11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Son dakika 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 11. cumhurbaşkanı abdullah gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.207 11. cumhurbaşkanı abdullah gül haberi bulunmuştur. Tüm 11. cumhurbaşkanı abdullah gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hayati Yazıcı'nın annesinin cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın annesi Fatma Yazıcı’nın cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ömür içerisinde hayırlı evlatlar yetiştirdi. Bu evlatlar onun en önemli mirası ve bu evlatlar inanıyorum ki onun ebedi alemde de en önemli şahitleri olacaktır. Bizler de şahidiz" dedi.
21.07.2023 Gündem
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük'
AK Parti'den Babacan'a sert tepki! 'İki yüzlülük' DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2018’deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün adaylığı için girişimlerde bulunduğunu açıkladı. Babacan’ın sözlerine AK Parti’den tepki yağdı.
11.05.2021 Siyaset
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! İşte oy oranları
Son seçim anketinin sonuçları ortaya çıktı! İşte oy oranları Areda Survey, vatandaşlara, “Bu pazar Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi adaya oy verirdiniz?” sorusu yöneltti. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan güvenini bir kez daha ortaya koydu. Ankete katılan 2 bin 445 kişiden yüzde 48,7’si Erdoğan’ı tercih etti.
25.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbe söylentisi ile ilgili flaş sözler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbe söylentisi ile ilgili flaş sözler! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik milletvekilleriyle buluşma sonrası yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı kapsamlı bir değerlendirme yaptı" dedi. Darbe tartışmalarını da değerlendiren Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımızın değerlendirmesini aktarayım size... Bütün bu gündemlerin Türkiye'yi ana hedeflerinden saptırmaya yönelik. Darbe tartışması Türkiye için lüzumsuz bir gündemdir. Demokrasiye bağlı bütün kurumlarımız uyanıktır" ifadelerini kullandı.
18.02.2020 Siyaset
Eski başyaver Özdaban'ın cezası belli oldu
Eski başyaver Özdaban'ın cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan eski Cumhurbaşkanlığı Başyaveri kurmay albay Bekir Furkan Özdaban, "silahlı terör örgütüne üyelik" suçundan 10 yıl hapisle cezalandırıldı.
16.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni parti kuran ve kuracaklara: CHP ağzıyla konuşuyorlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni parti kuran ve kuracaklara: CHP ağzıyla konuşuyorlar! Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Erdoğan kime ‘CHP ağzıyla konuşuyorlar’ dedi?" başlıklı yazısında Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın partisiyle ilgili Ankara kulislerinde konuşulanları aktardı. Selvi yazısında, "Yeni parti kuranların ve kuracak olanların, muhalefet dilini bu kadar hızlı benimsemeleri hakkında Erdoğan’ın “CHP ağzıyla konuşuyorlar” dediği söyleniyor" ifadesini kullandı.
18.12.2019 Siyaset
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle...
AK Parti'de 'Ağır Abiler' devreye girdi! Davutoğlu ve Babacan için son hamle... Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın parti çalışmaları devam ederken eski AK Partili 14 kişilik bir heyetin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'yla görüştüğü ortaya çıktı. Hürriyet yazarları Hande Fırat ve Abdulkadir Selvi, bugünkü yazılarında görüşmeye ilişkin detaylar aktardı.
13.12.2019 Siyaset
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
Eski Devlet Bakanı Emre son yolculuğuna uğurlandı
Eski Devlet Bakanı Emre son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'daki evinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski siyasetçi ve devlet adamı Süleyman Arif Emre, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2019 Gündem
MHP Lideri Bahçeli sert çıktı: YSK'nın kararını karalamak sakat bir zihniyettir
MHP Lideri Bahçeli sert çıktı: YSK'nın kararını karalamak sakat bir zihniyettir Bahçeli YSK'nın İstanbul seçimleri ile ilgili kararı için "YSK'nın söz konusu kararına saygı duyuyoruz. Herkesten aynı tavrı bekliyoruz. YSK'nın kararını karalamak, çarpıtmak, çete üyesi, hukuk cinayeti demek kirli bir ağızdır sakat bir zihniyettir" ifadelerini kullandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çağrı yapan Bahçeli, "Yargıya 'çete' diyen, sözde bir partinin genel başkanı sıfatını taşıyan ve milletvekili olan, sana sesleniyorum: Gel dokunulmazlığın kaldırılması için talep ver, ilk oyu ben vermezsem namerdim" ifadelerini kullandı.
