24 Ayar

24 Ayar

Son dakika 24 ayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 24 ayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 24 ayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

24 Ayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 24 ayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 24 ayar haberi bulunmuştur. Tüm 24 ayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin'de arpa hasadına başlandı. Kurum tarım arazisinden elde edilen verim çiftçinin yüzünü güldürdü.
7.05.2024 Ekonomi
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Altında yükseliş başladı! Altın bugünkü fiyatları 20 Aralık 2023: Bugün gram, çeyrek, ata altın fiyatları, 22 ve 24 ayar bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL
Altında yükseliş başladı! Altın bugünkü fiyatları 20 Aralık 2023: Bugün gram, çeyrek, ata altın fiyatları, 22 ve 24 ayar bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL Bu haftanın üçüncü gününde altın fiyatlarında son gelişmeleri takipo edenler ve altına yatırımı yapmayı düşünenler araştırmalarına başladı. Pazartesi yükselişine başlayan gram altın 1907 liradan devam etmekte. Peki bugünkü gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç TL? İşte 20 Aralık 2023 altında güncel, canlı altın fiyatları...
20.12.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme Yatırımcıların gözdesi olan gram altın, piyasalardaki son gelişmelerle birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Faiz artırımlarının azalan etkisi ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, altın fiyatlarındaki anlık değişimler ekonomik tahminleri şekillendiriyor. Piyasa analistleri, altın ve gram altın fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini, global ekonomik veriler ve bölgesel çatışmaların sonuçlarına bağlı olarak değerlendiriyor.
7.11.2023 Ekonomi
Uzmanı açıkladı, en çok kârı çekme altın sağlıyor
Uzmanı açıkladı, en çok kârı çekme altın sağlıyor Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Sarraflar vatandaşlara 24 ayar saf altın olan çekme altını öneriyor.
12.06.2023 Haber
Altının en fazla kar getiren türü belli oldu! 'En güzel yatırımlık altın budur'
Altının en fazla kar getiren türü belli oldu! 'En güzel yatırımlık altın budur' Uzmanlar altın yatırımcılarına daha fazla kazanmaları için 24 ayar saf çekme altını öneriyor. Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Sarraflar vatandaşlara 24 ayar saf altın olan çekme altını öneriyor.
12.06.2023 Ekonomi
Tüm sayfaları altın! Erzincan'da ele geçirildi
Tüm sayfaları altın! Erzincan'da ele geçirildi Erzincan'da tarihi eser niteliğindeki Musevi dinine ait motifler ve İbranice yazılar içeren, 24 ayar saf altından yapılmış, toplam 165 gram ağırlığında ve 14 yapraktan oluşan 1 kitap ele geçirildi, 4 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. 
26.05.2023 Yaşam
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi Zorunlu depozito için geri sayım başladı. Eğer bir erteleme olmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca 50 kuruş veya 1 lira gibi bir tutar hesaba geçecek. Sistemin yerli yazılım altyapısı, kopyalanamaz barkodları hazır. 30 bin iade makinesi kısa sürede Anadolu’ya yayılacak.
21.03.2023 Gündem
Altın fiyatlarında son dakika! Gram altının patlama yapacağı tarih açıklandı
Altın fiyatlarında son dakika! Gram altının patlama yapacağı tarih açıklandı Altın piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. Altını olanları mutlu edecek açıklamalar altın ve para piyasaları uzman ismi İslam Memiş'ten geldi. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ile 14-18-22 ve 24 ayar bilezik fiyatlarının yükselmesinden sonra İslam Memiş gram altının patlama yapacağı tarihi açıkladı.
4.01.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da, kuyumcudan 750 bin TL'lik hırsızlığa 5 tutuklama
Diyarbakır'da, kuyumcudan 750 bin TL'lik hırsızlığa 5 tutuklama Diyarbakır'da, kepengini kırıp girdikleri kuyumcu dükkanından 750 bin TL değerindeki altın çalan 5 şüpheli, '24 ayar' adı verilen operasyonla yakalanıp, tutuklandı.
28.11.2022 Yaşam
5 kilo altın kanalizasyona karıştı! Milyonlarca lira değerinde, harekete geçildi...
