Bakan Selçuk'tan '2023 eğitim vizyonu' vurgusu
Bakan Selçuk'tan '2023 eğitim vizyonu' vurgusu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "2023 eğitim vizyonu, bu ülkenin birlikte, el ele, iş birliği içerisinde, ayırmadan, kayırmadan, bütün evlatlarını evladımız bilerek nasıl bir yolculuk yapmamız gerektiğine dair bir hikayeyi içinde barındırır." dedi.
14.07.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? 2023 Eğitim Vizyonu Takvimi'nde neler var?  İşte İlkokullar, ortaokullar ve liseler için yeni program...
Okullar ne zaman açılacak? 2023 Eğitim Vizyonu Takvimi'nde neler var? İşte İlkokullar, ortaokullar ve liseler için yeni program... Corona virüs salgını nedeniyle eğitimde alınan önlemler ve yapılan yeniliklerle ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eğitim Vizyonun takvimi ve uygulamalar konusunda koronavirüs salgınının bazı sınırlamalar getirdiğine dikkati çekti. Selçuk, bazı konularda beklenenden daha çabuk mesafe alındığını dile getirerek Eğitim Vizyonu takviminde bazı konularda 2 yıl öndeyiz açıklamasında bulundu. Bakan Selçuk'un bu açıklamalarının ardından internette "Okullar ne zaman açılacak? 2023 Eğitim Vizyonu Takvimi'nde neler var?" soruları araştırılıyor. İşte İlkokullar, ortaokullar ve liseler için yenilikle getiren 2023 Eğitim Vizyonu takvimi...
21.06.2020 Eğitim
Öğrencilerin hayali "zorunlu ders saatlerinin azaltılması"
Öğrencilerin hayali "zorunlu ders saatlerinin azaltılması" Ortaöğretim öğrencilerine yönelik yapılan araştırma sonuçlarına göre, liselilerin "2023 Eğitim Vizyonu" hedeflerinden uygulanmasını en çok istedikleri madde, "zorunlu ders saatlerinin azaltılması" oldu. Araştırmaya göre öğrencilerin büyük çoğunluğu, ders çeşitliliği ve saatlerinin fazla olması sebebiyle sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere vakit ayıramıyor.
28.03.2019 Eğitim
Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Selçuk '2023 Eğitim Vizyonu'nu açıkladı
Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Selçuk '2023 Eğitim Vizyonu'nu açıkladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, '2023 Eğitim Vizyonu'nun detaylarını paylaştı. Bakan Selçuk, "Okul yöneticilerimizin yetki ve sorumluluklarını kısmen artırıyoruz. Önümüzdeki süreçte tüm yöneticilerimizin ehliyet ve liyakat temelli olması konusunda ülke çapında bir bakış açısını da paylaşmış olacağız" dedi.
23.10.2018 Gündem