lere destek olmak için yeni bir kredi paketi daha sunuyor
11.03.2021 Ekonomi
Bayram kredisi faiz oranları! Bankalar tek tek duyurdu...
Bayram kredisi faiz oranları! Bankalar tek tek duyurdu... Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte bankalar da harekete geçti. Bankalar kredi kampanyalarını tek tek açıklamaya başladı. Kimi banka 3 ay taksit erteleme imkânı sunarken kimisi ise 60 aya varan vade sunuyor. İşte bankaların Bayram kredisi fırsatları...
21.05.2020 Ekonomi
VakıfBank duyurdu! 3 ay geri ödeme yok...
VakıfBank duyurdu! 3 ay geri ödeme yok... VakıfBank müşterilerine çok önemli duyuru yaptı. Dev Banka başlattığı Bayram Kredisi kampanyası kapsamında, tüm bireysel segmentli müşterilerine 3 ay ödemesiz kredi imkanı sunacağını açıkladı.
20.05.2020 Ekonomi
Bayram kredisi! 90 gün ödeme yok...
Bayram kredisi! 90 gün ödeme yok... Corona virüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşların imdadına banka kredileri yetişiyor. Salgın süresince uygun koşullarda kredi imkanı sunan bankalar bayram kredisi ile de nakit ihtiyacı olanlar birçok kolaylık sunuyor. 90 gün ödeme yapılmadan kullanılabilecek kredilerde normalde uygulandığından daha düşük faiz oranları uygulanıyor.
3.05.2020 Ekonomi
Kadının ücreti düşük...
Kadının ücreti düşük... Kadınların çalışma tablosu hiç iç açıcı değil...
8.03.2013 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'e gönderilen "Aile ve Gençlik Bankası" ile ilgili düzenlemenin yeni yıldan önce hayata geçeceğini söyledi. Bakan Göktaş, 81 ilde gerçekleştirilen Aile Çalıştayları'nın ardından düzenlenen Aile Şurası'ndan elde edilen sonuçların da yeni yılda açıklanacağını belirtti.
1.11.2023 Ekonomi
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı
2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi uygulaması başladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat "Konut için 500 bin TL hibe ve 500 ile 800 bin TL arasında faizsiz kredi iki yıl ödemesiz, on yıl vadeli, iş yerleri için de 250 bin TL hibe ve 250-500 bin TL yine faizsiz kredi uygulaması başlatıldı" dedi.
4.08.2023 Ekonomi
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu
KOBİ'lere 450 milyon dolarlık destek yolda! Bakan Kacır duyurdu KOBİ'lerin beklediği haber geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Dünya bankası ile 450 milyon dolarlık bir desteği önümüzdeki haftalardan itibaren yine KOBİ’lerimizin toparlanması adına bölgedeki KOBİ’lere sunuyor olacağız. Bu program kapsamında 11 ilimizdeki küçük ve orta ölçekli büyüklükteki işletmelerimize 120 bin ila 500 bin TL’lik bir desteği sağlıyor olacağız’’ dedi.
14.07.2023 Gündem
Bakan Kacır açıkladı! KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman imkanı
Bakan Kacır açıkladı! KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman imkanı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Dünya Bankası ile hayata geçirilen 450 milyon dolarlık finansman projesi kapsamında; depremde işletmeleri hasar gören küçük ve orta büyüklükteki işletmelere (KOBİ) 120 bin ile 500 bin lira arasında 3 yıl geri ödemesiz, sıfır faizli ve 36 ay vadeli kredi sağlanacağını açıkladı.
13.07.2023 Ekonomi
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız
Bakan Kacır: 1,5 yıl içinde Ay’a ilk teması sağlayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır A Haber'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Kacır "Sel bölgesinde KOBİ'lere 1 yıl ödemesiz 3 yıl ödemeli 300 bin lira kredi sunduk" dedi. Bakan Kacır "Önümüzdeki 1,5 yıl içinde Ay'a ilk teması gerçekleştireceğiz. İki aşamalı proje olacak. Sert iniş ilki, insansız roket göndereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
7.06.2023 Ekonomi
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan CNN Türk'te: 2 yılda enflasyon tek haneye iner AK Partili Lütfi Elvan, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'ya ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Elvan "Petrol ve doğal gazda düşüş oldu, enflasyona yönelik tedbirler alınıyor, alınmaya devam edecek. Orta vadede 2 yılda enflasyonun tek haneye inmesi hedefimiz. AK Parti hükümetleri enflasyonla mücadelede oldukça deneyime sahip. Büyümeyi sağlarken enflasyonu düşürebilme becerisini ortaya koyduk" dedi.
25.04.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de halka hitap etti. Erdoğan, "ABD'den Avrupa'ya ülkemize diz çöktürmek için bekleyen emperyalistlerin hepsi Bay Bay Kemal'in yanında saf tuttu." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar sözlerine tepki gösteren Erdoğan, "Gelince İHA'ları SİHA'ları satacakmış. Ya sen kimsin? Neyi satıyorsun? Kendine gel. Bunların savunma sanayi gibi bir derdi yok" ifadelerini kullandı.
19.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira fırsatçılığına düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. "Seçimden sonra kiraların üzerine gideceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kiraların büyükşehirlerde arttığını görüyoruz. Bu fırsatçılık. Bu fırsatçılığa da düzenlemelerle kesinlikle izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul'da nüfus 1 milyon olacak iki şehir kurulacağını belirten Erdoğan, "Bakanlığımız yerleri belirledi. Bu alanlar sadece riskli binaları dönüştürmek isteyen vatandaşlarımız için kullanılacak" dedi. Öte yandan Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili müjdeyi 20 Nisan'da açıklayacağını belirtti.
18.04.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Ay Ödemesiz Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 ay ödemesiz kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.