8.05.2019 Siyaset
Ahmet Sever hakkında ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması
Ahmet Sever hakkında ‘terör örgütü propagandası’ soruşturması Eski Abdullah Gül’ün uzun süre başdanışmanlığını yapan Ahmet Sever hakkında “terör örgütü propagandası” yapmak suçundan soruşturma başlatıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma, yetkisizlik kararıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.
21.12.2018 Gündem
Gürcan Balık'ın tahliyesi durduruldu
Gürcan Balık'ın tahliyesi durduruldu "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra adli kontrol şartıyla tahliye edilen eski büyükelçi Gürcan Balık hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tutuklama kararı çıktı.
20.12.2018 Gündem
Eski büyükelçi Gürcan Balık'a FETÖ'den mahkumiyet
Eski büyükelçi Gürcan Balık'a FETÖ'den mahkumiyet 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün dış politika başdanışmanlığını yapan eski büyükelçi Gürcan Balık, "Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olduğu" gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.12.2018 Gündem
İş adamı Abdullah Tivnikli'ye son veda
İş adamı Abdullah Tivnikli'ye son veda İstanbul'da hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı. Marmara İlahiyat Camii'nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada "Gerçekten Abdullah kardeşimiz bir vakıf insanı olarak gelecekte de kendisinden sonra hakikatten bu hayırlarını devam ettirecek bir nesil bırakmanın gayreti içinde oldu" dedi.
6.11.2018 Yaşam
Türkiye'nin zafer anıtı
Türkiye'nin zafer anıtı Dünyanın kıskanarak takip ettiği 3. Havalimanının açılışı dünya liderlerinin katıldığı görkemli törende Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. “Zafer anıtı dikiyoruz” benzetmesi yapan Erdoğan, muhteşem eserin ismini de açıkladı: Paha biçilmez bu şehre yaptığımız bu büyük eserin adını İstanbul verdik.
29.10.2018 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu
İstanbul Havalimanı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İstanbul Havalimanı'nda resepsiyon verdi.
29.10.2018 Siyaset
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu Tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak yeni havalimanı açılış töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanına "İstanbul" adının verildiğini belirterek, "Paha biçilmez bu şehre yaptığımız böylesine bu büyük eser, işte bunun için adını İstanbul verdik. Hayırlı olsun." dedi.
29.10.2018 Gündem
"Büyük kongremizde bir sürprizimiz olacak"
"Büyük kongremizde bir sürprizimiz olacak" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, yarın yapılacak AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde bir sürpriz olacağını bildirerek "Sayın Genel Başkanımızın konuşmasından sonra bir sürprizimiz olacak. Türkiye'nin içinden geçtiği bu önemli süreçte o sürprizi buradan ifade etmeyeceğim, açıklamayacağım ama yarın o sürprizi hep birlikte göreceğiz. Bütün dünyaya da buradan bir mesaj vermiş olacağız. Genel Başkanımızın konuşmasından sonra tüm dünyaya vereceğimiz mesajımızı da izlemiş olacağız." dedi.
17.08.2018 Siyaset
Daha büyük işler yapacağız!
Daha büyük işler yapacağız! Başkan Erdoğan, Beştepe’de ‘Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde konuştu: Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her alanda çok büyük hamleler yapacağız. Cumhuriyetimizi yeni bir yönetim anlayışıyla şahlandırmanın sözünü veriyoruz
9.07.2018 Siyaset
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Başkan Erdoğan yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yabancı devlet başkanlarının da katıldığı törende konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan, cuma günü ilk kabine toplantısını yapacaklarını da duyurdu.
9.07.2018 Siyaset
Abdullah Gül'ün sandığından Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci çıktı
Abdullah Gül'ün sandığından Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci çıktı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Beykoz Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda oy kullandığı sandıkta Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 187 oy alırken, CHP'nin adayı Muharrem İnce'ye 107 oy çıktı.
24.06.2018 Gündem
Son dakika: Abdullah Gül'den açıklama
Son dakika: Abdullah Gül'den açıklama 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ziyaretiyle ilgili, "Böyle bir ziyaret oldu. Ama herkesin gözü önünde gündüz vakti olan bir ziyaret. Gizli kapaklı bir tarafı söz konusu değil" dedi.
4.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelli askerlik gündemimizde değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelli askerlik gündemimizde değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan ziyareti öncesi havalimanında yaptığı açıklamada "Bedelli askerlik şu anda hükümetimizin gündeminde değil, böyle bir durum yok. Seçim sonrası masaya yatırabiliriz" dedi.
29.04.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 11. cumhurbaşkanı abdullah gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.