5 kilo altın kanalizasyona karıştı! Milyonlarca lira değerinde, harekete geçildi... Kilolarca altın toplanacak. Harekete geçildi. Kuyumcu atölyelerinde takı üretimi sırasında her yıl ortalama 5 kilo altın toz halinde kanalizasyona karıştı. Yerlere düşen altın tozlarının büyük bir kısmı çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra tekrar ekonomiye kazandırılırken, çalışanların ellerine ve elbiselerine yapışan altın tozları ise lavabodan akıp gidiyor. Sorunu ortadan kaldırmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle arıtma tesisi kuracaklarını belirten Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, bu sayede yılda 5 milyon lira değerindeki altını ekonomiye kazandıracaklarını ifade etti.
1.04.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı...
Altında yeni dönem! Altın biriktiren herkes için geçerli, uygulama başladı... Son dakika altın açıklaması! Altın biriktiren herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama başladı. Devreye alınan ‘Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi’ ile yastıkaltı altınlar güvence altına alarak finansal sisteme kazandırılacak. Yeni sistemde hedef 5 bin ton altın... Vatandaşları bilgilendirmek amacıyla internet sitesi de hazırlandı. Süreç her yönüyle detaylı şekilde anlatılıyor. Çok sayıda banka sisteme dahil edildi. Sisteme dahil olan herhangi bir bankada "Vadesiz Altın Hesabı" olması gerekiyor. Altınlar ister fiziki, ister parasal karşılığıyla hesaba yatırılacak. Sistemde, "Darphane Çeyrek Altın sistemi, Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi, Banka Altın Değerleme Sistemi" yer alıyor. İşte yeni altın sistemi ile ilgili tüm detaylar...
2.03.2022 Ekonomi
Altında yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası düğmeye bastı! 1 Mart itibarıyla...
Altında yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası düğmeye bastı! 1 Mart itibarıyla... Altında yeni dönem! Altın ile ilgili flaş gelişme. Hükümet ve Merkez Bankası atın için düğmeye bastı. Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Altın Tasarruf Sistemi 1 Mart'tan itibaren uygulamaya giriyor. Yeni sistemle beraber vatandaşın doğrudan çeyrek hesabı açmalarına da yarından itibaren başlanacak. Yeni sistemle vatandaş 10 tane çeyrek altını banka şubesine götürdüğünde açtığı altın hesabının bakiyesini çeyrek altın cinsinden takip edebilecek. Kısa bir süre içerisinde 1500 kuyumcu sayısına ulaşılacak.
28.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında flaş tahmin! Tarih verdi! Gram altın 1000 lira...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında flaş tahmin! Tarih verdi! Gram altın 1000 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Altında yükseliş başladı. Altın fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin geldi! Gram altın ne zaman 1000 lira olacak? Uzman isim açıkladı. Ons altın haftanın ilk işlem gününe 1862 dolardan başladı. Ukrayna ordusunun Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışmaya girmesi, Rusya’nın Ukrayna’ya olası bir işgal girişimi ihtimalini kuvvetlendirdi. Bu gelişmeyle birlikte cuma günü 1904 doları aşan ons altın 8 ayın en yüksek seviyesine ulaştı ve 1900 dolar seviyesinden kapandı. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında ise ons altın yüzde 3.1 oranında değerlendi. Ons altın son 3 haftadır primli bir seyir izleyerek yatırımcısına kazandırıyor.Ons altında görülen sert yükseliş hareketi yurt içinde gram altın fiyatının yukarı yönlü seyretmesinde etkili oldu. Pazartesi gününe 808 liradan başlayan gram altın, cuma günü 834 lirayı aştı ve 833 liradan kapandı. Gram altın bu hafta yatırımcısına yüzde 3.2 oranında kazandırdı. Son 3 haftalık fiyat hareketine bakıldığında gram altındaki primli seyir de dikkat çekti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
19.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın bir anda yükseldi! Altın 8 ayın zirvesine yerleşti! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altın bir anda yükseldi! Altın 8 ayın zirvesine yerleşti! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları birden fırladı. Altın fiyatlarıyla ilgili açıklamalar peş peşe geldi. Ons altın fiyatları sabah saatlerinde sert yükseliş hareketi gösterdi. 1876 dolara kadar çıkan ons altın böylece yeniden 8 ayın zirvesine ulaşmış oldu. Altın fiyatları jeopolitik risklerden etkilenmeye devam ediyor. Küresel piyasalarda ons altın fiyatları sabah erken saatlerde ivme kazanmaya başladı. Rusya-Ukrayna arasındaki gerilimin azalmaması, Koronavirüs salgınının yayılmasını sürdürmesi, küresel çapta enflasyon sorunu, Fed'in faizleri artırsa da reel faizin altında kalacağı beklentisi altın fiyatlarını destekleyen unsurlar arasında yer alıyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
17.02.2022 Ekonomi
Altın küp parka yerleştirildi! 24 ayar 186 kilo 11.7 milyon dolar değerinde...
