3 Aralık

3 Aralık

Son dakika 3 Aralık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 Aralık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 Aralık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Aralık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 aralık gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.351 3 aralık haberi bulunmuştur. Tüm 3 aralık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Aboubakar kararı!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan Aboubakar kararı! Beşiktaş’ın hocası Santos hücum hattını değiştirmeye hazırlanıyor. Mağlup oldukları son 3 maçta 1 gol atmalarını dikkate alan Portekizli teknik adam, Başakşehir’e karşı Aboubakar’ı 11’de düşünüyor.
27.03.2024 Beşiktaş
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
Kaymakamlık sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuçları nasıl sorgulanır?
Kaymakamlık sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM 3 Aralık'ta gerçekleşen Kaymakamlık Sınavı sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinden öğrenebilirler.
28.12.2023 Eğitim
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı Çanakkale'de masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in (24) yüzüne kezzap atıp kaçan Ramazan A. (41), Ezine ilçesinde yakalandı. Arıyel ile aralarında husumet bulunduğu öne sürülen şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.
27.12.2023 Gündem
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023 Magazin
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı
Fenerbahçe derbide Beşiktaş karşısında 3 puanı 3 golle aldı Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne oldu. Dolmabahçe'deki kritik mücadelede Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu.
9.12.2023 Beşiktaş
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu
Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk filmi işaret dili çevirisiyle işitme engelliler ile buluştu Atatürk 1881 – 1919 filmi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle işaret diline çevrilmiş formatıyla işitme engellilerle buluştu.
7.12.2023 Vitrin
Bahçede 30 kuruş, marketlerde kilosu 13 lira! Tonlarcası dere yatağına döküldü
Bahçede 30 kuruş, marketlerde kilosu 13 lira! Tonlarcası dere yatağına döküldü Adana’nın Kozan ilçesinde bahçede 30 kuruşa satılan Enter Donat cinsi tonlarca ürün dere yatağına döküldü.
4.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Engelliler Günü' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Engelliler Günü' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında, "Engelli kardeşlerimizin sosyal hayatımızdaki yerini daha da güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.
3.12.2023 Gündem
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Barcelona Atletico Madrid maçı hangi kanalda? 3 Aralık Barcelona Atletico maçı saat kaçta?
Barcelona Atletico Madrid maçı hangi kanalda? 3 Aralık Barcelona Atletico maçı saat kaçta? Dev randevu için gün geldi çattı. Barcelona Atletico Madrid maçı hangi kanalda sorusu da gündemdeki yerini aldı. La Liga'da 15. hafta oynanıyor. Dev maçta forma giyecek ilk 11'ler de belli oldu. Lluis Companys Olimpiyat Stadyumu'nda oynananacak müsabaka için futbolseverlerin araştırmaları da hız kazandı. Peki Barcelona Atletico Madrid maçı saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
3.12.2023 Futbol
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu?
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Kanal D ve Teve2 ortak yayınında ekrana gelen törende en çok merak edilen En İyi Erkek Oyuncu kategorisi oldu. Bu yılın en büyük adayı olan Dilek Taşı dizisinin başrolü Salih Bademci sosyal medyanın da gündemindeydi.
3.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? 49'uncu Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta başlıyor?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? 49'uncu Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta başlıyor? Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda sorgusu başladı. Klasikleşen 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 3 Aralık 2023 Pazar akşamı 19:30'da başlıyor. Altın Kelebek'te en iyi dizi çifti, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncuları için heyecan dorukta olacak. Büyük merakla beklenen Pantene Altın Kelebek ödülleri sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
3 Aralık 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
3 Aralık 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto bu akşam devirli büyük ikramiyesini dağıtmaya hazırlanıyor. 3 Aralık Süper Loto çekilişi saat 21:30'da yapılacak ve birkaç dakika içerisinde kazandıran numaralar belli olacak. Ardından talihlilerin ikramiyelerini sorgulayabileceği ekran aktif hale gelecek. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
3.12.2023 Ekonomi
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi? 3 Aralık neden Dünya Engelliler Günü, Dünya Engelliler Günü nasıl ortaya çıktı?
Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi? 3 Aralık neden Dünya Engelliler Günü, Dünya Engelliler Günü nasıl ortaya çıktı? Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından her yıl 3 Aralık'ta küresel çapta düzenlenen ve engellilik konusunda farkındalık oluşturmayı hedefleyen özel bir gün olarak kutlanıyor. Peki, Dünya Engelliler Günü ne zaman ilan edildi? 3 Aralık neden Dünya Engelliler Günü, Dünya Engelliler Günü nasıl ortaya çıktı?
1.12.2023 Gündem
3 Aralık sweat verme olayı || 3 Aralık'ta neden sweat verilir?
3 Aralık sweat verme olayı || 3 Aralık'ta neden sweat verilir? Son dönemde internetin gündemini "3 Aralık sweat verme olayı" aldı. İnsanlar bu akımı araştırıp paylaşıyor. Peki, 3 Aralık'ta neden sweat verilir? 3 Aralık sweat verme olayı nedir?
30.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın istifası sonrası Rıza Çalımbay göreve başladı. Çalımbay'ın Ümraniye'de göreve başladığı belirtildi.
10.11.2023 Beşiktaş
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek AK Parti'de mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin merkez organları müracaatta bulunmayacak. İl ve ilçe başkanlarından da almayacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını kapsayacak şekilde müracaatlarını almıyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızın hiçbirinden müracaat almayacağız. Onları zaten müracaat etmiş olarak kabul ediyoruz ve değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi.
9.11.2023 Gündem
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi
Beşiktaş'ta kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Çebi, Burak Yılmaz'a söz verdi Beşiktaş'ta Antalyaspor yenilgisi sonrası antrenör Burak Yılmaz ile başkan Ahmet Nur Çebi görüşme gerçekleştirdi. Ahmet Nur Çebi, yapılan görüşmede Burak Yılmaz'a söz verdi.
7.11.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

3 Aralık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 aralık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.