19 Ocak

19 Ocak

Son dakika 19 ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 19 ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 19 ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

19 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 19 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.407 19 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 19 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık"
16 yıl hapis cezası verilmesine isyan etti! "Bir kez daha yıkıldık" Adana’da klima tamiri nedeniyle kocası öldürülen kendisi de yatalak bırakılan kadın, katile iyi hal uygulanarak 16 yıl hapis cezasın verilmesine tepki gösterip, “Biz ömür boyu hapis beklerken bu karar ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
28.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı. İlk uçuş nedeniyle Melbourne Havalimanı'nda bir tören düzenledi.
2.03.2024 Ekonomi
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti
Bankada parası olanlar dikkat! Faiz oranları güncellendi; 3 aylık anapara + faiz kazancı değişti Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Parasını her ay anapara+faiz olarak yatıranların kazançları da artıyor ve enflasyon oranına yakınsayan rakamlara ulaşıyor. Merkez Bankası verilerine göre, 5 Ocak haftasında yüzde 51.29 olan ortalama faiz, 12 Ocak’ta yüzde 51.05, 19 Ocak’ta yüzde 49.68, 26 Ocak’ta yüzde 49.61 oldu. 2 Şubat haftasında ortalama faiz yüzde 50.99 oldu. İşte mevduat faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
12.02.2024 Ekonomi
Alper Gezeravcı ne zaman dönecek, nereye inecek? Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü yeniden ertelendi!
Alper Gezeravcı ne zaman dönecek, nereye inecek? Alper Gezeravcı'nın uzaydan dönüşü yeniden ertelendi! Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüşü bir kez daha ertelendi. Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Gezeravcı'nın da aralarında bulunduğu Ax-3 ekibinin inişini, Florida kıyılarındaki olumsuz hava şartları nedeniyle yeniden ertelendiğini duyurdu. Peki, Alper Gezeravcı ne zaman dönecek, nereye inecek? Alper Gezeravcı’nın dönüşü hakkında merak edilenler…
6.02.2024 Gündem
Pazartesi okullar tatil mi, 15 tatil uzatıldı mı? 5 Şubat Pazartesi okul var mı, pazartesi günü okullar açılacak mı?
Pazartesi okullar tatil mi, 15 tatil uzatıldı mı? 5 Şubat Pazartesi okul var mı, pazartesi günü okullar açılacak mı? İlkokul, ortaokul ve lisede okuyan 20 milyon öğrenci 19 Ocak’ta karnelerini aldı. 15 tatilin son haftasına girilince öğrenciler ve veliler okulların açılış tarihi için araştırmalarını hızlandırdı. MEB takvimine göre 5 Şubat tarihinde açılacak okulların uzatıldığı iddiaları sonrası 2. Dönemin başlayacağı tarih sorgulanmaya başlandı. 15 tatilin 1 aya uzatıldığına yönelik iddialara yönelik Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama yapıldı. Peki, Sömestr tatili ne zaman bitiyor 2024, MEB 15 tatil uzatıldı mı 2024? Okullar 2. Dönem ne zaman açılacak 2024, yarıyıl tatili 30 gün mü oldu, ne zaman bitiyor 2024?
3.02.2024 Gündem
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Şubat tatili uzatıldı mı? Kar yağışı 15 tatili uzattı mı, 1 ay mı oldu? Okullar ne zaman açılıyor?
Şubat tatili uzatıldı mı? Kar yağışı 15 tatili uzattı mı, 1 ay mı oldu? Okullar ne zaman açılıyor? Şubat tatili uzatıldı mı sorusu milyonlarca öğrenci ve velinin gündeminde yerini aldı. Okullarda ilk dönemin 19 Ocak Cuma günü tamamlanmasıyla gözler ikinci dönem başlangıç tarihine çevrildi. Kar yağışının başladığı İstanbul ve birçok ilde 15 tatilin uzatılacağı yönünde iddialar sosyal medyada yer aldı. Peki kar yağışı 15 tatili uzattı mı? Okullar ne zaman açılıyor?
29.01.2024 Gündem
15 tatil 1 ay mı oldu 2024, ikinci dönem ne zaman başlıyor? 15 tatil uzatıldı mı 2024, 15 tatil ne zaman bitiyor 2024?
15 tatil 1 ay mı oldu 2024, ikinci dönem ne zaman başlıyor? 15 tatil uzatıldı mı 2024, 15 tatil ne zaman bitiyor 2024? Öğrenciler 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı ve yarıyıl tatiline başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılın bitip, 2. döneme geçiş için hazırlanan öğrenciler ve veliler 15 tatilin ne zaman biteceğini, uzatılup uzatılmayacağını merak ediyor. Peki, 15 tatil ne zaman bitiyor 2024, uzatıldı mı? Okullar 20 Şubat'a kadar tatil mi 2024, ne zaman açılacak 2024?
27.01.2024 Gündem
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışması her izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin tabakları değerlendirerek, puan veriyor. Günün en yüksek puanını alan çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en yüksek puanını alan ise altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını aldı? İşte 25 Ocak 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu…
25.01.2024 Magazin
BDDK açıkladı! KKM'den çıkış devam ediyor
BDDK açıkladı! KKM'den çıkış devam ediyor Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar düşüşü sürdü.
25.01.2024 Ekonomi