Altın küp parka yerleştirildi! 24 ayar 186 kilo 11.7 milyon dolar değerinde... New York Central Park'ta milyon dolar değerinde altın küp nöbeti. Alman sanatçı Niclas Castello'nun yaptığı 11.7 milyon dolar değerindeki altın küp, ABD'nin New York kentindeki ünlü Central Park'a yerleştirildi.
5.02.2022 Dünya
Bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? 13 Aralık 2021 Canlı altın fiyatları
Bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? 13 Aralık 2021 Canlı altın fiyatları Altın fiyatlarında bugün yukarı hareketler devam ediyor. Analistlere göre, bu hafta başta FED ve ECB olmak üzere merkez bankalarından gelecek kararlar, ons altında fiyatlamanın seyri açısından önemli olabilir. Omicron varyantının ortaya çıkması, Fed’in sıkılaşma mesajları ve faiz artırımının erkene çekileceği beklentilerinin altın fiyatlarına etkisi devam ediyor. Peki, Bugün çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç TL? Altın Fiyatları bugün ne olur? Tam, yarım, cumhuriyet altını fiyatı!
13.12.2021 Ekonomi
Altın tepside yapılıyor! 2,5 milyon liraya satılıyor
Altın tepside yapılıyor! 2,5 milyon liraya satılıyor Kahramanmaraş’ta bir pastanede altın tepside yapılan bülbülyuvası ve baklavanın fiyatı dudak uçuklattı. Altın tepside baklava 2.5 milyon, bülbülyuvası tatlısı ise 500 bin liraya satılıyor.
12.12.2021 Yaşam
Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte 18 Kasım canlı altın fiyatları!
Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte 18 Kasım canlı altın fiyatları! Ons altın, beş ayın en yüksek seviyesinden iki haftanın en düşük seviyesi olan 1849$ seviyesine kadar geriledi. Hem gram altın hem de dolardan rekor haberleri geldi. Altında yukarı yönlü hareket hızlanırken dakikalar için peş peşe rekorlar gelmeye devam ediyor. Gram altın, küresel altın fiyatlarındaki gerilemeye rağmen dolar/TL’nin yüksek seviyelerde seyretmesiyle 651 TL civarında bulunuyor. Gram altın ve ons altındaki hareketle birlikte çeyrek altın fiyatları 1000 liranın üzerine çıkarak 1.015 TL oldu. Peki, Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Kasım canlı altın fiyatları!
18.11.2021 Ekonomi
Gram altın rekor tazeledi! Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
Gram altın rekor tazeledi! Altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında yeni rekor! Gram altın rekor tazeledi! ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın yükselişe geçti. Peki, Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 10 Kasım altın fiyatları ve altında son durum!
10.11.2021 Ekonomi
Dolar, altın, euroda flaş gelişme! Yüksek kazanç...
Dolar, altın, euroda flaş gelişme! Yüksek kazanç... Dolar, altın ve euroda son dakika gelişmesi! Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,45 değer kaybetti, altının gram satış fiyatı yüzde 2,26, dolar/TL yüzde 2,65, euro/TL yüzde 2,40 değer kazandı.
25.09.2021 Ekonomi
Altını patatesten çıkarıyorlar! ‘Herkes evinde 1 günde 1 gram altın yapabilir’
Altını patatesten çıkarıyorlar! ‘Herkes evinde 1 günde 1 gram altın yapabilir’ Antalya’da elektronik atıkları evlerine taşıyan Cemil Şahin ve Haluk Arlı altın, gümüş, paladyum ve bakır üretiyor. Elektronik atıklardaki metalleri ayrıştırıp, sıvı haline getiren ikili, her gün en az 1 gram altın elde ediyor.
21.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

24 Ayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 24 ayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.