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı Mardin’de hastanede doğum yaptıktan 2 gün sonra taburcu olan eşi Vatfa Ecevit’i (25) aynı gün 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit’in (28) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara, ne bulduysam hepsini içtim. Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa'ya saldırdığımı, kendisine 3-4 kez vurduğumu ve yaralandığını hatırlıyorum” dedi.
25.01.2024 Gündem
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza
Fahiş fiyat ve stokçuluğa 103 milyon TL ceza Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon 160 bin 995 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması
TCDD'den Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu açıklaması Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro hattına kazık çalışması yapılırken verilen zararla ilgili açıklama yaptı.
20.01.2024 Gündem
DRAGON KAPSÜLÜ CANLI TAKİP EKRANI| Uzay istasyonu canlı yayın nasıl izlenir, Dragon uzay aracı şu an nerede? Dragon uzay aracı canlı izle
DRAGON KAPSÜLÜ CANLI TAKİP EKRANI| Uzay istasyonu canlı yayın nasıl izlenir, Dragon uzay aracı şu an nerede? Dragon uzay aracı canlı izle Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi. 19 Ocak’ta Alper Gezeravcı'nın da dahil olduğu AX-3 misyonunun içinde bulunduğu Dragon uzay aracının kapsülü TSİ 00.49'ta Kennedy Uzay Merkezi'nden fırlatıldı. Uzay yolculuğunu Dragon kapsülünü SpaceX üzerinden takip edebiliyor. Peki Alper Gezeravcı'nın uzaya çıktığı Dragon kapsülü şu an nerede? Crew Dragon uzay aracı nasıl izlenir? İşte Dragon Kapsülü canlı takip ekranı...
20.01.2024 Gündem
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek
Tahkim Kurulu itirazı reddetti! Kayserispor'un 3 puanı silinecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kayserispor'un 3 puan tenzili ile ilgili itirazını reddetti ve Kulüp Lisans Kurulu’nun kararını onadı. Bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı takımın 29 olan puanı 26'ya düşecek.
20.01.2024 Kayseri Spor
Alper Gezeravcı'nın yakınları kapsülün istasyona kenetlenmesini heyecanla izledi
Alper Gezeravcı'nın yakınları kapsülün istasyona kenetlenmesini heyecanla izledi Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, beraberinde 3 astronot ile birlikte yolculuk yaptığı kapsülün uzay istasyonuna kenetlenmesi heyecanla izlendi. Geveravcı'nın memleketi Mersin'in Silifke ilçesinde de yakınları ve komşuları, o anları televizyondan takip etti.
20.01.2024 Gündem
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024?
İkinci dönem okullar açılmayabilir mi? Okullar 2. dönem açılacak mı, 2. dönem ne zaman başlıyor 2024? Covid-19'un yeni varyantı olan JN1’in Türkiye'de yayılmaya başlaması sonrası sosyal medya üzerinden okulların ikinci dönem açılmayabileceği iddiaları dolaştı. Söz konusu iddiaların ardından veliler ve öğrenciler “Okullar ikinci dönem açılmayabilir mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
20.01.2024 Eğitim
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı? Osmanbey metro istasyonunun kapalı olduğunu öğrenen vatandaşlar Osmanbey metro neden kapalı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
19.01.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem | 19 Ocak son depremler AFAD'dan Ege Denizi'nde deprem olduğunu duyurdu. Saat 17.14'te Çeşme açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
19.01.2024 Gündem
Takvim Gazetesi ETİ çekiliş sonuçları 2024! ETİ Mutlu Kutu çekiliş sonuçları 2024 açıklandı mı, 19 Ocak ETİ Popkek çekiliş sonuçları isimleri nereden sorgulanır?
Takvim Gazetesi ETİ çekiliş sonuçları 2024! ETİ Mutlu Kutu çekiliş sonuçları 2024 açıklandı mı, 19 Ocak ETİ Popkek çekiliş sonuçları isimleri nereden sorgulanır? Eti Popkek Kampanyası 1.Dönem çekiliş sonuçları belli oldu. İşte 100.000 TL değerinde ParamKart kazanan asil ve yedek talihliler...
19.01.2024 Gündem
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı
Hrant Dink ölümünün 17. yılında anıldı AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için 17'nci ölüm yıldönümü nedeniyle saldırıya uğradığı Sebat apartmanının önünde anma töreni düzenlendi.
19.01.2024 Gündem
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj Okullar ilk ara tatiline bugün girdi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı. Veliler okulların ilk dönemi sona ererken öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler için araştırmalarını hızlandırdı.
19.01.2024 Gündem
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır?
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır? ÖSYM Başkanlığı, KPSS-2024/3 Milli Eğitim Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre, adaylar tercihlerini 19-25 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024/3 tercih kılavuzu ve KPSS 2024/3 tercihleri ile ilgili aytırıntılar…
19.01.2024 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

19 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 19 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.